Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.5.2010 22:08:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa imam pred sabo skledo čokoladnega sladoleda s smetano. Njami. jaz ga mam v skinji pa nimam potrebe po njem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.5.2010 22:09:58
|
|
|
|
tasa_m
|
Gledam talente, ko jih bo konec pa šibam spat, jutri imam polno laufanja (spet). Zjutraj predavanje na borzi oz. cipsu, pol pa Romansa da mi vse do konca naredi kot mi mora.. Lahko noč vsem..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.5.2010 22:16:42
|
|
|
|
ly117
|
Tasa nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.5.2010 22:17:19
|
|
|
|
ly117
|
Te pa grem jaz tudi, še malo pred tv pol pa ajči bumbajči. Nočko vsam.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 3.5.2010 8:40:47
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 3.5.2010 13:37:42
|
|
|
|
koala
|
Uf kaki promet je danes tu gori, vas ne folgam brat
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 3.5.2010 16:21:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Uf kaki promet je danes tu gori, vas ne folgam brat ja, res je gužva
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 3.5.2010 16:29:36
|
|
|
|
tasa_m
|
Ma danes sem bila na cipsu, je imela preko vse skup ena Maja, ki sem na koncu videla da bo moja svetovalka Ma ful prijazna in simpatična punca. Pol sem šla do Romasnine računovodkinje, da mi je končno pravilno izpolnila za borzo, te pa sva šle z kolegico na kosilo v Meka . Prisšla domu, na hitro malo kuhno skup spravla in že šibala nest na borzo tist list in po Lijiko. Zdaj pa sva prišle iz kafeja pri Taiu in elevitki Lija je šla zdaj spat, ker je tak zaspana da joj. Ne vem, kaj ji je zadnje dni ampak popoldan hoče spat. Pa jo dam.. Nič, grem dragemu neke skuhat..se tipkamo zvečer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 3.5.2010 17:11:10
|
|
|
|
tasa_m
|
Q.: v kolikšnem času dobiš odločbo iz borze, a ve mogoče katera?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 3.5.2010 19:01:25
|
|
|
|
ly117
|
Odvisno, kolko dela imajo oz. kolko je takih ki yso se prijavli in so upravičeni do nadomestila. Samo mislim da več kot 14 dni ne boš čakala.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 3.5.2010 19:37:25
|
|
|
|
tasa_m
|
hvala Ly
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 3.5.2010 21:10:50
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 3.5.2010 21:11:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m hvala Ly Ni kaj hvalit.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 3.5.2010 21:12:37
|
|
|
|
ly117
|
Danes je pa gužva, komaj vas dohajam.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 3.5.2010 21:26:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Danes je pa gužva, komaj vas dohajam. jaz sem komaj zvozla gor
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 3.5.2010 21:27:23
|
|
|
|
tasa_m
|
ly si gledala Benčija
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 3.5.2010 21:31:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ly si gledala Benčija Če misliš sosede sem.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 3.5.2010 21:31:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Danes je pa gužva, komaj vas dohajam. jaz sem komaj zvozla gor Sem opazla. Vam na Marčevkah dogaja.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 3.5.2010 21:33:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Danes je pa gužva, komaj vas dohajam. jaz sem komaj zvozla gor Sem opazla. Vam na Marčevkah dogaja. malo se je začelo ja, drugače so tak vse na FB te pa tu pa tam pridejo. In dans smo se po naklučju srečali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 3.5.2010 21:36:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Danes je pa gužva, komaj vas dohajam. jaz sem komaj zvozla gor Sem opazla. Vam na Marčevkah dogaja. malo se je začelo ja, drugače so tak vse na FB te pa tu pa tam pridejo. In dans smo se po naklučju srečali Saj je prav tak. Upam samo da nebomo mi izumrli.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 3.5.2010 21:38:16
|
|
|
|
tasa_m
|
bemomilomater ej pa RR. Pa ko dam kak smeško več gor, mi napiše Sorry. Pa ****ti da mi ni še enkrat za pisat pol
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 3.5.2010 21:41:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m bemomilomater ej pa RR. Pa ko dam kak smeško več gor, mi napiše Sorry. Pa ****ti da mi ni še enkrat za pisat pol Pa ja spet nekaj hebe. Boo že.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 3.5.2010 21:42:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m bemomilomater ej pa RR. Pa ko dam kak smeško več gor, mi napiše Sorry. Pa ****ti da mi ni še enkrat za pisat pol Pa ja spet nekaj hebe. Boo že. enkrat ja, smo bom prej obupala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 3.5.2010 21:43:03
|
|
|
|
tasa_m
|
še koristim zadnje dni pred službo, pol več nebo časa za računalnik
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 3.5.2010 21:43:34
|
|
|
|
tasa_m
|
v sredo grem na nohte samo zdaj bom imela dost kraješ kot ponavadi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.