mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši mk8, brez veze, da te tolažim, ker vem, da je bilo verjetno zeloooo hudo, samo jaz pa ne bi tako črno gledala. Pa zakaj naj bi bilo 25x večje, a ma to kaj z geni veze? Ker, če ima, greš lahko na eno gensko analizo. Moja prijateljica je šla, ker ima njen oči multiplosk..., pa jo je bilo ful strah, ker naj bi šlo na vsak drugi rod. Tko, da ima sedaj sinčka, prej je bila pa prepričana, da otrok ne bo imela. Je dedno ja. Čeprav mi ni jasno, od kod je Veronika to podedovala, ker v nobeni od najinih familij ni bilo te napake. Mislim, da so geni mutirali, če sem prav razumela vse stvari, ki sem jih prebrala in jih slišala. Imam eno kolegico - njena sestrična ima dva sina, ki sta se rodila oba s tem eqvinovarusom.. Mlajši s težjo oz. zelo hudo različico. Kakšni so to testi in kje se jih da narest. To še predno zanosim ali šele v nosečnosti? Saj vem, da so otroci z VELIKO VELIKO hujšimi težavami in se vam vrjetno zdi, da kompliciram, ampak no... Sej ne vem Talent - se strinjam z Manno, čeprav se mi pa to ne zdi fer. Mi je bil pa un fant, ki je žongliral, prav simpatičen. Maestro so mi ful carji, čeprav so tudi men imel na avdiciji boljšo koreografijo.