|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2010
3.5.2010 11:47:53   
twetka
Witch, čakamo, lulanje bo na vrsti verjetno šele naslednji teden, ker mi mine da bi sploh šla po test, nekak nisem ta mesec tako navdušena nad testiranjem. Glede krvnega sem pa samo šla v bolnišnico v laboratorij, rekla da bi želela test za beta hcg in to je bilo to, čakala sem pa 2 uri. 

< Sporočilo je popravil twetka -- 3.5.2010 11:48:39 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 201
3.5.2010 12:21:07   
latka
Pri meni nobene spremembe, še vedno je ni, sem danes probala še drugi BC mini in je za malenkost oz. odtenek vidnejša črta, je pa še vedno rahla!Zakaj ne dobim user posted image , če sem jemala Dabroston, do zdaj je vedno prišla 3 dan po prenehanju!Kaj naj storim če je ne bo?

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 202
3.5.2010 12:23:32   
twetka
latka pol si user posted image , če je vidna malo bolj, počakaj še kak dan in še enkrat testiraj. Js upam, da je ratalo, bom držala pestke. A se da slikat to črtico?? Pokaž, da še mi vidimo. user posted image

< Sporočilo je popravil twetka -- 3.5.2010 12:24:13 >

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 203
3.5.2010 12:25:51   
miklarom
ojlauser posted image

kaj zdaj mesec maj je tukaj a bomo kaj barvaliuser posted image , jaz že full navijam za vse rozike user posted image user posted image user posted image

jest pa pogrešam lidikuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 204
3.5.2010 12:27:12   
twetka
miklarom, ja js tut, nič je ni videt nikjer, mogoče uživa kje na dopustu. Kdaj pa ti lulaš???

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 205
3.5.2010 12:29:38   
Nitkica11
latka - upajmo da si srecka user posted image drzimo pesti user posted image
Za ostale pa naviijam da jim v maju rata en lep user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 206
3.5.2010 12:30:26   
witch
Punce na decembru sem javila tukaj pa sem pozabila user posted image lidik mi je zjutraj sporočila, da ji je v službi crknil računalnik in da ne more na net. In da se bo oglasila, ko bo lahko user posted image da ne bomo v skrbeh user posted image
latka držim pesti da si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
milarom kako se pa ti držiš?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 207
3.5.2010 12:38:43   
briljantina
Ja, latka, jaz tudi tako mislim, sploh če je črtica močnejša kot prvič. user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 208
3.5.2010 12:43:20   
agataema
Latka, kaj storiti? Veseli se, saj si najverjetneje noseča.user posted image

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 209
3.5.2010 12:52:46   
briljantina
Punce, mene pa zanima, kdaj pride ta slabost. Lahko že pred zamujajočo user posted image ? Men je stalno neki na izi slabo, pa še pojedla bi celega vola. No, saj tako ali tako na splošno rada jema user posted image , ampak ta slabost mi je pa res čudna. Mogoče spet ta psiha smotkana. user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 210
3.5.2010 12:58:35   
twetka
Briljantina, mogoče pa ni samo psiha. user posted image Samo je psiha grozna res, js ta mesec sem čist odmislila oz. sem mislila da sem odmislila, pa zgleda nisem me tut kr neki daje, pa čeprav nobenih konkretnih znakov, mah ne vem. sam je pa zanimivo, da mi ta mesec sploh ni do testiranja. Vse tri mesece sem imela vse naplanirano, kdaj, kako in kaj. zdej pa nič, me sploh ne vleče po test in sploh ne vem kdaj bom testirala. 2 dni je še uradno do zamude, pa da vidimo.

Neposredna povezava do sporočila: 211
3.5.2010 13:03:27   
briljantina
twetka - meni je celo nesmiselno delati test preden sploh user posted image zamuja. Se opravičujem tistim, ki teste delate tudi prej. Ne vem, nekako mi je brezpredmetno, razočaranje potem pa toliko večje. Ko bi vsaj bilo kaj, bi bila zelo vesela, čeprav sva ravno kupila stanovanje, ki je potrebno celovite obnove, jaz pa v stanju user posted image ne bom kaj prida koristila. user posted image (malce me daje slaba vest...)

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 212
3.5.2010 13:05:03   
agataema
Briljantina psiha res dela svoje, ampak ko sem bila jaz prvič noseča mi je bilo slabo že en teden pred izostankom. Možno je vseuser posted image .

Jaz sem včeraj možu rekla, da bova lahko čez 9 dni test delala, pa mi je odgovoril, no dobro da sva jih zadnjič kupila (mu nisem povedala, da sem že oba ponucala prejšni kroguser posted image ).

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 213
3.5.2010 13:10:09   
briljantina
agataema - hecna so naša telesa, kaj čem rečt drugega. user posted image Bomo videli... Zdej boš pač mogla še po enega, upam, da bo zadnji testek, ki ga boš delala.user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 214
3.5.2010 13:27:05   
twetka
Punce, mene pa zanima če ima katera izkušnje s preiskavo THL, sicer nočem nič vedet kako izgleda ampak samo zanima me če moreš nujno imet pred tem menstro, da te naročijo. Razmišljam, če bi kr na svojo roko začela jemat dabroston, da bi prišla in se pol naročila na prvi dan, ko jo bom dobila. Naročeno mi je bilo, da morem poklicat za datum na prvi dan menstre, sam pri meni je ta mesec nebo samo od sebe pa mi je groza klicat prej in ne vem do kdaj naj počakam preden karkoli kličem. Imam pa še ta problem da imam 19.5 operacijo zob in bi po tej operaciji šele bila pripravljena it naprej še ostalo, ker najprej morejo zobje ven, da ne bom potem imela kakšne težave ko bom user posted image , če nam rata potem po teh preizkavah. In zadala sem si najprej to z zobmi, da je treba najprej rešit to. Ful sem v dilemi do kdaj čakat preden pokličem in se pozanimam kako naprej, ker nočem met nekih izgovorov in ne vem kako so kaj glede tega razumevajoči, če bom rekla da bi rada najprej opravila to z zobmi, ker se mi to že eno leto vleče, zobje pa včasih nevzdržno bolijo. 

Neposredna povezava do sporočila: 215
3.5.2010 13:28:35   
latka
Jaz še vedno mislim, da to ni to, saj bi morala bit črtica danes že močnejša, ali?Nisem niti pomislila na to, da bi sedaj lahko bila noseča, namreč ta teden bi morala v Mb, sedaj se mi je pa vse porušilo in ne vem kako naprej!Ravno zaradi nerednih ciklusov sem imela Dabroston, sedaj me pa heca še po tabletah, pa to ni res1user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 216
3.5.2010 13:33:13   
briljantina
twetka - maš to modrostne? Z zobmi res ni hec, jaz imam tudi namen obiskati zobozdravnika, ker med user posted image baje ne smejo dajat injekcij, kaj šele pulit. Sicer imam tudi enega modrostnega, vendar ne boli nič, pa še cel je zunaj. Na živce mi gre samo med umivanjem, ko se moram nekaj časa posvečati samo njemu. user posted image

latka - počakaj še kakšen dan, potem pa zopet naredi testek. Samo jaz sem še vedno mnenja, da če je bila drugič črtica malo bolj vidna kot prvič, da tukaj pa res ni dileme. user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 217
3.5.2010 13:39:01   
agataema
Briljantina med nosečnostjo lahko dajajo inekcije in tudi pulijo lahko. Problem je le, da nosečnicam malce dlje kri teče in ker so operacije modrostnih lahko zelo boleče (jaz sem po operaciji enega kljub Nalgesinom celo noč prejokala) in ne smeš vzeti nič razen lekadola, se take stvari raje pusti za pred oz. po nosečnosti. Jaz sem zelo zadovoljna, da sem dala ven vse štiri, ker si ne predstavljam, da bi me tako boleli med nosečnostjo, kot so me lansko leto. V bistvu mi je bila to edina tolažba, ker drugače si jih verjetno ne bi dala samovoljno venuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 218
3.5.2010 13:40:17   
twetka
latka, se strinjam z briljantino, počakaj še kak dan naredi še en test in bo vse jasno, če pa si v dvomih pa je najbolje it na krvi test, tam pa točno vidiš koliko hormona je prisotnega. briljantina ja modrostne zobe mam, krivo mi rastejo in je potrebna prav operacija ne samo puljenje zato bi se pa rada tega rešila zdej, ker že eno leto čakam na ta poseg, sem bla že 3x prestavljena, 2x bolana, tretjič sem pa začela s klomifenom in mi niso hoteli potem delati operacije ker bi menda lahko antibiotiki škodovali plodnosti, kaj pa vem tako mi je rekla in upam da to dam zdej skozi. Bi bila zelo vesela, ko bi se moja tečka prikazala ta teden in bi mi vse šlo kot po maslu, tako pa že kr vem da bojo komplikacije, meda je ja nebom dobila okoli 19, ker potem spet nebo nič z operacijo. Mah groza je vse skup komi čakam, da se vse to konča. Zanimivo, da me je ta mesec prav strah test delat, ker sploh nočem videt, imama ga plan delati v soboto in po moje ga bom polulala pa dala mojemu, ker js nočem met opravka z njim. 

Neposredna povezava do sporočila: 219
3.5.2010 13:45:20   
briljantina
twetka ti si hecna. user posted image

"Zanimivo, da me je ta mesec prav strah test delat, ker sploh nočem videt, imama ga plan delati v soboto in po moje ga bom polulala pa dala mojemu, ker js nočem met opravka z njim."
Boš kar mogla imet opravka, če bo črtica. user posted image Drugače pa ja, če slučajno dobiš user posted image , rajši prej poštimaj z zobmi, da ne boš potem imela večjih težav. Držim pesti, da se vse dobro izide. 

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 220
3.5.2010 13:46:54   
latka
Sem v službi in ne morem dodat slike, sem pa zasledila v albumih, da je test takšen, kot je imela xoxox(tisti prvi testek), če greste pogledat njen album!

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 221
3.5.2010 13:47:49   
briljantina
agataema - hvala za poduk, nisem točno vedela, zdaj pa mi je vse jasno. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 222
3.5.2010 13:58:01   
briljantina
twetka - kje si si pa ti nastavila MY CYCLE? Ko postavim miško na tvoj nadimek, se mi tole odpre. user posted image Luštno!

Neposredna povezava do sporočila: 223
3.5.2010 14:11:31   
twetka
haha briljantina, če bi bila črtica pol bi z veseljem imela opravka s testom, pol bi jih še več naredila da bi bilo 100% da je res. user posted image user posted image user posted image user posted image uuum,...čak da najdem link za tikerček, nekje sem link dobila in naredila, da za ta mesec približno vem kako in kaj. 

Neposredna povezava do sporočila: 224
3.5.2010 14:20:32   
twetka
hm,..nekje na enem forumu je link, nisem našla, punce ki veste kako se že to naredi priskočite na pomoč. Neki link je in potem tam nastaviš, kopiraš v nastavitve in to je to. 

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?