|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI
2.5.2010 18:27:26   
spominčica
Po uspešnem ET ju pa ne vem, ker tako daleč še ni nikol prišlo. V prejšnji nosečnosti nisva imela odnosov od punkcije do prve normalne menstruacije (po končani prvi user posted image )

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 201
2.5.2010 19:14:07   
športnica
torej je po moje najbolj da jst še mal počakam. ker itak ne vemo, al je bil SS al imam še kaj v sebi in zdravo raste ali pa je izvenmaternična. vse možnosti odprte. bomo še čakali, pa v četrtek ko grem spet na krvnega vprašam dohtarje user posted image user posted image user posted image

urshy hvala za navijanje, srečke nosečke. lepo da pokukaš še kaj sem. sej vas ulovimo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 202
2.5.2010 19:27:56   
spominčica
Najbolje da res počakata - pa kaj a je taka nuja že al kajuser posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 203
2.5.2010 19:29:54   
špica84
user posted image moj ze ornk pogresa posteljne aktivnosti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 204
2.5.2010 19:33:56   
spominčica
Saj moj tudi -  no pa jaz tudi. Se mi je danes sanjalo na to temouser posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 205
2.5.2010 19:38:51   
špica84
nic grem jaz pred tv in potem v pancevo.lahko noc

Neposredna povezava do sporočila: 206
3.5.2010 7:46:34   
Amelia
Jona klara, čestitke za user posted image !!!

Me za vikend ni bilo pred računalnikom in sem čist zgubljena na temi, tolk ste napisale user posted image .

Jaz delam test v soboto - 14. dan, če me kaj prej ne preseneti.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 207
3.5.2010 8:04:48   
Teta M
Jutro!

Špica in Honey: držim pesti za čimvišjo beto!user posted image user posted image user posted image
Spominčica: če je še belina,si ti naša naslednja nosečka....Sem prepričana da če bi delala doma test bi bil plusek....

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 208
3.5.2010 8:05:42   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: spominčica

Najbolje da res počakata - pa kaj a je taka nuja že al kajuser posted image

mal pa morm povprašat. od punkcije je že 3 tedne, odkar nisva. pa še včer je bil tak dan za na kavču bit al pa v pojstli user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 209
3.5.2010 8:13:32   
športnica
za dons držim pesti za tiste ki greste na krvnega. sicer pa ni nobenega dvoma, da ne bo veselja, saj niste nič krvavele, kar pomeni dabo visoka betauser posted image user posted image user posted image , jst grem pa tut na samoplačniškega, da vidim v katero smer se spreminja, držte pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 210
3.5.2010 8:56:27   
Teta M
Športnica:tudi zate držim pesti, upam da gre beta na višji nivo....

Neposredna povezava do sporočila: 211
3.5.2010 10:21:45   
spominčica
Dobro jutro

Športnica-držim pesti za povišano beto.

Jaz pa.....user posted image . Nekaj se dogaja. Ena kapljica rjavega izcedka že včeraj, danes pa spet. Danes je rjavemu izcedku primešana še sluz in mislim, da je samo še vprašanje časa kdaj se bo vlilo. user posted image . Je pa danes 12 dan.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 212
3.5.2010 11:28:02   
športnica
spominčica, ni nujno da ti bo pritekla. pri meni je bilo ob 10 še vse ok, nikjer nič. ob 11h se mi je pa ulilo. nobene vmesne faze. ne obupat.

evo jst sm bla v adrialab na parmovi in kličem ob 14h za izvide. no pa da vidmo, kaj zaboga se dogaja

talika, teta m upamo na najbolje, držim pesti. ful vam privoščim punce...

zakaj to sploh obstaja in mormo čez vse tole. a ni bolj enostavne rešitve? user posted image user posted image user posted image zakaj sploh obstaja neplodnost? kdo si je to zmislu? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 213
3.5.2010 11:40:41   
jona klara
amelia- hvala za čestitke za user posted image ,tudi zate držim pesti, da v soboto naznanišuser posted image

špica,športnica-držim pest za fajn betouser posted image user posted image user posted image

športnica- drži se, pa nič šeuser posted image kr mal še raje počakaj, meni to sploh ni težko samo, da bo vse okej

spominčica-močno upam zate, da je to samo prehodno, zakaj pa ne bi naredila testa, upam s tabo močno in navijamuser posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 214
3.5.2010 11:45:01   
športnica
honey in špica, zdej pa že vesta lepe novičke. ČAKAMO DA BOMO LAHKO VESELEEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 215
3.5.2010 11:46:19   
športnica
jona, ne bom še nič user posted image bom raje počakala da se tale zgodba zaključi in kaj bodo rekli v četrtek.

Neposredna povezava do sporočila: 216
3.5.2010 11:54:19   
spominčica
Športnica-a ti tudi v četrtek? Jaz tud, v kolikor se seveda user posted image  ne ulije v vsej svoji podobi.
Jona klara- ne upam delat esta. Do sedaj je bil vedno -, tako da...bom raje počakala, pa naj bo kar mora bit.

Neposredna povezava do sporočila: 217
3.5.2010 11:59:59   
športnica
joj punce raj počakte no s testi. kaj ste tolk neučakane? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 218
3.5.2010 12:16:03   
spominčica
Se strinjam s tabo športnica. Sploh zato, ker se je zgodilo tebi to, kar se je. Saj četrtek pa tudi ni tako daleč. Malo se bo sicer vleklo, ker je tako vreme, ampak bom že. Malo bom brala, TV, kompjuter, pa bo mimogrede četrtek. Če se pa ulije se pa bo. Bom sprejela karkoli že bo. Če bom noseča super, če pa ne bom pa spet lahko šla v savno, na pilates, teči bom spet lahko začela pa na kakšen dober žur bom spet lahko šla ....septembra pa spet v akcijo, če bo moj seveda hotel.

Zdaj berem eno čudovito knjigo Živimo, ljubimo in se učimo. Mi je odprla oči in jo vsem priporočam v branje.

Neposredna povezava do sporočila: 219
3.5.2010 13:36:11   
špica84
evo mene nazaj.sm tko zmatrana.moja beta je 5127,4 mislčim d kr bo

Neposredna povezava do sporočila: 220
3.5.2010 13:39:54   
športnica
no jst mam beta HCG le 117, v četrtek je bila 81. to ni dobro, sam nevem zakaj raste. počakamo na četrtek, da me magar dajo na uZ. sam upam da ni v jajcevodu kje tale zarodek in če je, da to pravočasno odkrijejo.

javim v četrtek, kako se tole premika in kam. user posted image user posted image user posted image rada bi čimprej zaključila, da se lahko naročim za nov postopek.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 221
3.5.2010 13:40:37   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

evo mene nazaj.sm tko zmatrana.moja beta je 5127,4 mislčim d kr bo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SUPERRRRRRRRRRR user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 222
3.5.2010 14:00:44   
spominčica
Špica-super za visoko beto. Ne sam da sta user posted image user posted image . Beta je za user posted image user posted image user posted image .
Športnica-beta je zrasla. Sicer ne veliko, ampak je. V četrtek je dan D za obe. Če bi te pa kaj bolelo pa takoj na urgenco. Prav?! Ti si mariborska ane?

Sicer pri meni pa zaenkrat nič novega. Ostalo je pri jutranjem izcedku.

Neposredna povezava do sporočila: 223
3.5.2010 14:05:08   
Rakica_80
Na hitro da vas pozdravim in čestitam vsem za visoko betouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Športnica, tvoj hormon, tudi če je tako nizek je vredu, samo da raste, razmišljaj pozitivno in ti pošiljam pike poke za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image
Cukica, vso srečo pri špikanju in saj veš, naj hitro mine čas, da boš grela vajino pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 224
3.5.2010 14:05:08   
špica84
hvala spomincica.mogoce sta pa res dva

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?