|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
27.4.2010 15:41:50   
Kristina_1
Jaz sem s tamalim v nedeljo pristala na infekcijski, je mel kompleksne vročinske krče in to pri pičlih 38,6.
No zdej sva doma, morm pa pazit da mu temperatura ne poraste. Upam da se mu ne bo preveč vlekla vročina. Ob odpustu nama je napovedal da bo verjetno skasiral še en bronhiolitis, ker se že nekaj sliši na plučkah. Zdej mu pridno pucam nos in upam da ne bo treba nazaj.
Se pa prov bojim naslednje vročine.

Morem it k so mi tavečja dva dostavli, komaj čakam da ju vidim.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
27.4.2010 21:26:18   
Ajvy
Kristina...a jaj ....revček mali.....kaj pa to pomeni kompleksen vročinski krč....
Od mojga brata dvojčka masta vročinske krče.....zadnjič je Patrik dobil krč pr 37.3,,,...tko da visokost vročine ni merilo...
MOram rečt...če ti bo kej v tolažbo, da se je brat full navadil mirno reagirat....prvič je mislil ,da ga bo sesulo...ona je tudi jokala in jokala...logično...sedaj pa je že čist zverziran....na bok, jezik ven povlečt..pa čimprej slečt oz. ohladit...dobila sta tut direktivo...takoj pr vročini svečko....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za vas

KApica...a že kaj dogaja?

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
28.4.2010 0:33:04   
Kristina_1
Ajvy pomeni da jih je mel več zaporedoma, mel je 3 v 15ih minutah, je dobil dve dozi zdravila, ker je bla 1 premalo. Je bil revček zadet še 6h.
Mi je blo pa lažje k je mel tud tavečji sine 1x, tko da nisva kakšne panike zganjala, sam sem bla pa vseeno mal raztresena.
Me je pa postalo strah ko še drug dan dopoldne ni mogel sedet - se je zvračal (pa lepo sedi brez opore že od 6m), pa ko se je tel prjet za ograjco postlce je falil in z čelom udaril od ograjco, pa križem je gledal še cel naslednji dan, so še sestre komentirale da ful čudno gleda. Pol me je pa zdravnica pomirila da ga je tko viroza zdelala, da to ni od zdravila. Danes je že bolje, še vedno pa ma pogled kot bi bil malo zadet.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
28.4.2010 8:14:36   
baja*
ojoj kristina user posted image user posted image in seveda cel kupuser posted image user posted image user posted image user posted image za tamalega, da si čim prej opomore.
Kak sploh zgleda vročinski krč?user posted image A to otroka kr vrže, se ne odziva, ga trese al kak??

ajvy kak ste vi? gre na bolje?

moj ded si je včeraj nogo skenslal, se je šel po dolgem času z motorjem vozit in valda frajer kr na progo kot da je profi. sem mela fuuul slab filing in evouser posted image . hb ni nič resnega, udarnina na kolenu in zvin gležnja. hodit pa ne more oz. naj ne bi, da se čim prej zaceli, ma bergle. saj sem vesela, da ni nič hujšega, sam mater, jezna sem pa tud... pa v petek smo mislili it po čevlje za reneja v zagreb (tam jih delajo točno po meri nogice, fizioterapevtka jih je priporočala, mali je še kr malo hipoton in najbolj se to ravno na stopalih odraža), no pol bi šli še pa v zoo, zdaj pa vse skup odpadeuser posted image jah, pa drugič.

Neposredna povezava do sporočila: 3754
28.4.2010 8:25:30   
baja*
včeraj smo se spet malemu narežaliuser posted image

zadnjič 1x sva opazovala smetarje, ko so pobirali smeti. mali celi navdušen, sploh nad vozilom, ker se mu je oranžna luč vrtela in reče: "Mami, ko bom veliki, bom jaz tudi smeti pobiral. taki avto bom vozil, ker ma oranžno luč". Čez nekaj časa si premisli in reče: Ne, raje bom kante praznil."user posted image ok, tudi pravuser posted image
no in včeraj se je mimo nas peljalo polno motoristov, vprašam ga, če bo tudi on motorist, ko bo veliki in on meni: Ne mami, jaz bom kante praznil." user posted image user posted image user posted image
čez čas je rekel, da bo tudi ema kante praznilauser posted image zgleda bo to družinski biznisuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil baja* -- 28.4.2010 8:27:38 >

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
28.4.2010 11:24:24   
kapica
Baja, sedaj sem se pa prav nasmejala tvojmu zadnjemu postu. Hecne imajo ja, zanimivo, da si je zapolmnil tiste kanteuser posted image . Jaz bi se menda tud jezla na mojga, ampak res hb da ni kaj hujsega. Pa na sreco pri nas nihce ni motorist...
Kristina, da se cimprej pozdravite in izognete bronhitisu. mene bi verjetno panika zadela, ker sploh nismo navajeni nekih posebnih zadev, vse kar smo imeli do sedaj so prehladi in te lazje zadeve no. Da bo le vse okej.
Ajvy, ne nic se ne dogaja, pa bi bila ze kr zadovoljna, da bi bilo vse skupaj mimo.

Danes grem na ctg popoldan, pregled verjetno, ampak je res vsee mirno. Sem ze malo sita, vse mi je tezko, komaj se se premikam, misic nimam nic vec, se pozna da sem naredila dolgo pavzo z pilatesom.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
28.4.2010 14:25:27   
Kristina_1
Evo mojih 15 min, majstra sem opedenala - mamo zidarja.

Hvala vsem za user posted image .

Baja otrok se ne odziva, lahko tudi pade v nezavest in neha dihat. Pr tavečjemu je huje zgledalo, pa je blo manj nevarno.
Začel je neki brundat in ker sem sedela zraven sem pogledala kaj mu je je bil čist moder, oči obrnjene okrog - bele, bil je mlahav. Cel se je tresel.

Tokrat pa je bil tamal sam neodziven vrat trd, glava zategnjena v eno stran oči obrnjene navzgor in neodziven, leva stran telesa mu je trzala.

Kako reagiraš je pa že Ajvy napisala.

user posted image user posted image user posted image za tvojga, tud če si huda nanj. Pa sam da ni kej hujšga, k motor je user posted image .
Mali je pa faca.

Ajvy kej bolje?

Kapica sej človek se na vse navadi, sam 1. te pa res vrže, pol pa je lažje. Je pa vedno prisoten strah če dobi krč med spanjem.

Zdej te čaka najtežji mesec, zadnji je najbolj naporen, pa vse že tišči, pa še dva lumpa zraven. Naj te tolaži da vsaj še ni hude vročine user posted image , boš vseeno mal lažje prenašala.
Pa sam da bo vse o.k. Sej bo hitro minilo k maš doma skoz pestro, k sta že 2 lumpka.

Zdej pa grem k si je tavečji že odpočil.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
29.4.2010 8:38:37   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Pa na sreco pri nas nihce ni motorist...

saj pri nas v bistvu tud ne, dragi sicer ima izpit, samo se že dooolgo ni vozil, motor ima pa njegov stric.

wow, ti si že v zadnjem mesecu... ja, to ti pa verjamem, da ti je že vse težko. ma pa kristina prav, vsaj one iber vročine ni - predstavljaj si, da ti poleg vsega tega, še zunaj tolče 35 stopinjuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Kristina_1

Začel je neki brundat in ker sem sedela zraven sem pogledala kaj mu je je bil čist moder, oči obrnjene okrog - bele, bil je mlahav. Cel se je tresel.

Tokrat pa je bil tamal sam neodziven vrat trd, glava zategnjena v eno stran oči obrnjene navzgor in neodziven, leva stran telesa mu je trzala.

o materuser posted image user posted image jaz bi po moje zmrznila... ne znam si niti predstavljat, kak ti more bit v tistem trenutku. Kdaj se pa ti krči pojavijo? A to kr naenkrat al jih ima otrok že od rojstva? f.a.k. ej, to mora bit pa res groznouser posted image

Kak pa je zdaj z njim??

punce, rumba vas lepo pozdravljauser posted image pravi, da nas trenutno ne bere, ker nima časa (intenzivno se uči za izpit), nas pa pogreša in ko bo izpit za njo, pride spet počvekatuser posted image drugače so ok, rumbčki so zdravi...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
29.4.2010 8:44:54   
Ajvy
oi.....kako smo kaj.....

Tarja je šla v vrtec...je bila tako vesela, da jo je bilo lepo gledat....
S Tiso še vedriva doma......kaj pa čva....

Baja....kako si kaj ti?
LEpo da ste si izbrali familiaren job user posted image user posted image user posted image user posted image SAm , dej povej...kakšne ideje imajo..pa to je neverjetno....res.....

Rumba.
..močno držim pesti ,da lepo opraviš na izpitu in da vas zdravje spremlja še naprej.....

Kristina..
.hvala za pojasnilo....a je imel tvoj mož tut te krče....baje jih moški prenašajo....
JSt želim ,da bi jih bilo čimmanj....držite se.....

KApica
...še malo , še malo.....kolk sem vesela za vas.....

Corfu..je že kaj bolje s prehladom?

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
29.4.2010 12:53:21   
kapica
Kristina, se kr hudo slisi ja. Ce mal premislim, se mi zdi da v situaciji, ko je treba, reagiras z glavo in ne zmrznes, ker ves da mores nekaj naredit. Se spomnim da je Dino bil naenkrat tako ubogi in zaspan, dopoldan mu je flaska parfuma na glavo padla v kopalnici, jaz sem se vstrasla da ni to eno z drugim in sem na hitro popokala oba otroka, v avto, po moza in v bolnico. Na koncu se je izkazalo, da je dobil prehlad in vrocino, ker vrocine se ni imel, nisem vedela kako na njo reagira. Ampak se dobro spomnim da sem obdrzala trezno glavo.
Seveda ce se nekaj ponavlja, pa toliko bolj mirnejsi ostanes.
Baja, pa ne vem ce me je vrocina tolk matrala, ko sem bila z Dinom noseca julija. Se ne spomnim glih no, bolj me matra ze vse drugo, kriz in trebuh...user posted image .
Ajvy, Dino je tud tud tako vesel vrtca, vsak ponedeljek kr zleti zja, ce je pa vmes se kaj bolan in se kak dan vec doma, pa se toliko boljuser posted image .

Vceraj je bilo na pregledu vse okej, vse je zaprto, popadki so samo tisti lahki. Je pa detece ze 2500g tezkouser posted image .
Sem dobila preko zavarovalnice gospodinjsko pomocnico v teh zadnjih tednih in pride 4 ure na dan pomagat. Je bila danes tud tu, je peljala zjutraj Dina v vrtec, potem sla z Niasom ven, jaz sem medtem zaspala. Ko sta prisla nazaj je pa se posesala, po tleh pomila in sla spet po Dina v vrtec. Je prav krasno, kako pomoc prav pride.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
29.4.2010 13:23:16   
corfu
Pozdravljene user posted image

Kapica, sem prav vesela, da imaš pomoč user posted image user posted image user posted image

Ajvy, prehlad...mnogo boljše, samo iz nosa še napiham celo bogastvo...samo da gre ven user posted image
Ja, Rumba nas pogreša, saj tudi me njo, a ne? user posted image

Kristina, iskreno ne bi rada bila nikoli na tvojem mestu v takem primeru... upam, da boš imela čim manj takšnih šokov.

Jaz sem ok, mene tudi vročine ni strah, saj bom na morju, pa v dnevni pod klimo user posted image user posted image user posted image

lepo se mejte babnce user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
30.4.2010 0:29:28   
Kristina_1
Baja sam dve so al zmrzneš al pa nardiš kar ti pride na misel, je pa sigurno lažje če kaj veš o teh stvareh. Prvič je bil res šok, se ti zdi da bo otrok kr umrl.
Pojavijo se ob vročini, če hitro raste. Tavečji je bil dostkrat boln, ko je mel plučnico je mel 5 dni skoz vročino čez 40, pa jih ni dobil. Se mi zdi da je mel okol 3leta, jih je mel pa sam 1x - od takrat pridno zbijamo vročino z voltarenom, ko gre čez 38,5.

Sem ugotovila da nas je 6.bolezn tolk vrgla. Zdej je ok.

Ajvy ni jih mel noben, so pa res 'dedni', če jih ma en otrok, je velika verjetnost da jih dobijo tud ostali, pa pri fantkih so bolj pogosti - zakaj pa ne vejo.
Tud jst upam da jih ne bo več oz. da jih bo čimmanj.

Kapica jaz tud pravim, če dvomiš bolje da ga 100 zastonj peleš.
Super za pomoč user posted image . Kr prov pride, ne. To maste pa fajn zrihtano. A to dobiš ko maš več otrok, pa k maš tko mal razlike ?

Hvala vsem za spodbudo.

Corfu ti si pa tud že skor na polovici user posted image .

Kapica
ti si pa itak carica in rekorderka med nami, s tako malo razliko. user posted image
No pa Maja tud s 4imi user posted image .

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
30.4.2010 9:36:35   
Ajvy
oi....

KAKšna noč..pejt no v rit...spala sem, če sem eno uro.....Tarjo je ušesek bolel...tko da sta šla z mojim na Metelkovo...začetek vnetja....
MI2 s TIso še vedno zabasani.....gnojno...kr neki

ne bom vas komentirala ..sem preveč žalostna.....

Neposredna povezava do sporočila: 3763
30.4.2010 12:27:09   
corfu
Ajvy en velik objem zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
30.4.2010 19:07:03   
Ajvy
OBE imasta vneto  uho..Tisa levega in Tarja desnega...živijo AB ...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
30.4.2010 20:41:35   
kapica
Ajvy, pri vas se pa skoz dogaja... Jaz vedno pravim, samo da vemo kaj je narobe in lahko pozdravimo, je vse lazje... A si mogoce ze pomislila na kaksnega homeopata ali kaj podobnega, se mi zdi da ste precej bolani. Pa bi bilo mogoce fajn poskusit kaj novega. Ne vem no, tolikokrat AB in vedno znova se vse vraca... ne vem kolk je to kaj pri nas znano.
Vsekakor zelim miren vikend, da se pocartate in cartate, do ponedeljka bo ze boljeuser posted image .
Kristina, niti ne vem prav kdaj imam pravico do te pomoci, ampak ce sme prav razumela, proti koncu nosecnosti in 6 tednov po porodu, ce imas doma otroka mlajsega od 14 let. Je res zelo fajn, sploh ker imam sreco, da je zenska v redu in sta jo oba otroka ze takoj sprejela. Pa nekje sem slisala da na socialni, dobijo pomoc druzine, ki imajo vec otrok in v taki majhni razliki. Se morem se pozanimat...Je pa rekla ta zenska, da ce zelim kdaj privat kaj od nje, da stane 25€. Ne vem kake cene imajo to, saj si tega nihce ne more privosciti...
Corfu, jaz sem bogastvo iz nosa se tedne in tedne vlekla, je bilo prav zabavnouser posted image .

Mene ze malo matrajo tisti neresni popadki, cutim zadnja dva dni, da mi trebuh kr pogosto otrdeva. Vedno bolj me je strah tega no, ko se spomnim kolk to boliuser posted image .
Aja, je pa tako super sedaj, ko spimo cele noci skoz, kak se bom spet navadila na nocno vstajanje? Res, od vecera, pa do jutra imamo mir, kak je to lepo...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
1.5.2010 15:05:14   
kapica
Danes sem pa jaz spala za pop.izdit ponoci no. Sem se zbudila opolnoci, ker me je leva stran trebuha taak bolela. Sem najprej mislila da sem mogoce grdo lezala, ampak enostavno me nic ni spustilo. Sem sla v bano, z toplo vodo, je bilo malo boljse. Danes me pa tud ze cel dan tako zbada, kot da bi me misice bolele. Na ja, upam da bo nocoj mal boljse, vsekakor sem danes bolj kot ne vodoravno in pocivam. moji trije fantje se pa zunaj po igriscu potepajo in igrajo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
2.5.2010 0:38:40   
Kristina_1
Ajvy user posted image user posted image user posted image .

Kapica super maste tole zrihtano, pa super da je fajn in da sta jo otroka tko lepo sprejela, ti bo veliko lažje. Sam cena je pa prov hecna.
Kaj maš to lažne popadke?

Mi smo kr o.k., tko da se ni kej prtoževat edino utrujenost, ponoči mali vneto tečnari in visi na joški. Zdej dva dni sem ga ponoči odnesla v postlo in sede dojila in ob tem zaspala user posted image , katastrofa, vse me boli vrat, hrbet,...  danes bom prakticirala ležečki, če ne bom spet cela zlomljena user posted image .

LN.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
2.5.2010 9:16:54   
Ajvy
helou...

KApica..ja..res je skoz nekaj.....vrtec..nimaš kaj...pa TArja udomači čist vsak virus....sej bo...
Hvala za skrb.....
Kako je s teboj?

Kristina...super ,da vam gre na bolje....upam,da se ti lepo uspe spočit.....resno
JSt sem obe dojila skoz leže.....ker drgač mi je kar hrbet ven padeluser posted image

Corfu.
..a si spraznila surlovje.user posted image ..?

Neposredna povezava do sporočila: 3769
3.5.2010 9:35:26   
corfu
Ne še čisto, Ajvy, imam še zalogo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  moj pravi da žlehnoba ven rine user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
3.5.2010 12:18:59   
Češnca
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!! user posted image

Smo v pomanjkanju časa... Kako nenavadno! user posted image Pa vas ne bom brala...mogoče zvečer. Ah, pa kaj obljubljam, sej vem, da ne bo zneslo... Jutri, to pa, danes mam še neki za prevest. user posted image

Anžej je že dober teden brez plenic čez dan in sem tkooooooo vesela, me je že skrbelo, da bo šel v šolo v njih! user posted image user posted image No, pa smo ugotovili, da mu je wc "globok" in se tega boji, kahlica mu pa tudi ni bla všeč. Sem mu kupila pojoči mini wc oz. kahlo in je uspelo. user posted image user posted image user posted image Zdaj gre tudi na wc in ostale kahlice. Kdo bi ga razumel! user posted image user posted image

Juš pa dobiva zobe, ampak se je spet vse skupaj ustavlo. Je bil pa ta teden ful bogi, pa še zakuhal je, dva dni je imel stalno vročino med 39,4 in 40. Posledično nič noče jest, se samo doji. user posted image Men se že kar mal meša! user posted image Še dobro, da grem v službo (upam, vsaj) septembra. Do takrat upam, da bo spet kaj na žlico pojedel! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
3.5.2010 14:05:37   
siskamiska
hej punce, da se še jst malo javim. Sej se verjetno nebi če nebi mela dopusta user posted image .

Mi smo ok, razgrajača rasteta, sta res zelo navihana, smo že brez plenic, edino ponoči. čez dan včasih sploh ne gresta več spat.

Vse ostalo v mejah normale, ne bom se preveč hvalila ker tko popolno pa spet ni user posted image .

Za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image , za vse nosečke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , in z vse tiste ki ste spet mamice user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kapica navijam user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi smo meli pa v soboto v varstvu enga psa, pa sama sem bla z tamalimi, tko da smo ugotovili da še nismo zreli za petega člana (na štirih tacah)user posted image

šibam......papa

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
3.5.2010 14:05:58   
corfu
Češnca heeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo da si se javila user posted image user posted image user posted image

Mi smo se pa odločili, da Aljaževo otroško sobo prestavimo v najino spalnico in najino spalnico v otroško sobo, pa je potrebno vse prebelit, pa zunanje stene bova v gips oblekla, pa vse omare narazen pa skup user posted image user posted image user posted image čisti gnezditveni sindromuser posted image Drugo letoo spomladi bomo pa prizidek delali, da pridobimo veliko stekleno jedilnicouser posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
3.5.2010 14:10:16   
corfu
No, eno idejo rabim...imava spalnico od Alplesa kombinacija, češnja-vaniliji, kakšne naj dam stene ? Ne bi pustila bele, mi je pusto? Kak predlog?

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
3.5.2010 14:54:14   
baja*
hej!

rene je mel danes sistematskega, vse štimauser posted image user posted image ka si nor, še malo pa bo 3 letauser posted image

tak so ga zdelali, da ga je zdaj kar na kavču sfalilouser posted image ema tud tolče lepotnega, tak da grem hitro izkoristit malo miruuser posted image

češnca, siskamiska lepo vaju je "slišat"user posted image oglasita se še kaj...
btw češnca, kak te tebi primanjkuje časa, saj si pa te ja na porodniškiuser posted image user posted image user posted image

mejte se babeuser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?