kapica
|
Ajvy, pri vas se pa skoz dogaja... Jaz vedno pravim, samo da vemo kaj je narobe in lahko pozdravimo, je vse lazje... A si mogoce ze pomislila na kaksnega homeopata ali kaj podobnega, se mi zdi da ste precej bolani. Pa bi bilo mogoce fajn poskusit kaj novega. Ne vem no, tolikokrat AB in vedno znova se vse vraca... ne vem kolk je to kaj pri nas znano. Vsekakor zelim miren vikend, da se pocartate in cartate, do ponedeljka bo ze bolje . Kristina, niti ne vem prav kdaj imam pravico do te pomoci, ampak ce sme prav razumela, proti koncu nosecnosti in 6 tednov po porodu, ce imas doma otroka mlajsega od 14 let. Je res zelo fajn, sploh ker imam sreco, da je zenska v redu in sta jo oba otroka ze takoj sprejela. Pa nekje sem slisala da na socialni, dobijo pomoc druzine, ki imajo vec otrok in v taki majhni razliki. Se morem se pozanimat...Je pa rekla ta zenska, da ce zelim kdaj privat kaj od nje, da stane 25€. Ne vem kake cene imajo to, saj si tega nihce ne more privosciti... Corfu, jaz sem bogastvo iz nosa se tedne in tedne vlekla, je bilo prav zabavno . Mene ze malo matrajo tisti neresni popadki, cutim zadnja dva dni, da mi trebuh kr pogosto otrdeva. Vedno bolj me je strah tega no, ko se spomnim kolk to boli . Aja, je pa tako super sedaj, ko spimo cele noci skoz, kak se bom spet navadila na nocno vstajanje? Res, od vecera, pa do jutra imamo mir, kak je to lepo...