twetka
|
Strelka, js sem samo šla v bolnišnico v laboratorij in rekla da želim krvni test za beta hcg pa je bilo to to. Plačala sem 15€ pa neki centov, se mi je še kr drago zdelo pa ok, sem vsaj vidla kako in kaj. Ta mesec je tut js po moje nebom dobla in ful razmišljam kaj naredit, do kdaj počakat, preden kličem v mb in vprašam kako zdej naprej če menstre ni. Nimam nobenih znakov, ne za menstro ne za , občasno me špika spodaj okol, sam to ni to. Vedno bolj sem nervozna ko takole čakam, kaj se bo zgodilo. Sploh ne vem kako delajo te preglede, verjetno moreš imet menstro pred tem nujno, da te potem nekje v mes med ciklom naročijo na pregled in pregledajo, mene bo pa lih zdej zasralo, da je nebo. Je pa zanimivo, kolker sem prebrala to vrsto pregleda ko bodo meni naredili, delajo samo v MB, imenuje se pa THL, prvič slišala, menda je podobno laparoskopiji, samo da vstopijo skozi nožnico. Vedno bolj ko se mi približuje dan D, vedno bližje sem bolnišnici. Kr neki res,... Sprašujem se zakaj se more to lih nama dogajat, vem, da nisma edina in da so marsikateri pari dali še več skozi kot midva, da so prišli do svojih štručk, sam vseeno se mi ne zdi fer to od življenja. Najraje bi počakala do 19. 5 ko mam operacijo zob, pa če bo tisto potekalo kot more, potem kličem v mb in rešujem zadeve naprej, mogoče me pa preseneti tečka, kasnej, na kak 40 dan mogoče kaj pa veš ali pa 45 tako dolge cikle sem tut že imela, še daljše. Najbolj me jezi to ko sploh ne morem nič izračunat točno.
|