|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
30.4.2010 22:25:46   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

AAAAA pa kaj si nor, da dam 20€ za 6.parov nogavičk..
pa ded me z nogavičkami iz 12 štuka natera user posted image user posted image

http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=5&p_id=355

hahaha mi smo bolj hofer varianta - 3 pari za 3 evre. In od vseh v Tijinem predalu so te nogavice najboljše in največkrat uporabljene. user posted image

mi tudi Hofer al pa tržnica v Lenartu-1 par 0,70€ user posted image user posted image

Ali pa kik, tam majo tud fajne za še bolj fajno ceno! user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 776
30.4.2010 22:25:49   
PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

AAAAA pa kaj si nor, da dam 20€ za 6.parov nogavičk..
pa ded me z nogavičkami iz 12 štuka natera user posted image user posted image

http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=5&p_id=355

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se mu nebi povedala.user posted image user posted image user posted image
a-a zdaj ko mi mora on devat € bi rekla da sem na kruhu pa mleku zapravla user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 777
30.4.2010 22:26:41   
tasa_m

zdaj sem malo na FB pr MM gledala. Pa kaj ta MM sploh ma kaj na zalogi ali kaj? Ker se mi zdi da vsi samo iščejo, najdejo pa nič.
Ma mi še vedno na Deichmana prisegamo user posted image user posted image Najdemo od Nike do croksovuser posted image

Mi pa na mass, no pa v Deichmanu smo tud že kupovali.

Samo mass ma tudi fajn cene ja,ja vse smo že pregledali samo vsak teden,pa res nisem v trgovini kot tasauser posted image
pa daj no,da te nebom.... user posted image user posted image nisem bila v masu že dolgo ne. Sem si zdaj preko superge.si ene teniske za Lijo nagledala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 778
30.4.2010 22:27:39   
Najaa

eee, vidiš, na to pa moraš mislit. user posted image Moj se je nazadnje "zaljubu" v ene rdeče za Tijo. Pa kam naj ji jih obujem v poplavi roza cunj? user posted image Pa ok bi še lahko skombinirala sam so spomladanske, ko map tud jakno, ta je pa roza, itak. user posted image

ma naja zdaj je tak že vse moderno kaj oblečeš in obuješ

To tud Tija misli, ja. Ko navleče na sebe trenerko in krilo in bi šla taka ven. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 779
30.4.2010 22:27:41   
tasa_m

Ma ne, Persida, sploh ne. Imajo skoz ene akcije, npr. 2 para čevljev in en zastonj ipd. In pol si vse tri rpivoščimo nove. Pa skoz imajo znižanja. Vsake tolko res dama več za čevlje, ker vema da se bodo dalj časa nosili. Za kake poletne pa vema, da se bodo hitro obrabili in noga poleti tudi hitreje raste tak da je treba itak dva para kupit, pol pa cenejša varianta.

a res al kaj? tega pa nisem vedela user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 780
30.4.2010 22:27:42   
PERSIDA

Misliš tržnica babiuser posted image user posted image user posted image
[/quote]hočeš rečt da naša babi na tržnici dela?? user posted image user posted image

[/quote]

Ne nad njouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 781
30.4.2010 22:28:16   
tasa_m

To tud Tija misli, ja. Ko navleče na sebe trenerko in krilo in bi šla taka ven. user posted image

ona se ravna po Lj.modih smernicah user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 782
30.4.2010 22:28:29   
tasa_m

Misliš tržnica babiuser posted image user posted image user posted image
hočeš rečt da naša babi na tržnici dela?? user posted image user posted image

Ne nad njouser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 783
30.4.2010 22:29:19   
tasa_m
Ali pa kik, tam majo tud fajne za še bolj fajno ceno! user posted image user posted image

ja Kik je tudio fajn. Sem pisala prošnjo v Kik pa upala da dobim pa nič od njih user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 784
30.4.2010 22:31:26   
PERSIDA

pa daj no,da te nebom.... user posted image user posted image nisem bila v masu že dolgo ne. Sem si zdaj preko superge.si ene teniske za Lijo nagledala user posted image user posted image user posted image

Ne ti nikoli ko te vprašam kje si te čevlje kupila Liji mi rečeš v daichmannu grem jaz tja seveda jih nimajo pol zvem da v massu.Ko mi rečeš v massu jaz seveda grem tja ne pol čujem da jih majo v daichmannuuser posted image user posted image user posted image
Ampak ne ti nič ne kupuješuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 785
30.4.2010 22:32:36   
Najaa

Kaj me briga. Njena mama je štajerka in ona se bo vedla temu primerno. Tak! user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 786
30.4.2010 22:32:41   
Najaa

Ma ne, Persida, sploh ne. Imajo skoz ene akcije, npr. 2 para čevljev in en zastonj ipd. In pol si vse tri rpivoščimo nove. Pa skoz imajo znižanja. Vsake tolko res dama več za čevlje, ker vema da se bodo dalj časa nosili. Za kake poletne pa vema, da se bodo hitro obrabili in noga poleti tudi hitreje raste tak da je treba itak dva para kupit, pol pa cenejša varianta.

Ja, res. Meni je mama vedno rekla, da jeseni bo pa treba nove čevlje kupit. Pa takrat nisem šla tak za tem. No zdaj pa pri svojih vidim, oz. pri Tiji sem. Poleti ji je najhitreje zrastla noga.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 787
30.4.2010 22:33:31   
tasa_m

Ne ti nikoli ko te vprašam kje si te čevlje kupila Liji mi rečeš v daichmannu grem jaz tja seveda jih nimajo pol zvem da v massu.Ko mi rečeš v massu jaz seveda grem tja ne pol čujem da jih majo v daichmannuuser posted image user posted image user posted image
Ampak ne ti nič ne kupuješuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
gospa POMOTA se menite o napačni osebi user posted image user posted image user posted image

pa dobro vsak lahko zameša, pozabi že to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 788
30.4.2010 22:34:30   
tasa_m

Kaj me briga. Njena mama je štajerka in ona se bo vedla temu primerno. Tak! user posted image

tak, ja ! Bravo mama, štajerci smo še malo bolj zadi user posted image user posted image pr nam so komaj legice+krilo v modi. Trenerka bo čez kaki 2 leti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 789
30.4.2010 22:34:56   
tasa_m

Ja, res. Meni je mama vedno rekla, da jeseni bo pa treba nove čevlje kupit. Pa takrat nisem šla tak za tem. No zdaj pa pri svojih vidim, oz. pri Tiji sem. Poleti ji je najhitreje zrastla noga.

aha, te pa že bo nekaj na tem. Bomo se jeseni menli user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 790
30.4.2010 22:36:20   
Najaa

tak, ja ! Bravo mama, štajerci smo še malo bolj zadi user posted image user posted image pr nam so komaj legice+krilo v modi. Trenerka bo čez kaki 2 leti user posted image user posted image user posted image

Tak nekak razmišljam, ja. Zato je pa dobila dvoje nove legice. Trenerke pod krilom pa lahka zarad mene na faksu nosi! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 791
30.4.2010 22:37:15   
PERSIDA

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 792
30.4.2010 22:38:11   
PERSIDA
Sam bog ,da pri naši hiši nebo kriluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 793
30.4.2010 22:38:50   
tasa_m

Tak nekak razmišljam, ja. Zato je pa dobila dvoje nove legice. Trenerke pod krilom pa lahka zarad mene na faksu nosi! user posted image

glede na to kak gre moda naprej, mislim da bomo čez kake 3 al pa 4 lete vse jamrale kje naj kako barvno trenerko kupimo pa pod krilo user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 794
30.4.2010 22:39:04   
PERSIDA
Ja moram vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak mi je prišlouser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 795
30.4.2010 22:39:12   
leo**tia

No, za take sem slišala da ni fajn, ker ji lahko prsti naprej spležejo te pa ne vem ikake sandalčke ji naj kupim?

http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=2&p_id=480

take mamo mi/od leota..ene 5 parov in res niso fajn za take male,vem po tavecjemu,prsti so mu lezli na vse strane,in si je vse prste enkrat obrabiluser posted image user posted image ...jaz sem njej hotela vzeti kake balerinke,pa tud sandale ki so malo bolj zaprti..ima tudi  japanke ki je dobilauser posted image ,,sam ne vem kak bi hodila v njimi,so pa lepe,cist lahkeuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 796
30.4.2010 22:39:31   
tasa_m

Sam bog ,da pri naši hiši nebo kriluser posted image user posted image user posted image user posted image
to ti misliš, še prehitro boš mela družbo pa komentarje: daj mami kaj nikam nebota šla? .. user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 797
30.4.2010 22:40:07   
PERSIDA

glede na to kak gre moda naprej, mislim da bomo čez kake 3 al pa 4 lete vse jamrale kje naj kako barvno trenerko kupimo pa pod krilo user posted image user posted image

Če bote mele probleme z barvami bom jaz nekaj zaštuklalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 798
30.4.2010 22:40:28   
tasa_m

Ja moram vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   tak mi je prišlouser posted image
user posted image user posted image pa še tvojega ni doma. Kaj ga pokličem da gori štala da naj domu leti?? user posted image user posted image

vračam objemčke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 799
30.4.2010 22:41:20   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

No, za take sem slišala da ni fajn, ker ji lahko prsti naprej spležejo te pa ne vem ikake sandalčke ji naj kupim?

http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=2&p_id=480

take mamo mi/od leota..ene 5 parov in res niso fajn za take male,vem po tavecjemu,prsti so mu lezli na vse strane,in si je vse prste enkrat obrabiluser posted image user posted image ...jaz sem njej hotela vzeti kake balerinke,pa tud sandale ki so malo bolj zaprti..ima tudi  japanke ki je dobilauser posted image ,,sam ne vem kak bi hodila v njimi,so pa lepe,cist lahkeuser posted image

to tudi mene zanima ja

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.