Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.4.2010 21:13:21
|
|
|
|
Anonimen
|
memole čestitke nincy sem videla na fb, da si tud ti že čist obupana. Sej bo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.4.2010 22:16:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Memole- ČESTITKE še tukaj! Aglaia- držim pesti da te ne mučijo preveč, če si ostala v bolnici Aprilčica, Babyloverka, Nincy- Mene tud matrajo 100 na uro ti vetrovi, pa tud ne vem od česa. Ravno sem izpod tuša. Upam da se bom vsaj malo naspala to zadnjo noč, čeprav se mi zdi da bom kr prebedela in razmišljala kak bo jutri (ne morem si pomagat). Punce, držte pesti da svečka čimprej opravi svoje in da umetni popadki brzinsko primejo, da se mi ne bo treba dolgo mučit. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.4.2010 22:22:47
|
|
|
|
dacy
|
memole CESTITAM ZA MALO STRUCKO
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.4.2010 22:25:23
|
|
|
|
nizy
|
memole- čestitke za Majo tudi mene vetrovi dajejo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.4.2010 1:25:16
|
|
|
|
Tejča05
|
memole - čestitke , srečka ti k je že vse za tabo Pri meni pa nič novega, niti ne zvija niti ne špika nič. Čakam pa čakam, pa se mi zdi da bom kar naj maj počakala, ker ni nič. Da bi bil vsaj kakšen znak ali pa kaj podobnega pa nič. Še čep mi ni stran padu. Pri prvi se je tako začelo dva dni prej s čepom potem pa popadki in je bila rojena na rok. Tukaj pa nič. No nič, prav divje še brca. Jah no sej enkrat bomo tudi me na vrsto prišle, ki še čakamo kre vn tako ali tako mora. Pa upam, da čimpreje ker zdej je pa res že zadosti. Pa lahko noč. Verjetno že vse spite, jaz sem že nehala mi enostavno ne rata več spat. lp
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.4.2010 6:33:40
|
|
|
|
nincy29
|
evo mi imamo že +2...jaz morem rečt da sem od včeraj ko je dragi prišel tak srečna..enostavno se ful hecam ko me vsi kličejo če še ni nič da bomo enkrat konec maja pestvali in..in res..rekla sem da se nebom sekirala kdaj bo prišel dan..naj ga moj mali sonček sam izbere..z dragim ful pohajava zadnje dni..se sončkava zuni in danes sem po nevem kolkem času tako lepo spala ponoči..sem se zdaj zbudila kot prirojena ...danes mava že spet planirano da mal sončkat greva..jutri greva mal 1. maj praznovat..tak da..gode se mi dobro zadnje dni zdaj nas je pa malo več ane?jaz,aprilčica,babyloverka,nizy..tropical in aglaia pa mislim da že pestvata??a še kira?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.4.2010 6:49:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro punce. Jaz čujem že od 5.00, ker me je zbudila neka topa bolečina v maternici, ki kljub obisku wc-ja (driska) še ni ponehala. Ni pa v nikakršnih intervalih, nič - samo boli. Ne vem, če se vam je kdaj naredilo, ampak midva, ko sva včasih sexala (še preden sem zanosila), me je po odnosu bolela maternica - kot bi bila v krču in isto je danes (nisva pa nič sexala). Seveda si želim, da bi bilo to to, ampak mislim, da je le psihično domišljanje, ker sem naveličana vsega. Ob 9.00 imam ctg, če bolečina ne bo izginila in ctg ne bo risal popadkov bom zahtevala pregled. Malenaa: držim pesti zate in mislim nate!!! Nincy: midva imava že tudi splanirano praznovanje 1. maja jutri Greva na eno moto fešto, da se malo sprostiva
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.4.2010 7:42:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, jaz grem počasi pod tuš, potem poberem prijateljico (HB gre z mano na ctg, ker jo res potrebujem zraven sebe, ker me ti ctg-ji vedno zabedirajo), kasneje greva še na kavico in počvekat, ker je nisem videla že 5 dni in mi je res manjkala Res upam, da me bo kdo še pregledal, čeprav nimam veliko upanja. No, če ne drugega na pregled računam v soboto, ko bom že čez PDP. Bolečina je še vedno prisotna, ampak le na levi strani trebuha - kot bi mi nekdo pulil ven jajčnik Lepo bodite in upam, da bo katera že objavila novičko o novem aprilčku, ko prilezem nazaj do računalnika
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.4.2010 7:59:42
|
|
|
|
neka_noč
|
Aglaia je danes dobila v roke svojo štručko po imenu Zoja Sofia. Citiram; Ob 04.55 se je rodila 3935g težka in 52cm velika deklica po imenu Zoja Sofia in neskončno razveselila mami in očija. ČESTITKE še tu Aglaia!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.4.2010 8:07:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč Aglaia je danes dobila v roke svojo štručko po imenu Zoja Sofia. Citiram; Ob 04.55 se je rodila 3935g težka in 52cm velika deklica po imenu Zoja Sofia in neskončno razveselila mami in očija. ČESTITKE še tu Aglaia! Oooooooo, ČESTITKE AGLAIA!!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.4.2010 8:19:23
|
|
|
|
nincy29
|
aglaia čestitke!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.4.2010 9:27:43
|
|
|
|
babyloverka
|
evo jaz sem še tudi tu groza včeraj sem imela čisto celi dan popadke na 10 minut ampak nič ni bilo iz tega da bi se ojačali,bili bolj pogosti in me popeljali v porodnišnico aglaia čestitke aprilčica10 upam na najboljši ctg nincy29 mislim da smo res samo še jaz, ti, aprilčica, nizy, tejča05 in ...???
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.4.2010 9:43:55
|
|
|
|
dacy
|
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč Aglaia je danes dobila v roke svojo štručko po imenu Zoja Sofia. Citiram; Ob 04.55 se je rodila 3935g težka in 52cm velika deklica po imenu Zoja Sofia in neskončno razveselila mami in očija. CESTITAM ZA MALO PIKICO
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.4.2010 10:27:55
|
|
|
|
natasaxy
|
A mene ste pa kar odpikale , tudi jaz sem še tukaj.....saj vem da se nisem ful javljala pa vseeno me ne pozabit jaz pa ne vem ali se mi je čep odluščil danes ali pa je toliko sluzi pomešane s krvjo od včeraj od amnio.......včeraj je bilo malo krvavitve, to je normalno za amnio, pa malo izcedka, danes pa ful sluzi zjutraj ko sem šla lualt........no kakorkoli, špika me nič, dete je živahno, tako da upam da že kaj no. Sem pa 4 dni čez PDP, jutri pa spet amnio. Algalia iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice Sofije Zoje. . Pa je še ena odrešena, super.....no saj na koncu bomo še majčki postali:)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.4.2010 10:47:21
|
|
|
|
nejanejc
|
algaia, cestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.4.2010 11:53:58
|
|
|
|
Pikica_10
|
Memole in aglaia čestitke! No, kot vidite sem še jaz tud tu. Bila sem na ctg-ju, ki je zaznal celo en popadek. Je bil še slabši kot prejšni petek. Saj bo, če ne prej pa maja. Mi pa res kr pogosto otrdeva trebuh, ampak ni nič kaj boleče...bolj neprijetno. Pa vsake toliko me kaj pikne not. Naslednji ctg+uz imam komaj v pon., da si čim manj dela naredijo čez praznike. Me res zanima če bom dočakala...bi raje našo pikico že v živo vidla. Nazadnje bom pa ravno čez praznike not! Ja, pa tudi mene matrajo vetrovi...upam, da se do poroda to malo umiri. Ker ne vem kak bo pol kaj tam na porodni. Drugače pa punce, držte se!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.4.2010 11:56:39
|
|
|
|
babyloverka
|
natasaxy in pikica_10 seveda še vidve sta v klubu čakajočih no te pa še nas je nekaj, pa še dva dneva sta nam ostala
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.4.2010 14:23:51
|
|
|
|
nincy29
|
a aprilčica rojeva?? nič se ni javla po pregledu..
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.4.2010 15:33:24
|
|
|
|
tatly
|
JAZ SEM SE TUDI TU!!!!nasa zabika tudi noce ven
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.4.2010 15:34:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mene, na žalost še vedno tu, ampak sem v redu volje Ctg zaznaval popadke (en je bil celo do vrednosti 100), ampak premalo, da bi me obdržali. Pregleda spet nisem doživela, ker je baje ena rojevala in dohtar ni imel časa ali kaj. Najprej je napisal, da bi bil ctg že jutri, potem pa popravil na soboto, mi je pa sestra rekla, da če bo kaj, naj pridem nazaj - itak halooo... Potem sem se nakofetkala in načvekala, zdaj pa ležim doma, ker me še vedno tišči na levi strani, ampak ne mislim it nazaj. Če bo kaj, bom že ornk začutila za vse nas, ki smo še v ˝čakalnici˝
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.4.2010 15:35:16
|
|
|
|
babyloverka
|
ne ne, sem jo zasledila na facebooku, ni ostala v P. saj ne vem bi zraven nalepila smajlija ki je žalosten ali vesel tatly kdaj pa imaš kak ctg? ti boš rodila na ptuju, ne? ti je mogoče znano kateri ginekolog je v soboto dežuren?
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.4.2010 15:43:58
|
|
|
|
tatly
|
babyloverka-ovi je dezuren GEORGIOV al kaj je.jaz sem mela danes ctg in spet v ponedeljek.
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.4.2010 15:46:26
|
|
|
|
babyloverka
|
hvala tatly sem naročena v soboto, jutri pa dela moj ginekolog pa sem v dilemi če naj grem jutri ali v soboto. imaš ti kakšne izkušnje s tem Giorgijevim? meni se je do zdaj zdel kar vredu
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.4.2010 15:49:56
|
|
|
|
tatly
|
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka hvala tatly sem naročena v soboto, jutri pa dela moj ginekolog pa sem v dilemi če naj grem jutri ali v soboto. imaš ti kakšne izkušnje s tem Giorgijevim? meni se je do zdaj zdel kar vredu nevem meni ni nekaj nevem kaj,taki grrrrr mi je videt in pri stelli me je kar naroceval bi bla 1 mesec po roku verjetno,idi raje k svojemu gdaj pa mas pol ctg?al se neves?meni je rekla danes babica v bolnici da se naj ne rodim ker ni prostora ker je baje polna luna full delovala s
< Sporočilo je popravil tatly -- 29.4.2010 15:50:45 >
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.4.2010 16:11:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka hvala tatly sem naročena v soboto, jutri pa dela moj ginekolog pa sem v dilemi če naj grem jutri ali v soboto. imaš ti kakšne izkušnje s tem Giorgijevim? meni se je do zdaj zdel kar vredu nevem meni ni nekaj nevem kaj,taki grrrrr mi je videt in pri stelli me je kar naroceval bi bla 1 mesec po roku verjetno,idi raje k svojemu gdaj pa mas pol ctg?al se neves?meni je rekla danes babica v bolnici da se naj ne rodim ker ni prostora ker je baje polna luna full delovala s Malo se vmešavam med vaju in sicer moram komentirat tole o polni luni: zakaj hudiča pa name nima nič vpliva grrrrr A danes ponoči tudi kaj pomaga?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?