|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
29.4.2010 12:54:44   
maya1505
jaz imam tudi tako mnenje glede objav na FB, seveda bom veselo novico povedala naglas, naj se veselijo z mano in tudi kakšna slikica bo romala tja gor - zakaj pa ne user posted image user posted image user posted image user posted image naj vidijo mojo srečo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
29.4.2010 12:55:16   
*dotika*
IZVIRNO SPOROČILO: kepca

hvala!!!
a jemlje katera utrogestan?

Ne. Je pa to v nekem smislu podpora nosečnosti, da se obdrži. Menda imam prav.

Sem pa brala Pušenjaka, ki ni ravno pristaš predpisovanja takšnih zadev. Menda bistveno ne prispevajo k boljšemu izidu... Ne vem...

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu kepca)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
29.4.2010 12:55:41   
mag3
Tudi jaz bi bila za, da se o nosečnosti pogovarjamo samo tukaj. Mi2 še itak nisva nikomur povedala, razen najini hčeri in moji mami, tako da pa res ne bi rada, da kdo to na FB izve.

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
29.4.2010 12:56:14   
Arwenko
Evo, s kosila...tak sem se fajn najedla...user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
29.4.2010 12:57:11   
lidik
kepca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image da se vama decembra pridruži vajin sonček. No jaz sem tudi v 5.tem tednu dobila izcedek (tudi v bolnici sem ostala, ker so sprva sumili na IMN), potem mi je pa moj G na kontroli povedal da dokler ni sveža kri, ni nič nevarnega, mi je pa predpisal dabroston, ki ga je pa zelo težko dobiti, oz. se ga menda ne dobi več, tako da verjetno je tvoje zdravilo kaj podobnega. 

(odgovor članu kepca)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
29.4.2010 12:57:18   
Frutiq
joj, ne mi zamerit, samo jaz nimam pojma o FB-ju.user posted image _Ne najdem časa za take stvari, ker doma sploh ne odprem računalnika, še TV komaj kaj pogledam - razen risankuser posted image . Mogoče se bo kaj spremenilo, ko bom na porodniški...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
29.4.2010 12:58:41   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Evo, s kosila...tak sem se fajn najedla...user posted image

o Arwenko je bilo kaj dobrega. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
29.4.2010 13:00:10   
kepca
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

kepca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image da se vama decembra pridruži vajin sonček. No jaz sem tudi v 5.tem tednu dobila izcedek (tudi v bolnici sem ostala, ker so sprva sumili na IMN), potem mi je pa moj G na kontroli povedal da dokler ni sveža kri, ni nič nevarnega, mi je pa predpisal dabroston, ki ga je pa zelo težko dobiti, oz. se ga menda ne dobi več, tako da verjetno je tvoje zdravilo kaj podobnega. 

ja sprva mi je napisal dabroston, ki ga več ni za dobit, potem sem šla nazaj in mi je napisal te tablete. navodila so v nemščini in baje so stranski učinki. zato pa sprašujem ali so kateri decemberki že predpisali to.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
29.4.2010 13:00:36   
*dotika*
Jaz imam pa zdej en problemček...user posted image Ne vem več, katera je katera tu gor in na FB user posted image . Hja.

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
29.4.2010 13:02:39   
xoxox
No pa vas imam dodane tiste ki ste mi pisale ZS. Lepo je videt obraze pripete k vašim nickom. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu kepca)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
29.4.2010 13:02:48   
*Star*
Punce, jaz mislim da je čist samoumevno, da ne bomo na Fb komentirale nobena nobeni o nosečnosti. Razen seveda, ko bo katera dala gor slikco ko bo že buši in jo bomo seveda hvalile kok je lepaaaa in kok ji pašeuser posted image  To bo pa itak takrat, ko se bo že tolk vidlo, da bo vsakemu jasno, kolk je ura in kaj se dogajauser posted image

Kar se slikc tiče, jaz bom dala gor kakšno svojo, nosečniško in kasneje dojenčka, Uz slikc pa ne bom dajala gor...

Skratka, hvala vsem, ki ste me dodale, ko pridem domov vas sprejmem, prej žal ne gre user posted image

Kepca dobrodošla še z moje straniuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Star* -- 29.4.2010 13:03:51 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
29.4.2010 13:02:55   
KatyK79
kjer naval na FB-ju...lepo in hvala vsem ki ste mi posredovale podatke.
jaz tega foruma ringaraja še ne obvladat tok, bolj fb .-)
pa še ta računalnik v službi mi šteka ful

hvala pa se priporočam

(odgovor članu kepca)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
29.4.2010 13:07:15   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: kepca

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

ja sprva mi je napisal dabroston, ki ga več ni za dobit, potem sem šla nazaj in mi je napisal te tablete. navodila so v nemščini in baje so stranski učinki. zato pa sprašujem ali so kateri decemberki že predpisali to.

Hmmm zaenkrat mislim da še nobena ni omenila tega. A navodil v slovenščini pa ni?

(odgovor članu kepca)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
29.4.2010 13:09:32   
pinkalonca
user posted image user posted image ja tole je pa bil zdej ruker na FBjuuser posted image user posted image super je vidt obraze za nickom user posted image user posted image vse ste luštne punce user posted image

jst zase vem, da bom slikce objavila - bušije seveda, ker jst se noro rada slikam user posted image sej pač vsak po svoje, jst tut ne bom obtoževala tistih, ki pa tega ne naredijo user posted image se pa že močno veselim bušija user posted image nikoli pa nisem razmišljala o slikci iz UZja, kaj pa vem, pomojem da ne bom ker bodo tiste z bušijem lepše, na unih UZ slikcah itak nikol noben nč ne vid user posted image se spomnim ko mi je prijateljica kazala slikco in mi razlagala kje je kaj jst sm pa vidla en velik zmazek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
29.4.2010 13:09:52   
Arwenko
Evo, sem vas dodala večino...potrdite ko boste uspele :)

Drugače sem pa lignje jedla...mnjami so bili dobri.

A so še katero tak mozolji napadli? Jaz sem grozna...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
29.4.2010 13:11:22   
lidik
Arwenko meni se počasi umirjajo - sem bila pa prejšnji teden ko "tahujša pubertetnica". user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
29.4.2010 13:20:53   
pinkalonca
arwenko mene ŠE niso napadli, bomo vidli kaj bodo prinesli tedni user posted image sem pa ponavadi dokaj občutljiva glede mozoljev tako da jih pričakujem user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
29.4.2010 13:23:57   
Arwenko
Ja, saj drugače meni tudi v normalnem stanju ne prizanašajo, ampak ponavadi imam kakšne male po čelu ali pa kakšnega na bradi res redko, zdaj pa kr nekaj po licih, pa po dekolteju....wtfuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
29.4.2010 13:24:20   
Arwenko
Očitno bom se morala it malo posončit, v upanju, da zginejo pol...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
29.4.2010 13:37:47   
xoxox

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Evo, sem vas dodala večino...potrdite ko boste uspele :)

Drugače sem pa lignje jedla...mnjami so bili dobri.

A so še katero tak mozolji napadli? Jaz sem grozna...

Svojo nosečnost imenujem kar 2. puberteta. Grozna sem. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
29.4.2010 13:39:01   
zaljubljena23
Kepca, jaz sem ga lani jemala...Stranskih učinkov nisem imela, ker sem ga jemala vaginalno...Ker če ga ješ, se baje pojavljajo slabosti, zato priporočajo, da se jemlje vaginalno...

BabyKitty, žal poznam dosti primerov vohunjenja po forumih....

Drugače pa jaz kakšnih N stvari ne bom komentirala na FB-jih, če res niso oznanjene iz strani uporabnice...Mag pri nama to deluje...Dokler ne rečeš ti, sem jaz tihouser posted image user posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
29.4.2010 13:41:55   
xoxox
Glede slikic na FB pa tako. Vsaka zase ve. Sčasoma bo itak kakšna z bušijem gor pristala. Če nič drugega te nekdo slika in taga. Ampak UZ slikice za profil jaz osebno ne bi imela. Mi je pa popolnoma vseeno za druge. Vsak zase ve. Mi je pa bolano videt kakšno napol nago punco na slikah. In še to se same slikajo v modrčkih in tangicah. In to naj gleda potem cel svet?! user posted image Mislim halo?? Se bojim imeti hčerkico. user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
29.4.2010 13:51:04   
mag3
Mene pa nekaj zanima. A je mogoče katera brezposelna? In kako s porodniško?

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
29.4.2010 13:51:13   
Arwenko
Mislim kakšne slikice bušijev so luštne, sploh ta od 5. ali 6. meseca naprej user posted image

Ampak UZ pa jaz tudi nebi dajala, se mi zdi res privatno.

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
29.4.2010 13:56:58   
BabyKitty
mag3 jaz nisem brezposelna ampak si plačujem preko napotnic in gruntam kaj se mi trenutno splača narest user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?