|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
28.4.2010 15:19:02   
IVYY
Lep pozdrav vsem..., sem prav vesela, da sem dane pokukala na RR, kjer so me pričakale čudovite novice!
Pa punce moje, kolk sem jaz vesela za vas !!! Čestitke vsem nosečkam !!!!!
Jaz sem rabla malo odklopa od RR, upam da me razumete in da niste jezne name !

Jaz pa grem že v 3. postopek, tokrat k Rešu, zdravila prevzamem 13.maja...
Bebiii, spet bova skupaj v postopku !!! Ma tokrat ima da rata !!!!

Objem vsem in na slišanje!!!!

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
28.4.2010 15:20:52   
Špelka
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

user posted image
AKTUALNO
NOVE NOSEČKE APRIL user posted image
user posted image Honey ( LJ )
user posted image Špica84 ( LJ )
user posted image športnica ( MB )
user posted image jona klara (LJ)
user posted image Teta M (LJ)

Uvauuuu! To midelajte, punce! user posted image user posted image user posted image Mislim, da se ponavlja naš zmagoviti november! Hitro, še ostale čimprej med user posted image ! JAz ostajam vaša zvest navijačica! Aja - čestitke vsem novopečenim [sm=nosecka
.gif]!

< Sporočilo je popravil Špelka -- 28.4.2010 15:23:59 >

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
28.4.2010 15:29:43   
Teta M
Honey:iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,bravo,čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image

Joj...to ne morem verjeti....ko sem klicala v ponedeljek za UZ na GKLJ mi je rekla da je full uspeha zdej v tem obdobju, kaj bo šele rekla ko boste po krvnem še ve klicale.....joj..kako lep mesec je to!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
28.4.2010 15:37:55   
Rakica_80
IVYY, pravijo treča srečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Itak, da bo ratalo, samo verjeti moramo v touser posted image
Ja in spet smo vse skupaj,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prav sem pogrešala te naše stare borkeuser posted image
No nekaj nas je spet nazajuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
28.4.2010 16:25:49   
jona klara
honey-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke, pa to je noro dobro sploh ne morem verjeti....pridne da ste me tako resno vzele, da gremo pol vse na uno stranuser posted image user posted image user posted image user posted image še navijamo dajmo bebiiii,baguska,spominčica,amelia,bibk......čakamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baguska- dej pejdi do tomaževiča v leonišču, mogoče te bo dal kaj naprej ni nujno, da boš rabla vse preizkave,poskusi....meni je on super dr.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
28.4.2010 16:40:53   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Špelka

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

user posted image
AKTUALNO
NOVE NOSEČKE APRIL user posted image
user posted image Honey ( LJ )
user posted image Špica84 ( LJ )
user posted image športnica ( MB )
user posted image jona klara (LJ)
user posted image Teta M (LJ)

Uvauuuu! To midelajte, punce! user posted image user posted image user posted image Mislim, da se ponavlja naš zmagoviti november! Hitro, še ostale čimprej med user posted image ! JAz ostajam vaša zvest navijačica! Aja - čestitke vsem novopečenim [sm=nosecka
.gif]!

TO MI DELAJTE BRAVO BRAVOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
28.4.2010 16:55:43   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: honey

Punce, nisem zdržala in sem danes naredila CB in mi je pokazal tak lep + user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OOOOOOOOOOOOO, kok sm vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa seveda čestitke tudi vama, Športnica in Špica84!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image  TO JE SUPERuser posted image user posted image  

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
28.4.2010 19:18:26   
spominčica
Dajte mi nekaj povedat. Koliko se vaši partnerji zanimajo za postopek, kako se počutite, če vas kaj boli, sledijo stvarem, k se dogajajo....saj veste kaj mislim.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
28.4.2010 19:19:35   
baguSka
Mi2 sva bla skregana, tko da tezko recem.user posted image user posted image user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
28.4.2010 19:21:27   
špica84
moj kar se tice postopka se ni kaj dosti zanimal.tudi nikol ni zelel z mano iti na uz,ker je biv mnenja da ga druge zenske gledajo koker da steje kok jih hodi na postopek.drgac pa je bil kr skrben,namest mene vse naredu kar je bilo pretezko za dvignit

Neposredna povezava do sporočila: 3185
28.4.2010 19:32:31   
baguSka
No ok, se bom mal vec razpisala.

Kot prvo mam eno vprasanje zate spomincica: zakaj bi sploh svojega deca primerjala z drugimi!? Sej sama ves da so vsi razlicni... in ce se eden za nekaj zanima, se ne pomeni da se mora drugi tud. Enemu to pac lezi, drugemu ne itd. Vsaj jaz sem taka, da svojega 'ne silim' v te stvari... Sicer je sam zelel it zraven vedno, ampak sem jaz izrazla zeljo oz mnenje, da ni potrebe da oba zjutrej vstajava. Zanimanje je pokazal tudi, ko sva sla po inekcije. Se je javil da me bo on spiku, pa sem bla spet jaz tista k sm izrazla zeljo da bi rajsi sama (tuki sva se malck skregala). Zanimanja za to ce me karkoli boli tudi ni ravno ne vem kaksnega pokazu v casu spikanja, ker sem sama pojamrala, kadar me je kaj zabolelo... seveda je sel z mano na punkcijo in na ET. Zanimanje!? Nic prevec. Njemu je bla to dogodivscina predvsem... in nic kaj dosti posebnega. Razen dan pred ET me je presenetu, ko mi je zvecer v pojstli preko gsm-ja na telefonu zacel predvajat neke filmcke o razvoju embrijev itd. Takrat sem bla pa kr mal zacudena in sem ga vprasala, ce kaj premisljuje o tem in je reku da SKOZ. Ceprav tega ne pokaze... ampak da ze sam ve, kako tezko mi je in da noce potem se on 'pritiskat' name. Veckrat vmes me je npr tud 'potolazu' v smilu sej bo uspelo, ce pa ne bo pa nic se sekirat, bo pa naslednjic... ipd. No, po ET sva se spet malck skregala in sva se par dni gledala postran oz se sploh pogovarjala nisva. Pol je pa se 14 dni naredu VSE zame in zase in za stanovanje in za psa... ampak ne morem pa rect da je bil v tem casu kej posebno radoveden, v tem smislu da me je spraseval ce karkoli cutim ipd.user posted image Ne, to pa ne. Njega je bolj skrbelo to, da mi ni dolgcas, ce mam kej za pocet, filme mi je snemu... ipd. Pac v casu ko njega ni blo. Ampak spomincica: to so moski!!! Oni o tem ogromno razmisljajo, samo ne na glas... so pac drugacni kot me in taksne jih moramo sprejet. V nasprotnem primeru je boljse ce postanemo kar homo.user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
28.4.2010 19:34:21   
S*
user posted image  user posted image  user posted image Iskrene čestitke vsem novim nosečkam! user posted image  user posted image  user posted image
Je prav lepo brati tako lepe novice!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
28.4.2010 19:42:36   
spominčica
Hvala Baguska!!!!! Maš pa res rokco za pisanje. No jest sem kar precej razočarana nad mojim, razočarana, žalostna in besna ker ne morem nič naredit da bi to spremenila.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
28.4.2010 19:47:11   
baguSka
Aja, je pa tud to res, da ga sama nisem prevec forsirala v te zadeve... vsaj probala sem ga cimmanj s tem 'morit', ker ma itak ze drugih stvari dost. In nekako ze zarad sebe in seveda tud zarad njega (zarad obeh) sem nekako poskusala to debato o postopku cimmanjkrat odpirat... in posledicno verjetno potem tudi on ni zelel. Kaj pa vem. Meni ni blo do tega, ker mi je blo jasno da pac to ni zdej edina stvar v lifu in da mora vse ostalo naokol obstat. Ampak sem sprejela postopek pac kot nekaj cisto normalnega in navadnega... pac kot navaden oz obicajen postopek na poti k najini strucki. Sem si v glavi nekako razpucala, da to ni in ne sme bit sredisce sveta! Ce pa ze je, pa s tem ne smem posiljevat drugih okoli sebe. Zato pa sem si rajsi izbrala vas na forumu... user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
28.4.2010 19:48:08   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: spominčica

Hvala Baguska!!!!! Maš pa res rokco za pisanje. No jest sem kar precej razočarana nad mojim, razočarana, žalostna in besna ker ne morem nič naredit da bi to spremenila.

Se niti ne trudi. Rajsi spremeni svoj odnos. Resnicno ti polagam na srce in na duso.... ker bo lazje tebi in obema vama!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3190
28.4.2010 19:52:42   
baguSka
Spomincica pa se to: niti slucajno pa jih ne smes primerjat z nami! Oni niso zenske in NIKOLI ne bojo cutili tako, kot cutimo me! Oni so ja MOSKI in morajo poskrbet za svojo zensko. Pa ne v tem smislu, da z nami socustvujejo (ceprav bi to veckrat potrebovale), ampak v tem smislu, da fizicno za nas poskrbijo!! Tuki jim pa tud zenske ne moremo bit kos.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3191
28.4.2010 19:53:01   
Teta M
Spominčica: tako kot je Baguska napisala, različni so si. Moj ni imel nikoli želje iti z mano,pa ne zato ker ga ne bi zanimalo,ampaki zato ker pač mora čakat tam če je treba tudi 2 uri.Tega pa ne zastopi zakaj je tako,zakaj naročijo skoraj vse ob isti uri in potem zavija z očmi ker mora čakat,kar posledično pomeni da mene naredi nervozno,tako da sem kar sama hodila tja in je bilo meni ok,njemu pa tudi. OK,na punkcijo me je peljal, pa potem sem mu rekla naj gre po opravkih in ga pokličem ko bom sposobna za domov.Pa nama je bilo to ok, za ET je bila ista zgodba. Sem pa tja me je kdaj doma vprašal kako se počutim,pa še to lahko preštejem na prste ene roke....ampak mene to ni motilo...sem tudi taka kot baguska,da itak sama povem...Doma je pač naredil kar je moral in nič več...se pravi kar jaz nisem mogla....nekih hudih debat o postopku ni bilo, špikat sem se hotela sama,pa me je vmes enkrat vprašal če lahko on proba,pa nisem dovolila...ampak ni bil užaljen...no zdej pa ko je ratalo, pa me hormoni še vedno dajejo,pa občasno kaj ven padem,me pa samo spomni da je mislil da se veselim nosečnosti in da bom sedaj srečna in zadovoljna in naj samo pomislim kako to vpliva na zarodek....Tako da kakor si navejn,moj je že v osnovi bolj zaprt tip človeka, tako da tudi nisem imela nekih velikih pričakovanj da se bo to med postopkom spremenilo....

Neposredna povezava do sporočila: 3192
28.4.2010 20:07:27   
špica84
moj je bil danes kar jezen ko sem mu za test povedala,kao a nis mogla do pondeljka pocakat in potem tko vesel koker ga se nism vidla user posted image

< Sporočilo je popravil špica84 -- 28.4.2010 20:08:08 >

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
28.4.2010 20:38:19   
jona klara
špica-res super, srečka nosečka, vešda je bil vesel

spominčica-nič se ne sekiraj s tem, sedaj usmeri misli v to, da si naslednja nosečka kmalu.....user posted image user posted image user posted image user posted image drugače je pa bil  moj res okej v tem procesu, ampak on je tak čustven človek, špikati me ni mogel,je pa vse naredil, skrbel zame in moje počutje, na vsak uz ,et, punkcijo, po izvide je šel z mano,pač mu je bilo da on sodi zraven, ni mu bil problem čakati tudi več ur pač je imel zraven literaturo in bral, tuid ko sem imela transfer je imel hude bolečine, neko zastropitev pa je šel zraven in čakal, ampak tak je on, ne prenese pa da sem še zdaj nemirna, da ne bo kaj narobe,taka sem strah me je, da se ne bi iz sreče kaj spreobrnilo v kontro, kar se mi je že večkrat zgodilo, ampak lej šele ko slišiš srček si lahko miren.....še dve nočki pa bo

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
28.4.2010 21:08:54   
honey
Spominčica, ne sekiraj se, to so pač moški. Taki so in jih ne bomo spremenile, tako da je bolje, da to vzamemo na znanje in tako je. Mene moj tudi nikoli ni vprašal, kako se počutim, kdaj bom test delala (če ga sploh bom), z mano je šel takrat, ko je moral (punkcija in ET - pa še na tega najraje ne bi šel) - v glavnem, kot da se ne dogaja nič user posted image Ampak, tako pač je in takega sem vzela, kaj čem zdaj user posted image Vsi so isti, nas pa hormoni dajejo in to ni ravno dobra kombinacija user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
28.4.2010 23:10:21   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: honey
Vsi so isti, nas pa hormoni dajejo in to ni ravno dobra kombinacija user posted image

user posted image user posted image user posted image sam resno!! si predstavljate punce kako bi sele blo, ce bi njih hormoni dajal!?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
28.4.2010 23:11:02   
baguSka
pokop. sus v glavo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
29.4.2010 7:01:59   
špica84
sportnica dobro opravi danes user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
29.4.2010 8:23:29   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

sportnica dobro opravi danes user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se podpišem pod to in stiskam pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
29.4.2010 8:24:30   
jona klara
špica-pa ti si full vesela ne?kateri dan pa si naredila test

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?