Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.4.2010 11:02:17
|
|
|
|
nizy
|
memole - upam ,da s edanes že rešiš nincy- midve bova še čakali , pri nas se tudi nč ne dogaja , pa sm 1 dan čez rok
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.4.2010 11:03:50
|
|
|
|
nincy29
|
hehe nizy pol sva na istem..1 dan čez rok..luna naj bi se začela danes ob 14h..ampak baje te lune nimam prav nič vpliva..tak da še to upanje umre..
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.4.2010 11:05:13
|
|
|
|
natasaxy
|
dan, evo tudi jaz z amnio.....je bil G ful prijazen in je vse tako lepo naredil, plodovnica lepo zori pravi, očitno pa še ni čas, da bi naše dete pokukako na ta lep sončni dan , tako da poslali so me domov in če do petka ne bo nič grem zopet na amnio...... jaz pa že ruzak s seboj, če me mogoče obdržijo, opitimist a:):), je pa res da so imele vse možeke s seboj, jaz pa še kar sama okoli letam.....saj ko bo čas bo moral itak iz službe ven:).........tako da sem bila potem še v Lidlu v šopingu in šla domov. No računam, da če mi je malo pošaril tam spodaj, da bo kaj hitreje. Pri tamalemu me je po drugi amnio zvečer pognalo v porodnišnico. Skratka smo na meji ali bodo še aprilčki ali pa že kar majčki:)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.4.2010 11:17:38
|
|
|
|
babyloverka
|
po tadrugem roku ki je bil včeraj sem tudi jaz en dan čez rok. dogaja se pa manj kot pred dvema tednoma jaz sem naročena v soboto na ctg pa premišljujem da bi šla v petek zvečer ker vem da je moj ginekolog dežuren in njemu ful zaupam in si želim da bi me on pregledal. kaj menite? saj ne da ne bi rada da me kdo drug pregleduje, to itak vem da bodo šarili po meni. samo s tem mojim ginekologom se jaz lahko pogovorim in mislim da če bi prišla tja pa povedla kak me vse boli da bi me pregledal. jaz nič več ne čakam na znake, tudi na luno ne, sem se psihično probala pripravit da otrok pač še noče ven. ampak bi bila bolj mirna če bi mi naredili pregled in potrdili da je otrok vredu.
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.4.2010 11:46:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem prisla samo pogledat kako je memole pa vidim, da je ze na hribu al kako se ze to na Primorskem rece. Drzim pesti!! Babyloverka, jaz bi na tvojem mestu sla k svojemu G, ce je v redu in ce mu zaupas. Saj je vseeno ce gres v soboto dopoldan ali pa v petek zvecer. In mogoce imas tako res vec sans, da te pogleda in ti vse lepo razlozi. No, mogoce te pa do petka samo kaj prime Jaz se cisto cisto pocasi odpravljam v P na pregled. Ne mislim tam guzve delati, poleg tega pa itak racunam, da me bodo domov poslali. Tako da bom sla glih ob ene 2 tja. Da bova imela ze kje za parkirati
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.4.2010 12:03:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah, trmastim otrokom tudi polna luna ne pomaga Po včerajšnem katastrofalnem dnevu, sem danes boljše, ampak to samo zato, ker nisem imela ctg-ja. Se bojim kaj bo spet jutri. A katera ve, so ctg-ji obvezni?? Ga lahko zavrneš? Ker razmišljam, da če bom še kdaj noseča jih ne želim imeti oz. le po PDP-ju. Moj možek spet riše na stene v otroški sobi. Bo poskusil danes dokončati. Jaz sem še zlagala cotke v omare, pa začela sem pisat dojenčkov album Tako, da je očitno tudi dete čakalo, da bo vse urejeno, potem pa lahko pride ven Vsem skupaj eno veliiiiiiko pikapoko
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.4.2010 12:24:01
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10 A katera ve, so ctg-ji obvezni?? Ga lahko zavrneš? Ker razmišljam, da če bom še kdaj noseča jih ne želim imeti oz. le po PDP-ju. ne vem kolk so obvezni kar se tiče popadkov zame osebno niso obvezni , kar se pa tiče otrokovega utripa pa za moj pojem obvezni in meni ni odveč , jaz ga nebi zavrčala , ker vsaj tko veš , da se otrok še dobro počuti v bušiju
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.4.2010 12:29:06
|
|
|
|
dacy
|
IZVIRNO SPOROČILO: memole Punce jaz grem v P! Se mi je čep odluščil in ne bom čakala popadkov na 5min! Držte pesti da bo kmalu za mano in to še danes! Naj ti cim prej mine s cim manj bolecin in da bi cim prej cartala aglaia tebi pa tud drzim pesti da te ne bodo domov poslali
< Sporočilo je popravil dacy -- 28.4.2010 12:34:01 >
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.4.2010 12:32:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10 A katera ve, so ctg-ji obvezni?? Ga lahko zavrneš? Ker razmišljam, da če bom še kdaj noseča jih ne želim imeti oz. le po PDP-ju. ne vem kolk so obvezni kar se tiče popadkov zame osebno niso obvezni , kar se pa tiče otrokovega utripa pa za moj pojem obvezni in meni ni odveč , jaz ga nebi zavrčala , ker vsaj tko veš , da se otrok še dobro počuti v bušiju Ja, zaradi utripa imaš pa prav Prznam, da na to sploh pomislila nisem So pa še vedno nadležni - no, vsaj meni
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.4.2010 12:43:57
|
|
|
|
nizy
|
ja , nadležni so ,...pri nas mamo to srečo , da od kar hodim na ctg-je G vsakič še spod pregleda , pa še UZ pregled , pretoke , srčni utrip in težo, pa po potrebi voda,kri,...tako da mam jutri generalni pregled z laboratorijem , verjetno nekakšna priprava za porod ,....mam pa jaz zlatega G , povrh je še predstojnik oddelka
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.4.2010 13:09:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy ja , nadležni so ,...pri nas mamo to srečo , da od kar hodim na ctg-je G vsakič še spod pregleda , pa še UZ pregled , pretoke , srčni utrip in težo, pa po potrebi voda,kri,...tako da mam jutri generalni pregled z laboratorijem , verjetno nekakšna priprava za porod ,....mam pa jaz zlatega G , povrh je še predstojnik oddelka Sem ti kar fouš Pri nas zgleda takole: prideš tja, ponavadi še čakaš ko tak kreten, čeprav si naročen na uro, te priključi na ctg, meri 20 min (no, če pozabi nate se vse skupaj zavleče), potem te izklopi in reče kaj v smislu:˝Ah, danes pa še ne bo nič.˝ Vzame materinsko in jo odnese k dohtarju (ki ga ti itak ne vidiš), da podpiše tisti list in se lahko odpraviš domov. Čez 2 dni pa vse jovo na novo. Začne se pri 36t, na en teden, potem pa kar na 2 dni. Pregled vsega skupaj: kako je s plodovnico, če je posteljica ok (o tem je včeraj govorila Babyloverka in mene tudi strašno moti), če si kaj odprta itd. je šele po PDP-ju. Ne bom več jamrala. Samo, da bodo zdravi, bomo vse pretrpele. le tako si želim stisniti to malo detece v svoje roke, da me včasih kar srček zaboli
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.4.2010 13:18:33
|
|
|
|
babyloverka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy ja , nadležni so ,...pri nas mamo to srečo , da od kar hodim na ctg-je G vsakič še spod pregleda , pa še UZ pregled , pretoke , srčni utrip in težo, pa po potrebi voda,kri,...tako da mam jutri generalni pregled z laboratorijem , verjetno nekakšna priprava za porod ,....mam pa jaz zlatega G , povrh je še predstojnik oddelka aja? bi me mogla videt ko sem to brala, tak sem bla pri meni je podobno kot pri aprilčici10 s tem da mene ne odpravi babica ali sestra ampak po ctgju še kako uro ali dve čakam na ginekologa ki pogleda ctg, načrčka list in me prenaroči pomojem da bom res šla k svojemu ginekologu v petek. saj če pridem tja z bolečinami mi pa res ne morejo nič, ne? ker boli me pa res vse, od reber navzdol vse, ponoči še roke in roke, danes ponoči so me kolena bolela da sem se komaj obrnila.
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.4.2010 14:06:30
|
|
|
|
nizy
|
moja sestra ima take preglede v MB in pravi , da se bo po porodu zih prepisala k drugemu G. Je pa res , da pri nas čakamo na pregled tudi po par urc , ker isti G opravlja UZ, ima nosečnice načez, ostale pacientke in operacije vmes tko , da majo kar pestro.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.4.2010 16:27:39
|
|
|
|
Anonimen
|
A ni se nic od memole? Midva se vedno nisva sla, zdaj greva pocasi. Cakam, da se moz stusira. Ne vem tocno zakaj mora biti on tako cist, ampak nekaj bo na tem
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.4.2010 16:41:10
|
|
|
|
babyloverka
|
aglaia vso srečo tvoj pa itak da more bit stuširan, mogoče to prinaša srečo
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.4.2010 16:45:51
|
|
|
|
nizy
|
aglaia- srečno
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.4.2010 16:54:53
|
|
|
|
NATAŠA35
|
memole in aglaia vso srečo
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.4.2010 18:50:41
|
|
|
|
natasaxy
|
no bravo pa sta se še dve odločili za odhod v P. Punci srečno in da bosta čimprej skozi. Meni se pa zdi da se je otroček, danes kar malo potuhnil po amnio,.....mi je prav čudno če me samo malo požgečka na vsake toliko časa, ker drugače brca na orto. Skratka popoldne smo preživeli malo zunaj na sončku, moj sine se je celo popoldne igral v pesku, tako da mami je imela pa mir,.......malo čvekala s sosedi, malo po telefonu,......pa tko na easy si ga vzamem zadnje dni . Res se pa moraš kar v glavi prepričati, da ko bo bo,......se mi zdi da pri prvem porodu, pa sem bila tudi čez rok 5 dni se mi ni tako vleklo kot sedaj......no sicer pa noč je še mlada:)a?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.4.2010 19:46:38
|
|
|
|
Di_Di
|
Pozdravljene aprilčice, evo da se vam malček javim. Mi2 z Rokotom sva prišla v pon domov. Oba sva ok, mamico sicer še bolijo šivi ampak je iz dneva v dan bolje. Dojenje nam je lepo steklo, danes smo imeli na obisku patronažno sestro. Če bo lepo vreme za vikend, kar upam da bo gremo na prvi sprehodek za kakih 10 15min. Drugače pa je naš sonček za 1x full priden da potrkam. Da se ne pozabim zahvalit vsem za čestitike tu in na FB, za nazaj žal nisem uspela prebrat... tko da vas pokomentiram kak drug dan. če sem že tu naj vam sporočim veselo novico od memole. njeno sporočilo pa je bilo naslednje: Na pomladni dan ob 13:45 je čebelica Maja prijokala na plan, težka 3325g in 55cm velika. Z mamico sva v redu. memole iskrene čestitke za vašo malo čebelico majo tudi tu... obilo catanja, pa da gresta čim prej domov k sestrici in tatiju. no pa je le aprilčica vaša princeska... a ja pa full hitro si ti tole opravla. mami kdo pravi da luna nima vpiva
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.4.2010 19:57:04
|
|
|
|
babyloverka
|
uuu memole čestitke in tudi jaz sem pomislila: to je bilo pa hitro Di_Di fajn da ste doma in da ste se lepo ujeli
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.4.2010 20:06:38
|
|
|
|
tanika1
|
hej! no tudi jaz sem nazaj.S Petrom sva v ponedeljek prišla iz porodnišnice. Oba sva dobro, samo mene še zelo bolijo šivi, tako da še malo bolj počivam. Z dojenjem sva imela na začetku kar precej težav, ker mi je vedno zaspal, pa ga sploh nu bilo mogočr zbudit. zdaj je iz dneva v dan boljše, občasno pa še uporabumo črpalko. Za nazaj vas nisem brala, tako da čestitam vsem, ki ste medtem postale mamice, in srečno tiste, ki še čakate. Porodno zgodbo pa vam zaupam kdaj drugič, ko bom lažje sedela.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.4.2010 20:16:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Memole: ISKRENE ČESTITKE tanika: lepo se cartajte Di_Di: , da ste doma Uživajte Aglaia: še 1x: srečno in upam, da kmalu preberem, da že cartaš Mo, k tem čestitkam ne paše tole moje vprašanje, ampak me resno zanima, če še katero tako mučijo vetrovi Mene so čisto na začetku nosečnosti, zadnje 2 dni pa je obupno, pa nisem jedla nič takega. Je možno, da to pritiska na črevesje, ali kaj? Lepo bodite.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.4.2010 20:36:32
|
|
|
|
babyloverka
|
oh ja aprilčica, prešnji teden sem prdela kot nora, da mi je blo pred sabo nerodno ampak je minilo tanika1 lepo da ste doma nič grem nekaj pojest pol pa pride lubi iz službe pa bova gledala nogomet
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.4.2010 20:36:50
|
|
|
|
nincy29
|
memole čestitke aprilčica jaz imam enako težavo...še nikoli me niso tak mučili..skos sam vetrove spuščam ..pa cca. 3 dni že tak fanj driskam..
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.4.2010 21:08:45
|
|
|
|
nejanejc
|
memole čestitke!!!!!!!! algaia vso sreco, no... upam, da si ze v "nebesih" in pestvas tudi ti malo strucko Zojo :) aprilcica, ninchy in ostale, ki se cakate vse lepo v zadnjih trenutkih, ko ste ve glavne :) Pol bodo otroci :) lep vecer vsem :)
< Sporočilo je popravil nejanejc -- 28.4.2010 21:09:57 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?