Anonimen
|
Dobro jutro. Jaz sem se tu (vroca kopel nic ni sprozila) in me je sms od Cojke zbudil pa sem bla prevec razburjena, da bi nazaj zaspala. Cist me je presenetila. Se vceraj zvecer sva si smse posiljale pa nic ni kazalo na to, da bo cez 6 ur Tian ze na svetu. Bravo bravo Cojka, tako se dela! Joj, punce, hvala vam za vcerajsnje besede tolazbe. Jaz sem res nadbedna, da berem te porodne zgodbe in se psihiram (a je kaksen smesko, ki se po glavi tolce?!) . Nejanejc, res sem neucakana. Pa sploh ne vem zakaj. Saj bo prisla mala. Dosti dolgo je ne bom vec cakala. Ampak jaz kar psihiram nekaj. Brezveze. Upam, da se vam postima ritem spanja. Saj zdaj je tako se ok, ko sta doma, da sta lahko ponoci pokonci, ampak ko bo mogel tvoj v sluzbo, bo pa cisto neprespan. Pa vidla sem slikice ns FB od tete. Joj je lusten mali Nejc. Pa stumfke ima na rokah. Iiiii Ti pa itak v hotkah okoli skaces. Aja, to sem te hotela vprasati. A v Kranju so dovoljeni obiski? Se mi je zdelo, da je ene par slikic se iz bolnice. V LJ namrec se vedno ne sme nihce razen zdravih ocetov. Nizy, hvala tudi tebi za pojasnilo. Mene v bistvu umetni nic vec ne skrbijo, ker vem da pomagajo mojemu telesu. Bolj me nervira misel na te vaginalete al karkoli ze so za mehcanje MV. Glede na to, da je pri meni vse zaprto in trdo se bolj bojim, da me to caka. In potem vsakih 6 ur ena in potem bo moja porodna zgodba trajala 50 ur. Oh, optimistka Aprilcica, hvala za pohvalo slikic. Sem jih sla jaz tudi se enkrat gledat pa filmcke od plesa pa od mojega presenecenja za njega in sem se zjokala in cist raznezila in se hotela pobotati pa je se kar tecnobil nekaj. Sem pa vceraj ugotovila, da njega tudi ful matra kdaj bom zdaj rodila in je totalno neucakan ampak mi verjetno noce nic recti. Njemu grejo tudi na zivce ljudje, ki ga skoz sprasujejo ce sem ze pa kdaj bom pa kaj cakava. Ja, na bozic verjetno!! Sem vesela, da vidva se tako uzivata zadnje skupne trenutke v dvoje. Lustna sta. Ful!!! Babyloverka, o to pa verjamem, da je ocka ponosen!! Samo mali naj ne bo fuzbaler. Al pa boksar. To je zdaj na Ptuju popularno Hecam se, lepo ime je Bastian. Kul verzija Sebastijana Drzim pesti, da danes ctg znori in te kar zadrzijo. Ker v nedeljo k zdravnikom hoditi verjetno res ni lustno. Malena, meni si pa ti carica, da tako pogumno zavracas sprozitev. Saj jaz sem tudi naceloma zelo zelo proti in bi rajsi pocakala, da narava naredi svoje, ampak ce mi bodo rekli, da morejo sproziti, bom po moje kar tiho. Sem se pa tudi jaz pozanimala, da ti ne sprozijo kar avtomatsko ampak preverjajo plodovnico in pretoke. To meni moj G ze zdaj dela vsak teden na UZ in je seveda se vse ok. Pa z UZ ti vse to delajo a ne? Meni je G rekel, da amnioskopije ne delajo vec. Da so to vcasih delali. Ampak ocitno v Kranju se vedno to prakticirajo. Natasaxy, kje pa bos ti rodila, da ti bodo amnio delali? Meni je G rekel, da se to vse z UZ dela. Ampak se strinjam z Maleno, da ne vem kako oni barvo plodovnice vidijo, ce je pa crna Nic punce, malo sem vas pokomentirala. Lepo se imejte pa se se kaj javim. Lep dan vam zelim. Danes je soncek!!
|