Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 13:31:33
|
|
|
|
pika74
|
ma letos ful čudne nosjo... http://www.laredoute.si/images/8391076.jpg men pa to sploh ni všeč... ne vem, sem zgleda starokopitna
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 13:32:25
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ta nizke gladiatorke. Za ostale pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 13:35:10
|
|
|
|
water lily
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 ma letos ful čudne nosjo... http://www.laredoute.si/images/8391076.jpg men pa to sploh ni všeč... ne vem, sem zgleda starokopitna Kristusbug Aja....jst že par let crkavam k gledam kakšne čevlje prodajajo. Fuj in fej. Hvalabogu za camper, drgač bi bosa hodila mnde
|
|
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 17:35:22
|
|
|
|
eternety
|
ma letos ful čudne nosjo... http://www.laredoute.si/images/8391076.jpg men pa to sploh ni všeč... ne vem, sem zgleda starokopitna user posted image Meni so ti čevlji obupni.
|
|
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 20:45:36
|
|
|
|
blaža
|
Jeee tako temo sem tudi jaz želela odpreti. Imam namreč en problem, da že par let hodim v supergah naokoli. No za ven imam čevlje z visoko peto, rabim pa nujno kake čevlje, ki so nizki, za čez dan, pa prosim ne balerink in podobnegaaaa. To totalno ni moj stil. A ma kod kak drugačen model v mislih? hvala. Pa da so taki, da ne zgledajo staromodni, ker sem še lepa in mlada.
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 20:47:14
|
|
|
|
blaža
|
mene pa tej čevlji, ko so zdej moderni spominjajo na obutev, ko so jih mele včasih medicinske sestre z malo višjo peto, ortopedske. , ko so se zgoraj zavezale, take malo višje.
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 20:58:04
|
|
|
|
blaža
|
raho ful dobri so, samo a majo še kake take nizke? me pa spominjajo na kako špansko plesalko, na take šulne. ampak definitivno bi tudi jaz raje mela kake take uštekane čevlje, le nizke, balerinke so mi grozne zame.
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 21:10:25
|
|
|
|
blaža
|
http://shop.irregularchoice.com/shop/product/213/ tej so dobri, na žalost so spet superge
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 21:45:31
|
|
|
|
krfjolca
|
Raho, ti si moj idol!!! Kje se to kupi?
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 21:48:38
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Raho, ti si moj idol!!! Kje se to kupi? na www.irregularchoice.com
|
|
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 21:54:39
|
|
|
|
krfjolca
|
To že, sam, ali pošiljajo v Slovenijo? (se mi ne da brskat po strani)
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 21:56:46
|
|
|
|
Raho
|
Seveda
|
|
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:03:26
|
|
|
|
krfjolca
|
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:14:00
|
|
|
|
TomTaylor
|
da pa s telimi pridem na šiht, pa dobim odpoved:
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:15:10
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor da pa s telimi pridem na šiht, pa dobim odpoved: No, pri meni nihče ne dobi odpovedi, ampak bi se pa še kak mesec na račun tega zaj****
|
|
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:19:40
|
|
|
|
valči
|
Tom Taylor,joj,tega sploh še za maškare ne bi imela.Ne,ne! Raho,veš to čevelčki me pa na gejše spominjajo.Pa brez zamere.
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:20:49
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: valči Tom Taylor,joj,tega sploh še za maškare ne bi imela.Ne,ne! Raho,veš to čevelčki me pa na gejše spominjajo.Pa brez zamere. Ja, saj, v prejšnjem življenju sem bila gejša v tem mi ne uspeva ravno najboljše - bi lahko dve gejši iz mene naredili
|
|
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:21:21
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 ma letos ful čudne nosjo... http://www.laredoute.si/images/8391076.jpg men pa to sploh ni všeč... ne vem, sem zgleda starokopitna kriza sicer pa men itak nobene 'hitne' niso ble nkol po okusu.
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2010 22:21:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?