Angel_Tian
|
klupko - kar čutim tvojo bolečino, ker razmišljaš točno tako kot jaz kar se tiče lastnega stanovanja. Tudi midva sva se zakreditirala za eno celo plačo in tudi na 30 let, da bova lahko na svojem. Ampak nama še vseeno kr nekaj manjka, da bi si lahko hišo končala in se odselila. In trenutno plačujeva kredit plus vse ostale stroške, ki pa niso majhni, živimo pa še vedno pri tašči in tastu Pa lahko rečem, da smo kar blizu cilja, ampak še vseeno tako daleč. Koliko pa so stari starši od tvojega? Pa moram ti rečt, da ti svaka čast, da si bila pripravljena s tvojim narest ta korak in čeprav veš, kako si nesrečna v tej hiši, gledaš pozitivno naprej. Za otroka pa "finančno" NIKOLI ni čas. Tudi pri nama ni bilo. Ampak samo naj ti povem, da za otroka se vedno najde - res si kot starš ob marsikaj prikrajšan, ampak vsaj meni ni težko (hmmmm, to bi mogla zdaj samo v imenu hipotekarno zakreditiranih staršev govorit ) moi - lepo, da je bilo na pregledu vse ok. Ne vem pa, zakaj nam "ne verjameš", da je tvoj trebuh čisto dovolj velik - ti seveda moraš to svojo G vprašat zivepo - super, da sta z Žigatom uspela urediti vso papirovje. Pa "na zdravje" tvojemu (upam, da ne preveč strogemu) šefu Enkrat sem tak že napisala - dokler se vidva razumeta in lahko živita brez "tuje" pomoči, naj bodo tastari kar tiho. Čisto nič vam ne manjka, tako da... leta za nič niso važna. Koliko je pa takih, ki so stari čez 30, pa nimajo ničesar? Niti familije, niti kakega stanovanja, še službe ne, pa še kak bogi avto na kredit... sabri - stare hiše so res groza. Že ta tukaj ni kaj prida (pa je stara komaj nekje 15 let), ker se je pač bolj poceni in na hitro gradilo. Naj povem samo eno "pomankljivost" Okenske police na notranji strani so le nekaj cm, tako da rož na njih ni mogoče imeti. Poleg tega pa sploh niso ravne, ampak visijo v notranjost prostora O neravnih stenah in prepuščanju strešnih oken raje ne bom. Pa koliko os, mravelj in vsega živi nad stropom, izolacija je tudi nikakva... Je to bila zdaj samo ena stvar? strelkica - evo, bravo Ko si na svojem, imaš ljubi mir, ko želiš. Če pa imaš željo po drugih, pa enostavno greš na obisk in si car. Bravo, tak mora bit. Brez kredita pa itak skoraj nihče ne zmore, tako da to je le neka "malenkost", ki si jo pripravljen žrtvovari za svoj ljubi mir. bubolin - da še tole selitev daš skoz. Meni noge zadnje čase tudi kar precej zatekajo. Pa kislina me danes že četrti dan grooooooooozno peče, nič več mi ne pomaga. Predvidevam,d a je to zaradi vsega tega dela in čiščenja klupko - jah moški, mislijo da je vsako tako vprašanje ali komentar smešno. Pa nehaj se umivat. Toliko, da pač vidimo, kaj bo tvoja taščica potem sosedom razlagala Mislim, ta ženska je pa res čisto mimo. Uh, tegale s hrano pa raje sploh ne bom komentirala aninchy - moj pa s podpisom očetovstva ni imel težav, me je pa potem kasneje začel zbadat, če je otrok res njegov Saj pravim, da res ne vem, zakaj je moškim to tako "smešno". prijazne tašče emibu - rodit in spat! Si me nasmejala. fiška - saj me se same smejimo (pa žalostimo tudi) ob naših zgodbicah s taščami. Pa meni je kar pomagalo, ko sem videla, da nisem edina z grozno taščo in da celo ni najhujša od vseh tehle tukaj moi - kako je bilo včeraj na likanju? kati praznuje j.b. - no lepo, da se spet malo oglasiš. Pa seveda smo vesele, da je bilo na pregledu vse ok. Mislim, da smo majčice bolj "vzdržljive", da bomo kar pridno maja hodile rojevat in ne že zdaj aprila S službo si zdaj dokončno zaključila? zivepo - ne se tolk jezit zaradi avtosedeža. Mi smo Tiana tudi kdaj kar tako peljali, včasih se pelje tudi kr spredaj z mano (ampak to samo po "kmečki cesti" od mojih do doma). klupko - zelo lep trebušček. milena - navijam za datum v maju saj to bo hitro. biba - vso srečo za uspešen nakup avta. teja k - ti bom dala js "lep povzetek življenja" smotka jedna Uživajte na morju in lepo vreme naj vas spremlja. sabri - od tehle dveh imen je meni Zoja bolj všeč ana - držim pesti, da ti še vsaj nekaj dni uspe ostati v enem Od tvojih imen za fantka pa bi jaz izbrala Lan. zivepo - da tvoj ne bo kaj zbolel, če ga tolk zebe martina - iiiiiiiiiiiiii, hvala za tole lepo obvestilo. In seveda čestitke naši štajerki Da bodo vse punce zdrave ostale. teja k - tale tvoja tašča pa je še meni zdajle (in to samo ob branju) presneto dvignila pritisk Dobro ključavnico si za vrata nabavi. Babnce, šibam jaz zdaj po Tiana v vrtec. Dragi je v službi, midva pa zvečer greva na Jurjevanje v trg. Upam, da mi zvečer uspe, da vas pridem do konca prebrat in pokomentirat. Lepo popoldne...