j.b.
|
Hello bejbe!!! Že dolg se vam nism nč javla, sej brala sem vas pa . Imela sem gužvo na šihtu zdej 14 dni, ko pa sem pršla domou pa je bil zmerej tolk lepo vreme, da sm mogla it vn. Tako sva pridno pripravila že polno drv, kup za kres tut že stoji , vse pograbljeno/potrebljeno . Sm zvečer sam kavč pogledala pa sem že spala, tolk dobr mi je naredu frišn zrak ob popoldnevih . No, nej vam povem da sem se včasih prav nasmejala (ne bit hude) zaradi prigod s taščami. Zna bit zelo nerodna zadeva če ti skoz gleda pod prste kuga počneš, in da se povsod utikuje, sploh zdaj ko si ustvarjamo svoje družine ... Sej jest bi verjetno podobno reagirala kot ve, pa mi hvalabogu ni treba. Sej je lepo da kdo kaj svetuje, ne more se pa skoz utikvat?! Emibu, ne bit huda, ampak jest upam de ko si se pogovarjala s taščo od tašče glede vhoda, da si pri njej izpustila tiste besede ki si jih tle gor napisala . Sej verjamem de je tečna, ampak včasih je manj besed boljš?!, sploh na nkol neveš kdaj ti bo prav pršla Jaz tašče žal nimam, po pripovedovanja mojga je bila zlata oseba. Pravi moj, de sm ji velikkrat podobna, še posebej ko ga okregam za kakšno malenkost . Jest si to vzamem kot kompliment, ker vem da jo je imel ful rad, in pravi de je bla zakon. No, u torek sem imela pregled, sem super zadovoljna ko je reku da je vse ok. Nasledenji pregled mam 4.5.+ctg, pridelala sem +11,5 kg. Okol popka sem v 2h tedni fasala tolk strij,da jih mam na izvoz. Kera rabi??? Drim, čestitke Upam da nam boš kdaj uhitela napisat kak je blo! Komi čakam de tut sama popestvam našga bejbija No, pa rečmo še kkšno od našim mam, kakšne kej imate, ne sam tašč šinfat Sva bli z našo mami prejšnji teden na obisku pri novopečeni mamici, katere hčerka je zdej stara 6 tednov. Naša mami je cela raznežena pestvala tisto dete, govorila kako se čas ustavi ko imaš u rokah tako štručko ... Jo je blo prov fletno gledat. Sm si mislna de zdej pa tazadn cajt de sm ji zrihtala naraščaj de bo spet malo pestvala Je že preračunala kolk ma dopusta, in da bo tega porabila za čuvanje naše štručke, se je že rezervirala za varstvo takrat, ko bova midva hodila na priprave za krst . Naša ma planiran že za pov leta vse naprej kako bo kaj popazila. Mi je dans moj skuhal južno - golaž pa riž pa solato - je taaak cukarček, res je priden. Je šel zdej ven, in reku nej počivam. Jest pa pridno za računalnik, s celo bano sladoleda. Se mi ga lušta že 2 tedna, pa vas berem, de zdeleč nism edina Kako pa sploh zgleda porod z ulitvo? oh jest nevednica Zivepo, res bi te prosila za fotko razbojnika Medota, jo že nestrpno čakam . Da vidmo kolk je korenjak zrasu glede službe pa ... SAMO ŠE JUTRI!! Sem super ful vesela. Samo zdej nevem a se mi ljubi kej spečt, al bom zutri skočila u štacuno po piškotke ... Ob koncu jih še povabim na pijačo, potem pa sem freeeej!!! V naslednjem tednu bom pa tut jest cunce oprala in počas torbo pripravla ... Sej je samo še tri tedne, me je moj glih prej spomnu de bi blo fino če jo pripravim sama do cajta Hjoooj sem se napokala zdej že sladoleda, morem na kavč it počivat Božajte bušije, dokler jih še imate
|