|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
22.4.2010 12:20:13   
fiška33
Dober dan user posted image

Z vsemi sočustvujem, ko morate živet "skupaj" s taščami, čeprav me vaše zgodbice zelo zabavajo user posted image in žalostijo hkrati user posted image . Jaz sem bila samo v času študija v LJ v isti hiši, kot moja stara starša in stric z družino, pa je bil cel luksuz, ko sva se z bivšim preselila v blok. Najbolj se mi dopade, ko lahko še poštarja ignoriram ... naj da lepo tist listek v kaslc, jaz se bom pa že odmajala enkrat v naslednjih dnevih po priporočeno pošiljko user posted image . Pri meni se morajo vsi v naprej napovedat, saj zato imamo telefone!
Zdaj sva z mojim tudi v najemu in je zakon, čeprav ima tašča 2,5 sobno stanovanje in bi se "komot" lahko malo stisnili user posted image .

Danes se mi je sanjalo, da sem že rodila in sem bila zjutraj kar malo razočarana, ko sem se zbudila s trebuhom user posted image . Tak pa si ne morem nič počitka privoščit in moram nadaljevat z risanjem ene okolice hiše. Glih treba mi je blo prevzet še tale projektek v teh dneh, ko bi raje likala user posted image . Sem včeraj poskusila, pa še znam user posted image .

Zivepo, tiste 4K € država ziher ne šenka. Pri subvencioniranem odprtju s.p.-ja je bilo včasih to tako, da si mogel bit potem samozaposlen vsaj 2 leti, če ne si mogel denar vrnit. 4K pa je blo ravno dovolj, da so se pokrili minimalni prispevki za 2 leti ... Sem ziher, da je tudi tukaj enaka finta ... Jaz tega denarja takrat sploh nisem vzela, ker se mi ni dalo prijavljat na zavod, zdaj pa mi je seveda malo žal user posted image .

Mejte se!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
22.4.2010 12:23:57   
Meemee
Sicer pa je danes prav en beden dan.
Zbudila sem se z bolečim grlom in takim glavobolom user posted image . Pa, saj bo ... Sonca mi manjka.
Pa en dober user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
22.4.2010 12:31:12   
m_o_i
jaz bom danes popoldan vgriznila v kislo jabolko in sla likat (beri se druzit s tasco)-zdaj pa se ze nevarno bliza dan D user posted image  da ne bom na koncu se sama kriva, da mi je MOGLA ona zlikat(kar ji gre v nos, da hocem samauser posted image )
pa vozicek dokoncno preucit-ga se tudi nisem, ker enostavno ni blo prave energije(spet druzenje s tasco) za to...

tam me caka se paketek-moja prijateljica mi je poslala narbtnicek bebival (kozmetika za mulcke od mariborskih lekarn), dedi in moj morata se dve polici nad previjalno nastimat...dela se kokr ces, jaz se pa ne zmuvam nikamor in kr odlasam...

aja, tele prigode s porabo vode in toplote se bojo dogajale tudi pri nas, se mi zdi...pri nama je pa se ta hec, da sva se gor prestavla samo zato, ker je receno, da ne bova mela NIC stroskov, da bova lahko sparala za stanovanje; heh, samo ce to za koga pomeni, da se bom tusirala pol minute in se tresla od mraza, bomo kuj hitro koncali pogovoreuser posted image  vode in toplote pa meni ne smes vzet; to je pa edini "luksuz" ki si ga privoscim vsak danuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
22.4.2010 13:42:04   
julka8
jooooj kako butasto vreme... user posted image spala sm do ene pol devetih pa še pol sm se bol ku ne "na silo" vstala de kej pametnga nardim drgač bi se vrjetn še za par ur zlila s postlo..user posted image user posted image
zdej mi je pa kr mal slabo, k nisem mela meje in sm pojedla preveč sladoleda... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj me bo izučil? user posted image
drugač pa vidm da mate ene res kr težke situacije glede stanovanjske problematike in življenja s tečnimi taščami/tasti.. tko da vidm da sm lahk kr vesela, mava z mojim kr svobodo vsaj zaenkrat... bom pa lahk bol komentirala ko se čist preselim ke, zdej so tam večinoma sam glavne moje stvari (cote..)... nekak še cincam pa čakam...user posted image user posted image
drgač pa nism nardila nč pametnga dans, edin posodo sm pomila in to je to... nč grem si mal počit želodec ker me res obupno boli

LP

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 14:00:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Animus)
  Neposredna povezava do sporočila: 4655
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 14:12:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4656
22.4.2010 15:54:10   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

naj te potolažim da sem se šele zdle spravla južno kuhat ker sem prej zaspala pred RAČ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 4657
22.4.2010 16:14:39   
jolcica
Drim čestitam za sinčka Žigata veliko zdravja predvsem pa uživajte user posted image
glede tašče moram povedat da imam jast zlato taščo in je ravno nasprotno kot sm misla da bo...pričakovala sem zafrustrirano , tečno, vtikljivo in še in še tako taščo dobila sem pa nasportno user posted image user posted image user posted image user posted image zame user posted image user posted image user posted image tko vesela pa dobra k kruh je user posted image verjetno tud zato ker ne živive skupi no sj sem tm pr njej živela ene 2 mesca k se mi ni dal tko deleč vozit v službo pa je blo skori na pol poti pa je blo super user posted image user posted image user posted image drugače pa sva zrihtala stanovanje no oz. ga že rihtava manjka že v dnevni sobi regali pa omare ter LCD in predvajalniki pa v delovni sobi mize pa omare pa že dva okna bo treba zamenjat pol pa bo proti koncu vse vštimano sm preden bo bo trajal sm se nama zdj tolk ne mudi ko bo pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image no to stanovanje je v hiši prtličje pri mojih starših oni živijo en štuk višji...je kar uredu, zaenkrat user posted image drugače pa sta tud ona dva nama fulll pomagala tko da vsaj iz te strani je super iin nimam takih težav hvalaboguuser posted image user posted image user posted image

drugače pa sm kar uredu proti popoldnevu me matra fulll utrujenost, tišči me dol mali brca, ko jem moram it na wc mal vn dat čudno prej nism mela takih problemov pa še vrtoglavca mal matra tko da je kar zanimivo upam da nam rata da bo mali hotel počakati vsaj do 15ga glede na to da vidim da se je sezona pr majčicah že začelauser posted image user posted image user posted image

nič bodi te lepo grem naprej kuhat....

my little angel :)

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
22.4.2010 16:52:02   
K_a_t_i
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
22.4.2010 16:53:27   
K_a_t_i
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
22.4.2010 16:57:43   
j.b.
Hello bejbe!!!
Že dolg se vam nism nč javla, sej brala sem vas pauser posted image . Imela sem gužvo na šihtu zdej 14 dni, ko pa sem pršla domou pa je bil zmerej tolk lepo vreme, da sm mogla it vn. Tako sva pridno pripravila že polno drv, kup za kres tut že stoji user posted image , vse pograbljeno/potrebljenouser posted image . Sm zvečer sam kavč pogledala pa sem že spala, tolk dobr mi je naredu frišn zrak ob popoldnevihuser posted image .

No, nej vam povem da sem se včasih prav nasmejala (ne bit hude) zaradi prigod s taščami. Zna bit zelo nerodna zadeva če ti skoz gleda pod prste kuga počneš, in da se povsod utikuje, sploh zdaj ko si ustvarjamo svoje družine ... Sej jest bi verjetno podobno reagirala kot ve, pa mi hvalabogu ni treba. Sej je lepo da kdo kaj svetuje, ne more se pa skoz utikvat?! Emibu, ne bit huda, ampak jest upam de ko si se pogovarjala s taščo od tašče glede vhoda, da si pri njej izpustila tiste besede ki si jih tle gor napisalauser posted image . Sej verjamem de je tečna, ampak včasih je manj besed boljš?!, sploh na nkol neveš kdaj ti bo prav pršlauser posted image Jaz tašče žal nimam, po pripovedovanja mojga je bila zlata oseba. Pravi moj, de sm ji velikkrat podobna, še posebej ko ga okregam za kakšno malenkostuser posted image user posted image user posted image . Jest si to vzamem kot kompliment, ker vem da jo je imel ful rad, in pravi de je bla zakon.

No, u torek sem imela pregled, sem super zadovoljna ko je reku da je vse ok. Nasledenji pregled mam 4.5.+ctg, pridelala sem +11,5 kg. Okol popka sem v 2h tedni fasala tolk strij,da jih mam na izvoz. Kera rabi???user posted image user posted image

Drim, čestitkeuser posted image user posted image user posted image Upam da nam boš kdaj uhitela napisat kak je blo! Komi čakam de tut sama popestvam našga bejbijauser posted image

No, pa rečmo še kkšno od našim mam, kakšne kej imate, ne sam tašč šinfatuser posted image
Sva bli z našo mami prejšnji teden na obisku pri novopečeni mamici, katere hčerka je zdej stara 6 tednov. Naša mami je cela raznežena pestvala tisto dete, govorila kako se čas ustavi ko imaš u rokah tako štručko ... Jo je blo prov fletno gledat. Sm si mislna de zdej pa tazadn cajt de sm ji zrihtala naraščaj de bo spet malo pestvalauser posted image user posted image user posted image Je že preračunala kolk ma dopusta, in da bo tega porabila za čuvanje naše štručke, se je že rezervirala za varstvo takrat, ko bova midva hodila na priprave za krstuser posted image . Naša ma planiran že za pov leta vse naprej kako bo kaj popazila.

Mi je dans moj skuhal južno - golaž pa riž pa solato - je taaak cukarček, res je priden. Je šel zdej ven, in reku nej počivam. Jest pa pridno za računalnik, s celo bano sladoleda. Se mi ga lušta že 2 tedna, pa vas berem, de zdeleč nism edinauser posted image

Kako pa sploh zgleda porod z ulitvo? oh jest nevednicauser posted image user posted image user posted image
Zivepo, res bi te prosila za fotko razbojnika Medota, jo že nestrpno čakamuser posted image . Da vidmo kolk je korenjak zrasuuser posted image

glede službe pa ... SAMO ŠE JUTRI!!user posted image user posted image user posted image Sem super ful vesela. Samo zdej nevem a se mi ljubi kej spečt, al bom zutri skočila u štacuno po piškotke ... Ob koncu jih še povabim na pijačo, potem pa sem freeeej!!!user posted image user posted image user posted image

V naslednjem tednu bom pa tut jest cunce oprala in počas torbo pripravla ... Sej je samo še tri tedne, me je moj glih prej spomnu de bi blo fino če jo pripravim sama do cajtauser posted image
Hjoooj sem se napokala zdej že sladoleda, morem na kavč it počivatuser posted image user posted image user posted image

Božajte bušije, dokler jih še imateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
22.4.2010 17:04:23   
j.b.
Kati, kej si pa ti toooolk vesela???user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
22.4.2010 17:14:58   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: j.b.

Kati, kej si pa ti toooolk vesela???user posted image user posted image user posted image user posted image

PORODNIŠKA user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
22.4.2010 18:02:07   
jolcica
bravo kati user posted image user posted image user posted image vem kak je jst sem drugi dan se dogaja na polno dela tolko ajoj ... prov luštno mi je user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malo smejkotv poslala k sm tolk happy za sebe in za vse ki ste oz. boste kmalu na porodniški user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 18:12:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4665
22.4.2010 19:01:11   
K_a_t_i
Dej no, zivepo, przanes mu - kako smo se pa mi okol vozil user posted image .

jolcica - pase, a ne? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 4666
22.4.2010 19:04:33   
jolcica
orng user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

živepo sem res ne bit huda...jst se tud ne spomnim da bi imela avtosedež mene so z porodnišnice v naročju odnesli hi hi hi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
22.4.2010 19:21:54   
strelkica
Ojla!

Jaz imam pa jutri pregled in upam da pridem domov, mi je tako čudno. Trebuh se mi je čisto dol spustil, pa ful me boli, komaj vstanem iz postelje, ne smem "mišice" napet.Vstanem sam tolk k morem lulat. Jao kakšen čuden občutek. Če pa se kaj zgodi vam sporočim, na od m o i telefonsko. Lepo pančkajte. Papa

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 19:38:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu strelkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4669
22.4.2010 19:40:25   
Janci F
Janci
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Pozdravljene,

najprej se opravičujem, ker vdiram v vašo temo.

Sem junijka 2009 in imam eno prošnjo, prosila bi vas, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete in uživajte v nosečnosti.
Jaz jo že kar malo pogrešam.user posted image

Vsem, ki ste izpolnile anketo se iskreno zahvaljujem.

Uživajte v nosečnosti in pridno božajte svoje trebuščke.

P.S. Če katera še želi rešiti anketo je še vedno aktivna na zgornjem linku.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
22.4.2010 19:44:48   
K_a_t_i
Strelkica, vstajaj preko levega boka - nikoli direkt iz hrbta.

Zivepo - jst te sam malo zezam (no, tak bo verjeten odgovor v zagovor)... K jst bi tud požvinla user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
22.4.2010 20:13:29   
milena2222
Da vas malo pozdravim...Danes imela pregled,dete še vedno na riti,tako da zgleda se ne bom mogla izogniti CR.Drugače pa vse o.k., tehta že cca 3.20 kg...
No, do PDP-ja imam še 12 dniuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
22.4.2010 20:44:53   
klupko
Uuu Kati...ti pa si vesela.user posted image user posted image Sej prav.user posted image
Jaz pa danes nisem šla k zobarju zato ker je frajer na dopustu...in kaj zdaj? Me bojo jutri prenaročili na leto 2015? Že tako kot nosečnica čakam pol leta....mislim no...user posted image
Drgač sva pa danes šla še po poličke za omaro za najinega sinka. Jutri se spravim likat še cunce. Zaenkrat sem zlikala samo tetra plenice in sem čist zgubila živce. Preden eno zlikam bi že ene tri majce od mojga ki so velikost xxl..hjao...upam da se kaj manj skrčijo če jih sušiš na zraku in ne v sušilcu...zdaj sem jih dala samo zato da se zmehčajo, ker so ful okorne in nočem da kaj grdo drajsa kožico moje bebice ko se vsa nežna rodi. Jooo...komi čakam..user posted image user posted image
Zdej bom pa še js dala gor slikco svojga bušija, kr sm čist ponosna na njega. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Eh, prav vesele volje sem..lubi je še najino postlo malo ojačal, ker je počila tista opora od spodajuser posted image user posted image in bova dans sprobala če je biu ta trud kaj vreden.user posted image user posted image user posted image
No, grem slikco dat. Pridte naju pogledat. user posted image user posted image

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
22.4.2010 21:03:28   
m_aja
hei hei

jutri pride patronažna očitno je to nova praksa, da pred porodom hodi. drugače pa grem jutri zadnjič v šolo user posted image   pol pa počivanje doma

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 21:15:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_aja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?