|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
19.4.2010 12:37:50   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

jutrouser posted image

o, izgubljena!! lep pozdrav!!user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
19.4.2010 12:38:35   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

o, kako cartkano, Lara!

se podpišem! user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
20.4.2010 10:28:52   
Čarli08
Najprej hvala vsem za čestitke!!!
Midve z Nežo sva že nekaj dni doma, obe se počutiva zelo dobro. V torek zjutraj, ko se je zaresno najavila, je vse potekalo zelo hitro - ob pol devetih je bila že v mojem naročju ...
Velikega bratca kaj preveč ne interesira, le ko zajoka, mi ga pa tudi ne obremenjujemo z novo članico - poskušamo imeti enak ritem kot prej; Neža lepo sodeluje, za enkrat sploh ni zahtevna - spi in papca;
Je pa res, da je zvečer pestro, preden pošlihtava oba otroka user posted image ; je ura hitro deset in več;

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
20.4.2010 10:32:03   
Čarli08
lana luna, čarli.......če bosta si vzeli čas.....napišta kako je blo zdaj v drugo???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hitreje, lažje in še brez šivov user posted image user posted image user posted image ; čisto druga zgodba

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
20.4.2010 13:17:35   
Olivija*
Čarli, to je pa res lepo prebrat! name si naredila vtis, kot da si šla na en vikend paket v toplice, ne pa rodit... kmalu po dnevu D sem te že na FB videla... čist nič ne potožiš, otrok priden... Res sem vesela zate!

Ful lepo ime ste zbrali :)

Kak je pa občutek dvignit tako ajhnega otročka? Meni se zdi, da sem že pozabila, kako majhna je bila naša bejba. Še zdaj se ful pripravim, da dvignem kakega drugega otroka, pol se mi pa vsi zdijo ful lahki, ker sem navajena silno težo prenašat, hehe.

Lepo se cartajte!

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
20.4.2010 20:18:51   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Hitreje, lažje in še brez šivov user posted image user posted image user posted image ; čisto druga zgodba

user posted image user posted image user posted image  za tretjega sploh vedela ne boš, kdaj ga boš rodila user posted image

Zdaj bi pa se res lahko spravila kako slikico nalimat. Sem ali pa na FB user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
21.4.2010 10:57:55   
Čarli08

čist nič ne potožiš, otrok priden...

Za enkrat še ni panike, ni kaj potožit - malo mi tudi mami pomaga, pa še ljubljeni mož se kar lepo angažira - še pride čas, ko ne bo več tako user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
21.4.2010 11:04:24   
Čarli08

Kak je pa občutek dvignit tako majhnega otročka?

se takoj spomniš; je bilo pa hecno, ko sem prišla domov - se mi je zdel Rožle ful velik (je zrasel te 4 dni user posted image ), ko sem ga previla in kopala; tudi jaz sem bila vajena prenašat veliko težo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
21.4.2010 11:06:31   
Čarli08
Tiste, ki ste izrazile željo za slikce, mi pošljite mail na zs, pa jo pošljem (nekaj mailov imam); ne bom nič limala na fb, na rr je pa itak cela znanost, ki je nisem nikoli do konca usvojila user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
21.4.2010 12:10:07   
Lara Croft

Tiste, ki ste izrazile željo za slikce, mi pošljite mail na zs, pa jo pošljem (nekaj mailov imam); ne bom nič limala na fb, na rr je pa itak cela znanost, ki je nisem nikoli do konca usvojila user posted image user posted image

lara_january@yahoo.co.uk

če ga slučajno nimaš.. user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
21.4.2010 14:13:20   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft
lara_january@yahoo.co.uk

če ga slučajno še cela slovenija nima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
21.4.2010 15:13:20   
Čarli08
Punce, povejete mi, če dajete še vašim otročkom kape oz. jim pokrivate ušesa? Naš ima še kapo, vidim pa tudi otroke podobne starosti, ki je ne nosijo več ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
21.4.2010 18:53:53   
*bubi*
Bubika ima trak rutke. Predvsem zaradi ušes. Ji pa tudi to snamem, če je sončno in brez vetra.
Ob vetru ima bubi (4,5 let) tudi še trakec.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
21.4.2010 20:51:42   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Bubika ima trak rutke. Predvsem zaradi ušes. Ji pa tudi to snamem, če je sončno in brez vetra.
Ob vetru ima bubi (4,5 let) tudi še trakec.

pri nas čist isto...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
21.4.2010 20:52:52   
arabela*

lana luna, čarli.......če bosta si vzeli čas.....napišta kako je blo zdaj v drugo???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
21.4.2010 21:43:27   
Lara Croft

Punce, povejete mi, če dajete še vašim otročkom kape oz. jim pokrivate ušesa? Naš ima še kapo, vidim pa tudi otroke podobne starosti, ki je ne nosijo več ...

Ja, Lara ima rutko... ma zato, ker jo sama hoče imet.. če ne piha, ji jo dam dol, ma jo hoče imet nazaj... če piha in v kakšni senci pa kr paše še, menda..

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
21.4.2010 21:44:17   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft
lara_january@yahoo.co.uk

če ga slučajno še cela slovenija nima user posted image user posted image user posted image

NIč hudega... tega imajo lahko.. :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
21.4.2010 21:48:25   
zband
lep pozdrav in dober večer

dnevi sreče
dnevi žalosti
se prepletajo v življenju vseh ljudi

Neposredna povezava do sporočila: 3293
22.4.2010 19:18:27   
lana luna
en lep pozdravček tudi od mene...

mi je kr en cajt trajalo da sem se spravla za računalnik, ampak ratal pa jeuser posted image

tut mi se lepo zahvaljujemo za vse čestitkeuser posted image

prihod našega septemberskega aprilčka je bil tut čist filmski. vse kar mi ni blo všeč pri prvem porodu se pri drugem ni ponovilo. morm rečt da je res velik odvisno od tega kakšno babco dobiš pri porodu.

tokrat sem mela res srečo, tko da sem jo odnesla brez umetnih popadkov, brez kahle, brez neskončnega obračanja z levega na desni bok, brez rezanja (samo ene par lepotnih šivčkov, ki so neprimerno lažji za preživet kot pa epizotomija), mela sem celo nadstandarsno porodno, ker v nedeljo zjutraj tam ni blo nobene žive duše, ki bi prišla rodit, razen mene. celo radio center sem poslušala med popadkiuser posted image pa je bla kar fajn muskauser posted image

no in ker so spomini na drugi porod res lepi in je vse potekalo filmsko, porodno zgodbo z veseljem delim z vami. ampak vas opozarjam, da če se vam ne da brat je ni treba brat, ker se še zihr spomnete, da k jest začnem pisat me je težko ustavt, tko da...user posted image user posted image user posted image

no u glavnem, se je zares začelo dogajat v soboto ob devetih zvečer. popadke sem mela nekak na 3 do 5 minut. in tko je blo do enih zjutraj. med tem časom sem mela še zadnji napad gnezdenja, tko da sem preoblekla vse tri pojstle, skopala našo septembrko, jo spokala spat, posesala in pomila ves podn, pospravla kuhno (brez zamere, ampak se morm pohvalt ker sem res mela napad čiščenjauser posted image ), pa kopalnco sem zdrgnila u nulo. vmes se mi je obrnil v strojih še ene pet žeht cunj. in ob enih sem šla pod tuš, pol pa mal na kavč na bok. in pol se je začelo zares zares. so me začel popadki svinsko štihat... in sem skos razmišljala kolk cajt mislm vztrajat doma. in vmes sem šla še ene parkrat pod tuš, pa iz sušilca dve žehti zložila in ves cajt iskala kateri položaj mi med popadki najbolj ustreza. okol petih sem šla mal ležat in pogruntala, da je tko še najlažje predihat. pol sem se pa odločla da gremo v P, ker ležim pa loh tut tam. ob šestih sva z dragim, ki je bil revež ves zaliman od napol prespane noči prišla v P. odprta sem bla dobre 5 cm in moj je pač strokovno izračunal da bomo fertik tm nek okol 12h. ob pol sedmih sem dobila klistir, ob sedmih pa že uživala v radostih le tegauser posted image user posted image user posted image pol sem šla mal na porodno mizo uživat v prej omenjeni glasbi. ob pol osmih me je babca še enkrat poslala na WC. potem me je spet pregledala in me razveselila z novico da smo odprti 9 cmuser posted image user posted image petnajst do osmih mi user posted image pošlje sms, da je sam na petrol skoču po sendvič. in takrat mi je tut babca predrla mehur, takoj zatem pa sem bila odprta že čist. in hoče babca ven po mojga desca in njega itak še ni iz petrola. in ob osmih bi jest že prtiskala, ker me je ornk dol tiščalo. mojga pa še kr od nikoder. in ga ob 8.02 kličem kje zaboga je, ker jest mislm že rodit. in on frajer u avtu papca sendvič... in pol prleti notr pa tm stoji k kup nesreče in ga itak prijazno napizdim kaj stoji tm, de nej hitr fotoaparat najde ker jest mislm rodit. in res ob 8.11 prijoka na svet naš mali fantek. a največje presenečenje je presrečni očka pršparu za na konc. mi ves srečen pove da je fantek (kar sem jest ponesreči izvedela že 6 tednov prej, k je naš mulčk mamici pokazu svoje premoženje, očka pa ni blo zravn) in jest mu pač povem da vem in da nism hotla še njemu povedat, ker mu nism hotla vzet presenečenja, ker pač nisva želela vedt kaj bomo meli (matr sm tole zakomplicirala, jah lanaluna pačuser posted image ). ja in pol jest še zmerej gledam in čakam da bo on babci povedal kako bo fantku ime, ker za fantka je imel on ime izbran. in on izjav da se še ni odloču al bo Lovro al bo Izak. in men od presenečenja kar oči ven stopjo. ker sem 9 mescov mela u glav samo imeni Lovro in Tinkara, zadnjih 6 tednov pa pač samo Lovro. in po desetih minutah ga babca že tretjič vpraša če že vemo kako bo fantku ime. revež je bil čist pod stresam očkauser posted image user posted image in potem se je odloču za Izaka. ampak sem jest Izaku še vsen ene parkrat rekla kar Lovro. pa ene par smsov sva tut dobla da čestitajo za Lovrotauser posted image user posted image tko da Lovro bo naš tretji otrok baje...user posted image user posted image

no evo to je to. zdj smo doma, Sara je lepo sprejela bratca, sicer je trenutno malo muhasta, ker ji zobki nagajajo, drugač sta pa obadva prou srčka.

aja batec Itak (tko mu reče Sara) se pridno doji in ma že čez 4 kile. mi je kar malo čudn, ker Sara je bolj drobižaste sorte. zgleda jo bo batec ujel prav kmaluuser posted image user posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
22.4.2010 20:22:23   
Janci F
Janci
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.

Vsem, ki ste si vzele čas in rešile anketo se iskreno zahvaljujem.

Želim vam veliko prijetnih trenutkov z vašimi sončki.

P.S. Če katera še želi odgovoriti na anketo, jo lahko še vedno najdete na zgornjem linku.

Neposredna povezava do sporočila: 3295
22.4.2010 21:24:01   
Lara Croft
da če se vam ne da brat je ni treba brat,

user posted image user posted image A bejž?

ker sem res mela napad čiščenja

Uf, magari bi še k nam prišla... user posted image

z novico da SMO odprti

KDO??

samo imeni Lovro in Tinkara,

Joj, kako lepi imeni... user posted image

Izak... Sej to se ajzak prebere, ne?

LanaLuna.... dej, dej, prit še kej...

Pa hvala za zgodbico.. user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
22.4.2010 22:21:50   
Lara Croft
Midve z Laro pa sva bli včeraj pri eni frendici, ki ima dobro leto starejšega fantička.... smo mislili, da se bosta scufala zaradi igrač... pa ni blo problema... Pol, ko pa je Lara hotela zlesti v njegov stolček.... ajooooj... to je blo enega joka.... Kr naenkrat sta oba hotla bit v tistmu stolčku...

Smo se spet fajn nasmejali.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3297
22.4.2010 22:35:48   
Olivija*
iii, lana luna, kako lepo! user posted image user posted image user posted image

javi se še kaj, s čim daljšim postom! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3298
23.4.2010 6:40:29   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  lana luna.
Te je prav zabavno brat user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
23.4.2010 7:09:56   
Čarli08
Lana luna, lepo, da si se oglasila!!!
Lepo ime ste izbrali - mi bi imeli tudi Lovra, če bi bil fantek user posted image ; Izak mi je pa tudi zelo všeč;

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.