|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
21.4.2010 20:39:37   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: memole

Jaz sem ok me je pa prej v mednožju neki špikalo ko sem hodila in se mi niti ne sanja kaj bi to lahko bilo!
A je še kero kej špikalo in to tkoj na vhodu v nožnico

mene špika ko iz sedečega položaja hočem vstatiuser posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
21.4.2010 21:04:18   
Anonimen
Getreal čestitkeuser posted image

vložki- jaz sem kar dolgo uporabljala Vir80. So pa res grozni, ker so tok debeli. Sem pa pol, k sem imela še čist mal izcedka prešaltala na always. Tamponov se pa nisem upala uporabit.

(odgovor članu nizy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2452
21.4.2010 21:33:42   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: nax05
vložki- jaz sem kar dolgo uporabljala Vir80. So pa res grozni, ker so tok debeli. Sem pa pol, k sem imela še čist mal izcedka prešaltala na always. Tamponov se pa nisem upala uporabit.

Mislim , da bom tud jaz pocasi presaltala ... Mi grejo prav na zivce ti vir 80 ...

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
21.4.2010 21:36:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dacy

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Mislim , da bom tud jaz pocasi presaltala ... Mi grejo prav na zivce ti vir 80 ...

Jaz sem se s temi Vir počutila ko ena stara mama, k da bi imela plenice gor.

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2454
21.4.2010 21:59:20   
živa
Getreal, user posted image  za pupo user posted image . Lepo se crkljajte!

U, potem imam pa jaz res srečo z menstruacijo po porodu. Prvič je nisem imela 10 ali 11 mesecev, drugič sem jo sicer dobila 2 meseca po pordou, ampak je bilo potem spet nadaljnjih 8 ali 9 mesecev mir.

Tintin, tvoj mali je pa tak cukrček s kodrčki user posted image  ...

Lp,

živa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
21.4.2010 22:07:30   
tintin
No, kot je že Živa napisala sva danes zapravljali v BC-ju :) Sva se srečali po naključju...user posted image
Zadnji nakupi....mi smo šli samo avtosedež za Vasjo gledat, pa smo ga potem preko spletne trgovine naročili, ker še prodajalka ne ve, da imajo akcijo...krnekiuser posted image Hvala ti še za eno pozitivno mnenje, smo vzeli Cybex isofix in mislim, da bo kul.

hvala za pohvale glede Vasje, ja njegovi kodrčki ga res naredijo user posted image srčkanega...no saj moram rečt, da je tudi sicer kar ok zadnje čase (knock, knock).

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
21.4.2010 23:04:10   
Di_Di
Pozdravljene aprilčice

čestitke natasi ob rojstvu sinčka in pa getreal ob rojstvu hčerkice, ter seveda vsem ostalim.

Jaz še vedno 2v1... včeraj naj bi bil moj dan pa ni bil... popadki so prisotni, sam niso redni user posted image pa tko sem si želela da bi rodila na rok 20.4 in dala mojmu možeku najlepše darilo za roj dan... pa ni šlo user posted image niti 6km dolg sprehod ni pomagal... danes sem ene 2x šla po stopnicah v 4 štuk, pa na sprehodek pa še vedno nič user posted image   no sem bla pa včeraj na pregledu in mi je rekla da sem odprta za 2 prsta.. vsaj nekaj..

drugače imam pa jutri ponovno ctg in pregled.. čeprav upam, da bomo šli že pred 8.00 v P.. optimistka user posted image

nič grem počivat, dokler še lahko... mejte se

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
21.4.2010 23:18:53   
Anonimen
Hej.

Jaz se samo javljam, da imam se vedno busija do neba.

Cestitke Natasi in Getreal!!

Danes sem imela ctg, ki je kazal premajhne popadke, da bi me ginekolog resno jemal. Tako, da niti ne vem koliko sem (ce sploh sem) odprta user posted image
No, bom ze zvedela, ko bo cas za to user posted image

Lepo se imejte.

(odgovor članu Di_Di)
  Neposredna povezava do sporočila: 2458
22.4.2010 8:37:27   
memole
Jutro!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Jaz sem se napapcala palačink z nutelo!user posted image user posted image

A je še katera šla?
Kera pa sploh je na vrsti zdej?
Upam da bo kmalu spet kšna javla lepo novičko!
Je prav lepo ko prebereš da je spet ena rodila,je dan takoj lepši!user posted image user posted image user posted image

Nama se spet obeta vikend v dvoje,sicer prejšnji ni bil ker je prišel tast se je najavil zvečer da prideuser posted image user posted image ,je Lara spet rekla da gre k noni spat!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
22.4.2010 9:54:57   
memole
Punce ena zanimiva stran lih tok da si mal popestrite dan!user posted image user posted image

http://pregnancyandbaby.sheknows.com/pregnancy/baby/Madame-Zaritska-predicts-your-birth-experience-1.php

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
22.4.2010 9:58:52   
Anonimen
Jutrouser posted image

Spim ko hrčekuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem prišla počekirat, če še katera ziba. Včeraj zvečer sem ravno mislila na vaju, Aglaia (daj, no, zdaj so punčke, šibaaajuser posted image ) in Di_Di, pa na našo Malenoo sem se spomnila.

Babyloverka in Memole - me bomo pomoje še kar čakaleuser posted image , so tele babnice na vrsti pred namiuser posted image

Kako kaj drugim kaže??

Se spomnim, da smo včasih naklofale 3 strani zjutraj do desetih, zdaj pa pridem, pa ravno toliko, da ne zagledam svojega posta od prejšnjega dneva od petih popoldne...

Midva sva se včeraj namakala v topli vodi, user posted image sva (seveda iz užitka, ne pa zdaj, da sexam samo zato, da bi user posted image ven padel). Ampak učinka pa res ni nobenega, tako, da bomo še kar počakali. Zdaj že delam plane za 1.maj. Verjetno bova šla na eno moto fešto, zjutraj se gre potem z motorji na budnico, sva šla vsako leto, letos pa žal ne. Samo sem že razmišljala - če bi me spravil na motor, me menda samo tule po dvorišču pelje, pa greva lahko kar v Puser posted image user posted image user posted image user posted image

No, pridne bodite, upam, da bo katera danes zaslišala prvi jok svojega user posted image !!

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 2461
22.4.2010 10:11:09   
tanika1
Getreal čestitke za punčko!!
Veliko zdravja, cartanja in prespanih noči!user posted image user posted image user posted image user posted image

No jaz sem še kar tukaj 5. dan čez rok, pa bi res že tok šla.Sam kaj, ko je naše dete trmasto, pa še noče ven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
22.4.2010 10:22:33   
memole
Punce nekaj se pa dogaja!user posted image

Sem dobila sms od Di_Di da gre na klistir in v porodno!

Di_Di mislim nate in držim pesti da  bo porod čimprej za tabo da boš čimprej cartala!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
22.4.2010 10:41:39   
legenda_m
bravo getreal, ko boš kj na rač, če bi lahko dala kkšn nasvet kko si jo ven priklicala.

moj še vedno vztraja in potem mi že moj teži, kdaj bo. ja kko nj vem?!?!? user posted image user posted image ah ja. pa kako se ne obremenjevat, da bo že prišel čas, da to mal upočasnjuje zadevo. in kko naj se ne obremenjujem? jutr mam še zadnji ctg pri moji g. pol pa upam da bo za vikend kkšna akcija.

e pr nama tud sex ne pomaga. ajde dost jamranja. aprilčica10 kko pa deluje ta skodelica? sm že slišala zanjo, ma si sploh ne prestavljam kko to zgleda. a pa je to kj moteče? ko sediš recmo. pa vzdrževanje pa to...

memole tud mene včasih mal špikne pa in si tud ne znam razlagat kaj bi blo.

am kaj bomo danes jedli? nimam ideje. pridne bodte.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
22.4.2010 11:25:18   
babyloverka
hja punce lep pozdrav user posted image  moje stanje trenutno je malo tako user posted image  malo tako user posted image  in včasih skoraj že tako user posted image

sem bila namreč na ctg-ju, popadki so se risali, sicer me je mantralo celo noč ampak ne ful, jaz čutim samo otrdevanje, je bolj neprijetno kot boleče. no je prišel ginekolog in je rekel naj grem domov na sprehod in na kosilo in ob dveh šibam nazaj. v meni pa miks čustev user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
22.4.2010 11:35:34   
tintin
babyloverka...srečno!
Ko bi vsaj mene jutri v porodno poslal...ker sem zadnje dni za odstrel...
ful utrujena, samo spala bi, noro mi dol tišči (lulam non stop po 2 kapljici), špika v nožnici, trebuh otrdeva, no ta bolečih popadkov pa ni in ni...imela sem jih eno noč že na 10 min, ampak se je vse ustavilo....

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
22.4.2010 11:38:38   
babyloverka
user posted image tintin hvala

saj v bistvu sploh ne vem kaj pričakovat, vem samo da mi je ctg risal popadke, da mi trebuh otrdeva, drugo pa ne vem. se pa psihično pripravljam tudi na to varianto da me potem pošljejo domov in da še ne bo danes, da ne bom preveč razočarana. ampak očitno nekaj se dogaja če je ginekolog rekel naj pridem nazaj. bom pojedla kosilo, šla na sprehod, pripravila torbo do konca pol pa bo kar bo. samo to mi ni všeč ker je ravno najbolj neugoden ginekolog danes

30.04.2010

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
22.4.2010 11:49:30   
Anonimen
Babyloverka in Di_Di srečno!!!user posted image user posted image user posted image Upam, da bosta obe danes cartali!!!user posted image user posted image

tanika: user posted image user posted image si sploh ne predstavljam kako mučno ti mora biti! Držim pestke zate!!

tintin: tudi zate ena velika user posted image , da se jutri rešiš, če se ne bo že danes kaj po naravni poti začelo dogajat!

legenda_m: jaz sem jo to skodelico kupila tisti mesec, ko sem zanosila, sem jo pa sprobala ˝na suho˝ in ti povem, da je čisto ok. Ne čutiš je, le mene je bilo in me je še strah, da je potem ne bi ven dobila. A veš, pri tamponu maš vsaj tisto vrvico, da ven potegneš, tu je pa ko takšen ˝rilček˝ za pomočuser posted image Jo ima pa moja prijateljica in je rekla, da je to nekaj najboljšega, da se z njo počuti super. Vnetij potem ni imela nikoli več in jo ne more prehvalit! Po vsaki uporabi jo spereš pod vodo (prodajajo tudi robčke za čiščenje, ampak mislim, da je voda kar ok), po končani menstruaciji (torej po končanem ciklu menstruacije v mesecu) pa jo lepo prekuhaš (najboljše, da si kupiš kar en lonček samo za to skodelico, da ne daš potem ravno špagetov kuhat noteruser posted image user posted image ). Poglej, ne vem... nisem še slišala nič slabega o tej skodelicim lahko pa da npr. ravno tebi ne bi odgovarjala. Jaz jo bom sigurno uporabljala, ker res ne prenašam tamponov. Sem imela vnetja na vnetja, potem sem se mučila z vložki, potem sem dobila novo G in me je malo pozdravila, zdaj pa tako upam, da M še nekaj časa ne bouser posted image

Uf, sem se razpisala...user posted image

Srečno vsem, punceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2468
22.4.2010 11:57:02   
tintin
aja, jaz imam tudi menstr. skodelico...oz. celo dve.
Pred leti sem si kupila mooncup, velikost za ženske, ki še niso rodile...po porodu pa lunette večjo velikost, ki je sploh nisem uporabila še, ker je mooncup čisto ok tesnila tudi po porodu (očitno porod 37 cm glavice ni naredil take škodeuser posted image ). S skodelico sem ful zadovoljna, ker sem tudi jaz po tamponih imela težave, vložki mi pa nekak niso...user posted image Pač prekuhaš pred in po M, vmes spiraš z vodo. Jaz je sicer ponoči ne uporabljam (uporabljam tampone), ker se bojim, da bi tista kri zatekala nekam...user posted image , ampak čez dan je pa super. Čutiš je ne, ker si tist pecelj na koncu skrajšaš poljubno, vstavit je treba tako, da se naredi vakum in ni bojazni, da kam spolzi ali da kaj mimo teče. Včasih se sicer zgodi, da malo pušča (minimalno), ampak za take težave je dnevni vložek več kot dovolj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 12:07:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2470
22.4.2010 12:20:20   
Chi_Pita
Hei, jaz sem vas prišla samo pozdravit in pogledat stanje na seznamčku user posted image ... Vidim da se pridno polni s samimi lepimi otročki. user posted image

NATAŠA čestitke za sineka ... je bil pa res priden s skrivanjem svojega zaklada user posted image user posted image user posted image user posted image
Getreal čestitke za pupiko ... polno polno lepih trenutkov user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsem, katerim nisem čestitala čestitam zdaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Di_Di zate navijamo, da dobiš sineka čimprej v naročje! user posted image user posted image user posted image

Nikkybo ... a ti si mogoče rodila v Izolski porodnišnici? V sosednji sobi je bila punca z Zojo, rojeno na isti dan? ... če nisi bila ti, kakšno naključje! user posted image

Vložki ... jaz zaenkrat uporabljam Vir80 ... kaj pa vem - meni odgovarjajo dokler sem doma v trenirki. user posted image user posted image user posted image

Naša Gaia je zaenkrat tako zlat otrok ... spi, je in kaka ... ponoči spi tudi 6 ur - upam, da bo tako tudi ostalo. user posted image Glavica naše pupe se počasi iz vesoljčka spreminja v pravo princesko, moji šivi so se pa počasi tudi že začeli celiti.
Samo še to glede vakuuma - mislim da si ti babyloverka neki pisala - jaz sem tudi za ... absolutno ... in v mojem primeru ni bilo druge hitrejše variante, edini shit je to, da lahko otroka s tem poškoduješ in ga vidiš s tisto podolgovato glavico ... jaz sem jokala ker ni šlo drugače ... opravičevala sem se vsem ... dragemu, otroku, doktorju in babicam, ki so bile tam prisotne. No na koncu so solze obupa prešle v solze sreče. user posted image   Na srečo!

NAVIJAMO user posted image
Lep pozdrav iz sončne obale! user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

Neposredna povezava do sporočila: 2471
22.4.2010 12:36:34   
Anonimen
Di_Di in Babyloverka srečnouser posted image

Aprilčica a imaš ti tud motor al samo tvoj? Sem videla, da je bila tud poroka v znamenju moto zborauser posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2472
22.4.2010 12:51:22   
Anonimen
Juhu!

Evo mene. Se vztrajam user posted image
Memole vprasaj Di di kako si je mentalno porod sprozila? Se vceraj je govorila, da bo danes sla v P in je res. Jaz si to govorim ze 3 tedne pa se nic user posted image

Pa hvala memole za link. Sem umrla od smeha, ko mi je fantka napovedalo. Pa da bo oblacno zunaj ko bom rodila (torej imam sanse do nedelje). Aja, pa da bo porod 7 ur trajal. Zabaven link je user posted image

Jaz sem drugace super. Zjutraj me je stiskalo v trebuhu in dol (nic v kriz), ampak sem potem spet zaspala nazaj in spala do 12. To ze niso popadki, ce jih lahko prespim, a ne? Me pa vedno bolj skrbi ta groznja umetnih popadkov. Chi pita, ti si to imela, a ne? In je potem kar dolgo trajalo, da se je zacelo, a ne? Pa wannabemommy tudi ce se ne motim. Joj, tega si res ne zelim. Naj se zacne naravno. Pa cimprej, ce lahko user posted image user posted image

Torej srecno Di Di in babyloverka! user posted image

Aprilcica, Cojka, Memole in Nincy, vi pa le se cakajte na vrsto. Prej smo se Tanika, Sasa, Ziva, Nizy in Tintin. Pa jaz. A je se kaksna ostala sploh? user posted image user posted image

Tintin, ti si pisala, da imas popadke, a ne? Jaz imam trebuh skoz trd. A je to ze to, al se ne? Ah, jutri imam spet pregled in stg pa upam, da me bo takrat tudi pogledal malo. Pa malo podrezal, da bo sla prej ven user posted image

Aja, menstrualni loncek. Jaz ga imam ze 3 leta in je zakon! Najprej se moras navaditi in tisti strcelj za ven potegniti sem si jaz kar precej odrezala, ker mi je slo na zivce. Imam ga pa skoz. Tudi ponoci in med kopanjem. Praznim zjutraj in zvecer (mogoce na zacetku ciklusa se enkrat vmes) in to je to. Prekuhavam ga pa na vsake 3 mesece. Perem samo z zelo vroco vodo in pocakam, da se posusi in nazaj pospravim. To je to. Simpl. Ampak se pa veselim vir 80. To bo zurka user posted image

Zelim vam lep dan, ceprav je LJ tako turobna, da bi clovek samo spal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2473
22.4.2010 13:09:07   
babyloverka
hvala vsem ženskice user posted image
grem počasi ampak mislim da pridem do večera nazaj. če me pa ne bo potem pa lahko pričakujete da sem na poti v Rim.

30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
22.4.2010 13:20:42   
Anonimen
Cojka: jao, kak blesav pregled. No, se grem stavit oz. ti garantiram, da bom točno istega jaz doživela jutri, ampak meni še srčka ne bo poslušalauser posted image user posted image Blesanarija...

Chi_Pita: user posted image user posted image za vašo Gaio. Je potem kar priden otročekuser posted image Glede vakuuma pa: če ne gre drugače, boljše to, kot, da user posted image ne gre ven in je kaj narobe. Zdaj tako držiš svojo srečo v rokahuser posted image

Nax: 6 let sem imela čoperčka 125ccm, potem sem pa lansko leto kupila športaka 600ccm, se 1x dobesedno razlimala na cesti (malo pred Bogenšperkom sva z user posted image vsak s svojim motorjem priletela s samo 50hm/h v ovinku na pesek in oba letela po zraku) -mislim, da sem bila takrat že noseča, pa sploh še nisem vedela. No, ko sta se prikazali user posted image pa sem motor prodala, dragi pa ga ima še vedno. Ga sedaj prodaja, ampak mislim, da bo kar ostal pri hiši. Lahko rečem, da sva oba po srcu motorista, ampak na 1. mestu je seveda user posted image , tako, da bo motor počakal do naslednje sezone, ko bova lahko user posted image pustila kakšen dan v varstvu pri dedkih in babicahuser posted image

Memole: zakon linkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hvalauser posted image user posted image

Aglaia: saj bomo počakale, no... si tečnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hec bejbauser posted image user posted image

Babyloverka: še 1x: srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram vam povedat, da mi je prijateljica dala en mail od ene vedeževalke, ki ti preko maila zastonj pove kdaj naj bi rodila. In sem ji seveda pisalauser posted image user posted image Njen odgovor je bil: aprila, ampak 2011user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kar nekajuser posted image user posted image user posted image

Pridne bodite.

Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?