Angel_Tian
|
emibu - ja, tako je bilo na žalost. Sem pač zanosla, ko sva bila z mojim skupaj komaj dobre pol leta. In tisti čas sem jaz imela svoj s.p., delala sem cele dneve, da sem še mojega malo zraven živela, ker je bil takrat brez službe... Ja, ****t sem se tudi še imela čas zraven, si moreš mislit Ne vem, zakaj so zdaj dnevi tako kratki, tistih pet let nazaj je pač dan imel vsaj 30 ur, da sem jaz uspela dnevno obdelat dve službi, mojega, pa stanovanje sva takrat malo začela urejat pa še za seks z drugimi moškimi sem imela čas. Bravo jaz Moj dragi je pa bil takrat cele dneve doma ali pa je lutal na čike s kolegi, doma lagal in kradel (sicer ne več kot za cigarete, ampak kraja je kraja - njegovi niso smeli vedeti, da je kadil). Jaz mislim, da je bil največji problem to, ker sem pač starejša in moj pred mano ni imel nobene tako resne punce. Pa je taščo malo preveč zaneslo v skrbi za svojega dragega edinčka Jaz pa sem bila že dovolj zrela, da sem s svojimi možgani razmišljala in pač nisem hotela njenega vtikavanja in pametovanja... Toliko o tem (čeprav je še to preveč ). Si pa lepo napisala za svoje starše, tudi jaz imam svoje zelo rada in ju ne bi za nič na svetu zamenjala. Vse sta mi nudila, vedno pomagala in bila ravno prav stroga, da sem lahko ponosna tudi na njuno vzgojo... teja k - jaaaaaaaaaaaaoooooooooo neverjetna si no. Zakaj si že začela s porodniško, če vse tako na brzino urediš No jaz tudi že imam zdaj pravzaprav vse pripravljeno. Oprati moram samo še gugalnik in voziček Ja no, spakirano še tudi nimam, ampak tisto lahko na hitro uredim, da ne bo moj potem panike zganjal. Kaj naj rečem, nama je le uspelo Ti se moraš samo še iz kleti malo višje prestavit julka - super, da je vse ok in da se tudi ti vredu počutiš. Evo, še malo pa bo šlo zares tudi pri tebi. bribiki - sprosti se in uživaj še teh nekaj nosečniških dni A sem se jaz včeraj mogoče nekaj hvalila, kako nič ne sanjam? No, danes ponoči sem se zbudila že po dveh urah spanja in sem v tistem času uspela že sanjat In to čudne čudne sanje. Sem delala najprej v vrtcu, potem pa kar naenkrat v šoli, kamor so pa potem otroci iz vrtca prišli v popoldansko varstvo. Pa seveda sem bila že visoko noseča. In naenkrat mi je dete začelo fuuuuuul nogice iz trebuha tiščat, se je cel odtisek videl zelo lepo In sem hotela slikat, vendar telefona nisem imela pri sebi, bilo so štirje fotoaparati, ampak jaz sem hotela svojega. Pa mi sodelavka prinese torbico od fotiča, fotiča pa ni bilo notri... V glavnem, nikakor si nisem mogla te umetnije v trebuhu slikat Potem sem pa že kar naenkrat delala v neki firmi v pisarni, kjer so me pa želeli prestaviti v drugo pisarno in so me ženske iz druge pisarne ves čas spraševale, kdaj nameravam prit k njim... Eh, noro in totalno zmedeno je bilo vse skupaj Mislite da službo pogrešam ali zakaj so me take čudne sanje napadle Toliko še danes od mene, jutri bom bolj terenska in delovna, tako da me verjetno ne bo na branje. Ve pa tudi lepo preživite dan. Pa pa