|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
21.4.2010 8:36:43   
m_o_i
hm...
bradavice mam, ja user posted image  presredek tudi menda user posted image
priprave delov telesa na porod!? nobenih...
jaz se itak obnasam, kot da grem v P malo na dopust za kake 3 dni user posted image  vem samo to, da bo slo vse BP user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
   [Brisano sporočilo]
21.4.2010 8:42:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu barvar)
  Neposredna povezava do sporočila: 4602
   [Brisano sporočilo]
21.4.2010 8:45:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4603
21.4.2010 8:48:11   
sabri
Dobro jutro, no pregled je za mano, odprta isto kot pred 14 dnevi, dogaja se še nič, naslednji pregled je 28.4. CTG.
Smo pa včeraj pekli zunaj na sočnku in je bilo super, otvoritev sezone, pa še sami smo biliuser posted image , ker drugače tudi mi živimo slovensko življenje, dve familje v eni hišiuser posted image .
presredek: pustim pri miru, imam eno babco za sosedo in je res dobra, ji zaupam, ona pravi ne diraj.user posted image
malinovi listi:
nisem pri prvi, mogoče bi, če ne bom šla prej rodit, ker mislim, da škodit ne more.
bradavice: ne diraj. Tak pravi babca, samo ponavljamuser posted image .
A_T: moj mi tudi pravi, da naj prištimam torbo, ki sem jo že, čeprav se je prvič čist ok znajdu, ko je bilo treba potem prinest, nisem imela pripravljeno. Tak da, nago te ne bo pustil ven, že zato ne, da te ne bi drugi občudovaliuser posted image
biba: kokr si napisala imaš smotano taščo, pika. Jo daj na ignore pa bo življenje lepše.
tašča_ moja je ok, je pa res, da ne živim z njo, sem res očitno tak tip, da bi najbolje funkcionirala sama s svojo družino v svoji luknji. Nisem za skupno življenje ne s taščo ne s svojimi starši, žal. Zaenkrat je še tko skupno, če bom pa malo več fickov nabrala, pa takoj gremo na svoje. Ker sovražim poslušat take komentarje kot so: lahko delate, kar hočete, samo da ste doma, da boste skrbeli za nas. V naslednjem stavku pa: dokler bom jaz živ, se ne bo nič spreminjalo, boste delal tko naprej, kot smo mi! (če nam je všeč al pa ne)user posted image Jaz sem se odločila, da se bom zavestno trudila, da ne bom taka postala do svojih otrok, ko bom starejša. Res upam.

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
21.4.2010 8:48:56   
m_o_i
jaz nimam nobenega namena nikjer ostajat vec kot je treba - pridem, rodim in grem (ko se oni ugotovijo, da je vse pod kontrolo)user posted image
ja, takle mamo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
   [Brisano sporočilo]
21.4.2010 8:59:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4606
21.4.2010 9:02:21   
barvar
Mislim, da imamo vsi bolj ali manj iste probleme. Nama so "dali" hišo, ki sicer ni do konca urejena, ker so jo do sedaj uporabljali samo za vikend, oz.zato da so jo pač imeli. Pa sem lani začela kupovat neke stvari (take malenkosti, kot je posteljnina, brisače, tepih,...) in mi je draga tašča že vse prestavla, tako da se ne dotaknem ničesar več user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4607
21.4.2010 9:15:57   
m_o_i
moj je doma v hisi in noben od naju niti pomisli ne, da bi se v njej kaj urejalo! njega ze x let prepricujejo, da se naj hisa "dvigne" (ker je pac atrijska in taka nizka) in uredi se en stuk-NE! to je govoril se kot samski moski(ce on pri svojih starsih ne bi zivel, potem je vse jasno), meni je tudi omenil, da so pripravljeni to financirat-ampak pri meni je pa NE NE.

to lekcijo sem dala ze skoz: ista hisa, locen vhod, ampak se vedno smo vsi pod eno streho. v zivo se spomnim, kak sem enkrat sla v nabavo mesa...pridem domov, lepo spravim v vrecke, hocem dat v skrinjo-jaz sem mela vse tri predale zamrzovalnika polne CESPLJEVIH CMOKOV!!!!!!! v enem dopoldnevu je naredla tono cmokov in ker v njeni skrinji ni blo prostora, jih je "gor prinesla"(hebat ga, rezervni kljuc je pa mela za nujne primere).
sem stopla do nje in jo vprasala, kaj bomo zaj proc zabrisali-cmoke al meso...ne bom razlagala, kak sem bla cudna in imela svoje muhe se dooolgo po tem user posted image
OK, tista zgodba se je pac tragicno koncala in sem zaradi drugih razlogov spet doma...lekcija je pa osvojenauser posted image  NIKOLI VEC in se tudi ne bom v jezik grizla, ker RES!!! nikoli vec v isti hisi s starejso generacijo! ne mojo, ne partnerjevo....

no, to, da se zdaj selim k mojemu, je pa prehodno-dokler ni dinarckou za polog za stanovanje...moja P je itak ena sama mizerija, tak da po novem letu grem v akcijo za novo sluzbo, do takrat pa moj spara in pridno dela cele noci.
kako leto se pozrem, daljse obdobje pa ne; pa ce to pomeni da bom celo zivljenje v svoji sobi tu doma...

eh, nem se razburjalauser posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
21.4.2010 10:11:16   
klupko
Dobro jutro :)
No, jaz sem doma malo perem za otročka, pa najine cunje. Včeraj sem bila v nabavki in sem kupila še kovtrčk za sina, pa nepremočljivo podlago za posteljico, ene frajerske hlačeuser posted image pa še par malenkosti. Sem pa čisto razočarana da je tako malo izbire za fantke kamorkoli greš. Vsepovsod je polno stvari za punčke - sicer je vse samo roza, ampak je vsega polno...fantki so pa čisto zapostavljeni.user posted image
Stojala za baldahin ne znam sestavit..sem smotana?user posted image user posted image Sem že napisala očiju sms da ko pride domov, mora to zrihtat sinčku da mu ne bo kaj svetilo v glavo..
Jutri imam zobarja po dveh letih po mojem.user posted image Kaj ko noben ne sprejema...pa še tisti ki se te usmilijo so čakalne dobe take da se vprašaš če boš še imel kak zob v ustih preden prideš na vrsto.user posted image
Kar se presredka in bradavičk tiče..nam so tudi v materinski šoli svetovali masažo presredka ampak sem se potem odločila da ne bom tega delala, ker kolkor sem smotana si lahko samo še kake okužbe nakopljem. Raje seksam in še lepo mi je zraven. Zadnjič sva 2x v enem dnevu..prvič je bilo tak-tak, drugič mi je pa kar naenkrat nekaj udarilo v glavo in sem ga napadla med brskanjem po netu. Norela po njem kot da nisem noseča.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Oh, I like it. user posted image user posted image
Pa sploh sem nekaj horny zadnje dni, me kar razganja. To najbrž telo rabi...priprave na porod in abstinenčno obdobje po porodu. user posted image
Kar se pa tašč tiče...tisti, ki imajo možnost da živijo narazen, pojdite čim dlje stran od njih. Od svojih staršev in od njegovih. Midva sva žal primorana ostati tu kjer sva, ker moj nima srca da bi ju pustil sama, ker je očeta že 2x kap in ne vozi več, govori bolj tako (razen po telefonu wtf?), pa desno stran ima nekako v polovični uporabi, ker mu je prizadelo pač to stran. Moj se je pač odločil da bo skrbel za njiju in nimam kaj tu...saj mu ne morem reči pusti jih, kaj te briga, greva midva po svoje. Zaradi njiju smo se tudi iz samega centra Ljubljane preselili v eno vukojebino, da bosta onadva na svežem zraku in da ima on teraso za se sprehajat.user posted image
Jaz sem pa prej imela 5min do službe, zdaj se pa mečkam po več kot eno uro v gužvi da pridem pravočasno. Vsaka 2-3 dni ju mora eden od naju peljat v trgovino, ker tu pač ni nobene pametne trgovine in do trgovine je ene 10-15km v eno smer, pa še zgubiš najmanj dve uri časa.
Včeraj se pa pogovarjamo za taščinega sina iz prvega zakona. Zdaj pričakuje dvojčka, ima pa že eno punčko in so gledali eno bajtico blizu nas, ampak jim ne diši zato, ker bosta morala otroke voziti v šolo, tam kjer so zdaj pa imajo 5min stran peš. In pravi ona da se ji zdi to normalno da se ne bosta preselila v tak kraj, če imata otroke. PROSIM?? Kaj pa midva? Kaj pa najini otroci?? Ne samo da imam tebe pa tvojega moža za vratom, bom morala tudi jaz svoje otroke voziti v šolo vsak dan, čeprav bi lahko živeli nekje bližje šoli in civiliziranemu svetu. Znorela sem čist. Prokleta vešča sebična. Tistega sina ima zelo rada in ga vedno hvali, moj pa če kaj ne naredi je celi gnoj, če kaj naredi narobe je isto, tisti pa ne pride nikoli jo vprašat če bi rada kam šla, če mora v trgovino, če rabi karkoli...samo tamalo pripelje zjutraj ob 5:30, ker nista dobila vrtca in jo ona čuva. Saj nimam nič proti otroku, tudi jaz se ukvarjam z njo, ker je res cukr, pa ona itak ni nič kriva, ampak ne razumem kako je lahko tastara taka **** do mojega, če njemu za vratom visi. Naj povem še to, da se je moj za to bajto zakreditiral za 30 let po 550€ na mesec zato da imava midva stanovanje v mansardi, ona pa dnevno z izhodom na glavno teraso ki je okrog cele hiše, pa še spalnico ima s teraso in jo vsako jutro sonce zbudi...midva pa tu gor pod streho nimava nobene svetlobe. Ko je oblačen dan se noter nič ne vidi če ni luč prižgana. Ko je sneg pa sploh, ker so strešna okna zatrpana in ne prodre svetloba noter. Ma mrš!user posted image
Joj, res sem jezna. Da jo ni sram sploh kadarkoli se vtikat v karkoli ob takem žrtvovanju s strani mojega. Morala bi se do njega obnašat kot do boga, ker jaz ne bi takih staršev prenašala in se ne bi nikoli žrtvovala za njih, čeprav sta me spravila na svet in vse. Jaz nimam namena svojemu otroku nikoli očitat da kaj sem mu vse dala ko je bil otrok in čemu sem se sama morala odreči, da bi njemu kupila nekaj kar si je želel..ker jaz sem želela otroka in ga bom imela in bom z veseljem skrbela za njega in se odrekla vsemu luksuzu, samo da njemu ne bo nič mankalo. Nimam niti najmanjšega namena otroku očitat tega in mu vzbujat slabo vest in na ta način izsiljevat da ostane pri meni enkrat ko se bo odločil imeti družino.
Mah, malo preveč sem se razpisala, ampak kaj naj...po eni strani dam emibu čisto prav za oster jezik do tašče. Najbrž je tudi njen kaj prispeval v to bajto, tako kot moj. In glede na to, da ima moj več kot pol plače kredita, sem tudi jaz prikrajšana za kaj, ker avtomatično breme njegovih računov pade na mojo plačo, torej si ne moreva privoščit vsega kar bi si lahko če tega kredita ne bi bilo. In iskreno...raje bi plačevala toliko kredita in še več, pa jedla kruh in mleko vsak dan, samo da bi imela svoje stanovanje in svojo družino pri sebi, brez tega dreka ki samo probleme dela.
Emibu ne pusti se ji za**bavat in naredita toliko pregrad kolikor se da, da le ne boš imela nič z njo. Vso srečo.user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
21.4.2010 10:20:25   
m_o_i
eh, klupko, zal je tak, da so vedno vec vredni tisti, ki so dlje...
sicer sem edinka, imam pa pol leta mlajso sestricno, s ktero sva vikende, pocitnice in vse proste dneve prezivljali skupaj-jaz sem pac k omi sla, ona pa je tam zivela (spet tamladi v zgornjem nadstropju...neverending story)

in je delala razlike med nama-full! to sem opazala ze kot otrok-in mi ni blo vseeno, kot starejso pa me je se bolj grizlo to! pa sem bla jaz "boljsa"-samo kaj, ko krivice NE PRENESEM!

jaz ti obljubim, da za vsako rit raste palca in dlje ko raste-daljsa je! kr mileno2222 vprasaj, kak je s temi palcamiuser posted image   

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
21.4.2010 10:22:09   
sabri
Aha, smo nagazile na temo za razpiz..ampak je na žalost pač tko, v večini primerov, zato se sprašujem ali je to generacija taka, ali bomo mi isti?! Upam, da ne bomo. Klupko, kdor je doma, ni nič vreden ponavadi, kdor pa pride na obisk, pa četudi je bik od bika, je pa ponavadi zlati sin ali hči. Žal. Potrpimo pa vsi zaradi denarja, ker ga ni in potem kolebaš, ali it na svoje zapufan pa dooosti manj privoščit sebi in otrokom, ali pa trpeti tkole pa si pač več od doma in si lahk privoščiš morje, smučanje, za otroke več...

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
21.4.2010 10:40:11   
julka8
jutro! eno kavico za vse user posted image

joooj kok ste napisale je kr velik za brat user posted image ste se čist razpisale user posted image user posted image

ctg - ga mam dans spet, komi čakam da vidm kako je stanje user posted image drgač sm pa js sama za sprot gledala kaki grafi so bli in pokazala mi je še pol in razložila... dans bom pa še mal gledala une cifre za popadke, zdej k vidm mal bol kaj pomenjouser posted image user posted image , prejšnjič so šle tam maximalno do 40 se mi zdi...user posted image

isabeaux
- mene spodaj nč ne pregleduje, tko da nimam pojma a sm kej odprta al ne... mamo sam ctg-je pa pač voda, teža, pritisk...

prigrizki - hvala za idejo user posted image user posted image sploh nism pomislna da bi si sabo vzela k to ni noben omenu mene je pa že skrbel kak bom s hrano k bom zihr fuuul lačna pa če ne že prej pa zihr po porodu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moi, biba - prov lepi bušiji!! user posted image user posted image user posted image

drim - čestitke!! user posted image user posted image user posted image
fiška - čestitek za uspešen obrat! user posted image user posted image

zivepo - eeee, hvala za info glede ZAZZE, je glih tle u NM, k grem dans na ctg in če bo cajt grem za sprot seveda še mal pogledat če je še kej pametnga ostal v štacuni..user posted image user posted image user posted image

bubolin - bradavice si nč ne pripravljam (prvič slišim za to user posted image ), prov tako ne masaža presredka in pa tudi čaj ne.... nekak je vse odpal, sm pozabla pol tut na čaj... zdej je pa pomoje že itak brezveze da ga grem pit... če se pa kdaj spomnem pa izvajam kegla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

m_aja - kak lepa sobica user posted image user posted image

joooj, sladoled, jammmsssssssiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne mi spet lušte delat....user posted image

ajoj, zdle se je pa začela žurka v trebuhu....user posted image user posted image user posted image user posted image auč! me kr boli k ruka na vse strani...
katja, ti mi pa tut lušte delaš s temi linki o receptih... user posted image user posted image user posted image
user posted image - ja mene tut skrbi abstinenca po porodu... user posted image user posted image user posted image

nč zdej morm pa kej pojest, k me je to muvanje od user posted image čist zlakotil user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4612
21.4.2010 10:52:15   
farina
danuser posted image kako ste?jaz ne okej, sm bruhala celo noč, pa kislina me spet peče,ko hudič, sploh ne vem kaj naj,,,čist sm zmantrana, grem kar nazaj ležat...

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
21.4.2010 11:00:36   
emibu
Dobro jutro

Zajtrk,sex itd. je mimo zdej pa vrečka smokija in RR user posted image user posted image

maja-to je pa čudno,a ne dajo usem CTG izrisa domov?user posted image
klupko-upam da je tvoj pršu živ s peciklom nazajuser posted image user posted image ker jst rajš umrem k da morm sam en krog s peciklom tok sm lenauser posted image user posted image Bravo za tvojgauser posted image user posted image
Zivepo-ja glede popadkov se neki dvigne črta spodi (če se ti da skoč na moj FB pa boš vidla) sam zgleda da je bil lažni sam fora je k ga nism čutla ??user posted image user posted image
Moi-naj te potolažim nisi edina k mora met plahto na riti namest gatkuser posted image user posted image user posted image
Bubolin-men je patronažna rekla da bredavice kakih 3krat na dan s frotirko zdrgnt seveda ne tko d si boš čist spraskala ampak tok da jih utrdiš,za presredek mi pa ni nč reklauser posted image
malinov čaj-kje nj to kupim? te liste a u lekarni al kak? morjo bit listi al filer vrečke pač okus malina??
petruscha-za pritisk pri EA nevem je pa G rekla da EA omili 80 % bolečine torej še zmerm neki čutiš..Jst EA no way morm da zdržimuser posted image
aninchy-to ubistvu ni moja tašča ampak od moje tašče tašča! sicer ji pa nisem nč druzga rekla kt to da če grema za sebe bom pač jst tista k bo povedala kdaj bo kdo šel v moje stanovanje nebo se kr letalo sigurno ne in mi ni nč žal se je ženska usaj mal na realna tla postavla,bog ve kak bi me znala še jezit če ji nebi na začetku že povedla kak pa kaj aja pa to da pač če bojo moji lahko lepo pršli na vrata pa pozvonil pr uhodu ni treba da je ona pa neka izjema in mi direkt butne v stanovanje kdaj se ji bo zluštalo,hiša pa nebi rekla da je lih njena (ker sama nima enga delovnega dne tak da bi si jo težko prvoščla) je že od nekdaj gospodinja ,nimam nč proti ampak ene stvari mi pač ne pašejo.
biba.
"noben nima pravice grdo ravnati s človekom kljub temu da živiš pod njegovo streho! "
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se podpišem
masaža presredka-ne hvala kak nj sploh roko do tam spravimuser posted image user posted image user posted image

Zivepo
Isto sma midva nrdila prizidek zasebe,sam na stopnišču bova postavla zid iz gips plošč namesto vrat

sabri-ufff tile stavki zadnji od tašče jao jao

moi-hvala za opozorilo po ovinkih da rezervnega ključa sigurno nebomo meliuser posted image user posted image user posted image
klupko-ojojuser posted image user posted image zlo mi je žal da je tko bedna tale vaša babauser posted image user posted image ja fora je v tem da use moj sam financira od betona za temelje dalje mislim temelje za prizidek in use pol bo pa ona govorila kak bo kje dobro č nama boš ti use kupla pa zrihtala se men kuk češ čene pa zapri user posted image user posted image

zdej pa z mojim na sprehod byby

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
21.4.2010 11:16:39   
Aninchy
Ufff, vidim kak naval sem sprožla.user posted image Še enih par vulkanov, nas bo ja pepel čist zasul!user posted image

No, ja, sej moja tašča tud ni idealna, tud sem dost časa norela, ko je prestavlala predmete okoli pa to... Ampak jst ji takrat nisem nič rekla, ker se mi ni zdelo prav, glede na to, da nisem bla tle prijavljena (sem bila le "na obisku") in sem zato mojemu rekla, naj ji on pove, saj je njegova mama! No, in potem sva enkrat preprosto zaklenila vrata za k nama in od takrat naprej lahko imam skos odprta, ker je celo ugotovila, kaj misliva s tem!user posted image Naju je pa malo zafrknila, ker je rekla, da bo pa ona tud svoja zaklepala (kar bi pa bil za naju kr precejšen problem, ker nimava svoje kopalnice!!). Stanujeva v ta starem delu hiše, kjer je samo soba in kuhinja, v bistvu skoraj garsonjera, vendar brez kopalnice.user posted image Jah, včasih so imeli kar zunaj wc "na štrbunk"user posted image
No, hotela sem povedat, da, odkar ve, da bo babica, se je pa zelo spremenila, tud jaz sem dala vedet, da hočem imet vse tako, kot meni paše. Zdej me je končno nekak "sprejela". Je pa fora, da midva ne moreva it od tle, ker ima oče od mojga privat in gre drugo leto v penzijo, tako, da bo moj vse naprej prevzel... In se mu ne bi splačalo od nikoder vozit, ker ima delo praktično čez cel dan. Da bi se moral pa še vozit, ga pa tako ne bi nič vidla!
No, v glavi že imam, kako bo zgledal prizidek... nekoč... user posted image

Lep sončen dan!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
21.4.2010 11:19:28   
Aninchy

user posted image
 user posted image

NICK, NOSEČNOSTuser posted image , ŽE IMAMOuser posted image , STAROST
KRAJ BIVANJA, SPOL, KG +user posted image RODILI SMO

01.05.
  user posted image O_O          2user posted image   user posted image user posted image   ? let;  user posted image                     
  user posted image ks              1user posted image 30 let;  user posted image  
  user posted image bejbobo     1user posted image 23 let;  user posted image      
  user posted image bribiki        1user posted image 24 let;  BOROVNICA  user posted image    
  user posted image farina         ?user posted image ? let;  user posted image  

02.05.
  user posted image orangina         2user posted image   ?  let; user posted image     
  user posted image milena2222    1user posted image   31let;  SLOVENJ GRADEC user posted image   +10KG    

03.05.

user posted image tulip4            ?user posted image    ? let; user posted image
  user posted image candygirl       ?user posted image   ? let;  user posted image

04.05.

user posted image anajan       ?user posted image    ? let;  user posted image

user posted image fiška33      1user posted image   33 let ;   MB, SG  user posted image  
  user posted image Snovalka
    1user posted image   
31 let;   KRANJ user posted image
  user posted image Tiaraaa       1user posted image   23 let;   LJ okolica user posted image           
  user posted image strelkica     3user posted image  user posted image  user posted image 33 letLJ okolica user posted image +13 kg
  user posted image amber         ?user posted image 31 letuser posted image    

user posted image yaya           1user posted image   26let;  user posted image

05.05.
  user posted image larisa2002     3user posted image user posted image   28 let ;   Selnica ob Dravi user posted image       
  user posted image EvaRok           1user posted image   26 let ; user posted image
  user posted image Janapan          4user posted image  user posted image ? let;  user posted image         
  user posted image Sabri               4user posted image  user posted image 33 let;    LJ okolica user posted image   +9KG
  user posted image rogljiček         1user posted image   ? let;  user posted image    8.4.2010
  user posted image anjuša             2user posted image   22 let; RIBNICA user posted image

06.05.       

user posted image A. biba             3user posted image  user posted image   ? let;  user posted image
   user posted image barvar            2user posted image   28 let;  PTUJ  user posted image   +10,5kg
   user posted image julka8           673user posted image   24 let; KRŠKO user posted image   +15KG

07.05.

08.05.
   user posted image maj 10          2user posted image  user posted image 30 let;  VRHNIKA  user posted image

09.05.
  user posted image Vitaebella      1user posted image   30+ let;  user posted image   user posted image   10.4.2010
  user posted image petruscha      2user posted image  user posted image   28 let;   KRŠKO okolica; user posted image   +4kg
  user posted image JB007            3user posted image   33 let;   LOGATEC  user posted image

10.05.
   user posted image m_aja          1user posted image   18  let; MARIBOR user posted image   + 14kg
   user posted image alfa13          1user posted image  
25 let; MARIBOR  user posted image   + 10kg

11.05.

12.05.
  user posted image Ladybug_2007    2user posted image  user posted image   ? let;  user posted image   
  user posted image mala Emina           ?user posted image   ? let;   user posted image
  user posted image jančika87             1user posted image   ? let; CERKNICA (okolica)  user posted image

13.05.
   user posted image kjupi           1user posted image 31 let; BLED, KAMNIK  user posted image

14.05.
  user posted image knorbalbo     1user posted image   26 let;  LJUBLJANA  user posted image
  user posted image lunanai8       1user posted image   28 let;  LJUBLJANA user posted image
  user posted image kiku              1user posted image   32 let;   user posted image

15.05.
  user posted image San               4user posted image  user posted image  user posted image  user posted image 31 let;   LJUBLJANA user posted image +13,5kg
  user posted image Melia            1user posted image   27 let; MARIBOR user posted image   +3kg
  user posted image chicitita        ?user posted image ? let;    GROSUPLJE user posted image  
   user posted image j.b.              1user posted image 24 let;   IDRIJA user posted image + 11kg

16.05.

user posted image markicaa           1user posted image   22 let ;  user posted image +15kg
  user posted image Anonimna C       ?user posted image  user posted image   ? let ; user posted image  
user posted image Adria12345       1user posted image   30 let ; user posted image
  user posted image Sky3                  1user posted image   24 let ;   LJUBLJANA  user posted image
   user posted image klupko               1user posted image   21 let ;   LJUBLJANA user posted image   +10kg

17.05.
  user posted image *ANA*              3user posted image user posted image user posted image   ? let;  user posted image
  user posted image Mariana             ?user posted image   ? let;   LJUBLJANA  user posted image
  user posted image lemavrica          2user posted image user posted image   ? let;   LJUBLJANA  user posted image
   user posted image miska_piska     2user posted image user posted image   ? let;  user posted image

18.05.
   user posted image patella           1user posted image   23 let ;  LJUBLJANA  user posted image

19.05.
  user posted image Mubi              1user posted image   23 let;  LOGATEC user posted image   +12kg
  user posted image cebeluga       1user posted image   37 let;   user posted image
  user posted image Angel_Tian   2user posted image user posted image   31 letSL.KONJICE  user posted image +10kg

20.05.

user posted image isabeaux          13user posted image  user posted image  user posted image 33 let ;   MARIBOR  user posted image   +8kg
  user posted image bela vrtnica      2user posted image  user posted image 31 let ;    CELJE user posted image +4kg
   user posted image MiniMiska        1user posted image 27 let;    KRANJ  user posted image

21.05.

user posted image Guerina            3user posted image  user posted image 31 let ;
   user posted image

22.05.
  user posted image K_a_t_i          2user posted image  user posted image 34 let  LJ user posted image + 8kg (34t3d)
  user posted image divans1          3user posted image   27 let;   BREŽICE  user posted image   +15kg
  user posted image Gromska        1user posted image   29 let ;   LJUBLJANA user posted image   +16KG
   user posted image toja12           2user posted image  user posted image   27 let;    MARIBOR   user posted image
   user posted image Animus          2user posted image  user posted image 30 let;  user posted image  
   user posted image nusi                1user posted image   26 let ;    DOMŽALE  user posted image   +6KG
   user posted image _ katja_         2user posted image user posted image   25 let ;  DOMŽALE user posted image

23.05.
  user posted image štajerka 26 1user posted image   ? let user posted image user posted image
  user posted image zivepo          2user posted image user posted image 23 let ;  user posted image   CELJE   +21kg

24.05.

user posted image BIS 30      1user posted image 30 let ;  CELJE user posted image
  user posted image zup2          2user posted image 29 let;   LJUBLJANA  user posted image
  user posted image Caia           20362037user posted image  user posted image   33 let; NOVO MESTO  user posted image +12kg

25.05.
  user posted image Domci        2user posted image  user posted image 27 let ;   user posted image   
  user posted image m_o_i        1user posted image 34 let ; user posted image    +15KG
  user posted image charlyka    3user posted image 30 let ;   user posted image CELJE 
  user posted image srček30      2user posted image  user posted image ? let ; user posted image    
  user posted image Teja K         3user posted image  user posted image 33 let;  LJUBLJANA user posted image +9,6KG

26.05.
  user posted image bubolin        1user posted image 25 let;    LJUBLJANA  user posted image +13KG
  user posted image nanny.girll   1user posted image 19let;   LJUBLJANA user posted image   +4KG
  user posted image alena*          ?user posted image ? let;  user posted image   

27.05.

user posted image Agapornis     1user posted image 28 let;  user posted image
  user posted image drim             1user posted image
29 let; PTUJ user posted image +14kg  20.4. ŽIGA
user posted image emibu            1user posted image 16 letKRŠKO user posted image +16kg

28.05.
   user posted image mia3          1user posted image 29 let;   user posted image

29.05.
  user posted image frcefela       2user posted image  user posted image   27 let;  LJUBLJANA user posted image

30.05.

user posted image Meemee        1user posted image   31 let ;  NOVO MESTO user posted image
  user posted image Pingvinkica   1user posted image   32 let ;   LJUBLJANA user posted image +4KG
  user posted image Jolcica          1user posted image   21let;   IVANČNA GOR. user posted image   +16KG

31.05.
  user posted image Kittyy 1629   1user posted image
27 let;   ŠKOFJA LOKA user posted image +4KG
  user posted image Aninchy          1user posted image
21 let;   ŽALEC; user posted image + 10KG
  user posted image biba88           1user posted image 21 let;  KAMNIK  user posted image   +16 KG

XX.05.

user posted image MARTINA25    2user posted image  user posted image   ? let;   user posted image

user posted image - 11     user posted image

user posted image -
26922693     user posted image

user posted image -  55 user posted image

SKUPAJ:   user posted image     +    user posted image     +    user posted image      =  92

Z nami so bile tudi :  

alma82, kajča, danaja29, korina* , mala, zvezdica.08.09, ička, kratka, aischa1

MAJČIC JE ŽE 92

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

• _____________________________

Martin (11.6.2010)
    Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4616
    21.4.2010 11:22:22   
    Aninchy

user posted image

user posted image

21.4.

m_o_i - pregled
    san - pregled
    m_aja - pregled
    julka8 - pregled + CTG

22.4.
    barvar - pregled
    petruscha - CTG

23.4.
    Strelkica - CTG
    alfa13 - CTG
    farina - pregled (ob 12.30)

26.4.
    isabeaux - pregled

27.4.
    emibu - pregled + CTG

28.4.
    Gromska - pregled
    divans1 - pregled
    Angel_Tian - pregled
    jolcica - pregled + tehtanje
    klupko - CTG
    sabri - CTG

30.4.
    Sky3 - pregled + CTG

user posted image

3.5.
    zivepo - pregled
    Meemee - pregled + CTG

4.5.
    Teja K - pregled
    bubolin - pregled + CTG

5.5.

K_a_t_i - pregled + CTG
    Aninchy - pregled
    biba88 - pregled

6.5.
    jolcica - CTG

7.5.
    _katja_ - CTG

Če še ima katera nov datum, naj sporoči, da popravim! Lp!user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 21.4.2010 11:23:25 >

Martin (11.6.2010)
    Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
    Neposredna povezava do sporočila: 4617
    21.4.2010 11:24:45   
    Aninchy
    m_o_i, san, m_aja in julka8 - user posted image user posted image user posted image user posted image za današnji pregled!user posted image

Martin (11.6.2010)
    Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
    Neposredna povezava do sporočila: 4618
    21.4.2010 12:19:09   
    emibu
    jah use lepo in prav če se razumeš z nekom če ti gre pa že samo pogled na jetre pol pa itak bolš da je usak v svojem kotu,pa je usaj mir u bajtuser posted image

PUNCeeee čist ste me razdražle s tem "zadnjim samskim vikendom" tak da sma se midva tut odločla it sam nevema kam pa kako ...No jst bi rada šla na obalo se pravi Portorož here we comeuser posted image user posted image no ampak pol bi mogla nekje prespat pa nevem kje?? zdej v nek drag hotel nebi rinla ima katera idejo,predlog???

(odgovor članu Aninchy)
    Neposredna povezava do sporočila: 4619
    21.4.2010 12:51:05   
    biba88
    sabri jest se strinjam s tabo da bi blo fajn živet nekje na svojem...na žalost zaenkrat nimava možnostiuser posted image user posted image vendar v roku 10-15 let pa sigurno svojo bajticouser posted image zaenkrat sva pa še študenta! mojo taščo sem pa dala na ignor, ker drugače bi bla zdajle v ljubljana poljeuser posted image user posted image user posted image user posted image
    pa še to moja tašča ima v ljubljani bajto 3nadstropno v kateri živi sama babica...vendar je tisto njenouser posted image user posted image user posted image ne da iz rokuser posted image user posted image user posted image midva se drenjava z 80 letnim atom v bajti v kateri sta v zgornjem štuku tast in tašča spodaj (v spodnjem) pa mi trije

klupko vem kako je to če nisi nič vreden!!!!! tako je tudi pri mojmu in njegovi sestri...ki pride 1x mesečno mogoče na obisk...moj pa pomaga atu, ki živi z nama (ga vozi k zdravniku, v trgovino k hčerki na obisk) in še k babi hodi v lj user posted image user posted image user posted image zame pa ni časa

zivepo moja tast pa tašča bolj da ne prideta k meni v P...Če jih jest ne bom mogla v rit sunt jih bo pa moja mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

moj možek pa pravi da ima zlato taščo....pravi da je tut luštnauser posted image user posted image user posted image user posted image zame pa pravi da sem ga na*****a glede taščeuser posted image user posted image user posted image moj se z mojo mami bolj zastop kot s svojouser posted image user posted image
    in res je z mojo mati bi pa lohk živela kakorkoli!!! pomaga z nasveti ne vsiljuje....meni je moja mati moja prijateljica kateri lahko zaupam vse...ona pravi da bi mela kar še enga otroka da bi lohk mal v šoping zanj hodla ker ko je mela mene in tamalo itak niso nič imeluser posted image če bi imela možnost bi takoj živela doma ampak bi mogla zidatuser posted image zaenkrat pa nimamo financ..mogoče nekočuser posted image

(odgovor članu emibu)
    Neposredna povezava do sporočila: 4620
    21.4.2010 13:00:44   
    biba88
    aninchy moja taščicauser posted image se je tut kao pol spremenilauser posted image žal ji je blo za izrečene besede kaouser posted image a veš kaj baba zmešana prej bi mislila preden gofljo zavrtiš!!!! jest od odrasle psihično stabilne osebe pričakujem da premisli preden kaj reče!!!! tko da jaz ji na žalost ne morm oprostiti....zaradi mene lohk rata ne vem kako prijazna sladka....oh in sploh mi dol visi....kar si sejal boš tudi žel.. jest tut ne hodm po svetu in zmerjam ljudi in pol pa nej še pričakujem da bodo moje besede brez posledic....jaz tko povem od nje nočem niččččččččččččččččččččččččččččččččččččččččččččččččččččččččččččččč!!!!!!!!!!!!!!!  

(odgovor članu Aninchy)
    Neposredna povezava do sporočila: 4621
    21.4.2010 13:01:42   
    m_aja
    sem že s pregleda odprta sem 2 cm, mela sem 2 popadka user posted image   drugače sem pa naročena na pregled + CTG  27.4 če nebo kaj prej pa še 10.5 bomo vidli mogoče pa nas preseneti čez tedn

aja pa na 20 minut mi trebuh full trdi

(odgovor članu biba88)
    Neposredna povezava do sporočila: 4622
    21.4.2010 13:33:55   
    barvar
    Bravo m_aja, mogoče bo pa kaj prej. Držimo pesti user posted image user posted image user posted image .
    Jaz ravno kosilo kuham in čakam dragega, ki je pri dermatologu. Upam, da ne bo predolgo, da bova lahko danes še kam šla. Jutri ne vem če bom še iz pregleda prišla domov ali bom mogla kar tam ostat. Tako, da je to mogoče najin zadnji samski dan user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu m_aja)
    Neposredna povezava do sporočila: 4623
    21.4.2010 13:53:51   
    Angel_Tian
    Pozdravljene,

na takemle sončku se pa že da fino uživat user posted image
    Vseeno vas na hitro preletim, potem pa grem malo k psičem.

moi - vidim, da si "vklopla" dežurstvo za javljanje user posted image user posted image

biba - če si ob naših hvalah tako rasla, upam, da zdaj nisi višja od svoje dragega user posted image user posted image

Tudi tebi prav nič ne zavidam takega odnosa s taščo. Jaz sem vam o svoji že tudi ogromno povedala in komaj čakam, da je ne bom več videla in slišala vsak dan. Je pa tudi taka čveka, da je kar raztrobla okrog, da sem noseča - prvič in tudi tokrat. S tem, da si je prvič celo upalo mojega dragega vprašat, če je sigurn, da sem z njim zanosla user posted image user posted image

moi - nikamor se ti ne mudi. Imej živce še na počitku kolker gre, tašča te bo že počakala user posted image

barvar - masiranje presredka ti še ne garantira, da ne bo šivov. Plus tega pa če to ne počneš pravilno, ti lahko prej škodi kot koristi. Zato jaz puncam raje rečem - roke proč user posted image

sabri - tole si dobro povedala - slovensko življenje, dve familije v eni hiši user posted image user posted image user posted image Ampak res, kako žalostno je to, da mladi ne moremo it za sebe. Včasih je to bilo toliko lažje, zdaj pa če nisi milijonar... Vsaka mlada družinica bi mogla imeti priložnost iti na svoje in res je žalostno, da to tako ne funkcionira. Več generacij enostavno ni za skupaj, pa naj bodo starši od enega ali drugega - slej kot prej se začnejo težave.

user posted image user posted image user posted image če mi moj dragi nič ne bi prinesel za oblečt za odhod iz P, bi šla pač v tisti spalni široki user posted image Če bi nago rit ven nesla, bi mi mogoče celo na psiho oddelku podaljšali bivanje user posted image user posted image Eh, bom raje počasi le spakirala kako trenerko in majico user posted image

zivepo, barvar - no, glede urejanja stanovanja imava midva z mojim malo več sreče. Sva si stanovanje lahko po svoje uredila, s tem, da pač tašča nikoli niti pod razno ni pomislila, da se imamo kdaj namen odseliti. Sicer pa, če sva že mogla nakupit vso opremo, zakaj bi potem mogla imeti opremljeno po njenem okusu user posted image Ko bomo šli, bova pa itak vse (razen kopalnice) odnesla v hišo.

moi - ti samo zaželim, da vam ne bo treba ostati pri tašči dlje kot kakšno leto.

klupko - dobrodošla v klubu user posted image user posted image Z vsako posebej trpim, ko berem vse te zgodbice o naših taščah.

biba - takole fino mami imam tudi jaz. Za mene je ona veliko stvari še šivala sama, ker za kupit ni bilo nič kaj, zdaj pa pridno za mojga malega nabavlja user posted image Za drugega pa tudi verjamem, da bo tako. In odlično se razumemo z mojimi, pa jaz vseeno ne bi hotela živeti skupaj. Kot sem prej že omenila - vsaka družina bi mogla imeti priložnost biti za sebe.

Takole, grem zdaj malo na sveži zrak, dokler še sonce sije.
    Pridne bodite in uživajte.

Tian - 24.6.2006
    Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Aninchy)
    Neposredna povezava do sporočila: 4624
    21.4.2010 13:59:20   
    emibu
    če je sigurn, da sem z njim zanosla user posted image user posted image

KAaaaaaaaaaaaj???? A je ženska Pr*ukjena al kaj?

No glede mamice se morm jst tut pohvalit,ala ji vera od očeta je blo bol malo ker je zelo pil učasih plače nismo vidli sedaj se je popravu res da malo pozno ampak nikoli ni prepozno ala mu verauser posted image Ona je pa pri svojih 17 rodila mene mi bla super mami in še bratca vzgojila službo ma fino izobražena ženska razgleda in niti mal tko tečna k taščina taščauser posted image user posted image res pa je da je antitalent za kuhanje oziroma skuha še sam k se ji neda in zto ni tko super k bi lahko blouser posted image ati pa obvladauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rada mam oba uglavnemuser posted image user posted image uhh kak sm lepo napisalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
    Neposredna povezava do sporočila: 4625
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
    Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?