|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.4.2010 11:34:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4551
   RE: Majčice 2010 - 2. del
20.4.2010 11:45:31   
Sky3
hehe jst mam v torbi tudi skrit prigrizek! user posted image sm si spravila 2 tubi rio mare pateja pa polnozrnate krekarje. porod me bo zih zmatru in izžel, potem pa če bom še lačna bo pa sploh user posted image ! bolje, da imam neko skrito rezervo, da se podkrepim, ker sicer bom hudo sitna. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
20.4.2010 11:48:46   
Sky3
mi šprej ni prilepilo posta...

biba jst tut spim na boku-skoraj-trebuhu! je pa res, da na boku ne morem, ker me začnejo grabit hudi krči. sm probala pa tut na hrbtu ležat, pa me začne dušit, tko da tut ne paše... skratka z ogromnim bauhom se valim po postelji in potem sred noči zaspim k dojenček skor na trebuhu - žal edini položaj, ki mi kokr tok paše, da zaspim (vem pa ja, da naj ne bi obremenjevale bušijev, sam kaj naj, sej če ne prej, se pa med spanjem tko zvalim user posted image )

sicer pa jst podiram reči s trebuhom user posted image če pa pazim nanj in sm kao previdna, pa rušim z ritjo. haha sm nazadnje na pijači ponesreč enmu tipčku premaknila stol (z njim vred) ko sm hotla it mimo in sm pazila, da ne bi s trebuhom butnila v rob naše mize! lol se mi je smeju, jst pa tut! sm pač ogromna in štorasta user posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
20.4.2010 11:49:13   
Sky3
full fajn, najprej štrajka potem pa 2krat prilepi! punce, se opravičujem! user posted image

< Sporočilo je popravil Sky3 -- 20.4.2010 11:50:27 >

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
20.4.2010 12:05:28   
alfa13
Pozdravljene!
jaz mam tudi v torbi pripravljenih polno twix čokoladic, je moj reko če je to za njegauser posted image
Jaz pa ponoči spim kaki dve urci na enem boku pol se itak zbudim ker morem na wc pol se obrnem na drugi bok spet za kaki dve urci, pol spet na wc pol pa spim kaki dve urci v sedeh, si okoli hrbta dam blazino za dojenje, gor na njo še en pojšter  da se na mehko naslonim pol pa še okoli vratu ono potovalno blazino in tak zasedem več kot pol postelje bom mojega čisto izrinla iz spalniceuser posted image . Se pa vredu obnese ker malo medenico razbremenimuser posted image
Lp

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
20.4.2010 12:16:48   
biba88
jest zaenkrat s spanjem nimam problemov grem enkrat na wc...to je pa to...ne polagam si nič nikamor dsem probala pa mi ne paše....se pa ponavadi proti večeru fulll slabo počutm kr utrujena sem od ne delauser posted image user posted image user posted image pa vse me tišči...pa grem spat zutri sem pa čist kuluser posted image mam pa probleme ker pozablam da sem noseča in taka kot sod...pol se pa sklonm pa me zabuli al pa kej dvignem pa me zabuli...
jest bom tut mal papice mela s sabouser posted image user posted image verjetn leibniz polnozrnate piškotke njamsiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alfa13)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
20.4.2010 12:21:22   
Aninchy
Hejla!

Uhhh, vidim, da ste kr čvekljive danes!user posted image

zivepo - ne vem, kje si ti vidla 480€ za tist voziček, mogoče ta drug link, kjer je druga firmauser posted image V glavnem tale je znižan iz 451 v 349 - vse v kompletu!user posted image
Dam še link, če bi slučajn še ktero zanimaluser posted image
http://baby-boom.si/ponudba/otroski_vozicki_babyboom/serija_3ycombo/59/Potovalni%20paket%203yCombo%20%28zelen%29/

Glede previjalne: najprej jo tak sploh nisem misla met!user posted image Pa se mi je ta potem toook zadopadla, da jo zdej HOČEM!user posted image Sem pa našla na netu 50€ cenejšo!user posted image Tale bo: user posted image

http://zaotroke.enakupi.com/Kombinirana-otroska-previjalna-miza-z-leseno-komodo-Prestige-10077-pr-16500.html

spanje - jst spim podobno kot alfa13.user posted image Po vsakem obisku wc-ja se obrnem na drugi bok... Vmes mi včasih paše še malo na hrbtu bit, ampak se morem po parih minutah obrnat... Sem prav vesela, ker sem že prej skos spala na boku oz. na pol na trebuhu.user posted image Pa tud eno nogo pokrčeno, tak ko je že ena pred mano napisala.user posted image Spim pa kot hrček! Super!user posted image

torba za v P - jst še nimam nič pripravljeno, itak če bi blo nujno lahka sprot kej popokam, drugač mi pa tak moj lahk v P prinese, tak da se nič kaj ne obremenjujem. Hmm... nisem pa vedla, da lahko imam "sladkarije" s sabouser posted image - v tem primeru bom šla v P s celo potovalko!!user posted image user posted image user posted image

xxxl bauhiji - jp, se pridružujem klubu!user posted image Si ga pa nič kaj ne slikam več, ker so me v zadnjih dveh tednih čist napadle strije!!user posted image Pa se mažem z oljem že od 4. meseca nosečnosti!user posted image Ahh, kaj češ, sej jih mam že nekaj bo bokih od prej, bo pač še nekaj novih user posted image user posted image

Zdej sem pa že počas malo lačna... Ne vem, ali bi si pogrela župco, ali bi pojedla kornet!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu alfa13)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
20.4.2010 12:23:06   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: biba88

se pa ponavadi proti večeru fulll slabo počutm kr utrujena sem od ne delauser posted image user posted image user posted image pa vse me tišči...

Ja, vem kako je! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
20.4.2010 12:27:08   
Aninchy

user posted image

user posted image

20.4.
emibu - pregled
j.b. - pregled
sabri - pregled

21.4.

m_o_i - pregled
san - pregled
m_aja - pregled
julka8 - pregled + CTG

22.4.
barvar - pregled
petruscha - CTG

23.4.
Strelkica - CTG
alfa13 - CTG
farina - pregled (ob 12.30)

26.4.
isabeaux - pregled

28.4.
Gromska - pregled
divans1 - pregled
drim - pregled
Angel_Tian - pregled
jolcica - pregled + tehtanje

30.4.
Sky3 - pregled + CTG

user posted image

3.5.
zivepo - pregled
Meemee - pregled + CTG

4.5.
Teja K - pregled

5.5.

K_a_t_i - pregled + CTG
Aninchy - pregled

6.5.
jolcica - CTG

7.5.
_katja_ - CTG

13.5.
drim - pregled

20.5.
drim - pregled

Če še ima katera nov datum, naj sporoči, da popravim! Lp!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
20.4.2010 12:37:02   
Sky3
men je tut popokala koža okoli popka in še bolj pod njim user posted image opazla 3 dni nazaj, da je tut trebušček podlegel raztegovanju. ah ja... se tolažim, da bodo potem zbledele in se ne bodo toliko vidle... sicer pa kaj naj, pač so prišle z malim zakladom! ponosna lastnica strij še bolj ponosna novopečena mamica user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
20.4.2010 13:35:13   
Angel_Tian
Pozdravljene,

vidim, da sem spet v zaostanku user posted image Evo, še sem doma, tolk da veste user posted image user posted image in se lotim branja zdaj...

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
20.4.2010 14:21:03   
Angel_Tian
katy - lepo, da se javiš. Pa si razkrinkala lenuhca svojega user posted image user posted image Saj Tian je tudi spal med dojenjem, zato sva bila priklopljena tudi po eno uro. Ampak je bradavičko tak fejst držal, da mu je nisem mogla zmuznit, ker bi si jo utrgala user posted image user posted image
Dobro mu kombiniraš mleko, da tako pridno napreduje user posted image
Vidim, da dodajaš BEBE mleko. Kje ga pa kupuješ, ker jaz ga zadnjič pri nas v DM nisem zasledila, pa sem mislila, da ga sploh ni več user posted image

Uuuuuuuuuu, pa je bil potem Timotej tudi kaj zadet, če so tebe tako zdrogirali? user posted image user posted image Kaj si ti ja nor malo, jaz drugega kot lekadol pa aspirin sploh ne poznam user posted image Eh, sem že komentirala, še preden sem do konca prebrala, da malega preventivno nisi potem dojila user posted image

user posted image user posted image user posted image da bi lepo doma ob svojig dveh dragih ostaneš. Bolnico si za kdaj drugič prihrani user posted image

Dinozavri so v Arboretumu - Volčji potok.

moi - vidim, da te je včeraj spet zaspanost dajala. Si čisto aprilsko razpoložena user posted image Meni pa moj ob delanju stropa teži, če imam že potovalko za P pripravljeno. Ja kak hudiča naj imam, če ga je treba kar strečt in povsod spremljat, ko je doma user posted image user posted image
Ampak naj se pohvalim, da sem z likanjem končno prišla na nulo user posted image

barvar - ne se jezit, vsi moški bi nas mnda že najraje v P videli user posted image user posted image user posted image

Pa dajte no, mene povsod kar sprašujejo, kdaj imam rok. V vseh trgovinah, pa danes na tehničnem pregledu... V trgovini mi je danes ena blagajničarka kar začela s tem, da saj bo hitro, ker je trebuh že lepo spuščen user posted image

teja k - si turbo za priprave vklopla user posted image user posted image user posted image

milena - verjetno sem že prepozna za tortice, lušte si mi pa vseeno uspela narest user posted image

Glede popadkov so nam v MŠ govorili, da so to taaaaaaaakeeeeeeee grozne bolečine in da jih sigurno zaznaš. Pa da jih z ničemer ne moreš primerjat. No, pri meni je pač bilo tako, da sem jih tako čutila, kot da me jajčniki bolijo - torej le ni bilo tako zelo grozno in tudi primerjala sem jih lahko z drugo bolečino user posted image user posted image Pa če ne bi bila intervalna bolečina, bi jaz verjetno kar na napihanih jajčnikih vztrajala user posted image user posted image user posted image

Dinozavri - moj dragi se je odločil, da ta vikend (ki prihaja) ne moremo iti, ker on dela popoldne in nima namena nekaj sem in tja noret. Bo pa pripravljen iti okrog prvomajskih praznikov, ko bo nekaj dni doma. Zdaj samo lahko takrat na lepo vreme upam.

emibu - user posted image user posted image za nabavo vrtiljaka in igralnega centra.

Mene pa malo strah postaja, kako bo kaj Tian predal svoje bivše igračke dojenčku. Zaenkrat si kar vse svoji. Takrat, ko bi ga moglo, ga nič ni zanimalo, zdaj pa bi se kar z vrtiljakom in ropotuljicami igral user posted image user posted image Ko pa rečem, da če ne bo teh stvari dojenčku dal, bomo pač dojenčku novo kupili, pa reče, da saj bo posodil user posted image user posted image

jolcica - super, da ste uspeli urediti stanovanje.

Evo, saj ne uspem prebrat niti vsega, ker mi moj vsakih 5 minut teži naj pridem k njemu ležat user posted image user posted image user posted image Če čez dan ne uspem več, pridem zvečer nazaj, ko bo šel v nočno. Mater kolk je ta človek tečn. Naj spi, če je zaspan, zakaj bi js mogla kr zraven njega cele dneve poležavat. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr BUM

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
20.4.2010 14:21:40   
m_o_i
ker je ravno gromska omenjala naslednjouser posted image  nosecnost-jaz sem zadnjic rekla, da ne vem, ce bi sla se enkrat cez vse tole jamranje(nosecnost op.a.), moj pa takoj tavelke ocke gor "sej bomo meli se kakega" user posted image user posted image user posted image
sem diplomatsko prestavla pogovor za kaki dve leti, potem pa bomo vidli kak in kajuser posted image
zdaj recem, da bom pri enem ostala(se pa preventivno grizem v jezik, priznam)

rito mam jaz fajn veliko, se pa ne morem pohvalit s kako novo strijouser posted image  vse, kar premorem, so tiste iz casov tezav s scitnico in nihanja kil v plus in v minususer posted image

uuu, v torbo za P ne smem pozabit dat kake plastenke vode(menda znajo kr striktno rect NE za omocenje oz. srkanje vode med porodomuser posted image ) lakoto se prenesem, s suhimi usti pa lahko znorim! no, pa sej bom dala tudi kako malo cokoladko noter-ce ze vztrajateuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
20.4.2010 14:28:17   
bubolin
Pozdravljene.

No moj pregled v petek je bil super user posted image   Sem zvedla, da je z mojo bubo vse ok, težki smo 2185g, kar je bilo za tisti teden ok (na prejšnjem pregledu je bil majhen), plodovnice imam tudi zadosti, pojstlica je videti ok, tako da je vse tako kot mora biti in sem fuuuul happy user posted image

Selitev je v polnem teku, tako da se res nimam nad čem pritoževati user posted image noo ja razen, da zatekam v noge fuuul (to pa lahko mal pojamram) user posted image

Za seznamček: naslednji pregled 4.5 pregled + ctg (no ja pa še vse tiste teste krvi user posted image ) aja pa še to: +13kg

Za nazaj (seveda ob banjci sladoleda user posted image ):

tangice - jaz sem jih prej tudi skos nosila potem pa ko sem zanosila pa nosim samo še boksarice. Imam take fine se kar z mano raztegujejo user posted image ne rabim večje številke user posted image Se mi zdi, da če bi imela tangice, bi me skos vse tiščalo.

stelirizator, grelnik - jaz nimam nič od tega. Upam, da dojenje steče. Če bo pa panika bomo pa pol kupili ko bomo vidli, da ga res potebujemo. Se mi zdi brez veze da bi že zdaj kupovala, potem ga pa samo 1x uporabila- starn vržen denar.

Aja v četrtek sem bila pri zobozdravniku (sem šla v prepričanju da imam dva zoba sigurno za popravit) in zadovoljno ugotovila, da je vse ok (sam malo bolj občutljiv zob) tako da ni bilo ni vrtanja - jeeej user posted image

milena2222 - upam, da je s tvojimi zobki že tudi vse ok user posted image

katy83 - upam, da si ok user posted image user posted image user posted image

moi - jaz tudi mislim da je tvoj bušek čisto u redu user posted image

torba za v P - jo bom upam, da danes pripravila, Uuu jst moram tud mal vode prešvercat v potovalki (če ne bom dobila vsaj požirka, bom umrla).

Lep dan še naprej user posted image user posted image user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
20.4.2010 15:10:05   
isabeaux
Živjo majčice...user posted image

No nas naša beba zdaj že zeza...ful si neki zmišljujeuser posted image user posted image

...no včeraj spet dan prebila v P.....kjer so me potem končno spustili domov...namreč popadki so se mi spet stopnjevali in to cel vikend...da sem bila res že kot cota, ker pa sem sedaj že v 36. tednu, jih več ne ustavljajo, zato sem čakala doma, in sem se šla šele v včeraj dop. pokazat, ker nisem hotela brezveze spet not ostat...no nardili so toliko, da sem za 3 cm odprta, mehur še lepo drži, tamala ima lep ritem srčka, tako da je bilo načeloma vse ok...ampak ne vem al zarad strahu al kaj...ker sem se bala da me spet not zadržijo...popadki so se spet skoraj čisto ustavili...sedaj so še vsake toliko kak pa seveda tudi kak konkreten zna prit, ampak sicer pa se ustavljajo...noro....
user posted image

Povejte mi a je še katire, ki je odprta...mislim...da mehur še drži...ampak da je mv odprt za 3 cm...manj al več....pa tiste, ki že imate bebice...če ste bile kaj odprte, kolk dolgo ste bile predenj ste pol res šle rodit?user posted image

A je še kateri čep šel...mislim taka sluz kot šmrkelj...rumenkasto zelena....pa da je je vsake toliko malo? Pa ni vnetje...ziher...user posted image

Angel _Tian...po moje bova midve na koncu še tuki same ostale...ko bodo že vse ostale majčice cartale svoje zakladeke user posted image user posted image

Torba za v P.....o šment...jaz bi jo potem že trikrat mogla s sabo vlečt...v zadnjih 3 tednih...user posted image user posted image No načeloma je nimam pripravljene, ker bo itak pol ko bo bebica končno na svetu moj v P. prinesu kaj bom rabila...pa tudi med samim porodom ko še čakaš, lahko gre po kak prigrizek al pa kaj za pit, ker v Mb je trgovina čist poleg P...al pa kak avtomat...čeprav so babice taki zadetki, da itak nič ne dovolijo...za slučaj če je potrebna narkoza....user posted image user posted image

Prigrizki : Mislim so loji...pa saj če imaš bog ne daj prometno...pa morš pol na kako urgentno op. pa si pred tem jedu...ja jeb* ga...pa saj te ravn tak operirajo....ne pa da te pustijo v porodni lačnega...dobesedno ponavadi...vse preko poroda...pa mej potem moč da pritiskaš....user posted image ...pol mi pa še ena krula reče ( ena babica) ...ja veste vam pa ne bomo dali večerje, - pa pazi cel dan nisem nič jedla -to je bilo prejšnjič....ker sem cel dan že v porodni sobi ležala in so mi ustavljali popadke...no pa reče...ja ne dobite večerje, ker ste pri prejšnjem porodu meli komplikacije s posteljico, pa potem operacijo, in bo verjetno tu tudi tako...user posted image user posted image user posted image Ej tolk sem postala jezna...pa kako si drzne kaj takega reč...mislim, kot da te ni dovolj že itak strah, pa upaš da bo vse ok...pol pa ti tako butne ven...jaooooouser posted image user posted image

Nič sem se pa sedaj fajn razpisala...user posted image Mogla sem si mal dušo olajšat...ker me je res razkurla....ta baba neumna...user posted image

Bubolin...jaz sem si vodo kar na omarco postavila...bog ne daj da bi mi še to vzela...pol bi jo pa menda vgriznilauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 20.4.2010 15:13:49 >

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
20.4.2010 15:22:40   
emibu
Zdravo punceeee!!!

Mi smo nazaj iz pregleda use je bp mela sem tut CTG ki pa zaenkrat še ne kaže popadkov,pohvalila me je tudi da mam super kri user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Za seznamček naslednji pregled + CTG : 27.4.2010 kg: +16 user posted image user posted image user posted image

Potem sma pa še šla z dragim izbirat jedilno mizo in stole in use je po mojem okusuuser posted image user posted image user posted image izbrala sma tut Alplesovo predsobo edino sedežno še malo cincamauser posted image user posted image Tko da sem vesela na ful danesuser posted image user posted image user posted image
No potem sma pa šla še v trgovini si nakupla use za piknik in zavila na eno kopališče in prostor za piknik ob reki in pregledovala kataloge za letošnje počitniceuser posted image user posted image user posted image
Zdej pa jst počivam moj pa še neki meri da nama pridejo okna in vrata zrihtat,vstavituser posted image user posted image
Nevem al sem bol vesela zato ker use lepo napreduje al zto k mi končna stara več nebo dihala za vratuser posted image user posted image user posted image
Eiii ko bi slišala kak se je ona oglasla in razburla k sm rekla da bo stopnišče šlo stran da nebo prehoda do naju takoj eje začela da kak nama bo žal pa nevem ka še use sam pol sm se pa jst nazaj užgala da nama nebo nč žal da sma se odločla it za sebe in da nebom dovolila da mi kdo lazi po stanovanju če mene nebo doma potem je bla šele štalauser posted image user posted image user posted image kaaaj da kdo bo lazu pa nevem ka še use sm rekla da niso oni nč več da če hočejo gr bojo pršli na vrata pozvonil in potem se bomo menli dalje(kar pomeni da se bom za usako nrdila da ne slišim zvonca al bom pa tečnarla nej ne zvonijo ker mali spi trkanja pa sigurno nebom slišala,vrata bojo pa itak strogo zaklenjenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) UH kak se dobr počutim k se mi ta scenarij u glavi odvijeuser posted image user posted image user posted image

Teja k- zobobol je bil čist v kotu pa še jagode so ble mehke tak da je šlouser posted image user posted image user posted image
moi-tut jst bi še dva tedna počakala pol pa šlaaa v Rimuser posted image user posted image
milena2222-ma sej bi jst tut mogla k zobarju sam k rajš grem 100 krat rodit k enkrt k zobarju nemaram tiste ženske tm notuser posted image user posted image
moi-tut jst mam tak trebuh k ti na sliki pa je naš mali čist dost vlki in težki samo bolj v križu nosim je pa sicer moj trbuh kar zelo plastelin-efektuser posted image user posted image zna bit zelo zelo čudne oblike.
Bravo še ena ki ji je rit zrastla za gatke št. 42user posted image user posted image user posted image

Kje na listu od CTG-ja so popadki spodnja tabela??? k men se dvakrat krivulja dvigne pa je rekla da ni popadek wtf ka pa pol je???

biba-
lepi bušiuser posted image user posted image

angel_tian-upam da bo Tian priden bratec in dal vrtiljakec dojenčku s tem pa postal pravi frajeruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
20.4.2010 15:30:29   
barvar
Hej user posted image !
Sem malo prej dobila sporočilo ene od majčič. In sicer Drim sporoča:

Sem Žiga, ki se mu je malo mudilo na svet. Velik sem 45 cm in težek 2600g.

Drim čestitke user posted image user posted image user posted image . Pa si me vseeno prehitela user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
20.4.2010 15:44:48   
m_o_i
user posted image

ŽIGA (drim) 20.04.

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
20.4.2010 16:00:10   
m_aja
drim user posted image čestitke.

je kr pohitela, rok je mela komaj 27. 5 user posted image   pa sn jaz misla da bo kaj prej user posted image   naj še kr bo pri meni, bomo jutri vidli kak pa koj ko mam spet ctg user posted image  

emibu jaz pa nisem dobla ctg-ja ga je ona obdržala  tak da sploh ne vem kake črte so ble pa nič

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
20.4.2010 16:00:12   
m_o_i
no, bejbe-sezona je odprta user posted image
next please user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
20.4.2010 16:14:01   
milena2222
Ne morem vrjet,nisem prva...hihiuser posted image user posted image user posted image
Drim- čestitkeuser posted image user posted image user posted image
Ja,katera bo naslednja?Jaz še ne bi bila...Katero bomo določle za naslednjo?

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
20.4.2010 16:21:59   
fiška33
Drim, čestitke za malega škratka! user posted image user posted image user posted image

Jaz dam pol še samo trenirko oprat, (da bom imela kaj za iz porodnišnice za oblečt user posted image ), pa sem komot lahko naslednja. Sicer mi je moj splaniral 2.5. zvečer, da mu ne propadejo trije dnevi izrednega dopusta in ne bi blo fajn, če rodim med prazniki, oziroma njegovimi počitnicami. Tak da ... danes zvečer še komot jaz vskočim user posted image , da ponucamo še dni do konca tedna user posted image .

LP

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
20.4.2010 16:42:22   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: biba88
v četrtek je ena kolegica šla rodit in se je najprej matrala 6ur s svojimi popadki pol pa še 10ur z umetnimiuser posted image user posted image boga reva pol so ji pa carski rez naredl...

Prisežem, da bi odgovornemu za tole mučenje brez narkoze operirala prebavila!!user posted image Pa to je bolano. Potem pa poslušamo "prišlo je do hudih komplikacij pri porodu zaradi česar je mlada mamica izgubila življenje"..
Isto so pred kratkim kolegici od sodelavke delali. Prvi otrok je bil, ogromen - 4,5kg in se je matrala ful ur, pozabila sem koliko, ampak niso hotli carskega naredit dokler tamali ni začel izgubljat utrip. Hvala bogu se je na konc vse lepo končalo, ampak kaj bi lahko bilo...v ljubljanski porodnišnici z najbolj usposobljenim osebjem! Bi kr doma rodilauser posted image

M_o_i daj sliko v tangicah no!user posted image user posted image

Mi smo pa danes imeli prvič ctg. Krivulja za popadke je bila ravna, bebijeva pa živahna. Smešno mi je bilo ko je brcal je začelo nekaj šumet ful in moj je samo gledal kaj se dogaja.user posted image
Pregled imam naslednjič 28ga, spet ctg - baje da je zdaj vsakič do poroda ta ctg. Dolgočasno je.user posted image
No, ampak če je bebi zdrav, sem jaz vesela. user posted image
Zdaj je pa oči šel v Lj s kolesom, jaz pa grem za njim v šoping, pa potem po njega, ker se mu ni za vračat domov s kolesom. Saj bi crknil revež. V eno smer se vozi uro pa še malo. Za domov bi se pa kar malo namatral, ker je nekaj hribčkov.user posted image
Haha - bom rekla da me mora razvajat če misli z mano domov it.user posted image
Nič, grem se zrihtat pa zapravljat. Moram nabavit še zadnje stvari, da se potem lahko resno spravim k pakiranju torb zame pa za dojenčka. Zdaj smo že v 37tem tednu in se lahko spomni kadarkoli da bi naju rad prišel pozdravit.
Imena pa še kar nimava.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
   [Brisano sporočilo]
20.4.2010 16:44:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu fiška33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4574
20.4.2010 16:45:19   
m_o_i
klupko, nastavi tazadnjo- ti bom dala tangice po nagi riti user posted image  
ne nosim jih vec nekaj mesecev (a sploh prodajajo take 42 velikeuser posted image user posted image user posted image ), tastarih si pa ne upam gor navlect, ker me bo prevec v kozo zarezalo...
ja, take velke gate moram zaj nosituser posted image user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?