|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
19.4.2010 11:06:36   
Aninchy
        user posted image

user posted image

19.4.

Meemee - pregled

20.4.
emibu - pregled
j.b. - pregled
sabri - pregled

21.4.

m_o_i - pregled
san - pregled
m_aja - pregled
julka8 - pregled + CTG

22.4.
barvar - pregled

23.4.
Strelkica - CTG
alfa13 - CTG
farina - pregled (ob 12.30)

26.4.
isabeaux - pregled

28.4.
Gromska - pregled
divans1 - pregled
drim - pregled
Angel_Tian - pregled
jolcica - pregled + tehtanje

user posted image

3.5.
zivepo - pregled

4.5.
Teja K - pregled

5.5.

K_a_t_i - pregled + CTG
Aninchy - pregled

6.5.
jolcica - CTG

7.5.
_katja_ - CTG

13.5.
drim - pregled

20.5.
drim - pregled

Če še ima katera nov datum, naj sporoči, da popravim! Lp!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
19.4.2010 11:58:33   
_katja_
Kolk lep sonček se je končno naredu. Že od zjutraj poslušam na radiu, da bo danes lepo sončno vreme, sonca pa od nikoder. No zdaj se je končno prikazal user posted image

popadki: saj boste čutile ko bojo. Brez skrbi. Načeloma je še vsaka vedla kdaj mora it rodit. user posted image Je pa tko da pri meni so bili najprej taki, kot pri menstruaciji. Se pravi močni menstrualni krči. Ko se je pa ornk začelo so me pa sekali v križu. Res pa je da sem jest tukaj pametna, ko sem bila ful vesela prvič, da mi je voda odtekla, ker sem točno vedla, da zdej moram pa it user posted image

torta: jest bi tud...mmm... sem v soboto Sacherco nardila, sam je že v nedeljo ni blo nič več user posted image

Sem zaključila dopoldansko učenje, pojem juhico, potem pa na kavico z eno nosečko, potem pa po tamalga in gremo k bioenergetičarki. Upam, da bo lahko kaj pomagala, da ga ne bi več tolk srbelo pri temle atopičnem dermatitisu.

Lep dan še naprej!
K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
19.4.2010 12:34:54   
emibu
Evo poštar mi je prpelu oba paketa z igralnim centrom sem zelo zelo zadovoljnauser posted image praktično je nov medtem ko z vrtiljakom malo manj saj sem zasledila par praskic sicer niso hude ampak sej veste no mal morm zakompliciraz drugač pa oboje super zadovoljnauser posted image user posted image

Teja
-Tut jst sem brez mize ostala zdej k je zibka notuser posted image user posted image ampak daš na kolena in to je to usaj jst sem lahko tk nrdila k mam prenosnegauser posted image

Barvar-Sej grem no ne priganji meuser posted image user posted image user posted image

No za knjige še seveda ni bo cajtauser posted image user posted image zdele se morm pa res spravit juti pa pregledd jeeeeeeeeeeeeeeiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan*

P.s kje je pa Zivepo???user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
19.4.2010 12:41:40   
milena2222
Teja K- vrjamem,da to pozabiš...vrjamem pa tudi,da me,ki bomo prvič,ne bomo pozable it v bolnico...hihi.Fajn rihtaj še naprej stvari za dete ( jaz imam po ta večjem že urejeno...), pa držim pesti,da boste zgoraj dokončali pred prihodom nove članice...
barvar-ni omejitve,prosim povej,če imaš kakšno osebno izkušnjo,kje bi blo fajnuser posted image
Pa lep dan nazaj!
katja-jaz se tudi spravljam enkrat v prihodnje to torto naredit.Na kulinar.SLO je en ful hvaljen recept...

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
   [Brisano sporočilo]
19.4.2010 13:14:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu milena2222)
  Neposredna povezava do sporočila: 4505
19.4.2010 13:21:31   
m_o_i
user posted image  jaz sem se ze dvakrat zalotla, da razmisljam o tem, da bo menstruacija pocasi prisla-ko si pa vzamem pol sekunde casa, se pa iak opomnim, da sem noseca in da je ne bo user posted image  ISTI obcutek nooo!
trebuh mam ze od prvega dneva cist nizko, tak da zdej bom pa zacela ure pisat, ko se mi zazdi, da bo menstruacija prisla-al kaj predlagate!? kosti v razkoraku bolijo ze tudi ene dva tedna ko hodim...
aaaaaaaaaa, dva tedna se ne smem it nikamoruser posted image  pregled pa sele v sredo...
ta vikend sem pa tudi mela preblisk, da cez en mesec bo đunior ze tuuser posted image  mislim, da ne bomo cakali na dan mladostiuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
19.4.2010 13:26:39   
farina
ojla,joj kak si jaz že želim it rodit, vse me boli, rebra, noge mi zatekajo,komaj kaj diham,še mal......user posted image nonstop bi nekaj jedla,kot prava nosečnicauser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
19.4.2010 13:40:46   
barvar
Milena preizkušeno sva se nauživala v Grand hotelu Primus na Ptuju. Sobe lepe, hrana super, wellnes lepo urejen. Pa še okrog imaš kam za it pogledat. Kakšne imajo letos cene žal ne vem.
Je pa mene navdušila tudi ponudba v Podčetrtku, kjer imajo neke prave pakete za romantične duše user posted image user posted image user posted image . Na internetu imaš njihovo ponudbo. Tam si lahko ogledata Olimje - čokoladnico, pa čarovniško vas, Jelenov greben inše kaj se verjetno najde. Skratka uživajta, kjerkoli že bosta.
Jaz se danes samo prestavljam iz enega kota v drugega, ker se mi nič ne da delat. Samo še čakam na maj in kar nekaj sanjarim kam vse bomo šli... Ja babe pač user posted image .
Grem rajši kuhat in jest, da ne bom samih neumnosti razmišljala.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
   [Brisano sporočilo]
19.4.2010 13:59:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu barvar)
  Neposredna povezava do sporočila: 4509
19.4.2010 14:35:47   
m_o_i
ne me narobe razumet(da se o EMSU jamram), ampak meni se vse bolj zdi, da nekaj malega k pocutju med nosecnostjo prinese tudi ta stevilka...
js grem ze sama seb na zivce, ker mojemu zadnje case mrtvo hladno povem, da mi gre na zivceuser posted image user posted image  o tasci ne bom izgubljala besed, pritisk mi pa dviguje tudi VSE ostalo...
rodit bi pa jaz sla ze vsaj dva tedna nazaj...ker pa se nic ne bo, grem zaj na eno kavo, da mal pojamram prjatlci, kak je meni hudouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4510
19.4.2010 16:48:19   
barvar
Hej babike moje. Jaz pa ne vem kaj mi je user posted image Mi že ene tri ure trebuh otrdeva kar naprej in ne neha. Najprej je bilo na 20min, pol na 15, zdaj pa na 10. Ampak mene nič ne boli. Pa ne vem ali moja maternica tako zavzeto trenira, ali bo boleti šele začelo in bi se morala pripravit za v P??? Pa še moj pride okrog 20.30 iz LJ user posted image . Jaz sama ne grem nikamor user posted image user posted image user posted image . Mogoče pa je samo false alarm. Ma nič, grem pod tuš in na depilacijo, pol pa malo na kavč, pa bom vidla če bo kaj iz tega ali me otrok heca še preden je na svet prišel user posted image . No dajte tiste izkušene, povejte kaj mislite o vsem skupaj?

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
19.4.2010 17:14:52   
Teja K
Brvar verjetno nisi opazila, a izkušene smo ravno dans ugotavljale da se ne spomnimo popadkov user posted image user posted image ... Jaz tudi ne vem kakšno je to otrdevanje trebuha, ker ga še nisem čutila... ti malo počij, če pa ti voda odteče ali pa te začnejo krči napadat pa kar v P.

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
19.4.2010 17:29:48   
barvar
To bom zdaj tudi naredila. Če pa slučajno grem, vam pa pridem še prej javit user posted image . Uživajte!

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
19.4.2010 17:32:31   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

jst sem pravkar pojedla tri korneteuser posted image

Haha, jst sem glih pojedla dva, pa me mika, da bi se še ta tretjega lotla!user posted image

tečnoba - ne me narobe razumet, ampak men se pa zdi, da ful nisem nič tečna!user posted image No, dobro, mam tiste svoje fore, ko mi kaj ne paše, pa še sama ne vem zakajuser posted image user posted image Pa tudi moj user posted image reče, da sem tečna, če ga kdo vpraša, kak me prenaša.user posted image Ampak, ko pa začne en kolega govorit, kaj vse njegova dela/govori/tečnari, pa moj čist prebledi, pa reče: No, to pa moja ne dela! user posted image user posted image user posted image U bistvu kar tak reče, da sem tečna, čeprav ne zna najdet niti enga primera, ki bi to dokazu!user posted image 1:0 zame!user posted image
Je pa res, da sklerozna sem pa FUUUL! Kar sred stavka pozabim, kaj sem hotla povedat!user posted image Pol pa kr neki mutimuser posted image

barvar - hmm... po moje še lahko počakaš, da pride tvoj domov!user posted image Ti se pa le uredi ta čas, za vsak slučaj, če "se bosta mogla it mal pelat"user posted image Jst pa držim pesti, da se bo vse fajn izteklo!user posted image user posted image user posted image

Aja, no, danes sva ble s taščo mal po trgovinah (jao, kak te ženske ne morš iz trgovine spravt!!user posted image ) in sva zavile v otroško trgovino Pingo, pa mal vozeke gledale, pa je bla prodajalkina izjava: "Ja, sej od 500€ naprej se pa že da kej uporabnga dobit." Mislim, haloooo (!?), pa še jajčke ni blo zravn!! Tiste "srovšne" za 150€ pa tut nočem, glede na to, da mislim, da bom kr nabila kilometrino zdej čez poletje! Pa košaro hočem met!user posted image Pa fajne gume hočm met, ne pa tk ko kolegica, k ma že po parih mesecih čiiist znucane pa zluknane kolese, čeprav pozimi ni neki ful vozičkala! Pritisk mi je nabil!user posted image user posted image Sem pa vidla ful luštno in funkcionalno previjalno in sem se odločla da pridem konc mesca (ko bo dnaruser posted image ) po njo! Je pa 190€!!user posted image Moj me je skor fentu k sm mu povedla, kero hočm.user posted image

Ma, grem se zdej mal relaksirat, zvečer grem pa s kolegico špilat Ugani kdo? user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 4514
19.4.2010 18:25:28   
emibu
ajooj vozek 500 eur? še mal daš zraven in je tok najin avto vrednuser posted image Jah..no tak je če bi bla jst vlka punca pa mela velik dnarja bi tut kupla vozek za 500 euruser posted image user posted image user posted image Zdej bo pa pač za 160 pa kaj isto se bo furu notuser posted image pa tut če crkne pa če še enga nabavim za tolk pa sm še kr na manjši cifriuser posted image user posted image

Drugač pa zobobol,glavobol za popi*dit zaspana tečna lihkar pršla od frizerja najedla jagod..

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
19.4.2010 18:45:42   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

Drugač pa zobobol,glavobol za popi*dit zaspana tečna lihkar pršla od frizerja najedla jagod..

Ijoj, ti nič ne zavidam!user posted image jst sm pa na polno utrujena, pa pojma nimam zakajuser posted image Pa se mi kar nekak ne da it mal uležt, kak sem čudnauser posted image

Mmmmmm jagode?! Uuuu lajka, lajka! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 19.4.2010 18:46:27 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
19.4.2010 19:09:15   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

ne me narobe razumet(da se o EMSU jamram), ampak meni se vse bolj zdi, da nekaj malega k pocutju med nosecnostjo prinese tudi ta stevilka...

Ah dej no, MI MLADINCI user posted image user posted image user posted image . Še za 3 mava cajta user posted image .

Emibu - sej svinjarijo na lustru sem samo OPAZILA user posted image . Zdej pa stran gledam.

Katy - držim pesti, da ne bo ponovitve user posted image

Še 3je šihtni dnevi!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Korneti - jst bi se tud zdej na sladoled vrgla - pa moram počakat, da gre tamal spat user posted image . Takrat se pa začne sladoledni raj za mamico.... Se moram izdat - 1l sladoleda zmažem na 3 dni.... In to zdej že 1 mesec ziher. Še dober, da je lih ta k mi paše, na akciji user posted image .

Barvar - men se zdi, da bo treba it user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
19.4.2010 19:11:35   
Teja K
Barvar ti kr javi kako in kaj je s teboj, da ne bomo živčne nosečke!

Emibu joj zoba ti ne zavidam..., ampak očitno ni tako hudo če se bašeš z jagodami user posted image

Aninchy jaz sem tudi za svojga dala 450€, pa je brez košare in brez lupinice... sem kupila GT3, ker mi je edino ta bil všeč... sicer sem potem začela gledat nižje cenovne razreda, pa je moj rekel, da to pa on časti, če me moti samo cena... in tako sem sedaj ponosna lastnica GT3-ja user posted image , ampak mi pa ne bomo nabavili previjalne mizice, ker se mi zdi škoda denarja, bom raje kupila kar omaro za oblačila, previjala pa bom na stroju ali pa postelji, mizi,... tleh, kjer mi pač bo v tistem trenutku zadišalo. Bi pa itak moram biti biljarder, če bi hotel vse imet, kar se da za bebija user posted image user posted image

Nič zdaj pa grem ležat in poslušat kak sine vadi branje.

Lahko nočko, čim manj wc-ja!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
19.4.2010 19:14:25   
Teja K
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Korneti - jst bi se tud zdej na sladoled vrgla - pa moram počakat, da gre tamal spat user posted image . Takrat se pa začne sladoledni raj za mamico.... Se moram izdat - 1l sladoleda zmažem na 3 dni.... In to zdej že 1 mesec ziher. Še dober, da je lih ta k mi paše, na akciji user posted image .

Joj Kati pri meni je isto, sam da mali smukne v posteljo in zaspi že vidiš mene z banjico in žlico pa čokoladnim prelivom user posted image user posted image , moj se mi sam smeji, ampak brani se pa ne, če kakšno žlico v njegova usta ponesem user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
19.4.2010 19:23:55   
jolcica
Aninchy
glede vozička jst imam njihvoga sm da ima štiri kolesa nism še sporbala ga je že zapikran v škatli bom maja ga mal sprobal preden se mali rodi, ima pa prijatelj istga k jst sm da ima oranžnega pa pravi da je hudo dober da je res super same pohvale...

drugače pa lep pozdrav vsem sem čist pozabla vas pozdravituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pri nas stanje takole:stanovanje zrihtano, kako je to hitro ratalo gre zaslugo mojemu očiju to vse organiziral jst kr verjet nejsm mogla, no srček je elektriko napeljal v soboto tko da več ko po planih šlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no dones ko naj bi bil moj zadnji dan uradno pa nism šla v službo je moj reku če bi bila doma pa sm rekla če bo on in on pokliče v službo in ostaneva oba doma jst kar nemorem še zdj verjet ne... grem pa jutri da tanovi malo razložim kako pa kaj pa še glede enga dela k sm ga jst delala se je treba zmenit kako pa kaj.... drugače pa sva izkoristla dan tako da sva šla danes na CSD in uredila stvari :) edino jast moram še spremeniti naslov....sm zdj nevem kak to je k če bom zdj naslov spremenila vndar za malega je prijavlen na bivališču tem k sm še zdj jst pol pa nebom več a to sm na csd sporočim da spremenijo al kako je to katera kaj to ve?

nič bodi te lepo jutri vas preberem več ko bom imela več časa user posted image user posted image

bodite lepouser posted image user posted image user posted image user posted image

my little angel :)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
19.4.2010 19:35:59   
_katja_
milena2222: jaz sem jo nardila po receptu iz oddaje Z Damijanom na RTVju. Kakšne 3 tedne nazaj je blo to. Sej je posnetek tud na netu. Pa ql je, ker pride dost visok biskvit, da sem ga  lahko dvakrat prerezalauser posted image

www.fitnosecka.si

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
19.4.2010 20:25:05   
petruscha
Ojla!

Se vam res bolj poredko javljam, ....še 20 dni do PDP,.... kako je hitro minilo...

Ta nosečnost je hitro minila, vendar je bilo veliko žalostnih trenutkov.... konec februarja je umrl tast, 14 dni nazaj še edini moj dedek user posted image user posted image ,...pa moj ima non stop neke probleme v službi, selitev ne poteka tako, kot smo načrtovali.... ampak vseeno čakam z nasmehom na obrazu mojega sončkauser posted image user posted image .

Ta teden selim še stvari, večinoma obleke,... od pohištva čakava še jedilno garnituro, vendar pa v petek definitivno prespimo v novi hiši user posted image , bomo jedli pa zunaj oziroma v dnevni.

Ta teden imam že 2 CTG, trebuh imam jaz trd kot skala že 2 meseca v eno. To pa verjetno zato, ker sem non stop v premikanju in nimam sploh nobenega časa za počitek,... upam da porod ne bo težak in da bo vse skupaj potekalo hitro in brez zapletov.

Kilogrami. naraščajo ....user posted image user posted image user posted image , ampak saj bo kmalu šlo vse dol, samo strije bodo pa ostale. Pri prvi nosečnosti nisem dobila nobene, sedaj pa jih imam kar veliko levo od popka. Kljub temu da si kože sploh nisem prenehala mazati že od prve nosčnosti,... kaj čmo,... otroka res nosim čisto ven in to šele zadnja dva meseca, prej se mi niti ni toliko poznalo. Tako, da je moje priklanjanje že pravi podvig user posted image user posted image .

A je že kakšna mogoče odšla v RIM????user posted image user posted image user posted image Nisem brala nič za nazaj, tako, da res ne vem!??

Za seznam: pregled CTG  22.04.

LP,

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
19.4.2010 21:43:02   
m_aja
hei hei

še en teden potem pa moja porodniška user posted image   počitnice oziroma bolj priprave na maturo ampak vseeno spala bom lahko user posted image   danes me že celi dan peče zgaga da joooj sploh ne vem kak bom lahko zaspala.

Aja sam res kje je pa Melia mogoče že carta pa nič ne pove

v glavnem še 21 dni do PDP user posted image user posted image    komaj čakam

lp

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
20.4.2010 7:04:50   
_katja_
jutro!

Ena nagajiva kavica za vse!
user posted image

Lep dan, pa čimmanj bolečin v križu, pekoče zgage in otrdevanje trebuha user posted image

K

www.fitnosecka.si

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
20.4.2010 7:17:02   
m_o_i
bro jutro!

uuuu, za tole se pa res splaca vstat - kofi tajmuser posted image
evo, jaz pa muziko prilepim : http://www.youtube.com/watch?v=S4aqM_wu6Ns hudooooouser posted image

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 20.4.2010 7:19:40 >

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?