Anonimen
|
Maratonka in Nikkybo: ČESTITKE ZA VAJINI PRINCESKI Pri meni na obzorju nič novega Jutri imam spet ctg - gre moj dragi z mano, sem malo boljše volje, ker se mi res ne da več na te ctg-je hodit pri nama na žalost nič ne pomaga, tako, da se moram spomnit kaj novega Nizy: ?? Kaj res sem te skenslala, ali kaj?? Joooj, sorry, ampak jaz sploh ne vemvčasih kdo je kdo. Dajte prosim, prosim pri aprilčicah na FB napisat katera je katera, da bom vedela, ker si res ne zapomnm vseh Dodaj me nazaj, pa napiši katera si. Oprosti!! Cojka: ajde, užgimo eno hudo debato Jaz očitno še kakšnih 20 dni ne grem nikamor. Di_Di: es imata čudovite fotke s poroke. Sem šla že večkrat čekirat, če si jih dodala, pa nisem videla. Lepa sta bila NATAŠA: jaz se grem stavit, da imaš sedaj pupo, ampak tudi, če je fantek... Ni važno. Samo, da bo dete zdravo Nincy: ja, ful nas je malo ostalo tu gor Hehehehehhe, stopnice tudi jaz prakticiram, pa ni nič. Kopam se v topli vodi - ni nič, - ni nič. Počepe delam - ni nič, samo potem sem ko tak crknjen ligenj Trme male so ti naši Cojka in Babyloverka: Ja, jaz tudi mojemu tako zavidam, ko smrči zraven mene... Jaz se pa premetavam, pa hodim na wc in polulam 3 kapljice, pa se mi zdi, da me tako tišči Memole: jaz sem tudi čisto brezvoljna Pridne bodite.
|