|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
15.4.2010 21:59:23   
Mushroom
Tudi jaz precej hitro opravim s pregledi. Na teh običajnih pregledih mi sestra izmeri pritisk, tehta, posluša srček, vpraša po počutju. Potem pa izmenjava par besed še z ginekologinjo, in to je to. No, ponavadi še dobim par napotnic (glukozni test, laboratorij, ...) Srečnice ve, ki vam vsakič delajo UZ user posted image

Na morfologiji (ni je delala moja G.) mi je na vprašanje, kako veliko je zdaj dete, odgovorila, da je prevelika, da bi lahko zmerila z UZ. Naj množim št. mesecev nosečnosti s 5. O dolžini materničnega vrata mi tudi nič ni povedala, ker da se to ne vidi z UZ user posted image Glavno je, da je povedala, da je detece zdravo in da ustreza tednom nosečnosti user posted image

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
16.4.2010 12:47:18   
solis
Ojla user posted image !

Kako ste? Vikend je pred vrati (še dve uri pa sm frej user posted image user posted image !!!!) Jutri odhajamo k tastu in tašči na vikend in upam, da bo vreme, da bomo lahko cel dan zunaj. Mal me edin skrbi zarad klopov, ker bomo sredi gozda. A obstaja kakšna zaščita proti klopom, ki jo lahko uporabljajo tudi majhni otroci?

Moram it, delo kliče....

Lepo vikend!!!

(odgovor članu Mushroom)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
16.4.2010 13:43:03   
Tinky
solis, zaščita pred komarji in klopi, ki je primerna za tako mičkene, vem da je (oz. to imamo mi) ZANZI BIMBI, kupljeno v lekarni.

Midva v materinsko ne bova šla, ker sva bila dve leti nazaj, pa itak imam praktične vaje vsak dan user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
16.4.2010 13:59:43   
Tinky
Joj punce, sem tako slabe volje. Že dva dni zapored se samo kregam in živciram. Bogi moj mož, ki me mora prenašatuser posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
16.4.2010 14:02:54   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Joj punce, sem tako slabe volje. Že dva dni zapored se samo kregam in živciram. Bogi moj mož, ki me mora prenašatuser posted image

Moj je včeraj za "tolažbo" prinesel velik šopek vrtnic! Ker sem dan prej čisto znorela user posted image ...sem mislila, da se bo kar odselil...pa me je prijetno presenetiluser posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
16.4.2010 14:06:00   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Moj je včeraj za "tolažbo" prinesel velik šopek vrtnic! Ker sem dan prej čisto znorela user posted image ...sem mislila, da se bo kar odselil...pa me je prijetno presenetiluser posted image

ne, sej v tem problem, ker se ne jezim na njega user posted image
imam ene druge nerešene zadeve in samo piham user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
16.4.2010 14:10:54   
hermy1
ne, sej v tem problem, ker se ne jezim na njega user posted image
imam ene druge nerešene zadeve in samo piham user posted image user posted image

Krasno, potem si bolj prijazna do njega. Upam, da tudi druge zadeve rešiš! Jaz rajši niti ne pomislim, da me čakajo še en zapuščinske zadeve...zelo zoprne!! Mi že brez tega ni dobro!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
   RE: Avgustke 2010
16.4.2010 20:36:35   
Janci F
Pozdravljene,

najprej se opravičujem, ker vdiram v vašo temo.

Sem junijka 2009 in imam eno prošnjo, prosila bi vas, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete in uživajte v nosečnosti.
Jaz jo že kar malo pogrešam.user posted image

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
16.4.2010 21:16:49   
anchy82
Po dolgem času se vam malo oglašam. Sicer vas vsak dan preberem, tako da zvem kej novegauser posted image , ampak za pisanje sem pa med lenimi - ker imam že v službi dovolj tipkanja pa pisanjauser posted image user posted image . No, tudi za nama je morfologija... zaenkrat kaže vse v najlepšem reduuser posted image user posted image , MV je dovolj dolgi, tako da ni nevarnosti za prezgodnji porod, srček lepo bije. Sicer je bil sam pregled kar hitro končan, me je pa presenetlo to, da mi je naredo še vaginalni UZ. Ja, avgusta se nam pa pridruži še en fantek, tako da bomo imeli doma paruser posted image user posted image user posted image Sem bila presrečna, tako da sem kr jokala od srečeuser posted image user posted image user posted image . Mi reče G, da naj še nič ne kupujem za fantka, pol mi pa naredi še UZ prek trebuha in mi reče "100% je fantek"user posted image user posted image user posted image , tako da bova z možem in hčerkico sigurno kaj nabavli tudi za našega pubeca!!! Pa sej ne more hodit v rozastih bodijih, pa hlačkah po svetu - no, se nosit v lupinici pa vozit v vozičkuuser posted image user posted image
Me pa nekaj zanima... a ima katera težave z uhajanjem urina ? Mene je to zdaj v drugi nosečnosti namreč doletelo. Sicer po kapljico, ampak mi je res moteče... G mi je rekel, da moram samo vztrajno delat keglove vaje, pa bo boljše. Ampak meni je tako groooznooo, ko začutim kapljicouser posted image . Otročka čutim že zeeelooo dobro, brca kot pravi nogometaš.
Pritisk imam super, 100/70, od začetka pa do zdaj sem se zredila 4 kguser posted image , ampak kaj čem... Urin je ok.
Še nekaj...a gre katera na 3D UZ? Mene sicer mika, da bi šla tudi tokrat, ampak mi je vseeno malo preveč € to? Pride okrog 100-110€ pregled. Če katera gre, kam greste? Js razmišljam o dr.Megličevi v Domžalah, kjer sem bila že pri viti.

Aja, še to... a rožice ste že kej posadile v korita za na balkone? Mene že mika, da bi jih, ampak me je mal strah, ker je lahko še mrzlo...

Uživajte pa se še kaj oglasim!! Obljubim!!user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
16.4.2010 22:01:38   
solis
Dober večer,

sem vas prišla še enkrat pozdravit, ker potem verjetno cel vikend ne bo nič časa, kot ponavadi med vikendi.

Tinky hvala za odgovor, pa upam, da vzrok za tvojo jezo čimprej izgine user posted image .

Anchy82 čestitam za user posted image ! Drgač se je tud men že zgodil ene dvakrat, da mi je kšna kapljca urina ušla, ko sem kihnila, zato sem začela bolj redno izvajat keglove vaje in se mi zdi, da je pomagalo. Kar se tiče 3D ultrazvoka pa se zanj nisem odločila, ker bo naša bejba tako al tako non stop pred fotoaparatom, ko se rodi, pa jo bomo zdele pustil še pri miru user posted image .

Materinsko šolo bomo pa tud mi tokrat spustil. Ko gledam slike moje prvorojenke, se mi sicer zdi neverjetno, kako je bila drobna in nebogljena in se včasih vprašam a sploh še znam tako štručko držat v naročju, ampak mislim, da se mi bo po rojstvu hitro povrnil spomin user posted image .

Aja, še to sem vas hotla vprašat: A boste jutri sodelovale v čistilni akciji?

Še enkrat vam želim lep, sončen, vesel vikend!!!

< Sporočilo je popravil solis -- 16.4.2010 22:02:54 >

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
17.4.2010 8:41:11   
Zoya27
dobro jutro

anchy82, čestitke za user posted image
mi bomo šli na 3D UZ, v Dobrno, ker je tam "samo" 80€. gremo pa zato, ker je moja G čudna in ni pustila moža, da bi bil zraven na morfologiji, pa si zelo želi videt našega user posted image

mi ne bomo sodelovali v čistilni akciji user posted image , mož je itak v službi, mene pa boli križ in še sklanjam se težko, ker se mi vsakokrat, ko se sklonim zdi, da bom bruhala. zgleda da mi ne paše, če se mi trebušček stisne.... pa tudi vstajanje iz počepa je vsak dan hujše, se bojim, da bom enkrat kr na tleh ostala user posted image

uživajte v sončku...

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
17.4.2010 9:38:13   
žabica13
Dobro jutro punce!

Anchy82 čestitke za user posted image ! Pa seveda za dobro opravljeno morfologijo! Glede kapljic urina - meni se je žal med kihanjem že parkrat zgodilo user posted image  in je zelo moteče. Se trudim delat keglove vaje, pa nimam pojma če jih sploh prav delam. Še posebej jih moram delat, ker mi je že veliko ljudi reklo (med drugim tudi prijateljica ki je bolj iz ginekološkega foha) da imam trebuh zelo nizko, včasih imam občutek da mi bo vse dol padlo ker je tako nizko. Upam da mi bo v ponedeljek na morfologiji povedala, če je to kaj narobe.

3D UZ pri nas ne bomo šli, razen če bi bilo na morfologihi kja kar bi mi velik dvom pustil.

Punce danes sem ko user posted image  jezna na taščo. Saj ženska ni normalna. Sem zelooo toleranten človek, samo ona mi pa non stop take budalaščine dela, da se kar moram jezit nanjo. Včeraj jo je mogel moj peljat na dolenjsko kjer ima vikend, ker imajo delavca danes, eno škarpo bodo popravljali. In so šli bolj proti večeru od tu. Ob 22 se jaz začnem spravljat spat, umit, pesota peljat in spat. On 22.30 sem v postelji. In se začne premetavanje z levega na desni bok, pa spet nazaj. In ravno ko sem bila že na tričetrt v spanju v spodnjem nadstropju zazvoni fiksni telefon. Me je kar vrglo pokonci, me je taka panika prijela, kdo sredi noči zvoni na fiksni telefon, sem se ustrašila da je bilo kaj po poti narobe, vse sorte mi je v tistih sekundah hodilo po glavi. Na žalost imamo telefon tako naštiman, da zvoni le 4x potem se tajnica vklopi. Vsa napol v spanju dam v temi gas po stopnicah da bi ujela zvonjenje. Dvignem slušalko - tašča! user posted image  Ob 23.20!! Kao da se je zmotla, da je hotela tasta klicat, ki ni šel na dolenjsko.  Pa naj ob tako nemogočih urah kliče na mobitele, če že mora. Joj, potem mi je še par minut srce ko noro razbijalo, ko sem potem študirala kakšen gas sem v temi dala po stopnicah, ki so kar strme me je kar panika zajela. Saj bi se lahko skipala, pa še nobenega do danes zvečer ne bi bilo.  Da ne govorim da sem se potem spet nevem koliko časa premetavala da sem lahko zaspala.

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
17.4.2010 10:22:54   
Mushroom
Pozdravljene!

Mariborčanke, kam boste šle na 3D uz? (tiste, ki nameravate)

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
17.4.2010 10:51:18   
mayci
user posted image

Pa še moj buši...user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Mushroom)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
17.4.2010 11:05:45   
žabica13
mayci kako lep buši! Je že kar velik!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
17.4.2010 11:33:40   
Mushroom
Zelo lep user posted image  

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
17.4.2010 15:52:44   
Ploha
Mayci: lep buši user posted image

(odgovor članu Mushroom)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
17.4.2010 20:16:14   
mayci
Hvala! user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
18.4.2010 11:43:07   
nimanorwen
dobro jutro oz. dober dan!

mislim jest sm res ena krona. jutr mam izpit in k nalašč sm spala do 10user posted image zdej pa kosiu kuham pa na rač visim, namest, da bi se učilauser posted image

mayci - ful lep buši user posted image ... men pa nikkr ne rata slikce dat gor ... sm res antitalent ...

tinky in hermy1 - upam, da sta bolš, da vaju je tale sonček včerajšnji kej razveseliu user posted image

anchy82 - čestitke za user posted image ! jest sm ful upala, da se bo vidl, upam, da bo na naslednem pregledu več sreče. če ne, pa ne. pa na licu mesta user posted image

čistilna akcija - pr ns je blu tut ful ljudi aktivnih ... sm jest se ne morm sklanjat, me vse boli. sej drgač bi pa šla, tk da če bo drug let, grem! mi je blu pa full smešn, k na konc dneva se je vse h kantam znesl in so bli prec cigani s kombijem tm in nalagal želez user posted image

žabica13 - jest sm kr vesela, da je moja taščica varno spravlena 70 km stranuser posted image sicer je ful faca in se super zastopmo, ampak si pa ne predstavlam, da bi žvela z njo ... boga, k te enkat tkle neki pokonc vrže, si lhk utrip še celo noč na normalnga probaš nastavt user posted image

mi bomo mel pa mlade mucke ... očitno smo plodne pr naši hiši user posted image mam 2 mačkici, ena je 100% breja, za ta drugo pa močno sumim ... kumej čakammmuser posted image user posted image

3D UZ - ne bom šla, ker nimam dnarjauser posted image čist preprost ane user posted image pa tut ne vem, men so te 3d slikce ful čudne, niso mi všeč. tk da najbrž tut če bi mela keš, ne bi šla. sej se bomo pol v živo gledaluser posted image

lepo se mejte, uživejte v brezdeljuuser posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
18.4.2010 14:16:25   
nananes
tinky hermy ... enako enako, mislim, ne glede na to kaj in kje me kej razjezi vedno moj bogi nastrada, potem dobim pa kopico raffaelotov pa me jest vozi pa take (ker prej baje nič nisem jedla in je zdej čisto vesel)... potem, ko sem sita, se pa razpenim, da bom kit, in da kaka hoče da sem, da sej ne bom za pred ljudi :D ... bogi, no sej se že smeje počasi, kaj pa če.

včeraj smo imeli čistilno akcijo in še gradbene vaje ... joj, kako bi dala noge v luft zdej, pa je še in še dela.

anchy82 čestitke! :))
jaz bi bla tako rada zvedla lepo v miru na UZ pa je prej panika in amniocenteza vse povedala ... ma nismo nič manj veseli

na 3d UZ... pa ne grem, pa ne iz nekega finančnega vidika (no tudi, da raje fliknem tistih sto evrov v kej bl pametnega) pa še mali se je na običnem UZ tako lepo postavil, da se je vse vidlo očke, nosek, glavico, da se mi zdi brezveze hodit ga še in še špegat na 3D...

majcy ful ful ful je lep ta buši :) drugače pa... tu je še moj

user posted image

< Sporočilo je popravil nananes -- 18.4.2010 14:17:02 >

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
18.4.2010 16:06:40   
ooooo
zdravo user posted image

no še ena živčna med vami.. user posted image sploh pa sm živčna zadnje dni/tedne, ker mam tega ležanja čez glavo, sploh ker sem veliko večino dneva sama... ampak moj me ne tako lepo prenaša... prej mi je reku da tako se z njim ne bom pogovarjala, tudi če sem noseča in mi je prekinu... sem pa še od včeraj jezna nanj... tako da... fajn, kaj čmo... samevamo dalje...

(odgovor članu nananes)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
18.4.2010 16:07:08   
ooooo
aja...

vse imaste super lepe bušije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
18.4.2010 16:41:47   
nananes
ooooo... ma tudi možje so včasih eno malo noseči in ne lih tolerantni...
moj je sicer (razen občasnega nažiranja s celimi kozarčki inčunov, ki jih prej ni niti povohal) zlat, dokler mu ne prekipi, se razpeni in se začne pogovarjat s trebuhom češ "sine, ko prideš ven, dobiš dve vzgojne ti, in tvoja mama boljše da beži sto na uro stran od mene, ki ona si zasluži kšno več kot dve user posted image pa smo tam...

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
19.4.2010 11:33:26   
uršula83
Lep pozdrav vsem!
Kako lep sonček je danes. Škoda da ni včeraj bilo lepo vreme, smo bili v Volčjem potoku na dinozavrih z malim user posted image , pa nas je kar malo zzzeblo.
V petek pa sem imela morfologijo in je vidit vse ok. Brca pa tuk da je kr smešn. Zdle sm pospravljala, mali je v vrtcu, moram še maline obrezat (ker odlašam že 3 mesce), potem pa na eno kavico s kolegico. Kosilo je pa že narejeno user posted image . PDP mi pa vsakič mal drugače pride, tm med 27.8. in 30.8. enkrt naj bi blo najbolj verjetno, ampak naj kar ostane 30. ker bom tko čez rok user posted image (upam pa da ne).

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu nananes)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
19.4.2010 13:17:44   
limma
Dan,
da se še jaz malo javim... čez vikend sem bila skrajno lena, kar se računalnika tiče user posted image V soboto smo bili cel dan zunaj, samo spat smo prišli domov.. malo smo po igrišču pobirali papirčke, veliiko smo se pa igrali.. največji tobogan je zakon .. mami jo pa komaj loviuser posted image

V petek sem imela morfologijo in kaže, da je z user posted image vse OK user posted image Žal se splola ni videlo, čeprav se je G zelo trudil... je rekel, da nogice skupaj drži.. in sta z user posted image zaključila, da je najbrž punčka user posted image Sem pa ugotovila, da imam doma Algeo in bom raje to, ker meso se mi skrajno upira.. že celo življenje .. sem čudna,a ne user posted image

Moje spanje - nespanje se nadaljuje... bedim med 3.00 in 5.00, 5.30 pa se mala sirena prvič oglasi: "Atiiii, mamiii, ne bi več ajala".. no, včasih potem še zaspi nazaj.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Obutev za po hiši
muška

kakšno obutev nosite poleti za po hiši/stanovanju

copate (51%)

crocse (10%)

japonke oz. natikače (11%)

bosa noga (25%)

nogavice (4%)

Število vseh glasov: 518

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!