anchy82
|
Po dolgem času se vam malo oglašam. Sicer vas vsak dan preberem, tako da zvem kej novega , ampak za pisanje sem pa med lenimi - ker imam že v službi dovolj tipkanja pa pisanja . No, tudi za nama je morfologija... zaenkrat kaže vse v najlepšem redu , MV je dovolj dolgi, tako da ni nevarnosti za prezgodnji porod, srček lepo bije. Sicer je bil sam pregled kar hitro končan, me je pa presenetlo to, da mi je naredo še vaginalni UZ. Ja, avgusta se nam pa pridruži še en fantek, tako da bomo imeli doma par Sem bila presrečna, tako da sem kr jokala od sreče . Mi reče G, da naj še nič ne kupujem za fantka, pol mi pa naredi še UZ prek trebuha in mi reče "100% je fantek" , tako da bova z možem in hčerkico sigurno kaj nabavli tudi za našega pubeca!!! Pa sej ne more hodit v rozastih bodijih, pa hlačkah po svetu - no, se nosit v lupinici pa vozit v vozičku Me pa nekaj zanima... a ima katera težave z uhajanjem urina ? Mene je to zdaj v drugi nosečnosti namreč doletelo. Sicer po kapljico, ampak mi je res moteče... G mi je rekel, da moram samo vztrajno delat keglove vaje, pa bo boljše. Ampak meni je tako groooznooo, ko začutim kapljico . Otročka čutim že zeeelooo dobro, brca kot pravi nogometaš. Pritisk imam super, 100/70, od začetka pa do zdaj sem se zredila 4 kg , ampak kaj čem... Urin je ok. Še nekaj...a gre katera na 3D UZ? Mene sicer mika, da bi šla tudi tokrat, ampak mi je vseeno malo preveč € to? Pride okrog 100-110€ pregled. Če katera gre, kam greste? Js razmišljam o dr.Megličevi v Domžalah, kjer sem bila že pri viti. Aja, še to... a rožice ste že kej posadile v korita za na balkone? Mene že mika, da bi jih, ampak me je mal strah, ker je lahko še mrzlo... Uživajte pa se še kaj oglasim!! Obljubim!!
|