Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.4.2010 12:39:21
|
|
|
|
Teta M
|
Jona: ja znaki so še zelo boleče dojke, sem morala kar z modrcom spati,se mi zdi da je bolje, trebuh ni več tako napihnjen, me pa še boli-tišči spodaj, ja apetit imam...pa take občasne muhe glede hrane...zaprta nisem, oz.hodim na vsake 2 dni na veliko potrebo, prej sem vsak dan hodila....pa kar je najvažnejše, belina je še....upam da ostane... Športnica:nič se ne sekiraj, to je vse normalno, taki čudni občutki,kot da se bo vsak čas ulilo....pač v maternici se dogajajo spremembe,pa počasi je že čas da se vgnezdijo pikice, tako da takim znakom v začetku sploh ne posvečaj neke pozornosti,ker sedaj je vse možno....bolj nas lahko skrbi ko se začnejo pojavljati kasneje po ET-ju....ti samo lepo počivaj in pozitivne misli....Srečno! Špica: ti kar poležavaj in se sproščaj... Punce a ste kadilke? A kadite sedaj,ali ste nehale? Me čisto iz firbca zanima,jaz nisem kadilka....
< Sporočilo je popravil Teta M -- 18.4.2010 12:40:14 >
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.4.2010 12:55:41
|
|
|
|
MISSKA
|
Jaz pa jutri na ET, po mojega zamrznjenčka. Upam, da bo vse ok... Komi čakam!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.4.2010 13:00:35
|
|
|
|
Teta M
|
IZVIRNO SPOROČILO: MISSKA Jaz pa jutri na ET, po mojega zamrznjenčka. Upam, da bo vse ok... Komi čakam! Jupiiiiiii.......držim pesti da bo vse ok, da še tebe dodamo na seznam trepetalk.... Srečno jutri!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.4.2010 13:04:53
|
|
|
|
špica84
|
veliko srece jutri misska.jst mam tut kot bi me nekdo tiscal v trebuhu.upam da je to dobro
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.4.2010 13:08:20
|
|
|
|
špica84
|
jst sm kadilka sam sm zelo zmanjsala bom tudi cist nehala
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.4.2010 13:23:55
|
|
|
|
Teta M
|
Špica:bravo, pohvalno glede cigaret.... Jaz pa še nič ne vem a bom delala test ali ne...se mi zdi še prehitro....vsaj do srede/četrtka ga ne bom...če bom seveda zdržala, vse je odvisno od znakov...če se bodo kakšni izcedki pojavili, potem ga bom, da bom vedela na čem sem, če pa jih ne bo, bom pa probala lepo do četrtka delat... Jona: kateri dan po ET si ti naredila doma test?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.4.2010 14:40:23
|
|
|
|
športnica
|
no zdej si me mal pomirila teta M ti pa že uspešno prestala 10. dan. juuuupiiiii Misska, jutri držim pesti zate jaz nikoli nisem kadila.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.4.2010 14:58:54
|
|
|
|
špica84
|
moja prebava se je pa tudi uredila sedaj jupiii.me ze vse boli od lezanja,komaj cakam da bom lahko sla mal na zrak
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.4.2010 15:54:32
|
|
|
|
MISSKA
|
Hvala ze lepe želje, bom poročala... poskušam se čist izklopit in ne preveč mislit na to, da ne bi bila preveč nervozna. V glavnem, držimo pesti!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.4.2010 17:51:41
|
|
|
|
Teta M
|
Misska: tako je tudi prav,čim bolj sproščena pojdi po svojo pikico.....to bo lep trenutek in uživaj v njemu, pusti čas strahu in nervoze za kasneje..... Špica: jaz sem tiste 4 dni ležanja po ET bila čisto uboga,vse me je tako bolelo, križ,v bistvu cela hrbtenica, pa leva noga....tako da moje mnenje je, da ja počitek, ampak da tudi ni nič narobe če se gre na kakšen krajši sprehod,ali vsaj malo na zrak,da se na noge postavimo....sicer pa vsaka zase najbolj ve kaj ji paše in kaj ne... Baguska:ti pa uživaš na morčiju a ne?! super, ti privoščim in daj si duška.....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.4.2010 18:17:31
|
|
|
|
MISSKA
|
A je mogoče katera iz MB? Rada bi slišala kakšno mnenje in izkušnje tudi od drugod. Sama sem namreč že bila 2 x v IVF postopku v MB in sem zelo zadovoljna z osebjem, vsi so zelo prijazni in požrtvovalni, svaka čast res. Mi pa včasih pade na pamet, da bi šla kam drugam, saj veste, za pozitiven rezultat bi človek šel na Mars, če bi šlo... vse bi probala! Po drugi strani pa veliko ljudi govori o tem, da so v MB najboljši rezultati in tudi iz tujine hodi ogromno parov - to sem tudi videla. Govorila sem tudi z nekaj ženskami, ki so pa prišle ravno od drugod v MB, pa jim je tu uspelo. Kakšne so vaše izkušnje?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.4.2010 19:42:02
|
|
|
|
mateja33
|
misskajaz sm hodla v MB in tudi nism pomislala da bi šla drugam in mi je zdaj v 6 poskuso ratal in sem v 11 tednu nosečnosti...........upam da boš ti tud kmal zagledala + res pa da je da sem v tazadnem poskusu mal spremenila hrano pila sem čaj od krvomočnice tri mesece prej in pa hodla sem na akupunkturo tisti čas ko sm si inekcije devala in po punkciji sem še enkrat bla in mi ni žal da sem šla zdravnica mi je pa svetovala da si vsak zvečer devam termofor na trebuh to sm začela pri enekcijah in sem si do vstavitve zarodkov devala termofor na trebuh pa še mi je rekla da naj pijem malinov čaj,to sm jes vse nardila in sm zdaj noseča in upam da bo dokonca tud vse ok .to so nekaj mojih izkušne in upam da sem ti kaj pripomogla. lep pozdrav in vso srečo naprej
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.4.2010 20:13:01
|
|
|
|
MISSKA
|
Ja ful sem vesela zate, pa da bo do konca tako! Bomo vsi držali pesti. Jaz sem isto spremenila prehrano, ze kar nekaj casa pazim, kaj jem in pa eno tako vitaminsko kuro sem imela, to sem dobila informacijo od ene zdravnice, ki se ukvarja samo z vitamini in moram rečt, da so bili rezultati zelo dobri v smislu števila in kvalitete jajčec ter debeline sluznice. Do sedaj se sicer ni prijelo, upam pa, da bo kmalu. Pijem tudi razne čaje, je pa dobrodošla vsaka informacija, ki pripomore k temu a ne. Pri meni sicer ni najt nobenega razloga, zakaj ne zanosim, morda je vse na psihi, kaj vem... ampak gremo do konca!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.4.2010 21:50:03
|
|
|
|
jona klara
|
misska-držim pesti jutri zate da boš grela! teta m-jaz sem delala test 12 dan in je že bil močen plus!!! saj bo, imaš iste znake kot so bili pri meni....mislim nate, jutri še mine pa narediš test, upam da vidiš špica-ti kr počivaj športnica-jaz sem od 2. dan po et skozi čutila kot, da bo M in boleče v maternici, nekaj se dogaja, čutim še sedaj ko je 3 tedne po et večkrat isto, ne skrbi, samo, da je belina.....naj bo še
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.4.2010 8:30:26
|
|
|
|
špica84
|
dobro jutro.misska dobro opravi danes
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.4.2010 8:37:56
|
|
|
|
Teta M
|
Jutro! Joj punce moje, meni je pa mnogo lažje da sem v službi, da ne razmišljam toliko o rezultatu.....Me pa nekaj po malem črvinči in špika d trebuhu, upam da ni to predpriprava za M. Jona a ti si skoz imela neke rahle krče,kot da se ti bo ulilo, ali bolj proti koncu čakanja?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.4.2010 8:39:07
|
|
|
|
jona klara
|
misska-držim pesti špica- kako si? si fajna grelka?kako se počutiš?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.4.2010 8:43:09
|
|
|
|
jona klara
|
teta m- od 2 dne po et sem skozi nekaj čutila, niso bili ravno krči,bolj bolečina, pa špikanje, pa nek pritisko tako kot pred M, krči so bili bolj zadnje dni, najhuje po testu...mislim,, da so to dobri znaki, a si lačna? jaz sem bila full, veliko me je zeblo in me še, ko je recimo mojmu dovolj toplo.do jutri še zdrži, pol pa naredi test in boš vidla , jaz si ga tudi nisem upala in me je ena prepričala in sem ji bila hvaležna, ker sem si prihranila 2 dni, do krvnega, da se nisem več matrala, kaj bo, saj kar je, je boljše da veš, kot, da te zadnji dan šokira.držim pesti, pa sem skoraj prepričana, da bo vse okej pri tebi,
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.4.2010 9:02:15
|
|
|
|
honey
|
Joj, punce, saj vem, da se nisem tukaj nič javljala, ampak upam, da niste pozabile name. Tako, včeraj sem imela transfer, vstavili so mi 2 zarodka (ali kakorkoli že se reče). Na punkciji sem imela 22 celic, od tega je bilo 14 oplojenih, tako da upam, da bo še kakšen zamrznjenček. Zdaj pa upamo in držimo pesti, da bo šlo teh 14 dni čimprej skozi in brez problemov in da na koncu vidim ali ali Me pa nekaj bega - v ginek. včeraj so mi rekli, da mi pripada samo 3 dni bolniške. Je to normalno, da tako malo? Ne vem, glede na to, kaj vse so mi rekli, da moram pazit, počivat in tako - pa 3 dni bolniške? Sem se sicer že naročila k svoji zdravnici, grem jutri, bom videla, kaj bo rekla. Ja, pa še nekaj me zanima - kateri dan po transferju naj bi se delal test? Meni niso nič rekli, samo 14. dan moram iti nazaj na ginek. v Lj., da mi vzajemo kri in vidijo, če sem noseča. Ampak ne vem, če bom zdržala toliko časa Se test dela že kaj prej lahko, seveda da pokaže realno?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.4.2010 9:03:24
|
|
|
|
špica84
|
nevem tok se hecno pocutim.kava mi kr neki.ciki mi smrdijo.uglavn vse mi je heccno,obcutk mam kukr bom vsak cajt kozlala.sam a ni mal zgodi za to
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.4.2010 9:03:31
|
|
|
|
športnica
|
teta m, upam da te je jona kaj pomirila. torej dokler je belina nič panike. no, to si lahko govorimo, v renici pa nas skrbi . upam da se res jutri opogumiš in zjutraj narediš test. po moje ti ni treba čakati na 15. dan. meni so rekli 13. dan, jona je delala 12. dan. sicer ne vem kako te to naročajo, a majo en dan v tednu samo teste al kaj, da so take razlike med puncami? jaz ti želim vso srečo, še en miren dan, jutri pa test pa da do konca obdržiš oba malčka
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.4.2010 9:08:20
|
|
|
|
športnica
|
misska držimo pesti danes. čakamo na lepe novice in da te damo na seznam
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.4.2010 9:11:12
|
|
|
|
športnica
|
jona, a nimaš ti jutri UZ, kjer ti lahko že povejo ali boš imela enaga ali pa mogoče celo dva? joj ta teden se bo tolk dogajal punce. že vidim da bo pestro. dobr da smo na bolniški da loh vse spremljamo. jst sm zihr ene 5 krat na dan tlele gor. te kr zasvoji. ste moje sotrpinke punce držim pesti da bomo v naslednjih dveh tednih imeli čimveč
< Sporočilo je popravil športnica -- 19.4.2010 9:14:51 >
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.4.2010 9:12:23
|
|
|
|
špica84
|
meni je rekla da mi bolniska pripada do cetrtka.ampak sm jo prasaala ce lahko kaj dvigujem in je rekla ne.potem pa je rekla naj se pri svoji dr zmenim za naprej.jaz imam test po praznikih,drugace pa ja nekje 14 dni po transferju naj bi lahko delal test
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.4.2010 9:14:13
|
|
|
|
športnica
|
honey, meni so dali obvestilo zdravniku, kjer piše da priporočajo bolniško do testa 29.4.. torej 13 dni
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?