Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 18.4.2010 20:38:29
|
|
|
|
glugluglu
|
o zimska kakšno fajn tortico si našla! no mi smo bili v Lipici, bil je lep sončen dan, doma nas je pa pričakalo kar nekaj stopinj manj in oblačno ter deževno vreme. Samo smo pozno prišli, Tian čez dan ni nič spal, dobro, da je zjutraj potegnil do 9.00, je že vedel, da mora . No upam, da bo preživel ta naporen dan, da bo jutri ok. Sedaj pa poslušam talente in poje Cvet z juga - moški -prav čudno, pa meni je ful dobro zapel, ne vem zakaj je dobil križce, uf napeto, no je šel naprej
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 18.4.2010 20:45:27
|
|
|
|
metuljcek321
|
Čau! Sobota: Arboretum - a big hit, tanartaboljši del za malčke so bila igrala at the end. Suma sumarum smo bli 4 ure v pogonu, zvečer popadali v postelje kot muhe Let's walk ... Dinozavri big time: Priden, priden, dino Tanartavečji, 23-metrski orjak: Family portrait : Nedelja: slab, deževen, začetek, potem se je zjasnilo, bili na obisku pri prijateljici, pili namišljen vanilijev čajček, jedli namišljeno potičko, sladoled in smetano - I'm full Rebeca - happy, happy b'day, vse lepo in veliko nepozabnih trenutkov v krogu najbližjih. Kar za celo family, pa si jo porazdelite: mojček, jaz nisem nobene slikce vidla na linku do oglasa - hm ... doma imamo pa Dnevnik, tko da sem out, a daš link, please? flower, just do it neboglasnica, fleten štos, it made me laugh glugluglu, mi smo se pa zbudili v tak dež, da mi sploh ni blo jasno, da je kje v Slo lahko sonce & da bi šli na čarobni dan - sicer pa odlično za Lipico. Je blo veliko folka?
|
|
[Brisano sporočilo] 18.4.2010 20:47:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.4.2010 20:48:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 18.4.2010 20:51:37
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu Sedaj pa poslušam talente in poje Cvet z juga - moški -prav čudno, pa meni je ful dobro zapel, ne vem zakaj je dobil križce, uf napeto, no je šel naprej nekatere odločitve žirije so res čudne ... sem zadnjič brala forum na 24ur.com in jih je ful folka spluvalo
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 18.4.2010 20:52:14
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Glu - a je bilo dosti ljudi v Lipici? Jao, moški trebušni plesi - ajme se s tem ukvarja, pa moram rečt da vsi moji sodelovci iz Bližnjega vzhoda bistveno bolje plešejo trebušne plese očitno bolj afne guncajo ... sicer pa so moški plesalci po besedah naših or. plesalk odlični učitelji
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 18.4.2010 20:52:21
|
|
|
|
glugluglu
|
nekaj slikic iz čarobnega dneva: slikar Bojan ima dobre čokoladice: dobro si oglejte te skoke bratec in bratec z mamico
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.4.2010 20:52:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 18.4.2010 20:53:04
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Metuljček -igrala v Arboretumu so res zakon, zato pa jaz čakam na par dni lepega vremena zapored, da se lahko Bor po mili volji igra in ne bo ves moker ej, res so ulala je pa res, da je bla včeraj gromozanska gneča in je blo treba v vrsti čakat, da je prišla na vrsto ni pa bla izbirčna - gugalnica in tobogan, to je blo to za dobro uro
|
|
[Brisano sporočilo] 18.4.2010 20:55:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 18.4.2010 20:56:04
|
|
|
|
glugluglu
|
v Lipicio je bilo kar veliko ljudi, parkirišča so bila dodatno na zelenicah polna, ampak je toliko prostora, da ni bilo tako grozne gužve. Mene je pa sonce malo prijelo po obrazu.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.4.2010 20:56:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 18.4.2010 20:56:46
|
|
|
|
metuljcek321
|
... likanje kliče ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 18.4.2010 20:58:53
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Dinozavre gremo gledat čez kak teden, ko bodo cveteli tulipančki. A že cvetijo? ROŽE - kdaj boste sadile balkonsko cvetje? Katero sorto (za na sončno lego)? ne glih najboljš proti koncu aprila bo razstava tulipanov (pa tud vstopnina bo takrat šla gor za evro - zvitorepci ) balkon - asparagusi rulajo pri meni - cvetočih rož ne maram, to ima čez mami, ki obvlada
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 18.4.2010 20:59:50
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera No,gumijasti škorenjci so krščeni - smo dali še en vložek noter, pa so sedaj super - je vsako lužo našel na poti do bagrov, delavci so ga že pozdravli (sva skoraj vsak drug dan tam) Mi smo pa jokali, kaj jokali - tulili bi bil boljši izraz. Talenti: kar nekaj in odločitve - no comment.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 18.4.2010 21:02:16
|
|
|
|
glugluglu
|
metuljcek, lepe slikce Dinozavre imamo tudi mi namen iti gledat, ampak med vikendom enkrat, med tednom ni možno.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 18.4.2010 21:05:32
|
|
|
|
neboglasnica
|
Majuska: a bi midve odprli sezono sladoleda? Si za?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.4.2010 21:06:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 18.4.2010 21:06:59
|
|
|
|
glugluglu
|
metuljcek, saj, če mene ne bi brat klical, če gremo v Lipico, ker so se oni tudi namenili, se sama ne bi odpravila, ker skoraj nisem verjela, da bo tam lepo vreme pa še moja starša sta šla. Tako, da smo imeli družbo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.4.2010 21:07:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 18.4.2010 21:07:38
|
|
|
|
neboglasnica
|
Aha, še eno pitanje: razmišljam, da bi z Mobitela prešaltala na Simobil. Izkušnje, mnenje? Če ni skrivnost, povejte pri katerem ponudniku ste, da bom malce primerjala.. Hvala.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 18.4.2010 21:08:13
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Slikce so pa res lepe od vseh! Jap, se podpišem!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.4.2010 21:08:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.4.2010 21:09:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.4.2010 21:09:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......