Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Anketa - odnos do otrok s posebnimi potre... 17.4.2010 13:18:48
|
|
|
|
hmm...
|
Rešeno.
|
|
RE: Anketa - odnos do otrok s posebnimi potre... 17.4.2010 13:32:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, izvoli in dobro opravi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.4.2010 13:34:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Anketa - odnos do otrok s posebnimi potre... 17.4.2010 13:41:25
|
|
|
|
StrawberrY
|
Rešeno!
|
|
|
|
RE: Anketa - odnos do otrok s posebnimi potre... 17.4.2010 13:44:09
|
|
|
|
FORZA
|
rešeno
|
|
|
|
RE: Anketa - odnos do otrok s posebnimi potre... 17.4.2010 13:46:00
|
|
|
|
hektorina
|
Odgovorila na vprašanja. Pa srečno!
|
|
|
|
RE: Anketa - odnos do otrok s posebnimi potre... 17.4.2010 14:13:50
|
|
|
|
koala
|
Odgovorila.
|
|
RE: Anketa - odnos do otrok s posebnimi potre... 17.4.2010 14:19:11
|
|
|
|
luka jan
|
Rešila.
|
|
|
|
RE: Anketa - odnos do otrok s posebnimi potre... 17.4.2010 15:11:48
|
|
|
|
*alja*
|
rešila
|
|
RE: Anketa - odnos do otrok s posebnimi potre... 17.4.2010 15:13:11
|
|
|
|
gita10
|
odgovorila
|
|
|
|
RE: Anketa - odnos do otrok s posebnimi potre... 17.4.2010 17:37:02
|
|
|
|
tikatonka
|
Rešeno
|
|
RE: Anketa - odnos do otrok s posebnimi potre... 17.4.2010 17:58:28
|
|
|
|
Korina1
|
rešila
|
|
|
|
RE: Anketa - odnos do otrok s posebnimi potre... 17.4.2010 18:27:17
|
|
|
|
uwaga
|
Rešeno
|
|
|
|
RE: Anketa - odnos do otrok s posebnimi potre... 17.4.2010 18:36:44
|
|
|
|
tamiflu
|
Rešeno
|
|
|
|
RE: Anketa - odnos do otrok s posebnimi potre... 17.4.2010 18:47:19
|
|
|
|
alda
|
|
|
RE: Anketa - odnos do otrok s posebnimi potre... 17.4.2010 19:42:12
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinkarca8 Anketa je tudi kratka in preprosta, tako da vam ne bo vzelo veliko časa. Tukaj sem vam tudi na voljo za dodatna vprašanja. Najlepša hvala! Lp, Tinkara Se nikomu ni zdela anketa prevec poenostavljena? Ali ja ali ne - cel spekter vmes pa.. zginil...? Pa koliko socustvujete - najmanj do najvec... kako zmeris socustvovanje, smiljenje...? Kako taksne podatke obdelas? Kaksne metode pridejo v postev za analizo tako subjektivnih podatkov? Sicer za 4. letnik gimnazije je to morda ok... Kaksna je pa hipoteza?
|
|
RE: Anketa - odnos do otrok s posebnimi potre... 17.4.2010 21:15:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Tinkarca8 Anketa je tudi kratka in preprosta, tako da vam ne bo vzelo veliko časa. Tukaj sem vam tudi na voljo za dodatna vprašanja. Najlepša hvala! Lp, Tinkara Se nikomu ni zdela anketa prevec poenostavljena? Ali ja ali ne - cel spekter vmes pa.. zginil...? Pa koliko socustvujete - najmanj do najvec... kako zmeris socustvovanje, smiljenje...? Kako taksne podatke obdelas? Kaksne metode pridejo v postev za analizo tako subjektivnih podatkov? Sicer za 4. letnik gimnazije je to morda ok... Kaksna je pa hipoteza? Se kar podpišem. Sploh taka vprašanja kaj čutiš ( odgovor : gnus ...) Je nisem rešila, žal.
|
|
|
|
RE: Anketa - odnos do otrok s posebnimi potre... 17.4.2010 21:21:11
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka Se kar podpišem. Sploh taka vprašanja kaj čutiš ( odgovor : gnus ...) Je nisem rešila, žal. Ja, sori, samo, ne boš verjela - nedavno nazaj je bila na FB odprta skupina, ki bi otroke z Downovim sindromom postavila pred zid..tolk da...nažalost se nekaterim ljudje/otroci s posebnimi potrebami dejansko res gnusijo. Žal, žal.. btw...rešujem anketo.
|
|
RE: Anketa - odnos do otrok s posebnimi potre... 17.4.2010 21:22:30
|
|
|
|
TomTaylor
|
eto, rešeno.
|
|
RE: Anketa - odnos do otrok s posebnimi potre... 17.4.2010 21:23:51
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: njamka Se kar podpišem. Sploh taka vprašanja kaj čutiš ( odgovor : gnus ...) Je nisem rešila, žal. Ja, sori, samo, ne boš verjela - nedavno nazaj je bila na FB odprta skupina, ki bi otroke z Downovim sindromom postavila pred zid..tolk da...nažalost se nekaterim ljudje/otroci s posebnimi potrebami dejansko res gnusijo. Žal, žal.. btw...rešujem anketo. To sem pa tudi jaz videla, pa še mislim da je bilo na 24ur na netu. Tako da res, katastrofa od ljudi kako razmišljajo.
|
|
RE: Anketa - odnos do otrok s posebnimi potre... 17.4.2010 22:57:17
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka Se kar podpišem. Sploh taka vprašanja kaj čutiš ( odgovor : gnus ...) Je nisem rešila, žal. Jaz sem anketo izpolnila. Skepticna sem glede metodologije in posledicno validnosti rezultatov, vendar s samo anketo nimam tezav. Vprasanja o obcutkih so IMO zgolj slabo zastavljena. Ce je cilj seminarske naloge nauciti se priblizno kako zastaviti seminarsko nalogo in kako opraviti anketo.... bo verjetno cilj dosezen. Ce je pa zastavljena hipoteza, ki jo bo na podlagi ankete zavrgla ali potrdila je kvaliteta izdelava vprasalnika mocno vprasljiva. Pa kje vse je objavljena anketa je vprasljivo... itn...
|
|
RE: Anketa - odnos do otrok s posebnimi potre... 17.4.2010 22:58:45
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Ja, sori, samo, ne boš verjela - nedavno nazaj je bila na FB odprta skupina, ki bi otroke z Downovim sindromom postavila pred zid..tolk da...nažalost se nekaterim ljudje/otroci s posebnimi potrebami dejansko res gnusijo. Žal, žal.. btw...rešujem anketo. Res je tezko verjeti.
|
|
RE: Anketa - odnos do otrok s posebnimi potre... 18.4.2010 10:56:56
|
|
|
|
Lilu23
|
rešeno
|
|
|
|
RE: Anketa - odnos do otrok s posebnimi potre... 18.4.2010 13:23:56
|
|
|
|
magda_velepič
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: njamka Se kar podpišem. Sploh taka vprašanja kaj čutiš ( odgovor : gnus ...) Je nisem rešila, žal. Ja, sori, samo, ne boš verjela - nedavno nazaj je bila na FB odprta skupina, ki bi otroke z Downovim sindromom postavila pred zid..tolk da...nažalost se nekaterim ljudje/otroci s posebnimi potrebami dejansko res gnusijo. Žal, žal.. btw...rešujem anketo. Jaz pa bi take ljudi,ki tak razmišljajo postavila pred zid.Noben neve kaj ga čaka v življenju.Ena narobe kretnja ali nesreča in si že tam kjer drugi.Žal.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?