|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.4.2010 8:57:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2976
   [Brisano sporočilo]
17.4.2010 9:08:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2977
   [Brisano sporočilo]
17.4.2010 9:15:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2978
   RE: Julijske čveke 2008 - 5.del
17.4.2010 10:39:31   
Majuska
'jutro,

samo na hitro se javljam, ker dobimo pozno napovedane obiske in moram še kaj naredit ... in to ravno pred kosilom, mi ruši današnji ritem user posted image

Se javim kasneje user posted image

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2979
17.4.2010 11:32:05   
metuljcek321
Howdy, ladies!

Arboretum & svet dinozavrov anyone?

We'll be there in the afternoon ... malečka je glih mrknla, da si nabere energije, rižotka brbota, juhica almost ready, ni, da ni, hi, hi. Se dobimo z dvema familijama z otročki, to bo žurkica, že kar čutim.

Pa, pa, lep, sončen dan, mogoče se pa srečamo tudi s kakšnim julijčkomuser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
   [Brisano sporočilo]
17.4.2010 11:38:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2981
   [Brisano sporočilo]
17.4.2010 11:39:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 2982
   [Brisano sporočilo]
17.4.2010 11:45:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2983
17.4.2010 12:23:17   
3jeMi
... lejdis... se opravičujem za zmedo, samo mi smo se prvič ostrigli... user posted image ... populis... tale ekvipment imajo pa kar pri frizerju (sin od frizerke je nabavil DVD player samo za v salon, za mulčke user posted image ), čok. mleko smo pa že od vrtca s seboj nosili... se je pa Lovro na koncu full stisnil k frizerki, kot češ hvala... pa še nič ni računala... user posted image ... pišuka, nekaj ji moram ušpičit, ker že nama je naredila frizure za poroko zastonj, že tako nama pri striženju daje skonto, zdaj pa še Lovro... user posted image

danes je 17. ... juhuuuu... in moja sestra ima ... let... bejbika moja, komaj čakam, da jo popoldan poslinim user posted image

metuljcek... user posted image za boljše zdravje... uživajte me dinozavri, mi smo tudi hoteli it, pa je tašča tu (bajdpotka, jutri ima RD, morm bit prjazna user posted image ), potem imam po še nek boguizanogu pozno kosilo za par RDjev...

flower... saj bo šlo... user posted image

majuska... hvala za late zajtrk... mljask

čistilna akcija in mi... ne, pač ne... pogledi gor al'' pa dol... bom grda izpadla, samo zakaj bi drugim rit odnašala, ker so leni in neolikani, da pustijo svoje "sranje" kjer jim pač od riti pade... vem, grda sem... sicer pa, v OŠ smo mi vsake par mesecev samoiniciativno očistili okolico šole, zdaj je pa to na en dan veliki boom... naj se to počne vsako leto dvakrat trikrat ne pa samo danes... sorry, saj vem, grda sem, je pa to moje mišljenje... user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 17.4.2010 12:24:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 2984
17.4.2010 12:28:44   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Howdy, ladies!

Arboretum & svet dinozavrov anyone?

We''ll be there in the afternoon ... malečka je glih mrknla, da si nabere energije, rižotka brbota, juhica almost ready, ni, da ni, hi, hi. Se dobimo z dvema familijama z otročki, to bo žurkica, že kar čutim.

Pa, pa, lep, sončen dan, mogoče se pa srečamo tudi s kakšnim julijčkomuser posted image

z veseljem bi prišla, ampak imamo že preveč planov ... prijateljica z Dolenjske je prinesla nazaj robo za malčke, od nas so dobili novo rundo. Sem morala še na hitro pospravit, ker je bilo stanovanje podobno raznesli bombi user posted image

Tako da sem imela čistilno akcijo kar doma user posted image

zdajle še kuham, juhica bo, pire, kolerabica in piščanec. mljask user posted image

zvečer pa Bazar - komaj čakam  user posted image

< Sporočilo je popravil Majuska -- 17.4.2010 12:30:39 >

08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
17.4.2010 12:35:42   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Čaki mal 3jevi, vidva z mrožekom sta šla za vikend na primorsko na en žur, al sem sanjala?? Zato tud nov look, a ne ?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... na žalost si samo sanjala... user posted image ... ne, hotela sva iti pred velikonočnimi prazniki, pa je imel tamali angino... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2986
   [Brisano sporočilo]
17.4.2010 14:58:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2987
17.4.2010 15:04:13   
nanka
dan,
mi smo imeli danes urgenten obisk frizerke, ker se je Zoja zjutraj sama sfrizirala ( beri postrigla) in to tako v živo, da je po novem kratkolaska. Nimam pojma kaj jo je uščipnilo, ampak mene je zjutraj ko sem vstala skorak kap zadela. Postrigla se je na eni strani čisto na kratko, drugo stran je pustila nekaj dolgih las, apmap frizerka ni imeal kaj rešit.

Čistilne akcije se nismo udeležili, ker je bil dragi v gozdu, Tjaša v šoli, Matica še vedno ni ker je na nogometni tekmi, meni se pa z obema res ni dalo, Natko bi samo lovila okoli.

Zdaj pa letimo na rojstni dan, same ker očka nekaj dela.

Neposredna povezava do sporočila: 2988
17.4.2010 18:25:49   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

tukaj

spodaj kliknite še na več podrobnosti

evo, nekaj bo padlo menda user posted image  

uf, ka mate to nekega hudega tipaz imenom Soniboj... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2989
   [Brisano sporočilo]
17.4.2010 19:05:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2990
   [Brisano sporočilo]
17.4.2010 19:05:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2991
17.4.2010 20:01:02   
nanka
nimam še novih slik, jo nisem še slikala, mogoče jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 2992
   [Brisano sporočilo]
17.4.2010 21:21:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2993
   [Brisano sporočilo]
17.4.2010 21:27:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2994
   [Brisano sporočilo]
17.4.2010 21:28:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2995
17.4.2010 22:39:14   
glugluglu

eeeh, babe! ka niste oglasa odprle???????????? ko j**** tistga s čudnim imenom user posted image  v oglasu je ta prav dec!!!!!!!!!!!!!!!!

jaz nisem opazila tistga s čudnim imenom, sem šla potem prav nazajk gledat, ker tam res ni bistva, ampak sem prej opazila tega ta pravgauser posted image . Pa kozarček je tudi lušten, pri nas bi bil takoj v prometuuser posted image .
Pa se je Bruce strinjal, da ga tako izkoristite?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2996
   [Brisano sporočilo]
17.4.2010 22:53:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2997
17.4.2010 23:13:03   
glugluglu
Mi smo bili vsi zjutraj ob 8.00 z Nino v šoli, imeli delavnico, smo izdelovali lesene mlinčke, med malico smo starši dobili kavico in piškot, Mark in Tian pa sta tudi prišla na svoj račun s šolsko malico (poleg piškotov).
Po malici je bila pa čistilna akcija okoli šole, s Tianom sva se sicer bolj sprehajala, on je prijemal pesek in se bolj z niim igral, se sprehajal, ampak bil je pa priden. Njemu je bilo važno, da se malo sprehaja. Po čistilni akciji so se otroci še malo igrali družabnih iger, Tian je pa tudi dobil žogo. In šele na koncu je malo zatečkal ko je bil že zaspan.
Je bil pridenuser posted image že v razredu je bil čisto ok, so rekli, da je najbrž priden zato, ker ve, da je to šola in, da so tu resne zadeveuser posted image .
No fora je v tem, da se mu je stalno nekaj zanimivega dogajalo, najprej je razred zapel, potem je pač poslušal učiteljco (to že zdrži  par minut), potem je bila pa itak delavnica in je kar gledal kaj se dogaja. Ko se je naveličal smo pa vzeli iz nahrbtnika avto, pa se je z njim igral, potem je dobil barvice in papir, vmes ko smo šli ven lakirat mlinčke se je malo zlaufaul, no in je bilo.

Ko smo prišli domov je bil pa tako zaspan, da je v momentu zaspal. Popoldan pa spet ven, s kolesom, pa na igrišče.

Sedaj pa kašlja, upam, da nima vulkanski pepel kaj prstov vmes.user posted image

lahko noč.user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
17.4.2010 23:15:18   
glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Pa se je Bruce strinjal, da ga tako izkoristite?user posted image

sej to je fora - smo čakala kar nekaj časa na dovoljenje, ampak sm bla tečna in DOBILA! user posted image  

Ja res super, čestitam user posted image , pa res mora kakšna dobra nagradca padt.

Neposredna povezava do sporočila: 2999
17.4.2010 23:47:22   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Majuška - uživaj na Bazarju - jaz sem ga že popoldne okusila - sme nečake peljala v CD gledat Čebelico Majo, pa medtem ko sta bila 2 na predstavi, sem bila z nečakinjo in Borom na Bazarju

Smo bili potem v LJ prava atrakcija - mi2 z možem in 4 otroci, 5i pa v trebuhu. Sva kar ene par komentarjev slišala - uau, koliko otrok, ful dobr. Bor je namreč čisto svojim nečakom podoben, mož je tudi plavook, če jaz sem črna ovca (dobesedno). Je pa naš mali z vsakim dnevom bolj zaljubljen v svoja 2 bratranca in v sestrično. Je hodil med njima ko veliko -ma bi celo LJ prehodil, če bi bilo treba. Ta malega je na poganjalcu okoli porival - Bor je bil revež že čisto zaripel, ampak je še kar tekel in tekel naokoli.

Hvala, sem se imela res fajn user posted image   je bilo ful zanimivih točk, celo ples 7 tančic - super izvedba user posted image   sem bila pa huda na mojega, ker je rekel, brez veze fotkiča nosit sabo, v CD ponavadi ne pustijo fotkat - bi pa lahko!!! Tako da sem enega strica fotografa fehtala, če mi bo nekaj fotk poslal ... user posted image

pa ene uhančke sem si kupila, po mojem sem jih nazadnje več let nazaj ... user posted image

babi je rekla, da je malček pozno zaspal - očitno je bilo malce panike. Upam, da bo vsaj jutri malo potegnil, danes naju je pred 6h vrgel pokonci user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......