Teja K
|
Drage moje, dans sem zaključila v službi , sedaj sem 7 dni na dopustu, pol pa porodniška ! Oprano še nimam nič, pohištva še tudi nimam postavljenega, previjalne nimam kupljene, če jo bom sploh mela, banjica še manjka, nekaj stvari iz lekarne, pa stanovanje, kamor bi vse to znosila tudi , no naslednji teden bi naj se polagal parket... potem pa še uredit kopalnico z umivalniki in nekaj drugih "malenkosti", ki dosti stanejo in bo že možno začet vnašat stvari, no še barvanje je ehhh brezveze Moi ti, dans sem bila srečna da imam ušesa, drgač bi mi glava na pol padla, tolk se mi je smejalo Angel, saj nama bo uspelo. Tebi sicer prej kot meni, ampak na koncu nama bo ratalo Sabri upam, da uživaš današnji dan, da te razvajo in da si vesela in nasmejana in seveda vseeeeeeeeeeeeee najboljše!!!! Emibu stopnice so zakon , jih lahko uporabiš na več načinov... tudi taščo lahko po njih pahneš Moi tangice jaz nosim še sedaj, sploh tiste, ki so mi bile prevelike... in tiste, ki majo vse isto številko , pa me nič ne tiščijo Zivepo kar se tiče biti suh... jaz sem rekla, da je suh takrat ko je dejansko bil, tudi ponoči in ves dan... Pri Davidu je bilo tako, da se je odločil, da ne bo več nosil plenice na svoj 3 rojstni dan... 1 dan prej pa ni hotel niti slišat o tem... , da ne govorim, da ni hotel niti sedet niti lulat ali kakat v školjko ali kahljico , pol pa je dobil darilo in upihnil svečke in prišel k meni in rekel, da on več ne bo nosil plenice... in od takrat je ni nosil nikol več... posteljo je ponoči zmočil samo nekaj krat in še to samo takrat ko je bil bolan in je mel visoko vročino... Je pa res, da se jaz nisem kaj veliko s tem ubadala... ker pri njemu je prišlo vse samo od sebe.... Tako, da ne prehitevaj... ko je otrok zrel je zrel, tiste mamice, ki pa delajo iz svojih otrok supermane se mi pa itak smilijo in hvala bogu, da nisem jaz bila nikol takšna da bi se morala komu dokazovat na način, moj otrok pa zna to in to in to.... Vsak dela ene stavri hitro in super, za druge pa rabi manj časa... Tako pač je! Nič bejbe grem jaz kanelone dokončat, če ne bom že dans dobla odpoved v moji novi službi.... Upam, da bom lahko sedaj bolj redno komentirala in dodajala svoje mnenje ... Vsem, ki jih nisem omenila se opravičujem.... ampak tudi jaz sproti pozabim neke stvari
|