|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
16.4.2010 15:33:32   
milena2222
zivepo-kajmak bi naj bil menda nevaren zaradi listerioze...Jaz sicer ne kompliciram neki,tokse še nisem prebolela tako da pač ne jem pršuta pa surovega mesa.V nedeljo se bodo pa drugi mastili s kajmakom pa toplimi lepinjami...pa bi jaz tudiuser posted image

(odgovor članu alfa13)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
16.4.2010 15:41:22   
milena2222
alfa 13-jaz sem imela v torek ctg,pa je moj skos spal,ga je sestra probala zbudit,pa se ni dal.Je pa zdravnik vseeno rekel,da je vse o.k.,da je pač bolj med zaspanci...Ma upam,da je vse o.k.

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
16.4.2010 15:44:44   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian
Jaz kar tangice nosim user posted image user posted image Sicer zdaj raje one, ki so mi drugače fuuuuul na komot, ampak nekak si ne morem dat onih navadnih hlačk gor user posted image

Vam mladim je lahko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
   [Brisano sporočilo]
16.4.2010 15:48:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu milena2222)
  Neposredna povezava do sporočila: 4429
16.4.2010 15:50:16   
Aninchy
Hihih, jst pa še vedno nosim tangice! user posted image Ne vem, zakaj jih ne bi, glede na to, da jih v redu dobim na sebe (ker so itak že od prej čist raztegnjene)user posted image   Sej morem povedat, da jih ne nosim skos, večinoma nosim kar navadne hlačke ali pa boksarice, ampak imam eno tako trenirko/hlače, da se črte od navadnih gatk prav grdo poznajo gor! Tak da k tistim hlačim nosim tangice, drugače pa ostalo.

Hmm... pojma nimam, kaj še komentirat...user posted image Hjoooj, tale skleroza!user posted image

Aja, milena2222 - boooga! Meni je taka muka pri zobozdravniku bit! user posted image user posted image - da je res drug teden zadnjič (za nekaj časa)user posted image

Zunanji obrat - tudi jaz ne razumem tistega, ki ima raje zunanji obrat kot CRuser posted image Mogoče pa hoče tale dec celo tovarno otrok imet!user posted image - ker s carskim rezom imaš lahko največ tri user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
16.4.2010 15:57:44   
emibu
zivepo in moi res sm se nasmejala do solz zdele ob vajinih postih o tangicahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
16.4.2010 18:59:33   
Teja K
Drage moje, dans sem zaključila v službi user posted image user posted image , sedaj sem 7 dni na dopustu, pol pa porodniška user posted image user posted image ! Oprano še nimam nič, pohištva še tudi nimam postavljenega, previjalne nimam kupljene, če jo bom sploh mela, banjica še manjka, nekaj stvari iz lekarne, pa stanovanje, kamor bi vse to znosila tudi user posted image user posted image , no naslednji teden bi naj se polagal parket... potem pa še uredit kopalnico z umivalniki in nekaj drugih "malenkosti", ki dosti stanejo in bo že možno začet vnašat stvari, no še barvanje je user posted image  ehhh brezveze

Moi ti, dans sem bila srečna da imam ušesa, drgač bi mi glava na pol padla, tolk se mi je smejalo user posted image user posted image

Angel, saj nama bo uspelo. Tebi sicer prej kot meni, ampak na koncu nama bo ratalo user posted image user posted image

Sabri upam, da uživaš današnji dan, da te razvajo in da si vesela in nasmejana in seveda vseeeeeeeeeeeeee najboljše!!!!

Emibu stopnice so zakon user posted image user posted image , jih lahko uporabiš na več načinov... tudi taščo lahko po njih pahneš user posted image

Moi tangice jaz nosim še sedaj, sploh tiste, ki so mi bile prevelike... in tiste, ki majo vse isto številko user posted image user posted image , pa me nič ne tiščijo user posted image

Zivepo kar se tiče biti suh... jaz sem rekla, da je suh takrat ko je dejansko bil, tudi ponoči in ves dan... Pri Davidu je bilo tako, da se je odločil, da ne bo več nosil plenice na svoj 3 rojstni dan... 1 dan prej pa ni hotel niti slišat o tem... user posted image user posted image , da ne govorim, da ni hotel niti sedet niti lulat ali kakat v školjko ali kahljico user posted image , pol pa je dobil darilo in upihnil svečke in prišel k meni in rekel, da on več ne bo nosil plenice... in od takrat je ni nosil nikol več... posteljo je ponoči zmočil samo nekaj krat in še to samo takrat ko je bil bolan in je mel visoko vročino... Je pa res, da se jaz nisem kaj veliko s tem ubadala... ker pri njemu je prišlo vse samo od sebe.... Tako, da ne prehitevaj... ko je otrok zrel je zrel, tiste mamice, ki pa delajo iz svojih otrok supermane se mi pa itak smilijo in hvala bogu, da nisem jaz bila nikol takšna da bi se morala komu dokazovat na način, moj otrok pa zna to in to in to.... Vsak dela ene stavri hitro in super, za druge pa rabi manj časa... Tako pač je!

Nič bejbe grem jaz kanelone dokončat, če ne bom že dans dobla odpoved v moji novi službi....

Upam, da bom lahko sedaj bolj redno komentirala in dodajala svoje mnenje user posted image ... Vsem, ki jih nisem omenila se opravičujem.... ampak tudi jaz sproti pozabim neke stvari

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
16.4.2010 20:02:51   
farina
no pozdravljene, sm ze zadvnaj od pregleda ob pol dveh sm že bla konc,dans prvic mi ni vaginalnega delal ampak samo crl,vse je okej, glavica navzdol,plodovnica primerna, za spol smo se spet mučli,da ugotovimo ,, me je cel trebuh bolel, pa je to dete full sramezljivo in je nogice imelo skup in nismo mogli dorečt,
je bil ginekolog full dobre volje pa reko da se še enkrat vidima mogoče dvakrat pol se bodo pa najini tedenski zmenki nehaliuser posted image user posted image pa upa da ga ne bom preveč pogrešalauser posted image
drgač pa glede bolnišnice potoval in vsega tega baje v mb ni nic potrebno in zaželeno prenest, razn za otroka potem ko gre iz porodnišnice.
fiška, sporočaj nam kak je s tvojo aprilsko prijateljico wbm.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
16.4.2010 20:09:49   
m_aja
hei

kaj je to tudi jaz sem dobila drisko user posted image kaj razhaja kaj doma sem že cela dva dni vse ok zdaj pa driska a pred tem sn bla 4 x na wc pa vse vredu vse v normalni gostoti user posted image sn bla prav dobre volj ecel dan zdaj pa to upam samo da nebom ponoči mela še dodatnih obiskov na wc-ju že zdaj grem 4 do 5 x. 
farina - dobro da si povedala drugač bi jaz mela ker celo potovalko v porodnišnico zdaj pa bom pač za osebno higieno stvari sam nesla ( ščetko, pasto, kremo  )

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
16.4.2010 20:30:40   
farina
ja baje v mb tak, jaz si bom sicer spakirala, pa če bom rabla kaj bo moj not prneso, baje pa vse za tebe tam poskrbijo,edin glede osebne higiene bom jaz tud vzela zraven.

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
16.4.2010 20:34:33   
Janci F
Pozdravljene,

najprej se opravičujem, ker vdiram v vašo temo.

Sem junijka 2009 in imam eno prošnjo, prosila bi vas, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete in uživajte v nosečnosti.
Jaz jo že kar malo pogrešam.user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
   [Brisano sporočilo]
16.4.2010 20:37:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_aja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4437
16.4.2010 21:00:04   
farina
ajaa za evidenco naslednji pregled imam 23.4. 2010 ob 12.30.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
16.4.2010 21:34:39   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

klupko - hehe mislim da je kontra. AT je "malenkost" starejša od mene in emibu in nosi tangice medve pa ne... po moje bol iz tega razloga ker ona nosi konfekcijsko pt. 34/36 medve pa zaradi pridobljenih kil 42user posted image user posted image

Sej vem da ima par let več, zato jo pa hecam, ker vsakič ko je bilo govora o kakem mečkanju je uletela s pripombo "ja vi mladi.." user posted image kot da je sama že zdavni vn iz tega user posted image user posted image

Js grem pa jutr zadnjič delaaat...potem pa porodniškaa..zadnje čase sm se čist ufurala, sem rekla da bi lahko delala do porodauser posted image bi kar tam na blagajniškem pultu rodila..malo več placa kot na bolniščni postelji.user posted image user posted image user posted image
No, no, šalo na stran. Moja kolegica je tri dni nazaj povila prelepo punčko 11 dni prezgodaj. Tamala ima več las kot moj dragi.user posted image user posted image Mamico so pa šivali in so neki za***ali in je mogla drug dan v operacijsko, šive vn, pa še enkrat zašit.user posted image user posted image
Me je kar zmrazilo ko sm slišala. Groza.
Baje je bla reva med porodom tako zadeta od maske da je enkrat spraševala v čigavem stanovanju pa je.user posted image
Očka je pa pogumno prenesel porod, čeprav je cel čas govoru da ni šans da gre, da bo skup padu pa take. In pravi da mu ni žal, da je res posebna izkušnja. Sploh halje pa copatov je bil vesel.user posted image user posted image user posted image

Zdaj se pa grem namakat. Spet mi je sušilc tako lepo zagreu kopalnico da je škoda ne izkoristit časa zase. Pravijo da je po porodu vse bolj "na leteči" in se še stuširat ne moreš kot se spodobi.user posted image
Bo že vidu mamin navihanček...ga bom v košaro stlačla in bo pri meni v kopalnici jaz se bom pa rihtalauser posted image Dam mu pleničko čez glavo..da ne bo prehitro spoznal sveta odraslih in kosmatihuser posted image
Hahahaha...sm se spomnla na eno kolegico ki je rekla da se je šla s tamalo kopat ko je bla dobro leto stara in pravi da je tamala kazala s prstom v njeno mednožje in spuščala zvoke začudenja/navdušenja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, no, grem da ne bom pozna.
Pridne bodite pa dobro spite. Meni že ne ratuje več..če spim dobre tri ure na noč...pa še to vprašanje...zbujanje skos, pa bolečine..ma k**nc ga gleda. Zdej k bom na porodniški bom poleg noči še cel dan v postelji. Zaslužim si.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4439
16.4.2010 21:37:54   
klupko
Zase pa nism rekla za tangice.user posted image
No, js jih ne nosim, ker so mi malo ozke.user posted image
Nataknem kake če dragemu kej pripravljam, ampak sem prav smešna. Sej se jih sploh ne vidi tem pod trebuhom.user posted image user posted image user posted image
Od zadaj pa itak... hehehuser posted image user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
16.4.2010 22:07:02   
Caia
Joj, ve se pogovarjate o večjih gatah.Hm, jaz sem danes tud pogruntala, da bi bilo fajnmet kako št. večje. Ampak v prvi nosečnosti pa ni bilo panike. Upam, da se povrnem v prvotno stanje;-)

Glede poroda doma. Seveda mislim rodit otroka v vodo, to je bistveno. Naši porodničarji tega pač ne znajo (čeprav medna v Postojni to gre). To je najprijetnejši priihod za otroka, pa za mamo tudi. Voda te sprosti. Je pa res, da mogoče mi pa ne bo pasalo it v vodo. Potem pač ne bom rodila v vodi. Vendar seže celo nosečnost obožujem namakati, zato predvidevam, da bi mi to lahko ustrezalo zelo.
Glede čestitke za odločitev poroda doma - jaz vam čestitam, da ste se odločile rodit v porodnišnici. Jaz si ne upam več. Meni je bilo prvič preveč travmatično. Imam babico, ki obvlada zadeve zelo, zelo (mi je povedala kako se čekiram in bom vedela, da v naslednjih 24ih urah se bo porod začel!!!). Zaupam ji bolj kot vsemu medicinskemu osebju. 95% porodov gre BP, če bom v tistih 5ih% bomo pač poklical rešilca - imamo manj kot 5 minut do P. Sicer v P sploh ne nameravam it. (Le zakaj naj tam ležim?????) V 14ih dneh moram prijavit rojstvo otroka na občini in to je to. Verjetno bom šla drugi dan po porodu v P zaradi testov (kolki,....), ampak nisem še povsem prepričana. Moje zaupanje v zdravstvo je šibko, bolj zaupam naravi. Čudakinja, nimaš kaj ;-)
Glavno, da bo vse OK z mano in malim.
Seveda sedaj govorim o planu A, vedno gre lahko kaj drugače... veliko tega, večina, pa je tudi v glavi.

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
17.4.2010 7:10:49   
strelkica
Dobro jutro!

Danes spet nismo kaj dosti spali, ker smo od treh ponoči mamici nagajali in jo brcali pod rebra in vse naokol user posted image .
Včeraj sem bila na pregledu, naj bi bilo vse ok, samo ctg sem morala dvakrat delat ker je lenuhec spal. Sem šla v bife v P na sendvič, naravni sok in belo kavo, potem pa je bil živ kot živo srebro, tako da je ok. Odprta sem tolk kot sem bila nič več, tako da je rekel, da se lahko zavleče tja do pdp-ja. No ja kakršno srečo imam znam rodit 1.maja, tako sem starejšega 1.novembra. Na ctg spet 23.4..

Moj dragi je šel plačat za prisotnost in na zavod za transfuzijo krvi po paket za odvzem popko. krvi. Nahrbtnik je kar v avtu in čaka na akcijo.hahahahaha.....

No po pregledu pa sem šla še malo v Supernovo in še malo zapravila za možeka in otročke. Joj take lepe pomladanse-poletne stvari imajo, a kaj naj kupujem če ne vem kolk hitro bom shujšala. Čeprav pri 4 otrocih (večina) znam hitro a ne , ne vem če bom imela kaj veliko časa počivat. Vendar si bom 14 dni vsaj ko bo moj doma kar vzela počitek, da si opomorem potem pa akcija...

(odgovor članu Caia)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
17.4.2010 8:02:06   
emibu
Dobro jutrouser posted image

pr nas piha k zmešanouser posted image pa še mrzzl je za popi*dit...
Morm se pa pohvalt da sma dans zutri z mojim dragim po zlo dolgem času user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zivepo,ja pomojem je tudi tako da medve že samo zaradi velikosti ne nosmo tangic ei a sploh delajo tangice št. 42??user posted image user posted image

caia-te občodujem resno,da si upašuser posted image user posted image bravo user posted image

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
17.4.2010 8:32:45   
biba88
dobro jutro!!!
tok klepetate da komaj sledimuser posted image user posted image user posted image

sex no da vam sporočim veselo novicouser posted image midva sva sexalauser posted image user posted image user posted image user posted image je blo mal smešno,štorasto vendar prijetnouser posted image
tangice za tolk veliko rit kot jo mam jest jih ne delajouser posted image user posted image user posted image user posted image
driska tut jest jo mam večkrat čeprav naj bi biu med nosečnostjo zaprtuser posted image user posted image user posted image
rožice a ste že kej rožice sadile...jest sem nekaj že...sem posadila deset koritov pa sem blačist fertikuser posted image user posted image premal kondicije
caia dobra si....jest si ne bi upala doma rodit....svaka častuser posted image user posted image user posted image user posted image
vrtiček zivepo jest bom mela zasejeno korenje,peteršilj por, zališča(melisa, komarček meta---domač čaj), čebulo, šalotko, jagode, papriko(če je sonce uspeva super), solato, nizek fižol(fajn če ga nasadiš zraven paprik ali katerekoli okopavine ker spada med metulnice in bogati zemljo z dušikom)...nekaj zgodnjega krompirja mogoče (kiflčar) ...pri nas mamo full ogromno nivo in mamo zmer veliko stvari po malem nasejenih...letos vrta ne bom rihtala ker ga imam pri meni doma jest sem pa zdej pri mojmu doma....hvala bogu je pri nas doma dovolj vrtičkarjevb in bojo zasadil še zame...

Neposredna povezava do sporočila: 4444
   [Brisano sporočilo]
17.4.2010 9:16:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu biba88)
  Neposredna povezava do sporočila: 4445
17.4.2010 9:33:04   
emibu
Ja jst lahko navlečem tangice gor (seveda če delajo take) ampak sam v primeru če hočm posončt svojo totalno strijasto rtuser posted image user posted image bemo bogauser posted image user posted image
biba,glede sexa vem kako ti je tut pr nama je blo štorasto in nerodno (dej umakn roko,aua cukaš me,pazi trbuh,au pa ne tko no,dej se obrn)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
caia so govoril v materinski tut o porodu v vodi ampak usak tak porod naj bi se nanazadnje končal v posteljiuser posted image nevem no tkole če lahko moje mnenje dodam tukile sama nebi tvegala pa bemo še tistih 5 dni ležat u bolnci pa kaj no usaj oskrba je prava in aparati so blizu zakaj bi se odrekali temu kar nam lahko pomaga?user posted image učasih so si ženske tko želele da bi mele tako oskrbo,umirale..zdej pa še hočmo touser posted image user posted image hecno..

Neposredna povezava do sporočila: 4446
17.4.2010 9:38:43   
emibu
eno uprašanje grelnike sterilizatorje stekleničk nujno nabavit?mislim boste al ne??mnenja...

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
17.4.2010 9:47:11   
strelkica
Porod doma: Ja res si korajžna jaz se ne bi odločila. Ne vem kakšno izkušnjo si imela pri prvem porodu, ampak jaz sem vseeno za P. Že v Postojni ne bi rodila, ker si ne predstavljam, da bi bilo kaj z mojim otročkom narobe, on bi šel v Lj v jaz pa bi tam ostala, znorim, sigurno. Tako pa imajo tam vse pri roki, da nam lahko pomagajo kolker znajo.

Jaz sem dvakrat rodila v Lj P pa nimam nobenih večjih pritožb, je pa za razumet, da smo vsi ljudje in da ima kdaj tudi katera od babic ali pa potem na oddelku medicinskih tehnikov slab dan. naj ne bi to prenašale na porodnice ampak saj smo samo ljudje, včasih si pač ne moreš pomagat, saj vidimo pri sebi, kako one pa niso nič drugače narejene kot me.

jaz še vedno pravim, da kakršen si ti, tako so oni do tebe. Če si ti pozitivna oseba, se smejiš kolker se lahko in se z njimi pogovarjaš, ter ubogaš njihova navodila, ti NE MORE BIT HUDEGA. Preizkušeno!!!!! Smejala sem se do zadnjega pritiska, in so bili vsi zelo prijazni z mano. Tista babca mi je bila kot da imam mamico mojo pri sebi.

Sicer pa se vsak odloča po svoji vesti.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
17.4.2010 9:51:11   
strelkica
Ja GRELNIK sem nabavila, STERILIZATOR pa posebaj ne. Imam samo tisto posodo, ki je bila poleg el. črpalke za prsi (to sem si nabavila, ker sem si dvakrat izposodila, zdaj pa jo bom imela s seboj v P) v kateri steriliziraš črpalko v mikrovalovki.

Neposredna povezava do sporočila: 4449
   [Brisano sporočilo]
17.4.2010 9:53:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?