|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
15.4.2010 18:32:40   
bubolin
Ojlaaa čvekice.

Joooj moram vam povedat, da sem se danes zbudila s takooo bolečim grlom, da groooza. Sedaj me samo še čaka da mi začne iz nosa tečt pa še kakšna vročino, tako kot pri mojem user posted image   pa smo tam. Noo ja, kakorkoli že upam da čimprej mine. Pa še pregled imam jutri - joooj joooj. Upam, da še ta katero ne okužim user posted image

Izcedek - ja jaz imam tudi nek izcedek. Včasih je bel, včasih rumenkast, včasih prozoren hmmm user posted image No ja pa saj imam jutri pregled.

Britje - ja tudi jaz zaenkrat vse še zrihtam sama, moram sicer parkrat popravljat pa mal se porežen, ampak še gre user posted image

isabeaux - ja upam da boš še malo 2 v 1, drugače pa bravooo za dober pregled user posted image

sex - midva tudi bolj poredko, ker mi glih ne paše prav preveč. Imam občutek, da imam vse zaotečeno tam spodaj, tako da mi ni ravno do tega. Poleg tega imam še polip v nožnici in pri sexu lahko poči, sicer ni nevarno, ampak če bi mi počil potem ne bi več smela seksat. Zaenkrat je še cel user posted image seveda ko pa tako malokrat user posted image

sabri - uuuu danes si pa bila ta zgodnja user posted image

strelkica - ja si pa imela pestro user posted image

angel_tian - jeej si si končno izborila "samsko" dopoldan user posted image aja uspešno likanje user posted image jaz sem to dala že čez - he he sem že bila pridna HB
jolcica - bravoooo za pregled user posted image
rogljiček - čestitam user posted image
julka8 - bravooo za dober pregled user posted image

teja k - čim bolj uspešen zadnji dan. Pa barvooo za kg in da je vse ok.

zivepo - joooj jaz sem ista glede hrane. Kar skos bi lahko jedla, tud če nisem neki lačna, jaoo jaoo user posted image

biba88 - bravooo dobra odločitev user posted image uživatja user posted image

Jaz sem bila danes tudi že pri frizerju, sem samo malo osvežila trenutno frizurco (tko sam mal š**** in obliko), tako da to smo porihtali. Zvečer pa še en fizer (v kopalnici), ker imam jutri pregled user posted image

Drugače pa: danes sem dobila voziček - končno in sicer Implast Bolder, je fuuul lep, res mi je všeč tako da sem fuul happy user posted image Ja pa črne barve in ima take bele krogce iii....

Aja, pa včeraj sem nesla papirje na CSD-i tako da upam da je to sedaj urejeno.

Tako zdaj sem se malo oddolžila, ker se toliko časa nisem nič javljala. Bom poskusila zdaj bolj redno, sicer ne vem če bo ratalo, ampak se bom potrudila user posted image

Držte pesti za jutri, ko imam pregled. Upam, da je moj mišek kej zrastel, ker je bil prejšnjič tako majhen.

Lep dan še naprej user posted image user posted image user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
15.4.2010 20:18:04   
julka8
bubolin - user posted image za jutrišnji pregled!

drugač sm se pa glih prej navečerjala (tuna in kruh), zdej pa nevem kaj bi počela... po en stran bi gledala tv po drug stran bi kej za fax nardila... no trenutno sm pa tle na forumu...user posted image user posted image user posted image

dopoldne sm bla čist gotova zdej pa skor k rožca, mislm kdo bi sledil tem spremembam user posted image user posted image

lep večer user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
15.4.2010 20:58:16   
farina
cer punce,se en dan za mano,vedno tezje mi je s tem trebuščkomuser posted image komi čakam bebicouser posted image , jutr imam pregled,upam da bo vse okej,sicer pa ne pričakujem kaj preveč da bo me pregledoval,ker pri men hitr opraviuser posted image

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 21:55:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu farina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4379
15.4.2010 21:58:46   
*ANA*
bubolin,farina-za jutrišnji pregled user posted image user posted image user posted image

no pa je še en dan za nami user posted image .Mulčka spita,možek dela jaz pa tuki strašim user posted image .
Mene pa tako v dimljah boli-samo desna stran,pa nimam pojma kaj bi lahko blo.Mislite da je mogoče da mi na kak živec user posted image pritiska.Pišuka no še hodit ne morem normalno user posted image .dokler se ne vsedem-vležem je ok potem pa začne taka topa bolečina user posted image -

No upam da ste ostale ok.

Lep večer še naprej

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
15.4.2010 23:47:19   
isabeaux
 Bubolin user posted image user posted image user posted image za jutrišen pregled user posted image

*ANA* verjetno te boli maternična krožna vez...vem kako je to...te zna bolečina kar skupi potegnit...pomaga samo počitek, nič druga...tako da lepo v ležečega pa bo ok user posted image

Farina enakoza jutrišen pregled user posted image

Angel_Tian še zmeraj dobiš iz Mb P račun, kolk si jih kao koštal...jaz sem dobila sedaj poleg prve odpustnice za 4 dni bivanja na intenzivni + vsa zdravila račun za 1546,28 €.....tako da si ne znam predstavljat, kaj tako nabije ceno...user posted image

Da pa se mora prisotnost ob porodu za partnerja plačat, pa mi je totalno mimo, ko itak partner v bistvu prevzame delo, ki bi ga mogle sestre tam opravit...ti prinese vodo, te bodri...itd...mislim nonsens...delo jim odvzameš, pa še plačat morš...user posted image user posted image LOLuser posted image

nič...lep večer vsem skupi...user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
16.4.2010 6:35:55   
_katja_
jutro!

Ena user posted image za lep začetek dneva.

Včeraj sem imela pregled in je vse ok.  Naslednjič imam 7.5. in mi dela tudi ctg.
Upam, da mi tekom dneva uspe prebrat zadnjih nekaj strani...sem malo v zaostanku....

Lp
K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
16.4.2010 8:01:15   
milena2222
Dobro jutro!
Kavico že spila,šibam  v trgovino, pol pa psihične priprave do 12.00 ko imam zobozdravnika...

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
   [Brisano sporočilo]
16.4.2010 8:10:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu _katja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4384
16.4.2010 8:35:02   
sabri
Dobro jutro vsem, vam častim user posted image za svoj rd, malo sem odpeljala v vrtec, zdaj si grem pa torto spečt, uno nutellino ki mi je fenomenalna, njam. Bom pa peljala moje dva srčka v mehiško za kosilo danes, ker se mi jo lušta in to je to. Zdaj pa jem kuhan pršut na polnozrnatem kruhu, sem si privoščila zajtk auser posted image . Lep dan vsem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
16.4.2010 8:44:11   
Angel_Tian
Dobro jutro

spet imam skledo sadne kupe v roki user posted image user posted image (še več jo je že v trebuščku). Grem prebrat, kaj ste včeraj še lepega načvekale, ker se popoldan nisem več utegnila oglasit.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
16.4.2010 9:09:30   
Teja K
Dobro jutro!

Moj zadnji dan user posted image user posted image user posted image !

Še moram par zadeve z revizorko rešit pol pa pogostim sodelavce s tortico in sladoledom, pa še šefica me na malico bojda pelje... pol pa domov... dopust se začne jeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image ....

Popoldan pa vas podrobno preberem, al pa jutri, al pa naslednji teden... ker sedaj še res nimam časa!!

Isabeaux
čestitke za uspešen pregled in dobro rast bebija ... pa čim manj skrbi user posted image

NIč grem pogledat še kaj hočjo od mene user posted image user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
16.4.2010 9:09:43   
jolcica
dobro jutro majčice user posted image user posted image user posted image

no naj bi bil to moj zadnji dan v službi vendar kot kaže niuser posted image user posted image user posted image naj bi bil še pondeljek...se je pr parih stvareh zakompliciralo ki sem jih delala vndar ne spada pod to mesto in kako bo se to speljalo ni še nič jasno mogoče bodo mi kar domov pošiljal da bom delalauser posted image user posted image user posted image poleg tega tista ki bi jo zaposlili na to delovno mesto k sm bla jst ( jst preka študenta se ni dalo a notranje premestitve pa komot) pa še nevejo kolk kmalu bo lahko prišla sem lahko traja do enega meseca da pride sem...in kaj bo tkrt z "mojo" pisarno... joj to bo še zanimivu...mislim da tudi pondeljek ne bo zadnji delovni ampk se bo kar zavleklo pomojem bom res rodila v službi user posted image user posted image user posted image user posted image

in kako ste kaj ve...? no jst sem sicer super se sploh ne sekiram če bom mogla še hodit bom pa več dnarčka mela sm vsaki dan pa sm že povedala da ne tko dvakrat na teden bi šlo user posted image drugače pa mali brcka pridkano pri nas doma ma gre vse po planih sedaj je treba samo še liminat položit ki sva ga včeri z očijem pripeljala domov( se je javu da ga on položi, ma nejsm vedla da mam tko fejst očija res user posted image user posted image user posted image ) no pa elektriko napeljat tko kot je treba kar ima nalogo moj dragi tko da kot kaže bo šlo tko kot sm planirala user posted image user posted image user posted image , no vsaj nekiuser posted image user posted image user posted image user posted image

my little angel :)

Neposredna povezava do sporočila: 4388
16.4.2010 9:10:39   
jolcica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Teja K... uživi kolikor moraš pri meni se zna zavleči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

my little angel :)

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
16.4.2010 9:23:05   
Angel_Tian
zivepo - kar po riti bi te. Zdaj pa ti meni povej, kdaj ti je kdo v zdravstvu že kaj šenkal? Tak al tak celo življenje plačuješ neko zavarovanje, pa dodatno zavarovanje, prispevke od plače - torej če ne ležiš vsak mesec v bolnici in ne jemlješ večino življenja nekih zdravil, imaš tiste cunjice za atija pri porodu že hitro "odplačane" user posted image user posted image

emibu
- spet imela razburljive debate user posted image user posted image Ne se tolk jezit, poglej kako se je naša moi "umirila" user posted image

moi - nehaj lenarit user posted image pridi meni pomagat, imam fuuuuuuul dela. Pa kak kafe tudi dobiš user posted image

isabeaux - user posted image user posted image da je rezultat pregleda tako pozitiven. user posted image user posted image user posted image bolnišnična hrana. Jaz pa moram priznati, da ko sem Tiana rodila, mi je tista hrana v P bila ok. Ali pa sem res slučajno naletela na dneve kakih boljših menijev? user posted image

bubolin - mene hoče grlo tudi nekaj jezit, ker pač veliko direkt iz hladilnika pijem in pojem kaj hladnega. Ampak se delam, kot da nič ne vem, pa je kar bojše user posted image user posted image

Se je pa mali danes ponoči jokal, ker ga je nekaj bolelo. Pa sem mislila, da mi na kak zob kaže, ker je tako za notri v usta govoril. Pa je rekel, da ne, da ga grlo boli user posted image Pojest pa ni hotel niti meda niti kakega sirupa. No, ko kar ni in ni mogel zaspati nazaj, sem mu le dala eno malo dozo lekadola. Potem je lepo spal do jutra in zdaj zjutraj je tudi rekel, da je vse v redu. Čudno no user posted image

Ja, moje samsko dopoldne je bilo kar produktivno, sem skoraj vse zlikala in potem celo uspela pospraviti te male krpice v omaro. Pa lotila sem se tudi že Tianovih poletnih oblačil, so tudi že oprane in zlikane. Danes me čakajo še plenice, sprotno pranje in seveda še nekaj mojih cot in cot od dragega so na kupu user posted image Kar zakleto no, nekak ne zmanjka user posted image

user posted image user posted image za voziček in user posted image user posted image za današnji pregled.

farina - tudi ti lepo porihtaj danes na pregledu user posted image user posted image

gromska - fino, če vas takole razganja. Upam, da imate vse tako pridne moške, da vas "rešijo" muk user posted image Jaz sem bolj tako kot zivepo, nepotrebna, čisto zrela za nuno user posted image user posted image user posted image
Me je moj včeraj vprašal, kdaj bo spet imel ogromno seksa. Pa sem mu rekla, da takrat, ko si bo kako lubico našel user posted image user posted image Saj ni vedel, kam naj se obrne hehehehe.

isabeaux - uh, tale tvoja cifra iz računa me je pa kr malo presenetila. Jaz sem 4 leta nazaj dobila za 4 dni (ker je mali imel drugi dan malo vročine, nisva smela tretji dan že domov it) račun za 1350 eur. Pa nisem bila na intenzivni in tudi nobenih zdravil ni bilo. Razen, če je že sam porod tako drag. Ja pa verjetno vse tiste cotike in plenice, ki so jih mogli prat user posted image Kaj te vem, drago je vedno no user posted image user posted image

_katja_ - user posted image za uspešen pregled in veselo branje ob kavici ti želim.

zivepo
- dober tek user posted image user posted image

sabri - enkratno sončen in topel dan za rojstni dan user posted image Vse najlepše ti želim user posted image

teja k - user posted image user posted image user posted image na poti iz vrtca sem se na tebe spomnila, kako se ti danes lahko že rit smeji, ko ti je zadnji dan user posted image Uživaj danes in kaj dobrega si na malici privošči user posted image

jolcica - ne zavlačuj predolgo v službi ali naj ti pa te dni duplo plačajo user posted image Dovolj dolgo so vedeli, da boš šla na "pavzo".

Zdaj se pa spet lotim likanja user posted image user posted image user posted image Se more tole pri meni brat kot neka obsedenost z likalnikom user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
   [Brisano sporočilo]
16.4.2010 9:32:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4391
16.4.2010 9:37:18   
Teja K
Zivepo itak da bo cajt za RR - še več ga bo user posted image , bom lahko sproti komentiralauser posted image

Angel, vidim da si bila že pridna, mene še vse to čaka (likanje in pranje), da ne govorim o opremljanju user posted image

Jolčica ne pusti se jim preveč izkoriščat... ni tvoja krivda da niso zrihtali nadomeščanja kot je treba

Neposredna povezava do sporočila: 4392
16.4.2010 9:39:39   
san
na hitro. sem še 2v1, na sveže preseljena z nič časauser posted image

uživajte, upam, da set tudi ve vse uredu, če je slučajno že katera rodila pa congratulationsuser posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
16.4.2010 9:43:53   
julka8
dobro jutro! tut js častim kontra en user posted image  user posted image

spet je tak lep sončen dan, js pa nevem česa naj se najprej lotm..user posted image user posted image user posted image bom kr najprej kavico spila do konca..user posted image user posted image user posted image

farina
- tudi tebi user posted image za današnji pregled

katjauser posted image da je bilo na pregledu vse ok!

ajoj milena - tebi pa kar ene par user posted image user posted image user posted image ko vidim da maš zobarja dans..user posted image user posted image

sabri - vse najboljše in lepo užij današnji dan!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

A_T - jamsi, sadna kupa..user posted image user posted image mi lušte delaš...user posted image

Teja K - čestitke za zadnji dan!! user posted image

jolcicauser posted image da bo kmalu tut tvoj zadnji delovni dan!!

no zdej sm malo pokomentirala zdej grem pa se nečesa lotit ... nevem še kaj, neki že.. user posted image user posted image user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 4394
   [Brisano sporočilo]
16.4.2010 9:53:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu julka8)
  Neposredna povezava do sporočila: 4395
16.4.2010 9:56:46   
barvar
Dobro jutro!
Sem vas prišla še malo pogledat, da vidim če ste kaj pridne user posted image . Včeraj sem imela pregled, naš user posted image tehta okrog 2700g, naslednji pregled imam 22.4., potem pa bomo videli za naprej. Predvidoma mi bodo porod sprožili konec meseca, če se ne bo prej odločil priti na svet. Glavica je namreč precej velika (čisto po mami), moja medenica pa ne tako zelo user posted image user posted image user posted image . Posteljica pa tudi že kaže prve znake staranja, tako da je G rekel, da bomo čakali samo tako dolgo dokler bo bebi še v primerni kondiciji.
Jaz se super počutim, tudi spim zadnje čase vredu, tako da zaradi mene je še lahko na toplem. Ampak punce, naši dnevi se bližajo user posted image user posted image user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
16.4.2010 10:07:01   
emibu
žiiivjooouser posted image

Pri nas mamo sonček,še mal in bo prizidek gotov danes delajo še finišuser posted image ,pa še preko bolhe sem kupila igralni center in vrtiljak Fisher price mi je tkooo biu ušeč sam je u baby centru 60 eur jst sm ga pa dobila za 25user posted image   juhuuu sam poslat mi še morjo se razumeuser posted image user posted image
Učeraj se mi je ratalo pobrit spodi huraaa za meneuser posted image user posted image in to s samo eno urezninouser posted image

isabeux- en vlkii huraa za tebe in tvojo bebico,me vesli da je use OK
izcedek-mam jst tak gost rumen,pa srbi me...user posted image
sex-no tut midva že kr neki časa nisma sploh mi ne paše več...mojmu rajš drugač pomagamuser posted image user posted image
frizer-tut jst bi mogla mal osvežit za poletje pa nevem kako mate kašen predlog??????lase mam pa do ramen..temne..pa spredi frufru ki je preraščen tak da je zdj use vrženo na stranuser posted image user posted image
sabri- Useee naj naj*
angel_tian-
ja Moi je res popustilauser posted image user posted image user posted image hecam seuser posted image user posted image Pa če mi ta ženska čedalje bolj najeda no dans me je moj dragi tko prijetno presenetu da sm misnla da bom poletela od srečeuser posted image reku je kak bomo stopniščee ki vodi po notranji strani hiše zadelaluser posted image user posted image user posted image kar pomeni da vešča nebooo mogla gorrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image jooooi kak mi je smešno user posted image user posted image user posted image user posted image
Zivepo-jezila sem se eno stran nazajuser posted image user posted image user posted image na strani 175user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4397
16.4.2010 10:13:28   
milena2222
Sabri- user posted image za rojstni dan!

Zivepo-jaz bom v nedeljo delala kosilo za mamin rojstni dan...pa sem nabavila v trgovini kajmak,pa nisem vedla a bi ga jedla al ne.Ti ga čist normalno ješ, kot vidim?

Neposredna povezava do sporočila: 4398
16.4.2010 10:22:58   
m_aja
hei hei
da se še jaz malo javim, sej bi komentirala ampak sproti pozabim kaj je kera napisala user posted image tak da vsem ki mate preglede user posted image user posted image čim več lepih novičk,
sabri - vse naj naj
ena je omenla bolečino v dimljah jaooo tud mene to grabi ne morem hodit te pač ležim sem si namreč vzela dva dneva dopusta v šoli user posted image

drugače pa uživajte še zadnjih par tednov 2 v 1 user posted image

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
16.4.2010 10:38:56   
Angel_Tian
zivepo - saj te ne bom po riti no user posted image Sem hotela pravzaprav samo delček svojega mnenja izrazit, pri tem sem se pa istočasno še malo nad tebe spravla user posted image user posted image user posted image

Mojemu sem včeraj posredovala Žigatovo "idejo". Pa je moj rekel, da si noče it spet lušt delat (kot je zdaj to dve leti zapored počel), ker ga potem preveč trga. Izpita tak nima, če bi ga šel delat, bi si pa sigurno hotel kaj kupit, ampak tisti denar pa raje kam drugam vloži (hiša) user posted image Tako da žal, naš ati gre med dinozavre user posted image user posted image

teja k - jaz tak vem, da ti bo vse uspelo pravi čas uredit. Sebe tudi tako prepričujem user posted image Saj jaz sem zaenkrat tudi samo oprala in zdaj likam. Opremo pa bom pripeljala od mojih verjetno v soboto, ko bomo šli po prikolico in lahko spotoma kar naložim postlco, jogi, voziček, stajico... uh, tega je še polno. Potem bosta moja moška to zelo pomembno sestavila, jaz počistim in spet bo na vrsti premetavanje pohištva user posted image user posted image user posted image
Še vedno sem zelo v zaostanku s spomladanskim čiščenjem user posted image

Saj bova uspeli! Go girl, go girl user posted image user posted image user posted image

san - čestitkeeeeeeeeeee za selitev user posted image user posted image Vesela sem zate (no, saj za tvoje tudi). Pa le glej, da nas boš še poznala zdaj, ko si tak fina user posted image

barvar - no tole je bilo pa zdaj kar presenečenje, ko sem prebrala, da ti bodo porod sprožili. Ampak saj je važno, da je vse ok z vama.

emibu - user posted image user posted image za uspešen nakup. To se je pa res splačalo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zagrajeno stopnišče. Super, ampak točno tako mora bit user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?