Angel_Tian
|
zivepo - kar po riti bi te. Zdaj pa ti meni povej, kdaj ti je kdo v zdravstvu že kaj šenkal? Tak al tak celo življenje plačuješ neko zavarovanje, pa dodatno zavarovanje, prispevke od plače - torej če ne ležiš vsak mesec v bolnici in ne jemlješ večino življenja nekih zdravil, imaš tiste cunjice za atija pri porodu že hitro "odplačane" emibu - spet imela razburljive debate Ne se tolk jezit, poglej kako se je naša moi "umirila" moi - nehaj lenarit pridi meni pomagat, imam fuuuuuuul dela. Pa kak kafe tudi dobiš isabeaux - da je rezultat pregleda tako pozitiven. bolnišnična hrana. Jaz pa moram priznati, da ko sem Tiana rodila, mi je tista hrana v P bila ok. Ali pa sem res slučajno naletela na dneve kakih boljših menijev? bubolin - mene hoče grlo tudi nekaj jezit, ker pač veliko direkt iz hladilnika pijem in pojem kaj hladnega. Ampak se delam, kot da nič ne vem, pa je kar bojše Se je pa mali danes ponoči jokal, ker ga je nekaj bolelo. Pa sem mislila, da mi na kak zob kaže, ker je tako za notri v usta govoril. Pa je rekel, da ne, da ga grlo boli Pojest pa ni hotel niti meda niti kakega sirupa. No, ko kar ni in ni mogel zaspati nazaj, sem mu le dala eno malo dozo lekadola. Potem je lepo spal do jutra in zdaj zjutraj je tudi rekel, da je vse v redu. Čudno no Ja, moje samsko dopoldne je bilo kar produktivno, sem skoraj vse zlikala in potem celo uspela pospraviti te male krpice v omaro. Pa lotila sem se tudi že Tianovih poletnih oblačil, so tudi že oprane in zlikane. Danes me čakajo še plenice, sprotno pranje in seveda še nekaj mojih cot in cot od dragega so na kupu Kar zakleto no, nekak ne zmanjka za voziček in za današnji pregled. farina - tudi ti lepo porihtaj danes na pregledu gromska - fino, če vas takole razganja. Upam, da imate vse tako pridne moške, da vas "rešijo" muk Jaz sem bolj tako kot zivepo, nepotrebna, čisto zrela za nuno Me je moj včeraj vprašal, kdaj bo spet imel ogromno seksa. Pa sem mu rekla, da takrat, ko si bo kako lubico našel Saj ni vedel, kam naj se obrne hehehehe. isabeaux - uh, tale tvoja cifra iz računa me je pa kr malo presenetila. Jaz sem 4 leta nazaj dobila za 4 dni (ker je mali imel drugi dan malo vročine, nisva smela tretji dan že domov it) račun za 1350 eur. Pa nisem bila na intenzivni in tudi nobenih zdravil ni bilo. Razen, če je že sam porod tako drag. Ja pa verjetno vse tiste cotike in plenice, ki so jih mogli prat Kaj te vem, drago je vedno no _katja_ - za uspešen pregled in veselo branje ob kavici ti želim. zivepo - dober tek sabri - enkratno sončen in topel dan za rojstni dan Vse najlepše ti želim teja k - na poti iz vrtca sem se na tebe spomnila, kako se ti danes lahko že rit smeji, ko ti je zadnji dan Uživaj danes in kaj dobrega si na malici privošči jolcica - ne zavlačuj predolgo v službi ali naj ti pa te dni duplo plačajo Dovolj dolgo so vedeli, da boš šla na "pavzo". Zdaj se pa spet lotim likanja Se more tole pri meni brat kot neka obsedenost z likalnikom