|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
14.4.2010 0:09:41   
Tincy90
K bi blo pri useh tako egleria bi blo lepo ja...eni nismo take sreče. (ampak useen preživimo user posted image )

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
14.4.2010 7:19:31   
egleria
tincy saj sem rekla da se je brezveze sekirat. ti maš tako lepo pa zdravo pikico doma da si lahko ponosna in srečna. ne sekiraj se za ostale stvari. user posted image oni so na izgubi ne ti..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
14.4.2010 11:38:43   
Tincy90
Maš prou ja.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
14.4.2010 12:55:59   
emibu
ojla puncee

Egleria,rodila bom naravno pa nej še tko boli da bi pršlo do kakih poškodb živcev v hrbtenici??ne hvala bom že potrpela.
SA5i,ka pa če bi probali s kašnimi topi ker se le raztegujejo jst sam še to povečini nosim modrci so mi tko smotani za gor vlečtuser posted image
Glede kak povedat staršem sam ne se sekirat ei,sama sm tok mal stara na začetku je itak šok zdej hehe ko bi jij zdej vidli usi norijo kdaj bo vn prkuku,sam sm pa že povedala da do neke meje se nj slinjo po njem ko bo preveč znam zaropotat isto je pr nesvetih okol bebice k se bo začelo vsiljevanje bo ogn u streh nj si svojga nrdijo bemtišuser posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
14.4.2010 13:10:06   
Aninchy
Emibu, se čist strinjam s tabo, ampak EA bi pa jst imela, pa žal v Celju ni na voljouser posted image Mam zlo nizek prag bolečine in že zadnji, ko sem imela neke lažne popadke sem mislila, da me bo kar pobralo! Pa še sama priporočila sem slišala od dveh kolegic, menda da se tudi hitreje okreva po porodu, ker nisi tako izmučena...

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
14.4.2010 14:58:38   
emibu
hitreje okreva po porodu,sam porod delj traja..mene j epopolnoma odbil k mi je G povedala za poškodbo živcev,neke glavobole itd. rajš en tedn delj ležim k pa to.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
14.4.2010 19:29:10   
egleria
pri EA je tudi to da ti je ne dajo če se ne odpiraš, zaradi tega ker to še bolj zavira odpiranje. in večinoma je potem vsaka kr fajn šivana po EA. to pa zna fajn bolet potem..
jaz sem rodila naravno pa mi ni žal. pa niti šivana nisem bla user posted image user posted image v Celju so res fajne babice, znajo fajn spodbujat pa prijazne so user posted image

od moje kolegice sorodnica pa nikoli več ne bo hodila ker ji je EA poškodovala živce al neki v hrbtenici.. sam ona mislim da ni rodila v SLO.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
15.4.2010 7:44:27   
emibu
Egleria,ja sej tega sm se jst ustrašla ma lej zakaj bi u neki drezala e ni treba jst se skor polulam od straha k sm pr zobarju in kr meče me po stolu sam tle bom pa pač mogla zdržat to sm si zabila v glavo in pikauser posted image
No dans sem sanjala da sm rojevala  (jaa speeet) nevem ka je z mano sam še to sanjamuser posted image user posted image in pol je rekla babca nj ga primem ker je glavca že zuni in u tistem sem se zbudila ker sem misnla da je že res kej in držala svoje kolenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No useem želim en lep dan papa*

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
15.4.2010 9:11:37   
egleria
emibu sej js tud kr skup padem pri zobozdravniku.. ja še zdej ja user posted image pa sem vseeno preživela porod, pa celo umetne popadke..
ti maš pa res zanimive sanje zadnje čase user posted image če bi blo vse res kar si sanjala bi mela mnde že 10 otrok user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
15.4.2010 10:08:22   
emibu
ja,use skupi mi je na psiho udarl mensezdi kr itak nč druga več n eraztmišlam k kdaj bo pršu vn in še enkrat kdaj bo...user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
15.4.2010 11:31:45   
sa5i
ah jaj ti emibu user posted image res nas veš nasmejati user posted image imaš pa prav to res dela psiha. saj meni se je tudi že sanjalo, da rodim pa vsega boga. v sanjah sploh nikoli ni bilo hudo. to pa zato ker cel čas razmišljamo kako to bo pa kdaj bo pa kakšen bo otrok.... no saj zase vem, da sploh kaj drugega nimam v glavi user posted image še malo pa bo, jaz se bom pa res še načakala user posted image

nič uživajte v sončku, preden spet vlije.. user posted image

aja ima katera idejo kaj za rojstni da kupiti očetu in dragemu?''?

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
15.4.2010 11:35:27   
innes4
Punce, vidm da teče debata o EA...jest sem bla na pradavanju, ker sem si rekla, da če pač grem na predavanje in izvem vse stvari iz ust anesteziologinje, me nič ne stane. In morm povedat, da jest sem čist navdušena nad EA user posted image Pri nas na Jesenicah je na voljo 24/7 in je brezplačna, poleg tega je pa zdej walking EA, kar pomeni, da ni treba več samo ležat, tko kt je blo včasih, kar me je še bolj vzpodbudilo.
Jest spoštujem vse tiste, k ste/boste rodile naravno...sama zase pa razmišljam tako, da zakaj bi trpela bolečine, če mi jih ni treba.Ko grem na kakšno operacijo, tut dobim anestezijo, mi ne delajo nič na živo, pa ima vsaka protibolečinska zadeva stranske učinke (tut lekadol).
To, da ti lahko poškodujejo živc in da postaneš hrom, je pa taka možnost kot da doživiš srčni zastoj in umreš zaradi reakcije na lekadol, torej možnost je skorej nična.

Tko da bravo user posted image za tiste k bojo/so rodile naravno, in bravo user posted image za tiste k bojo/so rodile z EA user posted image user posted image super je to, da ima vsaka možnost odločitve...no razn tist, pri katerih v porodnišnici ni EA (pa še tiste se lahko odpeljejo v kakšno drugo porodnišnico, če majo čas user posted image )

drugače pa en lep sončen dan vam želim user posted image

< Sporočilo je popravil innes4 -- 15.4.2010 11:36:49 >

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
15.4.2010 12:55:05   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: innes4

Pri nas na Jesenicah je na voljo 24/7 in je brezplačna, poleg tega je pa zdej walking EA, kar pomeni, da ni treba več samo ležat, tko kt je blo včasih, kar me je še bolj vzpodbudilo.
Jest spoštujem vse tiste, k ste/boste rodile naravno...sama zase pa razmišljam tako, da zakaj bi trpela bolečine, če mi jih ni treba.Ko grem na kakšno operacijo, tut dobim anestezijo, mi ne delajo nič na živo, pa ima vsaka protibolečinska zadeva stranske učinke (tut lekadol).
To, da ti lahko poškodujejo živc in da postaneš hrom, je pa taka možnost kot da doživiš srčni zastoj in umreš zaradi reakcije na lekadol, torej možnost je skorej nična.

No, se čist strinjam! Tud jst bi mela EA, sam je na žalost v Celju ni, čeprav so jo baje že imeli... Prisegajo na ultivo... ampak meni, moram priznat, nič kaj ne dišiuser posted image Ampak vem, da ko bom imela ta hude popadke, bom pustila, da naredijo čist vse kar hočjo, sam da neha bolet!!user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
15.4.2010 13:04:50   
innes4
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

No, se čist strinjam! Tud jst bi mela EA, sam je na žalost v Celju ni, čeprav so jo baje že imeli... Prisegajo na ultivo... ampak meni, moram priznat, nič kaj ne dišiuser posted image

Na tem predavanju so pa nam rekli, da je ultiva za nekaj časa prepovedana user posted image oziroma, da nej bi naredil neko pavzo, ker baje določene stvari še niso čist raziskane user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
15.4.2010 13:09:57   
Aninchy
Hmm... ne vem no, jst sploh nisem razmišljala o njej, pa mi je v P sama rekla, da je to na voljo, ko sem vprašala, če imajo epiduralno. Pol sem pa mal brskala po netu, pa pravijo, da če ni EA, pol je tud to v redu, drugače je pa najboljše naravno (itak) - sam de boli ko user posted image . user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
15.4.2010 15:11:56   
emibu
tok napisala pa mi je vn vrgl user posted image user posted image user posted image user posted image se bom mal kasnej še enkrt potrudla

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
15.4.2010 17:43:26   
MoZza7
Živjo!
Jaz mam eno nujno vprašanje... Kaj je veliko možnosti, da test pokaže negativno, kljub nosečnosti, če ga delaš zvečer? Ker jaz ne bom mogla čakati. Sem že predolgo čakala :S Hvala za odgovore!

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
15.4.2010 18:59:05   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: MoZza7

Živjo!
Jaz mam eno nujno vprašanje... Kaj je veliko možnosti, da test pokaže negativno, kljub nosečnosti, če ga delaš zvečer? Ker jaz ne bom mogla čakati. Sem že predolgo čakala :S Hvala za odgovore!

odvisno koliko časa ti zamuja. če samo kak dan potem ni glih zanesljivo delat zvečer.. počakaj do jutra da ne boš vrezveze razočarana..
držim pesti za plusek

(odgovor članu MoZza7)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
15.4.2010 19:03:05   
egleria
aninchy sploh ne boli tk fejst da se nebi dalo zdržat.. obstajajo hujše bolečine.. js ko sem mela take probleme z bradavicami sem izjavila da bi rajši šla še 100000000x rodit naravno brez vsakih protibolečinskih sredstev kot pa doživljala te bolečine.. 

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
15.4.2010 19:33:36   
witch
So se začeli lepi dnevi in vozičkate svoje user posted imageuser posted image pa se sprehajate in nabirate kondicijo za porod... lepo lepo user posted image mi brez user posted image in neuser posted image pa doma v sobah veselo user posted image  user posted image user posted image user posted image
Kako ste? Tija, Alisa in Patrik ubogajo kaj ali nič? user posted image
Punce da še vam malo pojamram... Točno čez en teden (22.) je dan ko je ne pričakujem. In že od O naprej me skoraj vsak dan počasi bolijo jajčniki in vse spodaj. Zdaj se je pa pojavila bolečina v spodnjem delu trebuha (in niso jajčniki), pa tudi beli tok sem dobila (ki ga nimam skoraj nikoli). Danes pa se mi je ful začelo vrteti (imam pa tudi malo nižji pritisk). Pa ne vem če je to psiha, ali kaj pomeni, ali sem nora... Malo sem mogla pojamrati user posted image upam na najboljše v četrtek. Bom pa seveda javila rezultat user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
15.4.2010 19:42:46   
MoZza7
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

odvisno koliko časa ti zamuja. če samo kak dan potem ni glih zanesljivo delat zvečer.. počakaj do jutra da ne boš vrezveze razočarana..
držim pesti za plusek

Hvala za pomoč! No problem je v tem, da jem KT in sem prejšnji mesec pozabila vzeti tabletko ravno v času ovulacije in to z 24 urno zamudo, tako da sem se hotla prepričat za vsak slučaj, če se ni kaj prijelo, ker sem nafilana z vsemi možnimi tabletami, tak da nočem da bi blo kaj narobe. Prej sem naredila test in je bil negativen, bom pa še enega zjutraj, da se res prepričam... Ne vem kak bom zdržala še te tri leta da se čez šolo preguram, ker je želja res ogromna :(  pa lep pozdrav vsem !

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
15.4.2010 20:30:18   
egleria
aja, jaz sem misla da hočeš plusek.. no potem pa držim pesti da se vse izteče kot si želiš user posted image

(odgovor članu MoZza7)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
15.4.2010 20:48:30   
mladika
Zdravo punce!!sem vidla da teče beseda o EA pa bi še jst neki povedala,če lahko,sicer še nisem rodila in nisem user posted image  (upam da bom kmaluuser posted image ),sem pa študentka zdravstvene fakultete in sem že vidla usega boga.Tko da punce,tiste,ki lahka raje ne rodit z EA,ker se s hrbtenjačnimi živci ni za špilat,poleg tega,pa se sam porod lahka zavleče,oz. se faze poroda podaljšujejo,poleg tega pa lahka pride tudi do dokončanja poroda z inštrumenti,kar pa lahko ima za posledice tudi prizadetost otroka!!Tak da jst sem osebno za naraven porod-kolikor je to seveda mogoče,tiste ki pa želijo EA pa same najbolje vejo!!Sama osebno sem usaki ženski povedala kaj si mislim o EA in pa razloge za in proti,pol sem pa rekla na tebi je pa da se odločiš...samo tolko informativno!!

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
15.4.2010 20:51:22   
MoZza7
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

aja, jaz sem misla da hočeš plusek.. no potem pa držim pesti da se vse izteče kot si želiš user posted image

Hehe. Hvala za lepe želje! Čeprav podzavesto, si plusek zelo želim, ampak bi bila problem finančna in prostorska stiska, tako da bomo načrtovanje dojenčka uvrstili v čas, ko bodo malo boljši pogoji. Mi pa veliko pomeni, če lahko preberem kako se druge borite in ste v pričakovanju, ali pa že srečne mamice, ker imamo podoben način mišljenja in to mi je všeč, ker ponavadi nišče ne razume moje silne želje po otroku. Rada bi se mogoče malo večkrat pridružila kaki temi, če vam ni odveč, ker mi je zanimivo in še poučno. Bom pa imela manj dela ko bom nosečka :D

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
15.4.2010 21:27:19   
mladika
kaj še u šolo hodiš,u srednjo al si že na fakulteti,ko si napisala da imaš še tri leta šolanja??

(odgovor članu MoZza7)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?