|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
15.4.2010 9:00:13   
mag3
anabel85 bližnjim po prvem pregledu, ostalim pa pol po treh mesecih, ko bo bolj ziher.

(odgovor članu anabel85)
Neposredna povezava do sporočila: 476
15.4.2010 9:01:20   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: anabel85

dobro jutro souser posted image , kako ste?
me zanima kdaj ste mislile povedati, da ste user posted image ? po prvem predledu, prej ali kasneje?

Jaz sem se odločla, da staršem že prej, ker poglej, kdaj imam komaj pregled user posted image
V službi pa po 3 mesecih komaj... prijateljicam pa tudi postopomauser posted image

(odgovor članu anabel85)
Neposredna povezava do sporočila: 477
15.4.2010 9:13:01   
*srečka*
Jaz sem pa v službi že mogla povedat, je glih tko naneslo zaradi ene zamenjave in so na sestanku vsi gledali mene user posted image , pol sem jim pa povedala, da name pač ne računat, ker ....user posted image  ( oh še sreča). Pol sva pa povedala tud domačim in jim zabičala, da še ne govort naprej, ampak mislim da so to mal prevelke zahteve. Ah sej bomo hiter tam.

Se pa sploh ne počutim dobro danes, slabo mi je, nos imam zapacan, pa še grlo me mal boli. Upam, da me ne zagrabi kaj resnega. Je pa tud naš mali nekaj čudn in sam čakam, da me pokličejo z vrtca.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 478
15.4.2010 9:15:15   
kar_ena
Dobro jutro!

Hja a ni grozno, tole "kdaj lahko poveš"! Mene kar razganja od sreče,povedat ne smem pa nikomur, ker me je kar strah, da bo kaj narobe, če se začnem prehitro veselit user posted image .

No še dobro, da imava z Lubijem isti problem, tk da pol cele dneve sam o tem čvekava :D.

< Sporočilo je popravil kar_ena -- 15.4.2010 9:16:36 >

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 479
15.4.2010 9:20:03   
anabel85
res bi najraje kar povedala, ampak je pol tist slab občutek,... kaj pa če kaj ne bo uredu....
jaz razmišljam, da bi povedala najbližnjim po prvem pregledu in vrjetno tudi dvem prijateljicam....
pol pa ostali že zvejo postopoma....user posted image

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 480
15.4.2010 9:21:28   
*Star*
Js sm pa dons tko tečnauser posted image user posted image user posted image
Sem opazla, da me najmanjša stvar iz tira vrže, prav grozna sem , resuser posted image

Kje pa je naša lidik danes??user posted image

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 481
15.4.2010 9:21:59   
fuego
Jutro še od mene.
Čestitke novim članicam naše skupine...user posted image
Drugače pa tudi jaz mislim povedat bližnjim po prvem pregledu, ostalim pa pol postopoma - morda po nuhalni.
Se mi zdi, da prvi trije meseci najpočasneje minevajo...ko čakaš na prvi pregled, pa na nuhalno...pol ko si pa v drugem trimesečju, pa si po moje le malo oddahneš in čas hitreje mine...pa pol začneš z nakupi za dojenčka...po moje mine kot šus.
Sam zdle se mi pa vleče, ker še nič ne vem, če vredu poteka nosečnost...in bom na trnih do pregleda!user posted image
Ampak treba je bit optimističen...

(odgovor članu *srečka*)
Neposredna povezava do sporočila: 482
15.4.2010 9:27:22   
anabel85
imas prau.... vse bo še lepo, samo brez skrbi in stresa...user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: fuego

Jutro še od mene.
Čestitke novim članicam naše skupine...user posted image
Drugače pa tudi jaz mislim povedat bližnjim po prvem pregledu, ostalim pa pol postopoma - morda po nuhalni.
Se mi zdi, da prvi trije meseci najpočasneje minevajo...ko čakaš na prvi pregled, pa na nuhalno...pol ko si pa v drugem trimesečju, pa si po moje le malo oddahneš in čas hitreje mine...pa pol začneš z nakupi za dojenčka...po moje mine kot šus.
Sam zdle se mi pa vleče, ker še nič ne vem, če vredu poteka nosečnost...in bom na trnih do pregleda!user posted image
Ampak treba je bit optimističen...

(odgovor članu fuego)
Neposredna povezava do sporočila: 483
15.4.2010 9:52:00   
*srečka*
user posted image Jaz imam pa prov srečo, tud prvič sem mogla povedat že prej, ker sem bila v službi na nekem projektu edina in  nisem imela zamenjave, tak da sem mogla povedat, da pač nisem sigurna in da naj usposobilo še nekoga v primeru, da me nekaj časa ne bo. Pa so se obnašal, kot da nič ni in itak sem pol delala čist do konca. Zdaj je trenutno v službi zatišje pred nevihto in vse skupaj poteka kar umirjeno, tako da zaenkrat ni težav z bolniškami, če se bo pa nevihta razbesnela, jo bo pa *srečka* mahnila na bolniško. 

(odgovor članu anabel85)
Neposredna povezava do sporočila: 484
15.4.2010 10:56:44   
Mjavmjav
Dan punce!

A mogoče kera kaj ve kaj je z Mićo? Mene je kr malo strah, imam tudi jutri pregled, pa vem da sva v približno podobni situaciji... user posted image user posted image Se mi zdi da nisem zasledila nobenega odgovora od nje odkar je šla na pregled... je pa res da je že tok strani, da se kdaj pa kdaj tudi kaj spregleda user posted image

Drugače sem pa fuuul vesela, da je kooončnooo sonček zunaj. Se mi zdi da sem bila v tistem kislem vremenu še bolj občutljiva in še bolj tečna kot sicer user posted image

Pejte mal ven in nikar si ne belite glave s službo! Pikice si na prvem mestu...

(odgovor članu *srečka*)
Neposredna povezava do sporočila: 485
15.4.2010 12:36:07   
*Star*
Danes pa nič kaj preveč ne čvekamouser posted image
Kaj ste vse tolk zatopljene v delo? Kot je rekla mjavmjav, delo na stran, pa malo na pikice mislituser posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 486
15.4.2010 12:38:49   
BabyKitty
Jao... mislim na pikico ja... zato moram pa delat user posted image da bo za voziček user posted image

Glede telovadbe... sem dala že nekaj strani nazaj link do partisa kjer si lahko dol snamete...

Upam da je z našo predrago mićo vse vredu user posted image user posted image user posted image in da se nam kaj javi in pove kako je...

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 487
15.4.2010 12:42:28   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty
Upam da je z našo predrago mićo vse vredu user posted image user posted image user posted image in da se nam kaj javi in pove kako je...

Jaz tudi... user posted image  

Spet jaz s svojimi vprašanji... Kdaj se nameravate naročit na NS?
Ker jaz imam 1. pregled komaj v 11. tednu, NS se pa vidi od 11.-14. tedna... Zato sem razmišljala da bi se že kar zdaj naročila. Kaj ve mislite?

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 488
15.4.2010 13:26:11   
BabyKitty
Jaz sem tudi to razmišljala... počakala bom še do konca meseca, potem se bom pa naročila...

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 489
15.4.2010 13:38:49   
mag3

Jao... mislim na pikico ja... zato moram pa delat user posted image da bo za voziček user posted image

Glede telovadbe... sem dala že nekaj strani nazaj link do partisa kjer si lahko dol snamete...

Babykitty kater voziček imaš ogledan?

Neposredna povezava do sporočila: 490
15.4.2010 13:39:37   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

Jaz tudi... user posted image  

Spet jaz s svojimi vprašanji... Kdaj se nameravate naročit na NS?
Ker jaz imam 1. pregled komaj v 11. tednu, NS se pa vidi od 11.-14. tedna... Zato sem razmišljala da bi se že kar zdaj naročila. Kaj ve mislite?

*Star* tudi jaz se bom naročila drug teden.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 491
15.4.2010 13:51:12   
BabyKitty
mag3 jaz imam vedno ugledanega najdražjega user posted image pišuka... zakaj mi ni najlepši noben za 300 EUR user posted image sta mi pa blazno všeč quinny in maxi cosi mura... ampak bo treba še mal žgančkov pojest, da bomo prišli do nakupovanja vozička user posted image

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 15.4.2010 13:53:52 >

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 492
15.4.2010 14:10:55   
miskula
Jaz sem domačim že povedala, zato ker je to težko pričakovani user posted image , oni so pa tut že ščvekali naprejuser posted image . Kaj čem če so pa z nama vred vsi tako veseli. Pa prijateljice tudi že vejo, moj pa ni še nobenmu prjatlu povedal. Pa itak če bo kaj narobe ( ker vem da ne bo .... je treba razmišjat pozitivno)user posted image bi ti vsi vedli in mi stali ob strani. Ostala vesoljna Slovenija user posted image pa bo zvedla po NS ali pa po 3 mesecih.

Zdaj sem bla v trgovini, pa srečam znanko in ona takoj nekaj zmatrana zgledaš al bo naraščaj al kaj? Pa itak ne smeš zanikat in sem rekla ja. user posted image

Jaz se bom pa po prvem pregledu naročila na NS, kater bo kar hitro. user posted image

Mića kako je user posted image

otroci so naše največje bogastvo

Neposredna povezava do sporočila: 493
15.4.2010 14:28:39   
kar_ena
Ej punce, a je možno, da se mi v 6.tednu že pozna trebušček?! Sem pravkar oblekla eno krilo, ki mi je kot vlito in nikakor ne morem imeti čisto ravnega trebuha. Pod popkom je rahla izboklina, ki je ne morem "potegniti noter". Saj ni tolk, da bi drugi videli, ampak če veš kaj gledat - se vidi.
A je to možno, ali je to samo moja psiha? :D

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 494
15.4.2010 14:44:36   
miskula
Kar_ena tuti men se zdi da se vidi moj trebušček, pa sem v 7t, ampak sem ga mela tudi že prejt. user posted image Sam prejt sem ga lahko not potegnila, zdaj ga pa ne morem več.user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 495
15.4.2010 14:53:08   
kar_ena
Jeeeee! Pol je res! Sem že mislila, da je to od navdušenja...

Drugače me pa še zanima kako je z NS. A to se naročiš kar sam, ker je samoplačniški pregled, verjetno ne potrebuješ napotnice?
Kje v Lj pa opravljajo preglede NS?

Jaz se bom prijavila po 1. pregledu pri G, ki bo čez ene 14 dni, ko se moja G vrne z dopusta. To bo tudi pravi čas, ampak če bi bilo po moje bi bila na pregledu že včeraj ;).

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 496
15.4.2010 14:55:14   
*srečka*
PA PA  punce, jaz bom počasi ugasnila računalnik in veselo domovuser posted image . Še prej pa skočim po srčka v vrtec, pol se pa toooooliko dogaja, da popoldne sploh nimam časa it za računalnik, me mali čist okupira.  

Se pa men tud že rahlo pozna trebušček, sam mislim, da je to bolj od napihjenosti.

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 497
15.4.2010 18:41:45   
**NiNa**
oj oj
No moje današnje poročilo iz pregleda.user posted image
Pikica pridno raste in tudi user posted image lepo bije user posted image . Še vedno sem na debrostonu in ves dan mi je user posted image . Imam pa kar velik hematom in G upa, da se bo počasi sam absorbiral je pa tudi še velika verjetnost, da spet začnem krvaveti. Zaradi tega imam ponoven pregled 4.5..

Lep dan vsem še naprej user posted image

(odgovor članu *srečka*)
Neposredna povezava do sporočila: 498
15.4.2010 19:18:05   
BabyKitty
**NiNa**  čestitke za uspeli pregled user posted image user posted image

kar_ena NS je v Ljubljani pri Rešu, v Domžalah je pa Kaliste pa Strah...

Sama se bom verjetno naročila k Strahovi, saj slišim same dobre besede glede nje... Pa tudi spol baje ponavadi pove že na nuhalni (sej vem, da sem firbc user posted image )...

Trebušček pa ja... malo se že pozna, ampak če ne veš zakaj, pol ne more nihče ugotoviti... user posted image

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 499
15.4.2010 19:39:20   
natasa.jurman
Hej punce, vidim da je kr nekaj novih
user posted image , lepo!

No jaz se še vedno spopadam z prehladom, sicer nimam vročine, ampkak kašljam, no probam se čim manj napenjat pri kašljanju, upam, da ne bo kej narobe.

Lepo pozdravljene vse decembrke in en velik user posted image user posted image vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?