Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 15.4.2010 11:55:36
|
|
|
|
tinkatonka
|
lumpa6...kot je napisala lenca78 mislim, da to nima veze s tvojo tezo. Najbrz je res nasikana zaradi tega, ker nisi bila pri njej na AC, ali pa je imela pač slab dan. Jaz sem imela tud pred tem eno čudno G (dr. Rojnikovo - sej sm že pisala), pa sem imela samo ene extra 5kg kot najstnica, pa mi je rekla, ko sem imela ene težave, da sem predebela in da me ne more potipat in mi more kao revca naredit vaginalni UZ Extra delo zanjo. Mislim halooo . HB da sem jo zamenjala, kar je zdaj najbrz pri tebi sredi nemogoče.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 15.4.2010 11:58:20
|
|
|
|
Lenca78
|
tinkatonka jest sem zamenjala na začetku nosečnosti oz v 3jem mesecu G ker sem mela obupnega, ni mi nič povedu vsak UZ mi je hotu nardit samo sevede tud računat, vsakič me je bolelo k mi ga je naredu in sem mela ful srečo da sem šla potem samoplačniško k eni, ki me je zdej vzela k sebi in nebi mogla najt boljše G.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 15.4.2010 12:12:58
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo Zmenek septembrskih Kandidatke (11): archie katrinka tinkatonka mala tannya NiNiBo benika Jinx Izabelina Lenca78 bambinca lillchy78 +ce sem katero spustila sem rezervirala za se dve osebi vec, tako da se nam veselo pridruzite, sprejemo vsako!! Lokacija: Gostilna Jurman, Fuzine, Ljubljana Dan in Datum: Petek 30.04.2010 Ura:19:30 Rezervirano na priimek: Bogerd Jaz se ze zelo veselim!!! komi cakam ninibo - super da si bolje
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 15.4.2010 12:51:33
|
|
|
|
Lenca78
|
maca29 pa pridi v Lj na srečanje, na FB pa ti ne morem nič napisat k skoz javlja napako pa sm ti hotla tm to povedat hehehe
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 15.4.2010 14:22:12
|
|
|
|
tejči28
|
maca sem naročena na ta koledar,zato mi ni nič jasno.Zdaj pa nisem doma,pa ne morem pogledat na sliko od UZja.Na prvem UZju pri 9t,je CRL 11,zato mi zdaj ni jasno ko piše 42? pa še g je rekel,da je vse kot mora bit za ta teden. Lahko prideš k nam v mb na srečanje?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 15.4.2010 14:28:42
|
|
|
|
tinkatonka
|
Helo punce! Jaz sem bila danes na kosilu v kitajski...mnjami, mnjami še bi mami ....potem sem pa še en kakav spila zunaj na sončku ob Ljubljanici in je bilo tako faaaaajn . Se pozna, da v službi ni bilo neke panike, oz. sem že vse pridno podelala, kar sem lahko. Zdele pa samo še gledam na uro,da se ob pol širih spokam na bus, po Aneja in ven na sonček. Kaj bo pa mož jedel , ojej kok se men ne da kuhat ko pridem domov, užas res. Mislim, da bo danes imel kar špagete s tunino polivko. Bo moral bit zadovoljen. Tok da veste, da sem jaz od zadnjega pregleda ratala pravi bajsi debelajsi in grem stavit, da sem se uspela zdaj v treh tednih zredit vsaj za 2kg, če ne veš No jaz se doma ne tehtam, tak da me bo morebiten infarkt zadel kr tam v ponedeljek pri G - mi bodo lahko vsaj tam na licu mesta pomagal in vodo po men zlival, ko bom od šoka padla v nezavest (mal heca). No zdaj pa šibam počasi, se beremo jutri. Zjutraj grem še "lulat" v laboratorij, da bodo v ponedeljek že izvidi pri G. Lp Tina
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 15.4.2010 14:44:37
|
|
|
|
tejči28
|
Tina sem ti malo fauš te kitajske,jaz je nisem jedla že stooo let in si zdaj kar lušte naredla.Bom mogla mojega nahecat,da me kaj pelje tja. Špageti z tuno so pa tudi dobri. Mi pa smo danes meli golaževo juho z govedino in lučke za sladico. Sladica more bit. No,da vam povem na pregledu ko sem se stehtala sem imela 1,8kg več od prejšnjič,skupaj 2,8kg več.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 15.4.2010 14:57:52
|
|
|
|
nadka30
|
punce lep pozdrav, vidim da veselo klepetate, super. No jaz bom pa danes mal bolj kratka in skromna sem mal otožna, ker na današnji dan sem imela rok poroda, če mojemu bejbiju ne bi v četrtem mesecu nehalo biti srce .Sem pa po eni strani vesela saj vem da pazi na v mojem trebušćku, ki veselo brca.Včasih ga čutim bolj včasih pa majn. se beremo
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 15.4.2010 15:08:27
|
|
|
|
bambinca
|
nadka limonit ja, to so kationske črpalke v našem telesu in vedno morata biti po 2 elementa v ravnovesju ( K/ Na, Ca/Mg) ninibo ( beri to kot krik groze ) aaaaaaaaaa...neeeeeeee...mi gremo pa ravno 30. na počitnice
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 15.4.2010 15:10:59
|
|
|
|
bambinca
|
ej, pazi ti to! Dobim kredit za bajto, jest si grem pa kupit kopalke dobr ne? Kdo bo pa še šparal no, pa usput mi je še auspuh dol padu in sem ga vlekla za sabo...glas je bil pa tak, ko da gre konvoj tankov
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 15.4.2010 15:15:03
|
|
|
|
NiNiBo
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca ninibo ( beri to kot krik groze ) aaaaaaaaaa...neeeeeeee...mi gremo pa ravno 30. na počitnice Nah to je pa smola . Vecina je bila za petek in sem potem dala petek 30.04, ker tiste ki so rekle, da gredo na dopust, gredo ze preje, joj se bo treba za ponovitev doment!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 15.4.2010 15:17:14
|
|
|
|
Lenca78
|
Tko zdele grem pa na zagovor seminarske naloge držte pesti prosim
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 15.4.2010 15:17:19
|
|
|
|
bambinca
|
ja, itak se gleda na željo večine, to je jasno...sej boste poročale, kako je blo in bom vse prečekirala, ker imamo tam itak v sobi internet, pa na FB kako slikico dajte...potem pa čim prej ponovitev
< Sporočilo je popravil bambinca -- 15.4.2010 15:18:09 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 15.4.2010 15:18:14
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca ej, pazi ti to! Dobim kredit za bajto, jest si grem pa kupit kopalke dobr ne? Kdo bo pa še šparal no, pa usput mi je še auspuh dol padu in sem ga vlekla za sabo...glas je bil pa tak, ko da gre konvoj tankov si me pa fuuuul nasmejala!!! Nadka30, zal mi je za prvo pikico imas pa prav; sedaj ima precej bolj pomembno vlogo, ker pazi na tvojega !
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 15.4.2010 15:44:09
|
|
|
|
tejči28
|
nadka sočustvujem s tabo.Ni fajn taki spomin. lenca držim pesti za zagovor seminarske. bambinca super,da sta dobla kredit za bajto,zdaj jih nena radi devajo ne. Pol bo selitev tudi kmalu?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 15.4.2010 17:02:55
|
|
|
|
bambinca
|
tejči sej mi živimo že tu ( smo delali prizidek k stari bajti, ko sem bla 1. in sem šla rodit, ko sva pomalala in je bilo fertik ), zdaj bomo pa prenavljali še stari del, ker je zdaj lesen in ful dotrajan, pa še treba je dvignit, ker je zdaj nižje od novega dela...skratka, prenova pride ohoho dražje kot novogradnja ampak, dokler mam nove kopalke, me za drugo ne skrbi
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 15.4.2010 17:37:17
|
|
|
|
tejči28
|
bambinca itak,da si moreš nekaj za dušo kupit,pa če so to nove kopalke tolko boljše
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 15.4.2010 17:44:41
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 punce lep pozdrav, vidim da veselo klepetate, super. No jaz bom pa danes mal bolj kratka in skromna sem mal otožna, ker na današnji dan sem imela rok poroda, če mojemu bejbiju ne bi v četrtem mesecu nehalo biti srce .Sem pa po eni strani vesela saj vem da pazi na v mojem trebušćku, ki veselo brca.Včasih ga čutim bolj včasih pa majn. se beremo o joj, skoda - vazno je da bo sedaj vse ok IZVIRNO SPOROČILO: bambinca ej, pazi ti to! Dobim kredit za bajto, jest si grem pa kupit kopalke dobr ne? Kdo bo pa še šparal no, pa usput mi je še auspuh dol padu in sem ga vlekla za sabo...glas je bil pa tak, ko da gre konvoj tankov ah dej no, ene kopalke si pa loh privoscis... IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78 Tko zdele grem pa na zagovor seminarske naloge držte pesti prosim drzim pesti...sporoci kako je slo IZVIRNO SPOROČILO: bambinca tejči sej mi živimo že tu ( smo delali prizidek k stari bajti, ko sem bla 1. in sem šla rodit, ko sva pomalala in je bilo fertik ), zdaj bomo pa prenavljali še stari del, ker je zdaj lesen in ful dotrajan, pa še treba je dvignit, ker je zdaj nižje od novega dela...skratka, prenova pride ohoho dražje kot novogradnja ampak, dokler mam nove kopalke, me za drugo ne skrbi imej jih za delovni pajac pa bo...hehe
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 15.4.2010 17:47:12
|
|
|
|
Lenca78
|
Zagovor uspel sam me čakata še dva dela tko da bo šele pol ocena joj kok mam še tega Hvala za držane pesti
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 15.4.2010 17:53:02
|
|
|
|
NiNiBo
|
nadka30 Tako, kot pravi sedaj tvoj angelcek pazi na ta'majcenega v tvojem trebuscku!! bambinca Se strinjam z katrinko a ves kolk bo tvoj vesel ce jih bos imela za delavni pajac . Super, mi je vsec tvoj odnos, tolk pase bit vcasih mal zapravljivka, cist tko za duso!!!!! By the way, bomo porocale, naslednjic pa upam, da bo plan tak da se nam pridruzis!!! Lenca78 Drzim pesti, da je slo uredu na zagovoru seminarske. Midva si bova pa danes mal privoscila in sla skupaj na pizzo , vsem vam pa en lep preostanek dneva!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 15.4.2010 18:08:51
|
|
|
|
malecka_mateja
|
za vse ki vam so vešč implasti prišle so nove barve za bolder sd in bolder 3 ter 4 svetovne so evo link http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?pid=203054&id=100000543856009 mojo tamalo so odpeljali na naš viken ker imam jutri izpit in me hočejo razbremenit, jaz pa jo takoooo pogrešam, še dobro da zjutraj pred vrtcem pride da jo pocartam
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 15.4.2010 19:12:30
|
|
|
|
bambinca
|
ninibo upam, da je pica teknila tejči maš prou, ja, treba si je privoščit katrinka, če dam kopalke gor namesto pajaca, ne bo noben delavec hotel delat
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 15.4.2010 19:59:08
|
|
|
|
tejči28
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca katrinka, če dam kopalke gor namesto pajaca, ne bo noben delavec hotel delat haha,to pa bi bila prava atrakcija.Bi vsi hotli delat pri vama.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?