|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
15.4.2010 11:55:36   
tinkatonka
lumpa6...kot je napisala lenca78 mislim, da to nima veze s tvojo tezo. Najbrz je res nasikana zaradi tega, ker nisi bila pri njej na AC, ali pa je imela pač slab dan. Jaz sem imela tud pred tem eno čudno G (dr. Rojnikovo - sej sm že pisala), pa sem imela samo ene extra 5kg kot najstnica, pa mi je rekla, ko sem imela ene težave, da sem predebela user posted image  in da me ne more potipat in mi more kao revca naredit vaginalni UZ Extra delo zanjo. Mislim halooo user posted image . HB da sem jo zamenjala, kar je zdaj najbrz pri tebi sredi user posted image  nemogoče.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 151
15.4.2010 11:58:20   
Lenca78
tinkatonka jest sem zamenjala na začetku nosečnosti oz v 3jem mesecu G ker sem mela obupnega, ni mi nič povedu vsak UZ mi je hotu nardit samo sevede tud računat, vsakič me je bolelo k mi ga je naredu in sem mela ful srečo da sem šla potem samoplačniško k eni, ki me je zdej vzela k sebi in nebi mogla najt boljše G.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 152
15.4.2010 12:12:58   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

Zmenek septembrskih user posted image

Kandidatke (11):

archie
katrinka
tinkatonka
mala
tannya
NiNiBo
benika
Jinx
Izabelina
Lenca78
bambinca
lillchy78

+ce sem katero spustila sem rezervirala za se dve osebi vec, tako da se nam veselo pridruzite, sprejemo vsako!!

Dan in Datum: Petek 30.04.2010
Ura:19:30

Rezervirano na priimek: Bogerd

Jaz se ze zelo veselim!!!

komi cakamuser posted image

ninibo - super da si boljeuser posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 153
15.4.2010 12:40:33   
maca29
jaz bom pa kr  sama z sabo očitno mela rečanje :D ni tu nobene iz koroškega konca videtuser posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 154
15.4.2010 12:51:33   
Lenca78
maca29 pa pridi v Lj na srečanje, na FB pa ti ne morem nič napisat k skoz javlja napako pa sm ti hotla tm to povedat hehehe

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 155
15.4.2010 12:54:46   
maca29
hvala lenča78 ampak mal mi je daleč vožnja me ubija :( drugače bi se vam pa rade volje pridružla bom pa v mislih z vami pa je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 156
15.4.2010 14:22:12   
tejči28
maca sem naročena na ta koledar,zato mi ni nič jasno.Zdaj pa nisem doma,pa ne morem pogledat na sliko od UZja.Na prvem UZju pri 9t,je CRL 11,zato mi zdaj ni jasno ko piše 42? pa še g je rekel,da je vse kot mora bit za ta teden.
Lahko prideš k nam v mb na srečanje?

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 157
15.4.2010 14:28:42   
tinkatonka
Helo punce!

Jaz sem bila danes na kosilu v kitajski...mnjami, mnjami še bi mami user posted image ....potem sem pa še en kakav spila zunaj na sončku ob Ljubljanici in je bilo tako faaaaajn  user posted image . Se pozna, da v službi ni bilo neke panike, oz. sem že vse pridno podelala, kar sem lahko. Zdele pa samo še gledam na uro,da se ob pol širih spokam na bus, po Aneja in ven na sonček. Kaj bo pa mož jedel user posted image , ojej kok se men ne da kuhat ko pridem domov, užas res. Mislim, da bo danes imel kar špagete s tunino polivko. Bo moral bit zadovoljen. user posted image   

Tok da veste, da sem jaz od zadnjega pregleda ratala pravi bajsi debelajsi in grem stavit, da sem se uspela zdaj v treh tednih zredit vsaj za 2kg, če ne veš user posted image  No jaz se doma ne tehtam, tak da me bo morebiten infarkt zadel kr tam v ponedeljek pri G - mi bodo lahko vsaj tam na licu mesta pomagal in vodo po men zlival, ko bom od šoka padla v nezavest user posted image user posted image user posted image  (mal heca). 

No zdaj pa šibam počasi, se beremo jutri. Zjutraj grem še "lulat" v laboratorij, da bodo v ponedeljek že izvidi pri G.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 158
15.4.2010 14:44:37   
tejči28
Tina sem ti malo fauš te kitajske,jaz je nisem jedla že stooo let in si zdaj kar lušte naredla.Bom mogla mojega nahecat,da me kaj pelje tja. user posted image Špageti z tuno so pa tudi dobri.
Mi pa smo danes meli golaževo juho z govedino in lučke za sladico. Sladica more bit.user posted image

No,da vam povem na pregledu ko sem se stehtala sem imela 1,8kg več od prejšnjič,skupaj 2,8kg več.user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 159
15.4.2010 14:57:52   
nadka30
punce lep pozdrav, vidim da veselo klepetate, super.
No jaz bom pa danes mal bolj kratka in skromna sem mal otožna, ker na današnji dan sem imela rok poroda, če mojemu bejbiju ne bi v četrtem mesecu nehalo biti srceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Sem pa po eni strani vesela saj vem da pazi na user posted image v mojem trebušćku, ki veselo brca.Včasih ga čutim bolj včasih pa majn.

se beremo

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 160
15.4.2010 15:08:27   
bambinca
nadka user posted image user posted image

limonit
ja, to so kationske črpalke v našem telesu in vedno morata biti po 2 elementa v ravnovesju ( K/ Na, Ca/Mg)

ninibo
( beri to kot krik grozeuser posted image ) aaaaaaaaaa...neeeeeeee...mi gremo pa ravno 30. na počitniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 161
15.4.2010 15:10:59   
bambinca
ej, pazi ti to! Dobim kredit za bajto, jest si grem pa kupit kopalkeuser posted image user posted image user posted image dobr ne? Kdo bo pa še šparal user posted image user posted image user posted image no, pa usput mi je še auspuh dol padu in sem ga vlekla za sabo...glas je bil pa tak, ko da gre konvoj tankovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 162
15.4.2010 15:15:03   
NiNiBo

IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

ninibo ( beri to kot krik grozeuser posted image ) aaaaaaaaaa...neeeeeeee...mi gremo pa ravno 30. na počitniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nah to je pa smola user posted image user posted image user posted image . Vecina je bila za petek in sem potem dala petek 30.04, ker tiste ki so rekle, da gredo na dopust, gredo ze preje, joj se bo treba za ponovitev doment!!!!!

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 163
15.4.2010 15:17:14   
Lenca78
Tko zdele grem pa na zagovor seminarske naloge držte pesti prosim user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 164
15.4.2010 15:17:19   
bambinca
ja, itak se gleda na željo večine, to je jasno...sej boste poročale, kako je blo in bom vse prečekirala, ker imamo tam itak v sobi internet, pa na FB kako slikico dajte...potem pa čim prej ponovitevuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bambinca -- 15.4.2010 15:18:09 >

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 165
15.4.2010 15:18:14   
archie

ej, pazi ti to! Dobim kredit za bajto, jest si grem pa kupit kopalkeuser posted image user posted image user posted image dobr ne? Kdo bo pa še šparal user posted image user posted image user posted image no, pa usput mi je še auspuh dol padu in sem ga vlekla za sabo...glas je bil pa tak, ko da gre konvoj tankovuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si me pa fuuuul nasmejala!!!

Nadka30, zal mi je za prvo pikicouser posted image imas pa prav; sedaj ima precej bolj pomembno vlogo, ker pazi na tvojega user posted image !

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 166
15.4.2010 15:44:09   
tejči28
nadka user posted image user posted image user posted image  sočustvujem s tabo.Ni fajn taki spomin. 

lenca držim pesti za zagovor seminarske.

bambinca super,da sta dobla kredit za bajto,zdaj jih nena radi devajo ne.user posted image user posted image  Pol bo selitev tudi kmalu?

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 167
15.4.2010 17:02:55   
bambinca
tejči sej mi živimo že tu ( smo delali prizidek k stari bajti, ko sem bla 1.user posted image in sem šla rodit, ko sva pomalala in je bilo fertikuser posted image ), zdaj bomo pa prenavljali še stari del, ker je zdaj lesen in ful dotrajan, pa še treba je dvignit, ker je zdaj nižje od novega dela...skratka, prenova pride ohoho dražje kot novogradnjauser posted image ampak, dokler mam nove kopalke, me za drugo ne skrbiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 168
15.4.2010 17:37:17   
tejči28
bambinca itak,da si moreš nekaj za dušo kupit,pa če so to nove kopalke tolko boljše user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 169
15.4.2010 17:44:41   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

punce lep pozdrav, vidim da veselo klepetate, super.
No jaz bom pa danes mal bolj kratka in skromna sem mal otožna, ker na današnji dan sem imela rok poroda, če mojemu bejbiju ne bi v četrtem mesecu nehalo biti srceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Sem pa po eni strani vesela saj vem da pazi na user posted image v mojem trebušćku, ki veselo brca.Včasih ga čutim bolj včasih pa majn.

se beremo

o joj, skoda - vazno je da bo sedaj vse okuser posted image

ej, pazi ti to! Dobim kredit za bajto, jest si grem pa kupit kopalke dobr ne? Kdo bo pa še šparal no, pa usput mi je še auspuh dol padu in sem ga vlekla za sabo...glas je bil pa tak, ko da gre konvoj tankov

ah dej no, ene kopalke si pa loh privoscis...user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78

Tko zdele grem pa na zagovor seminarske naloge držte pesti prosim 

drzim pesti...sporoci kako je slouser posted image

tejči sej mi živimo že tu ( smo delali prizidek k stari bajti, ko sem bla 1. in sem šla rodit, ko sva pomalala in je bilo fertik ), zdaj bomo pa prenavljali še stari del, ker je zdaj lesen in ful dotrajan, pa še treba je dvignit, ker je zdaj nižje od novega dela...skratka, prenova pride ohoho dražje kot novogradnja ampak, dokler mam nove kopalke, me za drugo ne skrbi

imej jih za delovni pajac pa bo...heheuser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 170
15.4.2010 17:47:12   
Lenca78
Zagovor uspel sam me čakata še dva dela tko da bo šele pol ocena joj kok mam še tega user posted image Hvala za držane pesti user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 171
15.4.2010 17:53:02   
NiNiBo
nadka30 user posted image Tako, kot pravi sedaj tvoj angelcek pazi na ta'majcenega v tvojem trebuscku!!

bambinca Se strinjam z katrinko a ves kolk bo tvoj vesel ce jih bos imela za delavni pajac user posted image . Super, mi je vsec tvoj odnos, tolk pase bit vcasih mal zapravljivka, cist tko za duso!!!!! By the way, bomo porocale, naslednjic pa upam, da bo plan tak da se nam pridruzis!!!

Lenca78 Drzim pesti, da je slo uredu na zagovoru seminarske.

Midva si bova pa danes mal privoscila in sla skupaj na pizzo user posted image user posted image , vsem vam pa en lep preostanek dneva!!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 172
15.4.2010 18:08:51   
malecka_mateja
za vse ki vam so vešč implasti prišle so nove barve za bolder sd in bolder 3 ter 4 svetovne souser posted image user posted image user posted image evo link

http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?pid=203054&id=100000543856009

mojo tamalo so odpeljali na naš viken ker imam jutri izpit in me hočejo razbremenit, jaz pa jo takoooo pogrešam, še dobro da zjutraj pred vrtcem pride da jo pocartamuser posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 173
15.4.2010 19:12:30   
bambinca
ninibo upam, da je pica teknila

tejči maš prou, ja, treba si je privoščituser posted image

katrinka, če dam kopalke gor namesto pajaca, ne bo noben delavec hotel delatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 174
15.4.2010 19:59:08   
tejči28

katrinka, če dam kopalke gor namesto pajaca, ne bo noben delavec hotel delatuser posted image user posted image user posted image

haha,to pa bi bila prava atrakcija.Bi vsi hotli delat pri vama.user posted image user posted image  

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?