Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 14.4.2010 21:48:22
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ kaj ste to nekaj mele....ne se hudujte. vsakemu kdaj dekl odnese, pa čeprav samo v mislih. Hb za RR, da lahko človek pojamra. jaz pa mislim, da smo zdaj na koncu ostale pa res še same take, ki se res fajn razumemo in ne bi smelo prit do kakšnih zamer. tolk se pa zdaj že res menda poznamo... Bejbi, nč bat, nič zamere ali kaj takega, samo napisale smo mnenja, saj veš kak to gre. rebeca res ni nobene zamere, pri meni ni letelo nič na nobeno, samo opis mojega stanja
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 14.4.2010 21:48:42
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: Almera Kar se pa oblačenja tiče, si pa vedno lahko zrihtan, ne glede na kile. Meni je res mimo, ko vidim kake močnejše ženske, potem imajo pa še vse viseče oblečeno - zgledajo še 20kg težje kot so. Se mi zdi, da se zdaj pa tudi za +size dobijo ful lepe cunje. Pa ne zdaj začet, ja to je lahko tebi reči, ko si suha. enako jaz. in se strinjam s tem kar si napisala. Ja ja, lahko tebi reči, ko si suha, . Drugače pa misija lepo se obleči in izgledati prikupno, je za nas + too much kg hudo draga reč. Me kar srce zaboli, ko vidim kavbojke, ki bi mi eventuelno celo sedle na rit, bile ravno prav dolge, kjut oh in sploh po vrtoglavi ceni (za moje pojme, upoštevajte, da delam z otroki, ki me lahko umažejo v prvem trenutku) okoli 80 €. Sicer pa že dolgo, dolgo časa nisem nikjer zasledila trgovine zase po normalnih cenah, s hlačami, ki imajo pas in NE elastike. Evans v Emporiumu so nam skinili, lumpje! Sem pa že precej časa nazaj želela MB in okolico vprašati, če je v tamkajšnjem Emporiumu še Evans. Torej? Je ali ni? Almera: prespano, mirno noč in za malčka . Novica tedna: mali ima nove škornje in seveda jih noče nositi. Jeeee, stran smo vrgli evrčke.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 14.4.2010 21:49:39
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ kaj ste to nekaj mele....ne se hudujte. vsakemu kdaj dekl odnese, pa čeprav samo v mislih. Hb za RR, da lahko človek pojamra. jaz pa mislim, da smo zdaj na koncu ostale pa res še same take, ki se res fajn razumemo in ne bi smelo prit do kakšnih zamer. tolk se pa zdaj že res menda poznamo... Bejbi, nč bat, nič zamere ali kaj takega, samo napisale smo mnenja, saj veš kak to gre. rebeca res ni nobene zamere, pri meni ni letelo nič na nobeno, samo opis mojega stanja In mojega, pravzaprav našega, pa še katera bi se našla tu notri. Ok, pejte spat, da ne boste preveč naklofale, grem še pred TV.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 14.4.2010 21:50:31
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa midva se pa super razumeva zadnje tri dni!! se nisva niti enkrat skregala, niti enkrat grdo pogledala, nič... je pa res, da je on v nemčiji, jaz pa v sloveniji odlično! ampak če mava mi2 ''fajn'' dan, se znava spičit tud, če sem jaz tukaj in on v Bolgariji enako Hudo dobr, .
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 14.4.2010 21:51:13
|
|
|
|
neboglasnica
|
Samo, da vas spomnim: v soboto je čistilna akcija, gre katera??? Nočka, ladies,
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 14.4.2010 21:59:40
|
|
|
|
glugluglu
|
zimska, jaz imam zadnje čase visok pritisk, medtem ko je bil do zdaj zame normalen zelo nizek. Še po tretjem porodu sem imela nizek-normalni pritisk, sedaj zadnje mesece pa na meji. Nazadnje na službenem sistematskem imela140/90, zame je to visoko, ker je bilo včasih normalno 90/60. In ne vem kaj bi to bilo, ker so vse druge stvari bile ok brez odstopanj(hematološke in biokemijske preiskave krvi, EKG, pljuča, urin). moda: meni se zdi, da je moda bolj za našo dušo, za ženske, moškim je itak všeč ponavadi čisto drugače, zato je najbolje, da se rihtamo tako kot se sami najbolje počutimo. neboglasnica, mi gremo vsi z Nino v šolo -je delovni dan, ker smo še starši povabljeni, najprej je ena delavnica, potem pa še čistilna akcija, jaz bom sicer toliko časa tam dokler bo Tian zdržal, Mark bo pa upam Nini malo bolj v oporo. Smo pa že v službi - tisti, ki smo bili zainteresirani, za čistilno akcijo dobili mikico, 2 črni in 2 rumeni vreči ter rokavice
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 14.4.2010 22:08:05
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska BABE POMOČ: Pri nas smo pa zadnje dva dni brez vroče vode, iz pipe teče samo mlačna. Sem izmerila T in je bila 30 - 32 stopinj. Baje nekaj popravljajo, no to ni nč posebnega, ampak hkrati se mi je ravno zadnje 2 dni izpustila neka alergija in to po obrazu in nad prsmi. Čisto rdeča koža, zabuhla, peče, srbi. Nič novega nisem jedla, nisem menjala gela za tuširanje, nič se ne mažem...nobenega mehčalca ne uporabljamo... Torej sklepam, da je to mogoče povezano z vodo, da so jo bolj klorirali al pa kaj notri nasuli, ker ni bila vroča. A je to možno? In kak si lahko pomagam? Bi šle ve zaradi tega k osebnemu zdr. al ne? S čim se naj namažem, še vedno me pečejo lica... poskusi namazati s Fenistilom, samo ne vem kako je zaradi dojenja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2010 22:13:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2010 22:14:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 14.4.2010 22:14:32
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa majuska, kako postavo imaš? hja ne znam ti rečt ... majhna sem in pošteno okrogla, lahko tiste povedo, ki me poznajo v službi me včasih kdo ful gleda, ker po mojem misli, da sem noseča vse mi je šlo v trebuh in stegna. Almera, mislim da lahko vsaka debeluška pove, da je problem najti stvari, ki ti res ustrezajo ... v trgovinah vedno obupujem, ker so mi bluze preozke čez prsi, rokavi in hlačnice pa so velikokrat predolge
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2010 22:17:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2010 22:19:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 14.4.2010 22:24:56
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ a si že kdaj pomislila, da te kdo gleda, ker si lepo oblečena, ker si simpatična, ker si mu/ji všeč, ker si ti M.K. in ne zato, ker si debela??? ni bilo čisto v tem kontekstu, Becky ... verjemi, ko te nekdo gleda v trebuh, je neizgovorjeno vprašanje vprašanje zelo očitno btw: men so tud skoraj vedno hlačnice predolge. j-e-b-a-t- ga. Ampak predolge se še da skrajšat ... kontra problem je hujši, a ne?
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 14.4.2010 22:25:52
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska BABE POMOČ: Pri nas smo pa zadnje dva dni brez vroče vode, iz pipe teče samo mlačna. Sem izmerila T in je bila 30 - 32 stopinj. Baje nekaj popravljajo, no to ni nč posebnega, ampak hkrati se mi je ravno zadnje 2 dni izpustila neka alergija in to po obrazu in nad prsmi. Čisto rdeča koža, zabuhla, peče, srbi. Nič novega nisem jedla, nisem menjala gela za tuširanje, nič se ne mažem...nobenega mehčalca ne uporabljamo... Torej sklepam, da je to mogoče povezano z vodo, da so jo bolj klorirali al pa kaj notri nasuli, ker ni bila vroča. A je to možno? In kak si lahko pomagam? Bi šle ve zaradi tega k osebnemu zdr. al ne? S čim se naj namažem, še vedno me pečejo lica... zimska, mene je nekaj mesecev po porodu srbelo po celem telesu, med prsmi, trebuh, boki ... mi je splošna napisala recept za Claritine in mi je pomagalo.
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 14.4.2010 22:26:24
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Niste mi nč odgovorile, če ima še katera probleme z visokim pritiskom. No? sem prebrala, pa nimam... imam z nizkim... enako. nizkega mam immer. mene so poučili, da v obeh primerih pomaga česen, ker uravnava pritisk ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 14.4.2010 22:27:59
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška vas lovim in berem prek telefona..budalo pozabla racunalnik v pisarni! opa, že imaš pisarno? Sem mislila, da še iščeš ... super, super
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2010 22:38:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2010 22:38:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2010 22:39:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2010 22:41:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 14.4.2010 22:42:00
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška vas lovim in berem prek telefona..budalo pozabla racunalnik v pisarni! opa, že imaš pisarno? Sem mislila, da še iščeš ... super, super Našla,našla...te dni sem stvari dol zvozla, jzdej me čaka pa sortiranje,dajanje na police,urejanje + tekoče delo -paketki,pošta ,fakture.. Je kr fino..zjutraj odložim malo,grem v pisarno/skladišče, opravim delo, grem na kofe, včasih domov skuhat kosilo, včasih ven in potem po bolhico...naredim kolker utegnem in se ne obremenjujem najbrž je super občutek, ko ti tkole sam svoj šef, a ne? me veseli, da ti posel laufa
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 14.4.2010 22:45:44
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ še to ....umpa se ni nič javla več. mogoče pa je našla 5000 € v kakšnem predalu??? lumpa, mi posodiš jurja?
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2010 22:47:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2010 22:49:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2010 22:55:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......