|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 5.del
14.4.2010 21:48:22   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

kaj ste to nekaj mele....ne se hudujte. vsakemu kdaj dekl odnese, pa čeprav samo v mislih. Hb za RR, da lahko človek pojamra.

jaz pa mislim, da smo zdaj na koncu ostale pa res še same take, ki se res fajn razumemo in ne bi smelo prit do kakšnih zamer. tolk se pa zdaj že res menda poznamo...

Bejbi, nč bat, nič zamere ali kaj takega, samo napisale smo mnenja, saj veš kak to gre.

rebeca res ni nobene zamere, pri meni ni letelo nič na nobeno, samo opis mojega stanja

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
14.4.2010 21:48:42   
neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Kar se pa oblačenja tiče, si pa vedno lahko zrihtan, ne glede na kile. Meni je res mimo, ko vidim kake močnejše ženske, potem imajo pa še vse viseče oblečeno - zgledajo še 20kg težje kot so. Se mi zdi, da se zdaj pa tudi za +size dobijo ful lepe cunje. Pa ne zdaj začet, ja to je lahko tebi reči, ko si suha.

enako jaz. in se strinjam s tem kar si napisala.

Ja ja, lahko tebi reči, ko si suha, user posted image user posted image . Drugače pa misija lepo se obleči in izgledati prikupno, je za nas + too much kg hudo draga reč. Me kar srce zaboli, ko vidim kavbojke, ki bi mi eventuelno celo sedle na rit, bile ravno prav dolge, kjut oh in sploh po vrtoglavi ceni (za moje pojme, upoštevajte, da delam z otroki, ki me lahko umažejo v prvem trenutku) okoli 80 €. Sicer pa že dolgo, dolgo časa nisem nikjer zasledila trgovine zase po normalnih cenah, s hlačami, ki imajo pas in NE elastike. Evans v Emporiumu so nam skinili, lumpje! Sem pa že precej časa nazaj želela MB in okolico vprašati, če je v tamkajšnjem Emporiumu še Evans. Torej? Je ali ni?

Almera: prespano, mirno noč in za malčka user posted image user posted image user posted image .

Novica tedna: mali ima nove škornje in seveda jih noče nositi. Jeeee, stran smo vrgli evrčke.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
14.4.2010 21:49:39   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

kaj ste to nekaj mele....ne se hudujte. vsakemu kdaj dekl odnese, pa čeprav samo v mislih. Hb za RR, da lahko človek pojamra.

jaz pa mislim, da smo zdaj na koncu ostale pa res še same take, ki se res fajn razumemo in ne bi smelo prit do kakšnih zamer. tolk se pa zdaj že res menda poznamo...

Bejbi, nč bat, nič zamere ali kaj takega, samo napisale smo mnenja, saj veš kak to gre.

rebeca res ni nobene zamere, pri meni ni letelo nič na nobeno, samo opis mojega stanja

In mojega, pravzaprav našega, pa še katera bi se našla tu notri. Ok, pejte spat, da ne boste preveč naklofale, grem še pred TV.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
14.4.2010 21:50:31   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

midva se pa super razumeva zadnje tri dni!! se nisva niti enkrat skregala, niti enkrat grdo pogledala, nič...
je pa res, da je on v nemčiji, jaz pa v sloveniji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

odlično!
ampak če mava mi2 ''fajn'' dan, se znava spičit tud, če sem jaz tukaj in on v Bolgariji user posted image  

enakouser posted image

Hudo dobr, user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2754
14.4.2010 21:51:13   
neboglasnica
Samo, da vas spomnim: v soboto je čistilna akcija, gre katera???

Nočka, ladies,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2755
14.4.2010 21:59:40   
glugluglu
zimska, jaz imam zadnje čase visok pritisk, medtem ko je bil do zdaj zame normalen zelo nizek. Še po tretjem porodu sem imela nizek-normalni pritisk, sedaj zadnje mesece pa na meji. Nazadnje na službenem sistematskem imela140/90, zame je to visoko, ker je bilo včasih normalno 90/60. In ne vem kaj bi to bilo, ker so vse druge stvari bile ok brez odstopanj(hematološke in biokemijske preiskave krvi, EKG, pljuča, urin).

moda
: meni se zdi, da je moda bolj za našo dušo, za ženske, moškim je itak všeč ponavadi čisto drugače, zato je najbolje, da se rihtamo tako kot se sami najbolje počutimo.

neboglasnica
, mi gremo vsi z Nino v šolo -je delovni dan, ker smo še starši povabljeni, najprej je ena delavnica, potem pa še čistilna akcija, jaz bom sicer toliko časa tam dokler bo Tian zdržal, Mark bo pa upam Nini malo bolj v oporo. Smo pa že v službi - tisti, ki smo bili zainteresirani, za čistilno akcijo dobili mikico, 2 črni in 2 rumeni vreči ter rokavice

Neposredna povezava do sporočila: 2756
14.4.2010 22:08:05   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

BABE POMOČ:
Pri nas smo pa zadnje dva dni brez vroče vode, iz pipe teče samo mlačna. Sem izmerila T in je bila 30 - 32 stopinj. Baje nekaj popravljajo, no to ni nč posebnega, ampak hkrati se mi je ravno zadnje 2 dni izpustila neka alergija in to po obrazu in nad prsmi. Čisto rdeča koža, zabuhla, peče, srbi. Nič novega nisem jedla, nisem menjala gela za tuširanje, nič se ne mažem...nobenega mehčalca ne uporabljamo... Torej sklepam, da je to mogoče povezano z vodo, da so jo bolj klorirali al pa kaj notri nasuli, ker ni bila vroča. A je to možno? In kak si lahko pomagam? Bi šle ve zaradi tega k osebnemu zdr. al ne? S čim se naj namažem, še vedno me pečejo lica...

poskusi namazati s Fenistilom, samo ne vem kako je zaradi dojenja

Neposredna povezava do sporočila: 2757
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 22:13:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2758
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 22:14:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2759
14.4.2010 22:14:32   
Majuska

majuska, kako postavo imaš?

hja ne znam ti rečt ... majhna sem in pošteno okrogla, lahko tiste povedo, ki me poznajo user posted image   v službi me včasih kdo ful gleda, ker po mojem misli, da sem noseča user posted image   vse mi je šlo v trebuh in stegna.

Almera, mislim da lahko vsaka debeluška pove, da je problem najti stvari, ki ti res ustrezajo ... v trgovinah vedno obupujem, ker so mi bluze preozke čez prsi, rokavi in hlačnice pa so velikokrat predolge user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2760
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 22:17:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2761
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 22:19:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2762
14.4.2010 22:24:56   
Majuska

a si že kdaj pomislila, da te kdo gleda, ker si lepo oblečena, ker si simpatična, ker si mu/ji všeč, ker si ti M.K. in ne zato, ker si debela???

ni bilo čisto v tem kontekstu, Becky ... verjemi, ko te nekdo gleda v trebuh, je neizgovorjeno vprašanje vprašanje zelo očitno user posted image

btw: men so tud skoraj vedno hlačnice predolge. j-e-b-a-t- ga.

Ampak predolge se še da skrajšat ... kontra problem je hujši, a ne? user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2763
14.4.2010 22:25:52   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

BABE POMOČ:
Pri nas smo pa zadnje dva dni brez vroče vode, iz pipe teče samo mlačna. Sem izmerila T in je bila 30 - 32 stopinj. Baje nekaj popravljajo, no to ni nč posebnega, ampak hkrati se mi je ravno zadnje 2 dni izpustila neka alergija in to po obrazu in nad prsmi. Čisto rdeča koža, zabuhla, peče, srbi. Nič novega nisem jedla, nisem menjala gela za tuširanje, nič se ne mažem...nobenega mehčalca ne uporabljamo... Torej sklepam, da je to mogoče povezano z vodo, da so jo bolj klorirali al pa kaj notri nasuli, ker ni bila vroča. A je to možno? In kak si lahko pomagam? Bi šle ve zaradi tega k osebnemu zdr. al ne? S čim se naj namažem, še vedno me pečejo lica...

zimska, mene je nekaj mesecev po porodu srbelo po celem telesu, med prsmi, trebuh, boki ... mi je splošna napisala recept za Claritine in mi je pomagalo.

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2764
14.4.2010 22:26:24   
Majuska

Niste mi nč odgovorile, če ima še katera probleme z visokim pritiskom. No?

sem prebrala, pa nimam... imam z nizkim...
user posted image

enako. nizkega mam immer.

mene so poučili, da v obeh primerih pomaga česen, ker uravnava pritisk ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2765
14.4.2010 22:27:59   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

vas lovim in berem prek telefona..budalo pozabla racunalnik v pisarni!

opa, že imaš pisarno? Sem mislila, da še iščeš ... super, super user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2766
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 22:38:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2767
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 22:38:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2768
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 22:39:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2769
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 22:41:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2770
14.4.2010 22:42:00   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

vas lovim in berem prek telefona..budalo pozabla racunalnik v pisarni!

opa, že imaš pisarno? Sem mislila, da še iščeš ... super, super user posted image

Našla,našla...te dni sem stvari dol zvozla, jzdej me čaka pa sortiranje,dajanje na police,urejanje + tekoče delo -paketki,pošta ,fakture..

Je kr fino..zjutraj odložim malo,grem v pisarno/skladišče, opravim delo, grem na kofe, včasih domov skuhat kosilo, včasih ven in potem po bolhico...naredim kolker utegnem in se ne obremenjujem

najbrž je super občutek, ko ti tkole sam svoj šef, a ne? user posted image

me veseli, da ti posel laufa user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2771
14.4.2010 22:45:44   
Majuska

še to

....umpa se ni nič javla več. mogoče pa je našla 5000 € v kakšnem predalu???

lumpa, mi posodiš jurja? user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2772
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 22:47:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2773
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 22:49:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2774
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 22:55:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......