Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:17:21
|
|
|
|
Lajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang IZVIRNO SPOROČILO: Lajči Slava ti Bum. Res, kaj vam nagaja, ne morete doma, pa bi tu, pa vas kdo po papkih, pa utihnete, pa spet jahalne vaje iztirijo, jao babnce nadevate si anonimke, reve uboge, kaj rigate skozi konje, ko vam niti ena gesta ne podari te kvalitete, čeprav je konj? Smilite se mi, ker tako postopate. Ve kar v dir s "konji", vendar, konji so pogumne živali, kar ve nikdar ne boste. Mjav. Bi še kakšna rada stresla frustracije, da se bo bolje počutila? Objemčka. Moja moja. Lupcka. Kdo je pa tebe kaj vprašal? Sicer pa - konji hrzajo, rigajo osli. Me veseli, da si se predostavila kot oslica. Saj ne rabiš nič vprašati.
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:18:07
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lajči Vedite, da se meni malo hebe, kot erhavcu, kako je vaše življenje. Joj...sej res, mi se o Erhavcu menimo...khm...smo se menili prve tri poste...
|
|
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:18:14
|
|
|
|
Lajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lajči IZVIRNO SPOROČILO: bumerang IZVIRNO SPOROČILO: Lajči Slava ti Bum. Res, kaj vam nagaja, ne morete doma, pa bi tu, pa vas kdo po papkih, pa utihnete, pa spet jahalne vaje iztirijo, jao babnce nadevate si anonimke, reve uboge, kaj rigate skozi konje, ko vam niti ena gesta ne podari te kvalitete, čeprav je konj? Smilite se mi, ker tako postopate. Ve kar v dir s "konji", vendar, konji so pogumne živali, kar ve nikdar ne boste. Mjav. Bi še kakšna rada stresla frustracije, da se bo bolje počutila? Objemčka. Moja moja. Lupcka. Kdo je pa tebe kaj vprašal? Sicer pa - konji hrzajo, rigajo osli. Me veseli, da si se predostavila kot oslica. Saj ne rabiš nič vprašati.
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:19:11
|
|
|
|
Lajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: picola1 IZVIRNO SPOROČILO: Lajči Vedite, da se meni malo hebe, kot erhavcu, kako je vaše življenje. Joj...sej res, mi se o Erhavcu menimo...khm...smo se menili prve tri poste... Ja no, kaj morem, zahebale so. Ko so zahsle.
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:19:11
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
lajči, ma ti si pa sama sebi namen,a?
|
|
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:20:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* lajči, ma ti si pa sama sebi namen,a? Ne, še polni luni.
|
|
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:20:25
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lajči pa še kaj decovega primte v roke, pa vam bo bolj lušno. Sej jz bi, ampak z eno roko pol bolj težko tipkam...
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:20:57
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Lajči pa še kaj decovega primte v roke, pa vam bo bolj lušno. Sej jz bi, ampak z eno roko pol bolj težko tipkam...
|
|
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:21:44
|
|
|
|
Lajči
|
No, ne lajam, včasim samo vgriznem, da dajo mir. Imaš pa prav, sem nepogrešljiva, saj, a to ni vidno že kronično?
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:22:01
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* lajči, ma ti si pa sama sebi namen,a? Ne, še polni luni. A spet je polna luna al kaj?
|
|
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:22:40
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Lajči pa še kaj decovega primte v roke, pa vam bo bolj lušno. Sej jz bi, ampak z eno roko pol bolj težko tipkam... Saj me tak vedno gobec tepe...pa si ne morem pomagat. Khm...TT...poznam način da maš obe roki fraj ... kljub decovemu
|
|
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:22:44
|
|
|
|
Lajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* lajči, ma ti si pa sama sebi namen,a? Ne, še polni luni. Ja ja, bo kmalu. Zato pa otresaš po nepotrebnem.
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:24:00
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lajči IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* lajči, ma ti si pa sama sebi namen,a? Ne, še polni luni. Ja ja, bo kmalu. Zato pa otresaš po nepotrebnem. Ja nekdo mora, ane? Če to nisi ti, potem te moram jst nadomeščat, da ni dolgčas.
|
|
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:24:59
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: picola1 IZVIRNO SPOROČILO: Lajči IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* lajči, ma ti si pa sama sebi namen,a? Ne, še polni luni. Ja ja, bo kmalu. Zato pa otresaš po nepotrebnem. Ja nekdo mora, ane? Če to nisi ti, potem te moram jst nadomeščat, da ni dolgčas. hahahaha...sem mislila, da si meni napisala...No...ostajam pri istem...
|
|
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:25:34
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Lajči pa še kaj decovega primte v roke, pa vam bo bolj lušno. Sej jz bi, ampak z eno roko pol bolj težko tipkam...
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:25:51
|
|
|
|
Lajči
|
Ok, kok časa pa niste že nič prijele spodaj v roke od deca? Da se ne bomo vrtile v krogu z raznimi čudnimi argumenti provokacij? Če je res, bodo kle gor tud vaši deci potrdili, mar ne? Kok bo šele smešno sedaj.
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:26:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Lajči pa še kaj decovega primte v roke, pa vam bo bolj lušno. Sej jz bi, ampak z eno roko pol bolj težko tipkam... Saj me tak vedno gobec tepe...pa si ne morem pomagat. Khm...TT...poznam način da maš obe roki fraj ... kljub decovemu babe, ve ste vsekane. še mal, pa bom začela verjet kokeRRšpanjelu
|
|
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:26:16
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Lajči pa še kaj decovega primte v roke, pa vam bo bolj lušno. Sej jz bi, ampak z eno roko pol bolj težko tipkam... Saj me tak vedno gobec tepe...pa si ne morem pomagat. Khm...TT...poznam način da maš obe roki fraj ... kljub decovemu uf, to bi mojemu čist ustrezalo, da bi bila vsaj 5 minut tiho.
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:26:58
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Lajči pa še kaj decovega primte v roke, pa vam bo bolj lušno. Sej jz bi, ampak z eno roko pol bolj težko tipkam... Saj me tak vedno gobec tepe...pa si ne morem pomagat. Khm...TT...poznam način da maš obe roki fraj ... kljub decovemu uf, to bi mojemu čist ustrezalo, da bi bila vsaj 5 minut tiho. Ampak hekta zihr lohk se govori zravn....
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:26:58
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Lajči pa še kaj decovega primte v roke, pa vam bo bolj lušno. Sej jz bi, ampak z eno roko pol bolj težko tipkam... Saj me tak vedno gobec tepe...pa si ne morem pomagat. Khm...TT...poznam način da maš obe roki fraj ... kljub decovemu uf, to bi mojemu čist ustrezalo, da bi bila vsaj 5 minut tiho. Saj, če vklopiš domišljijo bi tud govorila lahko Čist razločno, če si v dobri kondiciji
< Sporočilo je popravil hektorina -- 14.4.2010 21:27:48 >
|
|
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:27:05
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lajči Ok, kok časa pa niste že nič prijele spodaj v roke od deca? Da se ne bomo vrtile v krogu z raznimi čudnimi argumenti provokacij? Če je res, bodo kle gor tud vaši deci potrdili, mar ne? Kok bo šele smešno sedaj. Točno tri ure in 45 sekund... (a je to preveč, babe???)
|
|
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:27:42
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Saj, če vklopiš domišljijo bi tud govorila lahko kaj sem rekla.....
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:28:15
|
|
|
|
Lajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: picola1 IZVIRNO SPOROČILO: picola1 IZVIRNO SPOROČILO: Lajči IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* lajči, ma ti si pa sama sebi namen,a? Ne, še polni luni. Ja ja, bo kmalu. Zato pa otresaš po nepotrebnem. Ja nekdo mora, ane? Če to nisi ti, potem te moram jst nadomeščat, da ni dolgčas. hahahaha...sem mislila, da si meni napisala...No...ostajam pri istem... Ma ubi bože, kaj če ne bi poznale lune, ali jo sploh poznate, pa pluton, pa mars, pa zemljo, venero, pa neptun= am, si zihr Picola?
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:29:05
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Saj, če vklopiš domišljijo bi tud govorila lahko kaj sem rekla..... Kake packe sva...sem glih načine pri katerih še lahko "frajhendlih" govorim naštevala v mislih
|
|
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:29:07
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: picola1 IZVIRNO SPOROČILO: Lajči Ok, kok časa pa niste že nič prijele spodaj v roke od deca? Da se ne bomo vrtile v krogu z raznimi čudnimi argumenti provokacij? Če je res, bodo kle gor tud vaši deci potrdili, mar ne? Kok bo šele smešno sedaj. Točno tri ure in 45 sekund... (a je to preveč, babe???) hahaha.. no, jaz sem ga mela v ustih... ammmm... tam nekje okol 20.30.... pa je kr trajal ni tok hitr usu...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?