|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
12.4.2010 8:25:43   
moci
pikabu je rodila skoraj na moj pdp.

ja, iskrene čestitke, punca. res sta nas presenetiliuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
12.4.2010 8:51:14   
piskot
ta je bila pa hitra.

CESTITKE PIKABU!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
   [Brisano sporočilo]
12.4.2010 14:27:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2603
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 8:02:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2604
13.4.2010 8:08:32   
moci
sivkamivka, daj, bova imeli pa samo midve debatouser posted image

posrano vreme, ne?
in jakob je tečkal od treh naprej, je imel blazno dela s kakanjem, pa bruhal je, pa nos ima malo zamašen. pffffffffffffffff sem zmatrana.
zna bit, da bom šla jaz danes v štacuno. če še znam.
pišem listke in naročam, samo nekako ne prinesejo, kar sem pričakovalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2605
13.4.2010 10:45:59   
pikapolona2
se vama še jaz pridružim....res je vreme za posratuser posted image .....se mi prav ne da it ven k bi mogla spet bundo oblačit.
Sej čez vikend bo že lepše...komaj čakam....pa gremo na štajersko bomo pred hišo sedeli in se sončali.......Brina bo pa po trampolinu skakala in bo miiiiir.

Moci naše očke so že čist OK.......ima pa enako čist zabasan nos....zdej ji vlivam fiziološko notri + ven ji črpam sluz ker včeraj reva še pit ni mogla......kak so nebogljeni tamiceniuser posted image . Jaz sem tudi že sita tega da sem skooooz doma.........bom danes jst šla po Brino v vrtec....če se ne bo Ajda ravno dojila.

Zdejle pa čakam patronažo pa da se skopamo.............da bo mala dišalauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 10:57:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2607
13.4.2010 11:05:18   
pikapolona2
sivkamivka.....prav hecno je k sem še en teden nazaj bila čisto razsuta.......zdej sem pa že čist OKuser posted image

mi smo pa kar OK spali.......ima pa brina malo nočnih mor odkar smo Ajdo prinesli domov še malo več....kar nekaj govori ponoči...danes se je drla NE NE NE NE.....imava pa nad posteljo obešen indijanski lovilec sanj....in potem ko slabo sanja malo potreseva, da pridejo samo lepe sanje v njeno glavico.....in takoj zaspi nazaj.

Aja lačna sem pa jaz skoooooz........sam iščem nekaj....sreča da je star kruh doma....bi še tistega vsega pohamalauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2608
13.4.2010 14:44:32   
moci
lej jo, pikapolono user posted image
vi pa prehitetvate. pri nas je kopanje v planu konec tedna, če bo popek suh. pa v vrtcu še nisem bla, pa na štajerskem tud neuser posted image
imamo pa volčji potok v kratkoročnem planu, pa en dan na obali, pa zagovor diplomskeuser posted image

jakob ima pa še vedno gnoj v učkuuser posted image kje si pa dobila čaj iz smetlike?
jaz se zdaj hendling učim. vse sem pozabila. ajaj.

sivkamivka, naša noč je bila tud zaendrek.

uf, lakota ja. jaz sem požrešna. samo iščem in radiram. zato moram pa mal od domauser posted image

bila v merkatorju, sem bila ful hitra, zapravila ogromno, na blagajni se mi je pa čišča ulila in sem se spomnila, da sem pozabila vložke kupit. pf. en paket jih še imam, potem bom pa koga poslala.

mi smo pa včeraj in v nedeljo kar šli ven, samo da ne piha, oblečemo se pa že.

Neposredna povezava do sporočila: 2609
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 17:36:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2610
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 17:41:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2611
13.4.2010 17:51:40   
pikapolona2
ja smetliko dobiš v lekarni.....

sivkamivka zgleda fensi sedež........jaz pa ne bom nič kupovala.....kar naj naša velika bejba malo hodi........da malo energijo pokuriuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2612
13.4.2010 18:01:23   
moci
tam zadaj nič ne vidiuser posted image
meni izgleda bolje tasti, ki je ob strani

Neposredna povezava do sporočila: 2613
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 18:57:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2614
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 18:58:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2615
13.4.2010 20:14:21   
Lu
O poglej jih cvetke..., samo še ve klepetate user posted image

Naj se pridružim. V nedeljo smo šli mi v volčji potok gledat dinozavre. ma to je bilo nekaj za otroka, res. Samo nas je malo dež ujel, malo nas je prepihalo, ampak ni bilo panike. Smo šli potem še na kosilo in sta bila maledva tako pridna, da je joj. Kar nisem navajena na tako disciplino - mirno user posted image

Se me pa nekaj loteva. Neki med drisko in bruhanjem. Sam upam, da ne gre na otroka.

Je bila pa Maja zdaj doma skoraj 10 dni in je šla včeraj po dolgem času v vrtec. Madona kakšen sprejem je imela. otroci jo očitno zelo obožujejo user posted image

Glede tega dodatka zadaj na vozičku... Maja je imela 1,5 let, ko sem nabavila buggyboard. Če bi takrat to videla bi mogoče raj to vzela, ker naša punca je bila res zmatrana. user posted image No pol je tud na tisti rolkici nekak sedela. Zdaj mi pa tudi na misel ne bi prišlo, da bi kaj kupovala. Pa saj so že veliki otroci. Naš mali toliko prehodi, da je joj. Več kot Maja. Res.

No me mate dost.

papa

Grem delat kaj iz perlic. Joj kok je men to všeč.

< Sporočilo je popravil Lu -- 13.4.2010 20:15:28 >

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 2616
13.4.2010 20:22:24   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

pikapolona, saj točno to je moja dilema- a toliko stari to sploh še rabijo. malo veliki so že

naša bi se sigurno vozila če bi ji pokazal...hehe...je bolj pr ta lenih. Meni se zdi da so mal preveliki za tole....čeprav Blaž je še tako micenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2617
13.4.2010 21:43:52   
frrrr
se me še spomnite? user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
13.4.2010 21:55:34   
frrrr
najprej čestitam naji78 in Pikabu za naraščaj user posted image  user posted image fejst se crkljajte!

pikapolona in moci - pridni sta... le tako naprej user posted image pa še slikice zraven user posted image
kar sem pa slikic videla - Ajda je čist Brini podobna, pa mamici. Jakob je pa tut en lep fantič user posted image
moci - kaj veš od česa ima vaš fant pike? in kje jih ima? naj se očke in popek čimprej uredita. pa zagovor diplome tut naj gre fajn skoz!

piskot - teb sem vse v mail napisala kako je z našim renčečim otrokom user posted image no, danes ni nič renčal

sivkamivka - ti bi me lahk pa ponoči nadomeščala... vsak nočni obhod do hladilnika more bit speljan mimo računalnika user posted image
buggy board - mi smo si jo izposodili, ker je naš fante bolj med tapočasnimi (hodi in sanja). smo samo do igrišča in nazaj sprobali in odmontirali. brezveze. tolk počasi treba vozičkat, da lahk tut sam zraven hodi. pa pločniki so problem. imali smo pa tole http://www.fillikid.at/assets/high_res/809.jpg

Maxica - kaj gnezdiš, al nimaš časa user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
13.4.2010 21:57:56   
frrrr
js sm na dopustu dala možgane čisto na off in doma jih do danes nisem uspela popolnoma zalaufat user posted image

altati in sivkamivka - hvala, ker sta me pogrešale user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
13.4.2010 22:28:12   
pikapolona2
frrr jst sem ravno hotela prašat kje si?user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
13.4.2010 23:00:18   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

frrr jst sem ravno hotela prašat kje si?user posted image
pa sej tebi sm tk po telefonu težila... me niti nisi mogla kaj dost pogrešat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2622
14.4.2010 10:51:43   
Maxica
Evo me. Jaz še nič ne gnezdim, sam upam in molim, da me ne prehiti tako kot Pikabu. Ona je bila vsaj pripravljena. user posted image Saj sploh ne vem, kaj počnem, ampak mi cel dan uide, otroka imata obveznosti, mož ima en kup dela, gospodinjstvo zahteva svoje, pa je dan mimo. user posted image
Frrr, jaz sem te tudi pogrešala, kje si se potepala, kako je z vami?
Bugyboard - ne vem, jaz sem ga imela za Maxa, ampak je res tako malo prišel v poštev, da bi pa zdaj za Lana nabavljala, pa niti pomišljam ne. Sicer rad hodi, pa tudi, če bi se mi kaj bunil, bi lepo "moral" hoditi zraven, se mi zdi pa res prevelik, da bi šla v take nakupe, no. user posted image
Moje spanje je sicer tudi bolj slabo, trenutno krivim luno, sam kaj, ko se vleče to obdobje lih do naslednje lune. user posted image
Vreme - res je bilo prešnji teden krasno, z otrokoma smo bili cel dan zunaj, to sta spala sto na uro. Včeraj smo šli pa dopoldne do moje tete, je še malo višje od nas doma, je bilo pa tri stopinje in med dežjem je padal sneg. user posted image
Nič, gremo dalje, pišite, da bomo imeli kaj brati. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
14.4.2010 13:32:54   
altati
Da se še jaz mal javim...
Tole vreme mi je ubijalsko,čakam sonce.

Zdaj kot prvo čakam našo Italijo, še 7x vstanemo za službo in šolo, potem pa akcijauser posted image .

No, danes sem vsa vesela nad našim zdravstvom, ki trenutno deluje kot 'na tržnici', ampak je to hvala bogu meni v prid.

Pa ugotovila sem, da naša sredinka ne vidi dobro, tako da zdaj čakava okulista (ker greva samoplačniško, ga imava seveda praktično takoj).

V soboto smo bili mi tudi v Volčjem potoku in res toplo priporočam za naše 'tamaučke'. Naša dva sta bila navdušena.

baje bo pa ta vikend sonček in res upam da bo, ker ima občutek da me non stop zebe....meni je to že grozno. Rabim pregret moje stare kosti.

Pikapolona, Moci, prosim slikce, jaz bi gledala te male dišeče štručke. prosim, prosim!!!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 15:06:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.