|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
13.4.2010 20:45:02   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša sej boste kmalu imeli tud več česa za vas, mal še potrpite pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika kake lušte si mi naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja res komi čakam..... sam naju čaka še tok dela....

Tamika meni tuduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pridita ju3 na kofe in pecivo, ga je še dovolj

ju3 ne morem imama z mojmu lavfarijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
13.4.2010 20:46:51   
Urša08
Tamika trenutno še nisem za daljše vožnje, me čist zdelajouser posted image Kako si? Ste čist v prenavljanju hišeuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
13.4.2010 20:52:20   
Urša08
A zdej ste mi pa vse ušleuser posted image user posted image user posted image user posted image ja sej k mam jaz clo zvečer čas ga pa ve nimate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
13.4.2010 20:54:31   
TAMIKA3
sem še kar, hvala user posted image user posted image user posted image
ja, okna - maj, fasada - junij

me user posted image čaka v  user posted image
bye bye

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
13.4.2010 20:55:10   
TAMIKA3

Katjuša sej boste kmalu imeli tud več česa za vas, mal še potrpite pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika kake lušte si mi naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja res komi čakam..... sam naju čaka še tok dela....

Tamika meni tuduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pridita ju3 na kofe in pecivo, ga je še dovolj

ju3 ne morem imama z mojmu lavfarijouser posted image user posted image user posted image

potem pa drugič user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
13.4.2010 21:00:20   
Katjusa

sem še kar, hvala user posted image user posted image user posted image
ja, okna - maj, fasada - junij

me user posted image čaka v  user posted image
bye bye

uživajtauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
13.4.2010 21:00:55   
Katjusa

A zdej ste mi pa vse ušleuser posted image user posted image user posted image user posted image ja sej k mam jaz clo zvečer čas ga pa ve nimate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem še tu.... gledam mal vhodna vrata.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
13.4.2010 21:06:57   
Katjusa
evo tole sma dons beniju kupla je takoj pokazal navdušenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image za kako leto bo že pol pa itak imamo enga finega železnega sam je za mal večje k je beni....
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
13.4.2010 21:47:03   
Ajvy

ojla, ajvy user posted image
kako se počutiš? kako sta pupi?

hvala, moram poskusit, kaj sem spacala, saj še vsi stojijo oz. dihajo, ker fantje že spijo user posted image user posted image user posted image user posted image

v redu...kri mi je stekla mal v čelo., pa mam tako smešno buškouser posted image user posted image edin to me še mal boli...čopa ne smem met...pa dotikat se ne smem rane...drgač je pa okuser posted image
Pupi pančkata....uši razsajajo pr njih v vrtcu..sem bla kar mal slabe volje.....tolk enga dela, pa zlepa jih ne preženeš...sem pregledala lasišče...pa je bilo pr obeh ok...
NIsem vedla da to sam otrebiš glavo, pa ga pošlješ v vrtec

Pa vi ?

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
13.4.2010 21:47:51   
sjmm
čer!

pri nas zvečer majeva trmica dosegla rdeče polje...je bil gospodič s tortico na ritki, pa še čas ravno za večerno umivanje...on pa se je igral v dnevni, kjer je že lepo dišalouser posted image od njegove tortice...pa ga lepo vzamem in v kopalnico...ma se je tko drl, ko da ga skalpiram, pa skakal po previjalni, sva ga z mojim komaj obdelala, sam sva se kr mirno spogledovala, moj je sam reku...da je mali kr že zrel za eno na rit...pa so se ta velki smejali..če jih bo tokrat dobil po riti kot oni...beri..nikol...bo pa res revežuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mularijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, pol sm ga kr v bodiju brez besed odnesla v njegovo postlco, ga posedla noter, se vlegla na ta velko postlo zravn in se delalauser posted image , da berem knjigo in mali gospodič je lahko takoj utihnil, vstal in se mi nasmejal...opa...in stegnil roke k meni...joj,joj, kake trmice so to zdejuser posted image user posted image ..ne morm belivat..bo pa res treba imet skulirane živčkeuser posted image

no, dobra stran vsega dretja je ...da se je zmatral in potem kmalu lepo zaspal s flaško mleka, sem ga samo odložila v postlco in spi...kako bo ponoči pa se pustimo presenetituser posted image

tamika...uživejta z user posted image ..pridni tile tvoji kralji!!!user posted image user posted image

urša...helov, kako si kaj?? Kej sladkega v tvoji družbi???user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
13.4.2010 21:48:37   
sjmm

jst sem še tu.... gledam mal vhodna vrata.....

so kake fajn??

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
13.4.2010 21:49:05   
sjmm

evo tole sma dons beniju kupla je takoj pokazal navdušenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image za kako leto bo že pol pa itak imamo enga finega železnega sam je za mal večje k je beni....
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Benija..zdej bo pa dirkal!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
13.4.2010 21:50:47   
sjmm
tanči.....žal nobenih spodbudnih novic o kartah..ju3 še enga vpraša...če nima...pol ni..sorči!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
13.4.2010 21:51:14   
Ajvy
Katjuša...super za ploščice...sej ponavadi je tko, kar ne iščeš..to najdešuser posted image
Brat je doma...počiva, ker če se napreza ga itak glava boli...ugotovili niso nič....to je to....tko čudno je vse skupaj..hvala za skrb
Super trikolesnik user posted image user posted image user posted image

Sjmm...Maj je pa orenk štartal z vajino prevzgojouser posted image user posted image user posted image mal heca.....

Urša-..ti pa zvečer na rr- saj mora biti praznik....
JEst se bom opravičila, grem kar ležat,ker me kar glava boli..,sem mal pršla prečekirat...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
13.4.2010 21:54:48   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Katjuša...super za ploščice...sej ponavadi je tko, kar ne iščeš..to najdešuser posted image
Brat je doma...počiva, ker če se napreza ga itak glava boli...ugotovili niso nič....to je to....tko čudno je vse skupaj..hvala za skrb

Sjmm...Maj je pa orenk štartal z vajino prevzgojouser posted image user posted image user posted image mal heca.....

JEst se bom opravičila, grem kar ležat,ker me kar glava boli..,sem mal pršla prečekirat...

ej ne morem verjet...pa 3 predhodnike ima...vsi so bili mirni in pridkani, sej kdaj pa kdaj tud ni blo po njihovem okusu, sam tkole ga pa niso sračkal...evo spet eno novo poglavje v življenju...upam, da zdržim...mali ima kr voljouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
13.4.2010 22:09:55   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

spočij si!!user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
14.4.2010 6:42:23   
baki
jutrooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
14.4.2010 7:18:59   
Urša08
jutro

Naša nočka solidna. Kavico sva z user posted image že popila, on šel v službico, mi se bomo pa cartali doma. Tamaledva sta vsak dan bolj prehlajenauser posted image . Žiga sploh, poln nosek, kašlja, vročinca mal čez 37,2 se vleče že od nedelje tko da če do jutri ne zgine ga grem kar pokazat k p, Nejc pa smrkla pa mal kašlja. Ma sej čist vremenu podobnouser posted image user posted image user posted image

Baki jutro, dan es si pa zgodnjauser posted image

Sjmm ja bo treba tud enga otročka s trmico probatuser posted image user posted image user posted image user posted image ma se mal hecam.

Ajvy počivajuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
14.4.2010 7:20:07   
Urša08
Sjmm si dobila ZS včeraj

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
14.4.2010 7:34:48   
baki
a ste že vstale?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
14.4.2010 7:36:04   
baki
uršauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo za malčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
14.4.2010 7:39:13   
baki
kosilo.....pasulj.ga mi je včeraj mami dalauser posted image user posted image user posted image .dons ima nik ceplenje,katja ima nastop (pevske),tastari pa v službi pop.tk da bo kr natrpanouser posted image .še dobro da gre katja z avtobusom,ker imajo nastop v črni.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
14.4.2010 7:40:17   
baki
bom vidla mogoče jo bom šla gledat.še ne vem.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
14.4.2010 7:43:01   
Urša08
baki hvalauser posted image Super da te mami zalaga s kosiliuser posted image user posted image user posted image Jaz danes razmišljam al bi mel špagete s tuno in pelati al pa juha in palačinke. Oboje je dost hitrouser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
14.4.2010 7:48:26   
Urša08
Petrušk jutrouser posted image Kako si? Pa tvoja princeska?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?