|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
13.4.2010 10:42:48   
Urša08
Ajvy sej zlo na izi delam a vešuser posted image user posted image user posted image sam je res tak da je treba.

Glede tricikla sem bla pa jaz kr mal slabe volje. Sem ga eni kolegici posodila in prejšnji teden ga nazaj dobim in je polomljenuser posted image tko da sedaj ga bo en kolega pošvasal, če pa ne bo šlo grem pa novga kupit. Mi je bil pa tok cukrast kolešček. Bomo vidli .

Eto sem si nardila eno brez kofeinsko kavico in zabušavam.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
13.4.2010 10:44:49   
MIHAILO
CEBEL uuuu to pa more bit postavcauser posted image user posted image

AJVY kako si?se boli???
URSA superca da se fajn pocutis naj tako ostane...
KOLUMBO ooooo kaksno spanje...

pozabila naprejuser posted image

Aha TAMIKA SEVEDA DA TE POGRESAMO IN ONASIS TEBE TUDI KR JAVITA SE MALO VECuser posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
13.4.2010 10:45:46   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy sej zlo na izi delam a vešuser posted image user posted image user posted image sam je res tak da je treba.

Glede tricikla sem bla pa jaz kr mal slabe volje. Sem ga eni kolegici posodila in prejšnji teden ga nazaj dobim in je polomljenuser posted image tko da sedaj ga bo en kolega pošvasal, če pa ne bo šlo grem pa novga kupit. Mi je bil pa tok cukrast kolešček. Bomo vidli .

Eto sem si nardila eno brez kofeinsko kavico in zabušavam.

Pa ti ni povedala da so ga zlomili???user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
13.4.2010 10:46:08   
Urša08
Mihailo super da je bil možek do zdej domauser posted image A ti vedno za vse kuhaš kosilo? 

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
13.4.2010 10:47:23   
Urša08
Mihailo ne ni nč povedala user posted image Ma sej mogoče pa ni vedla, ne vem. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
13.4.2010 10:48:04   
MIHAILO

Mihailo super da je bil možek do zdej domauser posted image A ti vedno za vse kuhaš kosilo? 

Moj ati in mami sta sla za en mesec v Bosno,ker rihtata hiso prideta v petek...Ko je mami doma bolj mami kuha ,je maher v kuhinji jaz se pa kr dost naucim od nje...tko da ko je mami tu kr ona kuha jaz pa pospravljam in pucamuser posted image ...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
13.4.2010 10:49:25   
Urša08
Nejc sedi na tleh in poje mi gremo pa na morje, je že čist not paduuser posted image user posted image user posted image user posted image Se zgleda veseli morja, no sej zdej že ve da je tam luštnouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
13.4.2010 10:50:14   
Urša08
Mihailo aha ste sami sedaj. A tvojedva sta že v pokoju?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
13.4.2010 11:10:10   
MIHAILO

Ja sami skoraj en mesec...Ati je sel v pokoj decembra mami je pa ze prej prekinila z delom ,ker sla firma v stecaj...Tko da zdaj bosta kar sla mal dol za kak mesec ,pa cez poletje bosta dol cez zimo pa tukaj...ker jim je lustno bit v hisi ...Sta pa hiso tok fajn zrihtala da je tudi nam prijetno ko pridemo na dopustuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
13.4.2010 11:21:06   
Čebel@
evo spet jazuser posted image

mi je pogledal osnetuk,bil čist zadovolen,tko da imam zeleno luč za delanje seminarskeuser posted image user posted image user posted image user posted image

mihailo......postavca ni neki huda,ker imam še šlavf od nosečnosti in pa celulitasto tazadnjouser posted image ........kolo je lepo vodljivo,mene edino gume malenkost motijo,ker se kamenčki prijemljejo gor in se jih malo sliši.....drugače je pa ta tricikel že kar umetnost dobiti,ker imajo vsaj po našem koncu na zalogi le roza

ajvy.......hvala za razlago-pol jaz nimam tegauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
13.4.2010 11:21:35   
Čebel@

Nejc sedi na tleh in poje mi gremo pa na morje, je že čist not paduuser posted image user posted image user posted image user posted image Se zgleda veseli morja, no sej zdej že ve da je tam luštnouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
13.4.2010 11:22:29   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Čebela..to je pa full malo kil....waw...lahko kot peresce

petrušk.
..ta zamašena lojnica je lahko kjerkoli po telesu....včeraj je bila ena gospa...se je brila pod pazhudo,,naslednji dan ji je zrastla bula...čez par dni je bila orenk, pa cela roka jo je bolela..je imela gnojno vse..če pomislim kolk njo zdej boli...awa
ZGleda pa tko...inekcija anestetik,, potem pa zareza s skalpelom, odstiže lojnico in zašije...če je lojnica gnojna je malo več matranja..pa rana ostane odprta...
LAhko pa tudi samo sukcijo naredi, pa obkladek da gor

jz tud pravm, da je čebelc@ peresne kategorijeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......vidve ga biksatauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
13.4.2010 11:35:20   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
13.4.2010 12:11:31   
MIHAILO
mihailo je pokosilal juhico z zvezdicami in zelenjavo iz nje(brokoli,korencek,krompircek)..Sem tok srecna ko je zdravo hrano!user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
13.4.2010 12:13:57   
Katjusa

bravo nejcuser posted image user posted image user posted image user posted image
florjan si je tud lani to nonstop pel in pol tud na morju resnično uživaluser posted image user posted image user posted image user posted image letos me pa tud že nagovarja za morje sam bi imel majo in hano zravenuser posted image user posted image user posted image   pa v šotoru bi spaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
13.4.2010 12:16:02   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Ja sami skoraj en mesec...Ati je sel v pokoj decembra mami je pa ze prej prekinila z delom ,ker sla firma v stecaj...Tko da zdaj bosta kar sla mal dol za kak mesec ,pa cez poletje bosta dol cez zimo pa tukaj...ker jim je lustno bit v hisi ...Sta pa hiso tok fajn zrihtala da je tudi nam prijetno ko pridemo na dopustuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image te ste pa veliko samiuser posted image user posted image user posted image user posted image a boste vseeno svoje stanovanje kupli? kaj pa če se tvoja dva odločta dol prselit? a to stanovanje k ste zdej not je v najem al je kupljeno?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
13.4.2010 12:18:12   
Katjusa

Mihailo ne ni nč povedala user posted image Ma sej mogoče pa ni vedla, ne vem. 

user posted image user posted image user posted image user posted image tak sem jst dobla ležalnik in stajicouser posted image user posted image user posted image
ja jst sem tud misla da ne vejo k je bla stajca strgana in sem vprašala pa so mi pozabl povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
13.4.2010 12:18:27   
sjmm
mali šlafa..zgleda k user posted image ..za spremembo..k drgač je pravi mali hudiček...vse razmeče, povsod spleza

morm dons probat, kako se ga z ruzakom nese, da bova šla lahk tud v takih dneh mal vn..k pol je ful bolše volje..sam sva bla navajena na kengurujčka...jz sm ga ful rada nosila, pa spredaj je bil..no ruzak je druga pesem...moj prav, da sam kompliciram..morm probatuser posted image

urša...spet sam delaš..počitek bejba...v tvojem zavetju raste novo življenje...pazi nase!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
o, Nejc mi bere misliuser posted image user posted image user posted image

čebelc@....bravo za seminarsko...sej smo itak vedle, da je gutuser posted image user posted image

kolumbo...kak zrak je pa na vaš konc prneslo...mučo spalni zgleda...važn, da ste gutuser posted image

mihailo...ful lepo za skupen časuser posted image user posted image user posted image user posted image

v kuhinji en kup posode čaka, sušilc že piskal, pralc ze tud, men pa energija kaže na rdeč polje...bo treba mal zaštartat....dopoldne nism nardila NIČ...me mali sploh ni spustil ven iz območja 10 cm okol njega

še kosilo....juhca od včeraj, sam dons bojo vlivančki, pire krompir, zelenjavni polpetki, mal brokoli omakce in solatka..zelena + koruza...Maj je nor na koruzo...pol ima pa tortica vzorčekuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 13.4.2010 12:19:02 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
13.4.2010 12:18:51   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

bravo nejcuser posted image user posted image user posted image user posted image
florjan si je tud lani to nonstop pel in pol tud na morju resnično uživaluser posted image user posted image user posted image user posted image letos me pa tud že nagovarja za morje sam bi imel majo in hano zravenuser posted image user posted image user posted image   pa v šotoru bi spaluser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
13.4.2010 12:19:40   
Čebel@

mihailo je pokosilal juhico z zvezdicami in zelenjavo iz nje(brokoli,korencek,krompircek)..Sem tok srecna ko je zdravo hrano!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
pri nas bo pa danes z nami jedla krompirjev golažuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
13.4.2010 12:20:07   
sjmm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mihailo....user posted image user posted image user posted image ...sej bo mami...no, jz tud kr z ušesi ploskam, kadar se fajn zelenjavce napokauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
13.4.2010 12:21:32   
sjmm

pri nas bo pa danes z nami jedla krompirjev golažuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mmmm...fajn ideja za ju3...naši ga vsi obožujejo

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
13.4.2010 12:22:15   
Čebel@
sjmm........sej vreme je tako čudno da je treba bit na iziuser posted image user posted image user posted image user posted image .....pri nas tudi mala šlafa(že 1 uro),posode imam čisto malo-ni panikeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
13.4.2010 12:22:24   
Katjusa

evo spet jazuser posted image

mi je pogledal osnetuk,bil čist zadovolen,tko da imam zeleno luč za delanje seminarskeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fino pol pa veselo na delouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
13.4.2010 12:23:34   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mmmm...fajn ideja za ju3...naši ga vsi obožujejo

ja pri nas ga tašča dela in sem ji že zjutraj rekla da ga bo Hana tudi jedla in da naj ne eksperimentira(ona za njiju da še feferone noteruser posted image )

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?