Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 10:42:48
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy sej zlo na izi delam a veš sam je res tak da je treba. Glede tricikla sem bla pa jaz kr mal slabe volje. Sem ga eni kolegici posodila in prejšnji teden ga nazaj dobim in je polomljen tko da sedaj ga bo en kolega pošvasal, če pa ne bo šlo grem pa novga kupit. Mi je bil pa tok cukrast kolešček. Bomo vidli . Eto sem si nardila eno brez kofeinsko kavico in zabušavam.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 10:44:49
|
|
|
|
MIHAILO
|
CEBEL uuuu to pa more bit postavca AJVY kako si?se boli??? URSA superca da se fajn pocutis naj tako ostane... KOLUMBO ooooo kaksno spanje... pozabila naprej Aha TAMIKA SEVEDA DA TE POGRESAMO IN ONASIS TEBE TUDI KR JAVITA SE MALO VEC
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 10:45:46
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy sej zlo na izi delam a veš sam je res tak da je treba. Glede tricikla sem bla pa jaz kr mal slabe volje. Sem ga eni kolegici posodila in prejšnji teden ga nazaj dobim in je polomljen tko da sedaj ga bo en kolega pošvasal, če pa ne bo šlo grem pa novga kupit. Mi je bil pa tok cukrast kolešček. Bomo vidli . Eto sem si nardila eno brez kofeinsko kavico in zabušavam. Pa ti ni povedala da so ga zlomili???
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 10:46:08
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo super da je bil možek do zdej doma A ti vedno za vse kuhaš kosilo?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 10:47:23
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo ne ni nč povedala Ma sej mogoče pa ni vedla, ne vem.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 10:48:04
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo super da je bil možek do zdej doma A ti vedno za vse kuhaš kosilo? Moj ati in mami sta sla za en mesec v Bosno,ker rihtata hiso prideta v petek...Ko je mami doma bolj mami kuha ,je maher v kuhinji jaz se pa kr dost naucim od nje...tko da ko je mami tu kr ona kuha jaz pa pospravljam in pucam ...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 10:49:25
|
|
|
|
Urša08
|
Nejc sedi na tleh in poje mi gremo pa na morje, je že čist not padu Se zgleda veseli morja, no sej zdej že ve da je tam luštno
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 10:50:14
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo aha ste sami sedaj. A tvojedva sta že v pokoju?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 11:10:10
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo aha ste sami sedaj. A tvojedva sta že v pokoju? Ja sami skoraj en mesec...Ati je sel v pokoj decembra mami je pa ze prej prekinila z delom ,ker sla firma v stecaj...Tko da zdaj bosta kar sla mal dol za kak mesec ,pa cez poletje bosta dol cez zimo pa tukaj...ker jim je lustno bit v hisi ...Sta pa hiso tok fajn zrihtala da je tudi nam prijetno ko pridemo na dopust
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 11:21:06
|
|
|
|
Čebel@
|
evo spet jaz mi je pogledal osnetuk,bil čist zadovolen,tko da imam zeleno luč za delanje seminarske mihailo......postavca ni neki huda,ker imam še šlavf od nosečnosti in pa celulitasto tazadnjo ........kolo je lepo vodljivo,mene edino gume malenkost motijo,ker se kamenčki prijemljejo gor in se jih malo sliši.....drugače je pa ta tricikel že kar umetnost dobiti,ker imajo vsaj po našem koncu na zalogi le roza ajvy.......hvala za razlago-pol jaz nimam tega
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 11:21:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Nejc sedi na tleh in poje mi gremo pa na morje, je že čist not padu Se zgleda veseli morja, no sej zdej že ve da je tam luštno
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 11:22:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Čebela..to je pa full malo kil....waw...lahko kot peresce petrušk...ta zamašena lojnica je lahko kjerkoli po telesu....včeraj je bila ena gospa...se je brila pod pazhudo,,naslednji dan ji je zrastla bula...čez par dni je bila orenk, pa cela roka jo je bolela..je imela gnojno vse..če pomislim kolk njo zdej boli...awa ZGleda pa tko...inekcija anestetik,, potem pa zareza s skalpelom, odstiže lojnico in zašije...če je lojnica gnojna je malo več matranja..pa rana ostane odprta... LAhko pa tudi samo sukcijo naredi, pa obkladek da gor jz tud pravm, da je čebelc@ peresne kategorije ......vidve ga biksata
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 11:35:20
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Nejc sedi na tleh in poje mi gremo pa na morje, je že čist not padu Se zgleda veseli morja, no sej zdej že ve da je tam luštno
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 12:11:31
|
|
|
|
MIHAILO
|
mihailo je pokosilal juhico z zvezdicami in zelenjavo iz nje(brokoli,korencek,krompircek)..Sem tok srecna ko je zdravo hrano!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 12:13:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Nejc sedi na tleh in poje mi gremo pa na morje, je že čist not padu Se zgleda veseli morja, no sej zdej že ve da je tam luštno bravo nejc florjan si je tud lani to nonstop pel in pol tud na morju resnično užival letos me pa tud že nagovarja za morje sam bi imel majo in hano zraven pa v šotoru bi spal
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 12:16:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo aha ste sami sedaj. A tvojedva sta že v pokoju? Ja sami skoraj en mesec...Ati je sel v pokoj decembra mami je pa ze prej prekinila z delom ,ker sla firma v stecaj...Tko da zdaj bosta kar sla mal dol za kak mesec ,pa cez poletje bosta dol cez zimo pa tukaj...ker jim je lustno bit v hisi ...Sta pa hiso tok fajn zrihtala da je tudi nam prijetno ko pridemo na dopust te ste pa veliko sami a boste vseeno svoje stanovanje kupli? kaj pa če se tvoja dva odločta dol prselit? a to stanovanje k ste zdej not je v najem al je kupljeno?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 12:18:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo ne ni nč povedala Ma sej mogoče pa ni vedla, ne vem. tak sem jst dobla ležalnik in stajico ja jst sem tud misla da ne vejo k je bla stajca strgana in sem vprašala pa so mi pozabl povedat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 12:18:27
|
|
|
|
sjmm
|
mali šlafa..zgleda k ..za spremembo..k drgač je pravi mali hudiček...vse razmeče, povsod spleza morm dons probat, kako se ga z ruzakom nese, da bova šla lahk tud v takih dneh mal vn..k pol je ful bolše volje..sam sva bla navajena na kengurujčka...jz sm ga ful rada nosila, pa spredaj je bil..no ruzak je druga pesem...moj prav, da sam kompliciram..morm probat urša...spet sam delaš..počitek bejba...v tvojem zavetju raste novo življenje...pazi nase!!! o, Nejc mi bere misli čebelc@....bravo za seminarsko...sej smo itak vedle, da je gut kolumbo...kak zrak je pa na vaš konc prneslo...mučo spalni zgleda...važn, da ste gut mihailo...ful lepo za skupen čas v kuhinji en kup posode čaka, sušilc že piskal, pralc ze tud, men pa energija kaže na rdeč polje...bo treba mal zaštartat....dopoldne nism nardila NIČ...me mali sploh ni spustil ven iz območja 10 cm okol njega še kosilo....juhca od včeraj, sam dons bojo vlivančki, pire krompir, zelenjavni polpetki, mal brokoli omakce in solatka..zelena + koruza...Maj je nor na koruzo...pol ima pa tortica vzorček
< Sporočilo je popravil sjmm -- 13.4.2010 12:19:02 >
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 12:18:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Nejc sedi na tleh in poje mi gremo pa na morje, je že čist not padu Se zgleda veseli morja, no sej zdej že ve da je tam luštno bravo nejc florjan si je tud lani to nonstop pel in pol tud na morju resnično užival letos me pa tud že nagovarja za morje sam bi imel majo in hano zraven pa v šotoru bi spal
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 12:19:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO mihailo je pokosilal juhico z zvezdicami in zelenjavo iz nje(brokoli,korencek,krompircek)..Sem tok srecna ko je zdravo hrano! pri nas bo pa danes z nami jedla krompirjev golaž
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 12:20:07
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO mihailo je pokosilal juhico z zvezdicami in zelenjavo iz nje(brokoli,korencek,krompircek)..Sem tok srecna ko je zdravo hrano! mihailo.... ...sej bo mami...no, jz tud kr z ušesi ploskam, kadar se fajn zelenjavce napoka
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 12:21:32
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO mihailo je pokosilal juhico z zvezdicami in zelenjavo iz nje(brokoli,korencek,krompircek)..Sem tok srecna ko je zdravo hrano! pri nas bo pa danes z nami jedla krompirjev golaž mmmm...fajn ideja za ju3...naši ga vsi obožujejo
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 12:22:15
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm........sej vreme je tako čudno da je treba bit na izi .....pri nas tudi mala šlafa(že 1 uro),posode imam čisto malo-ni panike
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 12:22:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ evo spet jaz mi je pogledal osnetuk,bil čist zadovolen,tko da imam zeleno luč za delanje seminarske fino pol pa veselo na delo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 12:23:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO mihailo je pokosilal juhico z zvezdicami in zelenjavo iz nje(brokoli,korencek,krompircek)..Sem tok srecna ko je zdravo hrano! pri nas bo pa danes z nami jedla krompirjev golaž mmmm...fajn ideja za ju3...naši ga vsi obožujejo ja pri nas ga tašča dela in sem ji že zjutraj rekla da ga bo Hana tudi jedla in da naj ne eksperimentira(ona za njiju da še feferone noter )
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?