|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
12.4.2010 14:54:25   
ziva1
previjalna jo bomo dali delati mizarju, če ne, jo bomo pa kupili v Ikei in sicer sem se zagledala v tole
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/S19847862
imeli jo bomo pa v spalnici, saj je kopalnica tik ob njej in ni problema. V Ikei bomo nabavili prav tako kovterček, povšter, posteljnino, obrobo in še marsikaj, ker se ful splača.
Tiste, ki ste s koroške, mi lahko poveste, kako priti do Ikeje-Celovc, brez da bi kupila vinjeto.
magnezij sem začela piti vsak dan po eno šumečo tableto, ker so me začeli krči grabiti. Imam tudi probleme s križom in to me boli samo na eni strani že en teden in je hudooo (pa se nisem nikamor udraila, niti kaj pretegnila), sicer sem začela z vajami za križ in pa mažem se s kremo, pa je malo bolje. Delam še ta teden potem pa jupi dopust in pa porodniška, tako da upam, da se bom fajn počutila in bom lahko lumpala.
S šlatanjem ni problemov, je pa res, da bi me motilo, če bi me šlatale osebe, ki mi niso blizu, drugače pa kar gre, ni preveč tega.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
12.4.2010 15:23:03   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: ziva1
Tiste, ki ste s koroške, mi lahko poveste, kako priti do Ikeje-Celovc, brez da bi kupila vinjeto.

sicer sem ljubljančanka ampak ma moj mož babico v črni na koroškem pa sva se enkrat tko pelala... čez JEZERSKO ampak je časovno dalj... raj si od soseda sposod avto z vinjeto user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
12.4.2010 15:24:52   
bridget3
Smo že pri ŠLATANJU ? user posted image Kar se tiče trebuščka, me ne moti, če me kdo poboža, to so itak predvsem bližnji. Neznanci me pa samo pogledajo z nasmeškom, ko se trebuham mimo njih user posted image
Kar se tiče šlatanja kje drugje, pa bi mi pasalo, če bi moj kaj več šlatal user posted image ; po trebuhu šlata, drugje pa bolj malo user posted image

Previjalna: kupila bom eno blazino, mogoče kar tisto iz Ikee, belo, preprosto. Ta bo na pralnem stroju. Na komodi v otroški sobici pa imam previjalno oblazinjeno desko od kolegice;

Danes se mi ne čveka preveč, ker je tako zaspan dan ... Pozdrav vsem.

Kiya, en poljubček za vajino princesko.user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
12.4.2010 15:50:31   
Aninchy
Živijo!

No, jst sem bila pa danes na pregledu! user posted image Vse štima tko kot mora! user posted image se je že obrnil na glavico, ritko pa mi skos ven moli pod desno zizo!user posted image user posted image (nisem bla ziher ali je to glava al ritkauser posted image ). Ni mi točno povedala, koliko je velik, rekla je samo, da je ravno prav za tolko tednov... Nič kaj rada ne opredeljuje, saj menda lahko pride do odstopanjuser posted image
Vprašala sem jo tudi za bris za streptokok, je rekla, da ona ga vzame, vendar potem pošlje v CE in da tam potem naredijo teste. Zdaj pa ta čudni del: če si negativna je okoli 20€, če pa je rezultat pozitiven, pa je dražje!user posted image To mi je ful smešno. Menda morajo potem še nekaj več testov naredit in zato pride dražje... ne vem, se ktera spozna na celjsko P ali je povsod tako? Aja, pa dobila sem napotnico za porod in listke za CSD.user posted image Naslednji pregled pa imam 5.5. - še vedno čez 4 tedne!user posted image

previjalna - še vedno se odločamo kje bo stala - šele potem bom lahko vsaj približno vedela, kakšna bo! Verjetno bo v kopalnici na pralnem stroju ta velika, v sobi bom pa imela eno za na kinderpet namontirat, ravno tolko, da imam za vmesno previjanje, ker je kopalnica kar nekaj metrov stran od sobe. No, ali pa tudi ne... pojma nimam!user posted image

"šlatanje" - se POPOLNOMA strinjam z bridget3 o tem, kako bi lahko user posted image tudi malo nižje pošlatal!user posted image Drugače pa mi gre na živce, da me kakšen znanec kar prime za trebuh in teži, če kej brca? No, ponavad kr rečem, da pač zdej ne brca!user posted image Od bližnjih pa me v bistvu bolj ko ne kar pustijo pri miru, pa še mali je tak, da ko daš roko gor, neha brcat!! - kar mi itak pride prav, ker se vsi hitro naveličajo čakat.user posted image Važno da ga midva z mojim lahko šlatava!user posted image

magnezij - sem si kupila šumečke, pa sem jih popila samo enih par, ker sem nazaj začela jemat elevit, ki mi ga je G priporočala skos celo nosečnost pa še med dojenjem... Mi je super, me nič ne "matra" po njem, tako da se mi zdi, da je ena vrsta tablet dovolj.user posted image

Lep dan vam želim, čeprav je dežek...

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
12.4.2010 16:36:06   
diksy
IZVIRNO SPOROČILO: ziva1

previjalna jo bomo dali delati mizarju, če ne, jo bomo pa kupili v Ikei in sicer sem se zagledala v tole
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/S19847862
imeli jo bomo pa v spalnici, saj je kopalnica tik ob njej in ni problema. V Ikei bomo nabavili prav tako kovterček, povšter, posteljnino, obrobo in še marsikaj, ker se ful splača.
magnezij sem začela piti vsak dan po eno šumečo tableto, ker so me začeli krči grabiti. Imam tudi probleme s križom in to me boli samo na eni strani že en teden in je hudooo (pa se nisem nikamor udraila, niti kaj pretegnila), sicer sem začela z vajami za križ in pa mažem se s kremo, pa je malo bolje. Delam še ta teden potem pa jupi dopust in pa porodniška, tako da upam, da se bom fajn počutila in bom lahko lumpala.
S šlatanjem ni problemov, je pa res, da bi me motilo, če bi me šlatale osebe, ki mi niso blizu, drugače pa kar gre, ni preveč tega.

zdravo,

se strinjam z teboj, jaz sem v ikei kupla za 40 eur cel komplet - kovterček, povšter,pregrinjalo za tople dni,posteljino, obrobo plus 3 jogi rjuhe,,,tak da se res splača:)

z šlatanjem tudi jaz nimam problemov, šlata samo moj pa eni dve sodelavki ostali pa tak mislijo, da jim ne bi pustila pa sploh ne upajo ampak pridno gledajo;)meni pa tud to paše:)

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
12.4.2010 16:38:59   
Zoja83
šlatanje bušija me trenutno (še) ne moti preveč...user posted image
sem šla mal pogledat nosečniški koledarček na ringaraji in mi piše že 33.teden user posted image kk gre hiter user posted image
kaj se pa s štajerko dogaja?

(odgovor članu diksy)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
12.4.2010 18:08:38   
bcljka
štajerka je še vedno v bolnici, vsaj še do srede... sam mi nč ne pove zakaj user posted image user posted image user posted image kkšnih popadkov al pa kej nima, pač tm leži kokr sm uspela razbrat user posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
12.4.2010 18:37:53   
milabe
ziva1: Ikea Celovec!!!  če greš iz koroške, si po stari cesti od meje v cca 40 minutah v Celovcu... Js grem na mejni prehod Holmec, skozi Pliberk, na prvem krožnem levo, potem skozi vasi Moos, Mittlern, st. Kanzian, Lind, Wolfnitz, Pirk, potem pa gledaš table za Celovec, in ko prideš na dvopasovnico je takoj na začetku desno za Letališče, in greš dol, za Letališče, čez 500m je Ikea pred tabo ;)

za lažje 'videnje' si poglej na viamichelin.com

lp

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
12.4.2010 18:55:48   
innes4
kukuc user posted image

previjalna in podloga...jest sem previjalno naročila pri Recinkotu in že stoji na svojem mestu. Zraven sem pa dobila še previjalno podlogo (sploh nism vedla, da se jo dobi zravenuser posted image ) ta mehko, mam pa še eno ta mehko k sm jo kupla u pikapolonci, k je bla glih akcija.

šlatanje...mi je tut neprijetno k me kdo preveč hoče šlatat, ampak je na srečo to tko redko, da nč ne rečem...sej še mal pa mojga trebuha sploh opazil navjo več, k bo user posted image že na svetu...bojo pa njega ukopiral, pa me prov zanima kako mi bo to kej všeč, če bojo kej pretiraval user posted image

...dons smo jo mel prvič in morm rečt, da je res čist podn. Take stvari govorijo, da je prov smešn (da če se jajčece ne oplodi, pride do menstruacije-hvala, da so povedal, da zdej vem user posted image user posted image user posted image user posted image )

user posted image ...a vaš user posted image tut fejst kolca? Moj vsak dan vsaj trikrat in to kkšnih 10-15 min. Se mi prov smil k je tak kolca mož user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil innes4 -- 12.4.2010 18:56:40 >

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
12.4.2010 21:25:43   
nikcaa
hoiLaa..

..danes smo pa meli ogled porodnisnice...super je blo...
smo vidli porodno sobo, - 3ure starega dojenckauser posted image itd... iiiiii....prav lepouser posted image
jutri zjutraj pa na pregled, popoldan pa v solo za starse.... pol pa seveda malo po trgovincahuser posted image

nic, grem laske posusit, pol pa v posteljico, jo segret, ker bo kmalu moj user posted image doma...

NOČKO

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
12.4.2010 21:42:41   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: innes4

user posted image ...a vaš user posted image tut fejst kolca? Moj vsak dan vsaj trikrat in to kkšnih 10-15 min. Se mi prov smil k je tak kolca mož user posted image user posted image

Ja, tud moj user posted image je zdej začel "redno" kolcat! Pol pa jst kr nehote šibam vodo pituser posted image k men to pomaga, pol pa upam, da bo njemu tud.user posted image Čeprav ne vem, če je kej efektauser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
12.4.2010 21:46:51   
Inika84
Cer!
No pa je pregled v Lj porodnisnici za mano. Ker user posted image zaostaja v rasti me bodo jutri zjutraj sprejeli na oddelek, da naredijo preiskave. Ce bo vse po sreci grem domov cez 3 dni, ce se bodo pa odlocili za CR bom pa ostala do konca kolker bo pac treba. Glavica in trebuscek zaostajata v rasti za 3 do 4 tedne. V 30 tednu tehta 940g, drugace je zivahen vsi ostali izvidi so se vedno bp. Dr. mi ni znal povedat zakaj je prislo do tega, mi pa tudi ni hotel povedat kaksne so lahko posledice. Psihicno sem cist na tleh, jokam non stop, pa se sama bom skoz v porodnisnici, ker smo tako dalec stran doma, da me ne more prit dragi obiskat vsak dan, temvec samo cez vikend.

Uzivajte, lahko noc

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
12.4.2010 21:51:21   
Bonnie_RR
Inika... user posted image Sigurno bo vse ok. user posted image

kolcanje... Prvi je ful kolcal, zdaj je tega (zaenkrat) bolj malo. Je pa to čist normalno in nič škodljivo...

štajerka... Upam, da je vse ok in da bo kmalu doma. user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
12.4.2010 21:56:57   
Kiya
IZVIRNO SPOROČILO: Inika84

Cer!
No pa je pregled v Lj porodnisnici za mano. Ker user posted image zaostaja v rasti me bodo jutri zjutraj sprejeli na oddelek, da naredijo preiskave. Ce bo vse po sreci grem domov cez 3 dni, ce se bodo pa odlocili za CR bom pa ostala do konca kolker bo pac treba. Glavica in trebuscek zaostajata v rasti za 3 do 4 tedne. V 30 tednu tehta 940g, drugace je zivahen vsi ostali izvidi so se vedno bp. Dr. mi ni znal povedat zakaj je prislo do tega, mi pa tudi ni hotel povedat kaksne so lahko posledice. Psihicno sem cist na tleh, jokam non stop, pa se sama bom skoz v porodnisnici, ker smo tako dalec stran doma, da me ne more prit dragi obiskat vsak dan, temvec samo cez vikend.

Uzivajte, lahko noc

Inika drži se user posted image , sestre in zdravniki na oddelku E so zelo prijazni in strokovni in upam, da bo vse šlo tako kot je treba.  Pa javi nam kaj se kaj dogaja s teboj in tvojim pikcem.

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
12.4.2010 23:40:26   
bcljka

PDP, NICK, STAROST, KRAJ, user posted image , Že imamo user posted image , Pričakujemo user posted image /user posted image

24.05.2010
user posted image  Anadami, 2user posted image

01.06.2010
user posted image  Slovenka, 2user posted image ,user posted image
user posted image  krtkova, 34 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image
user posted image   bubica14 2user posted image , user posted image

02.06.2010
user posted image  Prfect, 35 let, 3user posted imageuser posted image user posted image
user posted image  elizaa, 26let, 2user posted image , 1user posted image

03.06.2010
user posted image  anonimna
user posted image  RAKICA1, 30 let, Škofja loka, 4user posted image  user posted image , user posted image user posted image user posted image

04.06.2010
user posted image  Lyra, 29 let, 2user posted image ,  user posted image user posted image
user posted image  Mumu, 3user posted image ,
user posted image
user posted image  mkbk, 29.let, Ljubljana, user posted image
user posted image  innes4, 21 let, Jesenice, 1user posted image , user posted image
user posted image   Aninchy, 20let, Žalec(CE), 1user posted image user posted image

05.06.2010
user posted image  anonimna2, 3user posted image , user posted image user posted image
user posted image  mojculja

06.06.2010
user posted image  rea27, 28 let, Dolenjska, 3user posted image , user posted image ,user posted image
user posted image  Bubika26, 26 let, 1user posted imageuser posted image
user posted image  Lilly_21, 25 let, 4user posted image ,user posted image  user posted image
user posted image  zoja83, 26 let, Litija, 1user posted image , user posted image
user posted image   ajdameti, 2user posted image , user posted image , user posted image (PDP po ZM 11.6.)

07.06.2010
user posted image markle, 29 let, LJ, 1 user posted image
user posted image mamimo, 2user posted image , user posted image
user posted image leeea, 5user posted image , user posted image , user posted image user posted image user posted image

08.06.2010
user posted image   Bam Bam, 2 user posted imageuser posted image , user posted image
user posted image  novakatja, 35 let, 2user posted imageuser posted image , user posted image
user posted image  Bušika1, 27 let, 1user posted image

09.06.2010
user posted image  Kety, Ljubljana, 31 let, 3user posted imageuser posted image  user posted image
user posted image  Stajerka26, 27 let, user posted image user posted image , user posted image user posted image
user posted image
 meymey, Bistrica, 2  user posted image , user posted image

11.06.2010
user posted image  Prizma, 1user posted image
user posted image  dzanika, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  majkl, 31 let, Ljubljana user posted image
user posted image  Kiya, 26 let, Ljubljana, 1user posted image , user posted image - 19.3. JULIJA
user posted image  ajči, 32 let, Primorska, 2user posted image , 1user posted image

12.06.2010
user posted image  Maxica , 3user posted image , 2user posted image user posted image
user posted image   pik ipoki, 23 let, Logatec, 1 , user posted image
user posted image   *Špela*, 24let, Kamnik, 1user posted image , user posted image

13.06.2010
user posted image  Junijca
user posted image  SpeliG, 2user posted image , 1user posted image
user posted image   bim*bam
user posted image   Majček28, 2user posted imageuser posted image , user posted image
user posted image  strelka81, 28 let, primorska, 3user posted imageuser posted image  

14.06.2010
user posted image  Naraščaj, 29 let,  Slovenske Konjice, 2user posted image
user posted image  dvojčica6, 27 let, Nova Gorica, 1user posted image

15.06.2010
user posted image  nikita*, 29 let, 2user posted image , user posted image
user posted image  soncnizarek25, 25 let, Adregas, 1user posted imageuser posted image
user posted image   diksy

16.06.2010
user posted image  *Ella*, 23 let, 1user posted image
user posted image  čeb Maja, 1 user posted imageuser posted image

17.06.2010
user posted image  BonnieRR, 24 let, Slovenska Bistrica, 2 user posted imageuser posted image ,user posted image
user posted image  ivy@, 24 let, 1user posted imageuser posted image
user posted image   top10, 1user posted image

18.06.2010
user posted image  marussa88
user posted image  bcljka, 24 let, Ljubljana 1user posted imageuser posted image
user posted image   tejalea, 2user posted image , user posted image user posted image , user posted image

19.06.2010
user posted image  miki23, Nova Gorica, 2user posted image ,
user posted image  top10, 28 let,
user posted image  maxi74 (costella), 35let, LJ, 3 user posted image ,  user posted image user posted image
user posted image  uršulina
user posted image  Jessy_ce, 25 let, Celje

20. 06.2010
user posted image  scorpiogirll, 29 let, 2user posted imageuser posted image
user posted image   bubal, 29let, 1user posted image , user posted image

21.06.2010
user posted image  misar , 28 let, Celje, 2 user posted imageuser posted image user posted image
user posted image  gajka, 30 let, Velenje 2user posted image , user posted imageuser posted image
user posted image  cipollina26, 26 let, 1user posted image
user posted image  bejbika81, 28 let, 1user posted image
user posted image  bridget3, 28 let, Maribor user posted image
user posted image  honey26, 26 let, Celje, 1user posted imageuser posted image

22.06.2010
user posted image  Sa5i, 1user posted image
user posted image  Anonimen, 28 let, Maribor, 1user posted image
user posted image  diksy, 28 let, 1user posted image
user posted image  1A, 28 let, 2user posted imageuser posted image

23.06.2010
user posted image  katrin30, 1user posted image
user posted image  primorka111
user posted image  amazonka3, 33 let, 3user posted imageuser posted image  user posted image , user posted image

24.06.2010
user posted image  ziva1, 31 let, Velenje, 1user posted image
user posted image  mamiica
user posted image  tinci 1
user posted image  annie, 27 let, Ruše, 2user posted image , user posted image
user posted image  Teenka, 26 let, 1user posted image
user posted image  honey*, 1user posted image , user posted image (nov PDP 23.6.2010)
user posted image  rendi, 2user posted imageuser posted image  user posted image

25.06.2010
user posted image  nikri, 29 let, 1user posted image
user posted image  Inika84, 25 let, 1user posted image , user posted image

27.06.2010
user posted image  soncnica3, 32 let 2user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image  Mysterious, 28 let, Gorica, 1user posted image

28.06.2010
user posted image  nikicaa, 21 let, 1user posted image
user posted image  tina2806, 27 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image

29.06.2010
user posted image  milabe, 27let, 1 user posted imageuser posted image
user posted image  tweetek, 29 let, 2 user posted image
user posted image  extra

30.06.2010
user posted image  veverica, 2user posted image , user posted image

02.07.2010
user posted image  tukaj, 25let, Radlje ob Dravi, 1user posted imageuser posted image

skupaj nas je 89 user posted image z 91 user posted image na poti

22x  user posted image
19x  user posted image
50x user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
12.4.2010 23:40:56   
bcljka

13.4.2010
nikcaa - pregled
mkbk - pregled
bubal - pregled
ajdameti - pregled

14.4.2010
gajka - pregled

15.4.2010
bcljka - pregled

16.4.2010
mamimo - pregled

20.4.2010
Zoja83 - pregled

21.4.2010
milabe - pregled
mkbk - okulist user posted image
nikita* - pregled
naraščaj - pregled
top10 - pregled
dvojčica6 - pregled

22.4.2010
ivy@ - pregled
innes4 - pregled

23.4.2010
misar - pregled
ziva1 - pregled

26.4.2010
strelka81 - pregled
Maxica - pregled

28.4.2010
Bonnie_RR - pregled
Inika84 - pregled
Sa5i - pregled

29.4.2010
tina2806 - pregled

4.5.2010
milabe - pregled LJ - toxo/razvoj
nikri - pregled

5.5.2010
annie - pregled
soncnizarek25 - pregled
Aninchy - pregled

7.5.2010
honey* - pregled

8.5.2010
tukaj - pregled

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
13.4.2010 5:52:33   
bubal
Jutro punce, ena user posted image za vse vas! Sem že od 5h pokonci user posted image ...celo noč sem se obračala. Prvo od "tiščanja" v križu, pa potem mi je blo vročeee, potem mi je še naš mačkon težil, pa moj lubi dreto vleku....ok, vdam se.
Sicer pa imamo dones pregled in me prav zanima kako napredujemo. Se slišimo kasneje do takrat en jutranji mrjav user posted image .

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
13.4.2010 7:24:27   
Zoja83
Jutro!

inika84 en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate! Držimo pesti user posted image
Zdejle se pa počasi odpravljam nazaj k dragemu, še prej pa h kolegici po cotke user posted image user posted image
Aja, držim pesti za vse preglede dans!

Se slišimo še kaj čez dan!

(odgovor članu bubal)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
13.4.2010 7:30:10   
tukaj
Dobro jutro,

inika - držim pesti, da bo s tabo in tvojim malim sončkom vse ok. Res ni lepo biti v bolnišnici, a je verejtno res najbolje, da bosta oba zdrava.

previjalna - sva omarico kupila v Diponu potem pa je moj naredil nad njo še previjlani del, na tega pa sva dala previjalno podlogo. Je prišlo super in je dost večja, kot običajna, tko da imam še prostora za vse pripomočke.

šlatanje - za enkrat nimam problemov.

(odgovor članu bubal)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
13.4.2010 8:34:36   
dvojčica6
Živjo junijčice!
Inika84user posted image drži se punca... user posted image Pa javi se nam kaj, če boš le mogla! Vem da ti je težko, ampak provaj se zamotit s kako rečjo in ostani pozitivna... user posted image

Veste kaj - vedno bolj občudujem mame... že vidim eno miljardo skrbi na vidiku... sej vem da bo dosti lepega, sam je pa tudi grozljivo, da ti nekdo toliko pomeni... Tako da user posted image za tistega k se je spomnil na materinski danuser posted image Še kakšen več bi moral bit v letu in vsak otrok bi moral dat rožce svojim mamamuser posted image user posted image hehe... zdej se spomnim neuser posted image

Kej ste še kaj čvekale?

"šlatanje" se vama tut jaz pridružujem bridget3 in Aninchy - moj tudi zadnje 14 dni (!!!) nižje od trebuha ni biluser posted image user posted image user posted image lahk da bo ta vikend kej več akcijeuser posted image

Kolcanje... mislim, da je blo neki časa nazaj bolj v akciji, zdaj bolj kot to vadi karate na bogi mamiciuser posted image

innes4 kolcamožuser posted image user posted image sej po moje mu ni panike-vadi dihanje neuser posted image

jutri začneva... na sporedu menda pravilno prehranjevanje v nosečnosti... sem razmišljala da bi user posted image kar doma pustila, ker če ne bi bo že pri predavanju pomenljivo vrtel oči in zraven vzdihoval češ glej kaj priporočajo in kaj si ti dejansko jedla... packa... našega otročiča si basala s konzervami in sladkarijami in in in... jaiks...
previjalne fajn lepouser posted image user posted image vse maste simpatične zadeve....
nikcaa kaj v avatarju maš svojga bebija??user posted image user posted image nisem niti opazila- kjiri cartk! A vesta kaj bo?

Nič, to je to, fajn odpravte vse k mate preglede! 

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
13.4.2010 8:38:50   
nikita*
ojlauser posted image

inka84:
držim pesti, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image

previjalna miza:
midva sva dala po meri delat predalnik, gor pa večjo ploščo, da nam bo služila za previjalno, kasneje bova ploščo snela in imela predalnik.

Včeraj sem bila pri svoji splošni zdravnici, ker sva morali pripraviti papirje za komisijo. Gre se mi,da mi odobrijo za 9 delavnih dni, ker potem imam že dopust. Čeprav me je zdravnica že opozorila, da težko vrjetno da mi bodo odobrili user posted image user posted image . Baje,da full komplicirajo glede nosečnic. Danes grem tko in tko v službo, ker moramo neko zadevo "rešit" in bom omenila ravnateljici, da če mi komisija ne odobri, da bi imela teh 9 dni že dopust. Ker delat pa res ne grem, germ lahko pol samo še v P, zaradi tiščanja dol in otrdevanja trebuha. No bomo videli kako bo.

Imejte se lapo, jaz grem študirat ustavo user posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
13.4.2010 8:56:03   
milabe
inika84, držim pesti da bo vse vredu.... ostani pozitivna. user posted image user posted image user posted image user posted image

še neki, eno sem zasledila, da je že kupila preko recinkota, a lahko stvari, ki jih ne boš vzel preko paketa naročiš prej, še ne rabiš tiste kode?
tud js bom jajčko tam naročila ''izven'' paketa, pa ne vem če že lahko, al moram počakat?
(nekje sem zasledila, da je samo za bodoče mamice takšna cena - kako pol oni vedo da si bodoča mamica, če še nimaš kode? mogoče nimam pravih info....)

< Sporočilo je popravil milabe -- 13.4.2010 8:59:00 >

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
13.4.2010 9:56:14   
misar
dobro jutro čvekuljeuser posted image

ufff danes sem pa ko en kripelj.

sem včeraj spet z našo junijčico Honey26 špancir udarila in sva res polni dve urci hodili. potem je bilo vse ok, sam zvečer se pa premikat nisem mogla. me je tako medenica bolela, da joj. pa še danes me vse neki dol tišči in prav nelagodno je. hmmmmuser posted image user posted image user posted image  če ne bi bil malček prav veselo aktiven bi me kar zaskrbelo. očitno res kosti lezejo narazenuser posted image

sicer pa inika84...samo drži se, vse bo v redu!

kolcanje: naša frčafelca je ful kolcala ta pamžek pa sploh ne oz. zanemarljivo malo. je pa res, da je Lana tud po porodu ful kolcala, sploh, ko se je najedla. to je bilo ponoči prav neprijetno, ker potem tud po pol ure in več ni in ni mogla zaspatuser posted image

grem še kaj naredit...sitno brojim...še 8x v službo user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
13.4.2010 10:03:25   
ziva1
Inika84 user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da bo vse v redu.

Milabe, hvala za info. Čeprav sem slišala, da se ne splača iti po stari cesti, se grem sama prepričati, če je res, drugače pa bo to pač en izlet in bomo v prihodnje hodili samo še na avtocesto :).

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
13.4.2010 10:08:17   
bridget3
Inika, pogumno, vse bo ok. user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?