glugluglu
|
drugače pa žabic nimamo že lep čas, samo hlače, tudi včeraj jih ni imel za ven (sem mu dala pa zimske čevlje), no, če bi se danes šla sprehajat ko je pri nas še bolj mrzlo bi mi pa najbrž potegnlo, da mu dam žabice gor. znamenja še nisem opazila majuska, populis, dobro, da imata back up za varstvo, pri meni to ni možno likanje: likam zelo malo, redko, meni je likanje od vseh gospodinjski opravil najbolj zoprno. luštne slikice iz Celja luštne slikice so tudi vseh ostalih zimska, prav luštna sta tvoja dva, Lan je res pravi korenjak kako smo: izpuščaji-fleki oz. suhi madeži ali karkoli imajo naši julijčki na obrazu (ene ste že pisale o tem): zadnjič sem omenila, da sva bila sTianom pri P zaradi izpuščajev na obrazu in vratu, Locoidon je sedaj v treh dneh pomagal, sedaj pa moram naprej mazati 3 tedne z Elidelom in bomo potem videli kaj bo. zafrkava me avto, danes sem ga peljala nazaj na servis, ker klima ne dela, jo je zadnjič napolnil in kao vse zrhtal, potem je pa sedaj mislil, da pušča in je z barvo ugotovil, da nič ne pušča ampak se klima ne vklopi in mora nekaj pri kompresoju razdret. V glavnem cela reč, sedaj si bom mogla pa za vsaj dva dni zrihtat nekje avto, ker taleh kateremu hodimo nima nadomsetnega. v bistvu ima Smart-a, ki pa meni nič ne pomaga. Ja avto je že v letih, ima pa nove letne gume, sem jih zrihtala prejšnji teden . Drugače pa pogrešamo , komaj čakam, da pride julij, ko pride na dopust in gremo na morje . za prvomajske pa še ne vem kaj bi. Dobila sem pa listek iz Mercatorja za 25% popusta v Hotelu Vespera in Aurora na Malem Lošinju do konca junija, a je katera preverjala, če se kaj splača. Pa saj nič mislim, da bi se sama kaj spravila, samo tako me zanima, če bi katera rabila ta popust naj mi javi. Aja pa še to: ta sneg nam je našo travo na malem atriju tako pobral, da je polovico trave še vedno čisto rjave, da se zelo počasi pobira, ne morem verjet, da se moram z enim takim koščkom trave tako ukvarjati, pa grabit, pa prezračevat, pa gnojit (no ta teden ko je tako vreme bo pauza, ampak v soboto je bila pa akcija). Sem tudi kar mojstre naročila, da bojo prišli pogledat pa kaj uštimat, ker bi res rada imela lepo travco.
|