Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.4.2010 21:49:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pa po vsem tem,ko ti je včeraj posteljo zagrel mah..tako ne pali pri meni...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.4.2010 21:49:29
|
|
|
|
sami0804
|
Že celi teden zafrkava.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.4.2010 21:50:06
|
|
|
|
arabela*
|
meni pa dane snormalno dela........RR
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.4.2010 21:50:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Prinesel je položnice in mu je rekla da zdaj pa ni treba več, da ima redno SP. jaz pa imam fajno socialno delavko.Me je sama vprašala,če lahko sploh plačujem stanovanje in ostale položnice...bi še mi verjetno kaj ponudila... in kako sem živela teh 6 mescev brez vsega....in sem ji odgovorila,da sem si našparala ...Je pa res odvisno na kako frajlo zafnano tam naletiš.... Pa še kak to drži. Še dobro da je naša tudi normalna No jaz pa bom še vidla. Nazadnje sem imela deda in je bil super. Zdaj so pa nekaj baje spreminjali in ne vem kdo je zdaj. Upam samo, da bo ostal isti.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.4.2010 21:50:50
|
|
|
|
arabela*
|
Grem po tableto,ker bom znorela od bolečine....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.4.2010 21:51:07
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pa po vsem tem,ko ti je včeraj posteljo zagrel mah..tako ne pali pri meni... To jaz tudi pravim,zaj,ko pa je dva dni v nočni,bi pa desno nogo dala,da bi bil doma
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.4.2010 21:51:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Že celi teden zafrkava. Ja prenavljajo rr. Zunaj je pomlad in rr mora it naprej z letnim časom.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.4.2010 21:51:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 To jaz tudi pravim,zaj,ko pa je dva dni v nočni,bi pa desno nogo dala,da bi bil doma zakaj pa to?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.4.2010 21:52:11
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meni pa dane snormalno dela........RR Saj pri meni se je tudi poboljšal,je bla pa katastrofa te dni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.4.2010 21:52:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Že celi teden zafrkava. Ja prenavljajo rr. Zunaj je pomlad in rr mora it naprej z letnim časom. ampak je pa moja najljubša barva......
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.4.2010 21:53:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pa po vsem tem,ko ti je včeraj posteljo zagrel mah..tako ne pali pri meni... To jaz tudi pravim,zaj,ko pa je dva dni v nočni,bi pa desno nogo dala,da bi bil doma Jaz bi mojega ponoči tudi pogrešala. Samo pri nama je pa bilo ravno pbratno jaz v nočni on pa v topli pojstli.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.4.2010 21:53:40
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 To jaz tudi pravim,zaj,ko pa je dva dni v nočni,bi pa desno nogo dala,da bi bil doma zakaj pa to? Ker se naša dva mladiča vedno takrat spomnita,da se bosta vsaj po dvakrat zbudila,VSAK!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.4.2010 21:53:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Že celi teden zafrkava. Ja prenavljajo rr. Zunaj je pomlad in rr mora it naprej z letnim časom. ampak je pa moja najljubša barva...... Se jo bom že navadla.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.4.2010 21:54:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 To jaz tudi pravim,zaj,ko pa je dva dni v nočni,bi pa desno nogo dala,da bi bil doma zakaj pa to? Ker se naša dva mladiča vedno takrat spomnita,da se bosta vsaj po dvakrat zbudila,VSAK!! Veta da pri hiši nekdo manjka.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.4.2010 21:54:57
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pa po vsem tem,ko ti je včeraj posteljo zagrel mah..tako ne pali pri meni... To jaz tudi pravim,zaj,ko pa je dva dni v nočni,bi pa desno nogo dala,da bi bil doma Jaz bi mojega ponoči tudi pogrešala. Samo pri nama je pa bilo ravno pbratno jaz v nočni on pa v topli pojstli. Bi mi bolj pasalo,jaz sem nočni ptič,on pa rad spi zvečer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.4.2010 21:55:04
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 To jaz tudi pravim,zaj,ko pa je dva dni v nočni,bi pa desno nogo dala,da bi bil doma zakaj pa to? Ker se naša dva mladiča vedno takrat spomnita,da se bosta vsaj po dvakrat zbudila,VSAK!! Pri nas je enako, no danes je moj doma, ampak se je R vseeno že 3 krat zbudil, jaz p pišem diplomo in ne morem vstat , jutri pa spet nočna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.4.2010 21:56:18
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Že celi teden zafrkava. Ja prenavljajo rr. Zunaj je pomlad in rr mora it naprej z letnim časom. ampak je pa moja najljubša barva...... Se jo bom že navadla. Kdaj bo pa rdeča???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.4.2010 21:56:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz bi mojega ponoči tudi pogrešala. Samo pri nama je pa bilo ravno pbratno jaz v nočni on pa v topli pojstli. eh,jaz pa mojega podnevi bolj kot ponoči...Ponoči me boli džoko,če je zraven,ker itak spim
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.4.2010 21:57:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pa po vsem tem,ko ti je včeraj posteljo zagrel mah..tako ne pali pri meni... To jaz tudi pravim,zaj,ko pa je dva dni v nočni,bi pa desno nogo dala,da bi bil doma Jaz bi mojega ponoči tudi pogrešala. Samo pri nama je pa bilo ravno pbratno jaz v nočni on pa v topli pojstli. Bi mi bolj pasalo,jaz sem nočni ptič,on pa rad spi zvečer jaz pa odkar imamo M....nisem več nočni prič...prej sem vedno bila
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.4.2010 21:58:42
|
|
|
|
arabela*
|
Morem it..me dragi na čaj kliče...pridem pol
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.4.2010 21:59:02
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 To jaz tudi pravim,zaj,ko pa je dva dni v nočni,bi pa desno nogo dala,da bi bil doma zakaj pa to? Ker se naša dva mladiča vedno takrat spomnita,da se bosta vsaj po dvakrat zbudila,VSAK!! Pri nas je enako, no danes je moj doma, ampak se je R vseeno že 3 krat zbudil, jaz p pišem diplomo in ne morem vstat , jutri pa spet nočna Ma saj bo.Če bi blo po moje,bi lepo vsi trije skup spali,samo kaj,ko se tamala ponoči ne prebavljata,tak da letam ko trola po sobah
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.4.2010 21:59:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz bi mojega ponoči tudi pogrešala. Samo pri nama je pa bilo ravno pbratno jaz v nočni on pa v topli pojstli. eh,jaz pa mojega podnevi bolj kot ponoči...Ponoči me boli džoko,če je zraven,ker itak spim To že, samo ko pa moj vklopi radijatorje pa je tak faj v postelji, sploh pozimi. Poleti pa ko čutim njegovo kožo. Uf, že komaj čakam.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.4.2010 22:00:34
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Morem it..me dragi na čaj kliče...pridem pol ja ja dobra fora ja...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.4.2010 22:00:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pa po vsem tem,ko ti je včeraj posteljo zagrel mah..tako ne pali pri meni... To jaz tudi pravim,zaj,ko pa je dva dni v nočni,bi pa desno nogo dala,da bi bil doma Jaz bi mojega ponoči tudi pogrešala. Samo pri nama je pa bilo ravno pbratno jaz v nočni on pa v topli pojstli. Bi mi bolj pasalo,jaz sem nočni ptič,on pa rad spi zvečer Moj tudi rad zaspi s kuramu.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.4.2010 22:01:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Morem it..me dragi na čaj kliče...pridem pol ja ja dobra fora ja...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.