|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
12.4.2010 20:51:38   
TAMIKA3
ajvy... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
si res pridna s komentiranjem user posted image user posted image user posted image user posted image , meni na žalost ne znese user posted image

sem pa vsaj malo bajto dala v red - okna pomita, perilo zlikano, sam kaj, če se hitro spet nabere-never ending story user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
12.4.2010 20:54:54   
TAMIKA3
a ni nobene več user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
12.4.2010 21:01:29   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

a ni nobene več user posted image

jst sem..malo skačem sem in tja....
PRidna si bila s pospravljanjemuser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
12.4.2010 21:02:38   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Ajvy..a si bila kje v bližini UKC-ja???

na polikliniki..v kliničnega sem šla jest...zakaj?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
12.4.2010 21:03:16   
Ajvy
Tamika...še dva ste čuvali...waw...to pa je bilo otrok...si že prava vzgojiteljica user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
12.4.2010 21:25:28   
Ajvy
grem počasi ležat..me glava boli....lepa nočka naj bo

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
12.4.2010 21:36:02   
tanci29
AJVY-a se ti hecaš al kaj----vem kako zgleda tale mini operacija, sem jo lani dala skozi pa še eno moram...sam jest sem se kar pri dohtarju naročila, prišla točno na uro ob šestih zvečer bila fertik u 15 min al neki tazga....čakala 9ur pa a so crazy

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
12.4.2010 21:36:48   
tanci29
tamika-PRIDNAAAAAAAAAA...u r unbelivible...a drgač še skupi stojiš

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
12.4.2010 21:37:34   
tanci29
onasiss-kaj te daje bejbi?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
12.4.2010 21:50:55   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

AJVY-a se ti hecaš al kaj----vem kako zgleda tale mini operacija, sem jo lani dala skozi pa še eno moram...sam jest sem se kar pri dohtarju naročila, prišla točno na uro ob šestih zvečer bila fertik u 15 min al neki tazga....čakala 9ur pa a so crazy

tud meni poznano..so mi jih preteklo leto 5 odstranili z glave..ni blo lušno....sej niso vse na 1x...sam šivi kar vlečejo neki cajta..k moje bulce so ble ful velke..1 še čakauser posted image

ajvy...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
12.4.2010 21:52:06   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Tamika...še dva ste čuvali...waw...to pa je bilo otrok...si že prava vzgojiteljica user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vau že za ta prav vrtec!!!!! Kok ste pri vas pridni...ni čudn, da nas tko potedko prideš pogledat!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
12.4.2010 21:53:59   
sjmm

ččččččččeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr..

Danes sem bila na mini operaciji-posegu..čakala sem 9 ur...so mi lojnico odstranili z lasišča....boleče ni bilo....je pa zdej zato zelo zelo boleče...mam pa spredaj en mali košček las kar pobrit..he he ...kaj češ..dobila sem tri šive....
Pupi razgrajata....komaj čakam da zaspita...

Brkn.
..upam,da se vidva s tvojim uspeta malo spočiti ter da čimprej zaključite z delom...

Urša..ne vem...zakaj nisem izkoristila spalnega dne....spim pa ponavadi do desetih..če je bila težka noč tudi do enajstih...

BAki,,,,Tisa tut ni gostobesedna

petrušk...super za vrtne igrarije....jst če bi imela vrt, bi bil mala igralnica....skoz bi tam viseli

ČEbela...HAna pa že lepo govori...pa bravo za hojo zraven vozička-...
Skoz ti pozabim povedat..en dan po postu, kjer sem napisala da naše Tise žlička ne zanima, je doživela zlom za mizo..dokler nisva pogruntala, da želi sama jest...HB sva imela izkušnje in sva hitr pogruntala...pr Tarji nama ni šlo tolk hitr user posted image

Sjmm....MAj tudi veliko govori..bravo...
Gummy bear....wem kako je....Tarja je bila na njega nora..pa na Snuggle bunny

KAtjuša-...drži se..pa da se čimprje vse opravi ,da se lahko vselite...

KOlumbo.
..bravo za lord-sko spanje

ajvy...user posted image user posted image user posted image user posted image ..men se še zmer v glavi tale jami pa gami vrtiuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
12.4.2010 21:59:03   
sjmm
pri nas le mir...smo imeli noro stanje...se je vsem skup mal sfrklal..po moje vreme...mali je bil tok naspidiran je kr vpil in plesal..ostali nič bolje...sm se šetala 1 uro še po uspavanju iz ene otroške v drugo..ker so se še kr histeričn smejal...zdej je pa kr mir, mali tud spi...bomo vidl

sm si en metin čajček skuhala...ga bom počas zaužila..user posted image

tanči..čakam novice...upam, da mi še dons sporoči ...user posted image

ajde..grem čajčkat..je še moj uletu...sej vs še kej prečekiram, če se ne bo lubiju pod kovter mudiluser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
   [Brisano sporočilo]
12.4.2010 22:44:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4464
   [Brisano sporočilo]
12.4.2010 22:46:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4465
13.4.2010 7:23:20   
Urša08
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4466
13.4.2010 7:26:46   
Urša08
Punce ve ste prave večerne čvekiceuser posted image user posted image user posted image user posted image Dobre stre, mene kmalu zmanjkauser posted image user posted image user posted image

Ajvy ojoj bogica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo a ti vsak dan laufaš prjatelčkeuser posted image pa super za današnje varstvo user posted image

Sjmm pester večer ni kajuser posted image

Tamika smo te pogrešali user posted image user posted image user posted image kok si bla pridnauser posted image user posted image user posted image

Onasiss lepo te je bratuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
13.4.2010 7:28:09   
Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša pregled mam naslednji četrtekuser posted image A ti pa sumiš kaj bouser posted image user posted image user posted image user posted image

dojenček....

.....al pa dva''???user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce men pa tole ni ravno smešnouser posted image user posted image user posted image sploh ne upam na to pomislituser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
13.4.2010 7:29:34   
Urša08
čebel@ kako sta se mela včeraj? Uživaj na dopustuuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
13.4.2010 7:31:34   
Čebel@
jutro

včeraj sva šla v savno za 2 urci-bila full gužva....pol sva šla pa še na horsa in sva domov prišla malo pred 23.00.....Hana je vmes ko naju ni bilo 1x zajokcala,ji je šla tašča dat dudo nazaj in je lepo spala do jutra(zdele jo slišim se premetavat)

ajvy.......user posted image user posted image user posted image Tisa da sama je.......sem ti jaz tudi hotla neki povedat........se spomniš ko sem pisala da Hana full joka med striženjem nohtkov-no zdej ji strižem s ščipalko in sva v minutki fertikuser posted image user posted image user posted image ......kakšne lojnice so to?.....jaz imam na zatilju ene hrastice-a je to to?user posted image

tamika......pri vas je pa res pestrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo......uživajta na popoldanski romantikiuser posted image user posted image user posted image ...pa upam da še pred porodom najdeta kakšnega Maxauser posted image user posted image user posted image

urša......jutro.... ne skrbi za user posted image user posted image -ti si itak superrrrr mami in bi ti ratalo(no sej druzga nebi ostalouser posted image )user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4470
13.4.2010 7:32:53   
Čebel@

čebel@ kako sta se mela včeraj? Uživaj na dopustuuser posted image

luštno je bilo......sva se malo pogovarjala(doma se bolj malo)user posted image user posted image user posted image ....samo sva bila presenečena da je veliko moških parov prihajalo skupajuser posted image .......dopusta je pa bolj malo......grem v petek delatuser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 13.4.2010 7:33:35 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
13.4.2010 7:36:04   
Urša08
čebel@ super da sta uživala. Paše kdaj tud v dvoje kam ituser posted image Midva sva mela tud plane pa so se malce spremeniliuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
13.4.2010 7:40:40   
Čebel@

čebel@ super da sta uživala. Paše kdaj tud v dvoje kam ituser posted image Midva sva mela tud plane pa so se malce spremeniliuser posted image user posted image user posted image  

zdej ne gresta za 1. maja?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
13.4.2010 8:15:54   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Namen sva mela it sama na bavarske gradove al pa Toskano in sva to premaknila za kake dve leti. Gremo pa vsi 4, če bo lepo vreme za en teden na Rabuser posted image Bo isto super.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
13.4.2010 8:35:02   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Namen sva mela it sama na bavarske gradove al pa Toskano in sva to premaknila za kake dve leti. Gremo pa vsi 4, če bo lepo vreme za en teden na Rabuser posted image Bo isto super.

itak da bo superuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?