Angel_Tian
|
Lep dan vsem skupaj (četudi deževen) se vam moram pohvaliti, da sem danes nabavila večino kozmetike za mene in bebo, pa še moj si je dal pri polnjenju vozička duška in nabral nekaj zadevc zase Torej se le nekako premikajo zadevce v smeri pripravljenosti za porod Na socialno sem tudi nesla svoje papirje, za mojega se bo pa neslo tak komaj junija ali junija, ker prej ne bo koristil očetovskega. zivepo - komot se zmenimo za obisk, ker Tian tak vsake tolk časa vpraša, kdaj greva spet k Pii. To pa ne pomeni, da bi bilo kaj narobe, če bi Pia prišla k njemu Ne bom kritizirala tvoje zgubljenosti na cesti, vem da je ogromno takih in ne samo žensk Hahahahahaha, ne vprašajte, kako dolgo ga je pol mali zvečer sračkal. Do pol dvanajstih Tak da mi je vseeno nekak boljše, če čez dan ne spi toliko časa kati - ja super sem mislila, da sem edina že mamica, ki ji bo previjanje zablokiralo Glede imen pa je meni Luka nekak v mislih ostal od tistih enih sanj zadnjič. Sem tudi jaz zasledila, da naj bi to bilo eno od zelo pogostih imen, ampak jaz ne poznam nobenega, tudi v vrtcu nimamo nikogar s tem imenom, tudi v okolici, kjer živimo ni nikomur Luka ime, tako da... sicer pa mi je vseeno, kako je sosedovim otrokom ime, na to ne dajem nič. Če imam za punčko izbrano Lina in so pred kratkim sosedje svojo psico tako poimenovali, pa jaz zaradi tega ne želim izbirati drugega imena, vam je lahko vse jasno milena - upam, da ti bodo nogavice in katini nasveti uspeli pomagati, da ne boš toliko zatekala. Meni se samo zvečer pri gležnjih malo pozna, pa še to opazim samo zato, ker je malo vtisnjen rob od nogavic fiška - no, ti si se pa odličnega razpoloženja vrnila iz avstrije Strij pa po moje ne boš več fasala, če jih do zdaj nisi, tako da brez strahu. Za zmenek 28.4. bom kar tebe kontaktirala, ker imam samo od tebe cifro. Če boš še v enem seveda, v nasprotnem primeru te ne bom motila tiste prve dni Lahko pa mi katy in farina tudi na ZS pošljeta številke, če želita. Dolgo vas tak ne bom motila, obljubim Aja, še nekaj. Sem razmišljala o renta slingu, če si mogoče zasledila. Danes sem se pa še ene malo boljše variante spomnila. Renta sling z Vesno Ti imaš toliko prej PDP, da bi bilo mogoče celo izvedljivo sabri - Tian je rekel, da dajmo dojenčku ime dinozaver Vidim, da se bo še treba enkrat malo bolj resno lotit izbire imena, delam si pa zdajle črtice zraven imen, da vidim, katero bo po vašem mnenju prevladalo. aninchy - čestitam za izbiro imena. Upam, da bomo mi tudi kmalu končno varianto dorekli. moi - za nakup daril takole jaz čisto vedno kar njihove starše vprašam. To ti je najboljša rešitev. teja k - ja, smo mogle mal naše moške predelat, da ne bodo stalno samo tašče na paleti. Čeprav danes (ko je pa moj bil kar znosen) bi pa jaz lahko spet po tašči vsekala Lepo, da se je tvoj sprijaznil z novo frizuro. Sicer pa tak bolje, da ne poskusi kaj drugega kot v pozitivno smer komentirat. Kar se mojega tiče........... ja, bodi raje kr tiho markicaa - z veseljem preberemo, da je vse ok. jolcica - vidim, da imaš kar zabavno doma. Kar lepo v miru vse uredit pa bo pravi čas Krofi - nimam nobenih lušt, niti po sladkem niti po slanem, ker me danes nenormalno peče kislina Pa to šele od takrat, ko sem se kosila najedla. Bi bilo najboljše kar preskočit kak obrok V Lidl sem prej tudi šla gledat za te modrčke. Imeli so ob desetih še cele 3 komade in še to mnda največje možne cifre. Jaz lahko tam notri mojo rit spravim, ne pa te moje zizike Ok, saj sem bila že prvič brez teh modrčkov, bom pač zdaj tudi, mi sploh ni panike. moi - zakaj si dala 10 eur za krokse, če bi lahko iz reklame vzela kuponček in jih dobila za 5 Ne bit zdaj jezna na mene, samo vprašam. Od solat raznoraznih bi jaz lahko cele mesece preživela Terminalov pri nas tudi že precej časa ni več, vse nekaj avtomatsko Joj punce, sem pozabila prej napisati. Skoraj nisem mogla verjeti očem, ko sem zjutraj na cesti srečala nekaj avtov pokritih s snegom Me je kr streslo no, ker jaz sem zimo že odpisala za letos milena - tole ne bo vedno in povsod držalo, da se dete toliko umiri pred rojstvom. Tian je čisto do poroda imel v trebuhu akcijo in to orng. Mogoče zato, ker je bil bolj droben in je imel dovolj prostora, ampak nekako zdaj vem, da "umiritev" ne more biti znak za resno akcijo zivepo - tvoj Žiga moje misli bere? Jaz sem mojemu tudi včeraj rekla, da za tole bi si pa lahko vzeli čas. Pa se je strinjal. Ampak lahko gremo v nedeljo in šele to po formuli Sem pa jaz tudi hotela tebe vprašat, če bi vi šli in seveda, če vam je samo popoldne biti tam dovolj. Tianu pa še tak nisem nič omenila, ker drugače bi me vsak dan nekajkrat vprašal, če že gremo V glavnem, povej, če bi vam tako odgovarjalo. Vreme za nedeljo pa je tudi ok napovedano. katy - lepo, da se oglasiš. Hihihihi, če bi imela že kakega navihančka doma, verjemi, da bi dnevni počitki bili bolj redkost. AMpak saj je noč za spanje ane Otroci ti vzamejo ogromno energije, ampak ti jo pa nekako ogromno tudi dajo. Filozofiram? Uh fino, če kapljice iz Koroških lekarn pomagajo, super. Mi smo pač pri Tianu one iz Avstrije poskusli, pa ni pomagalo, za te pa tak niti vedeli nismo. Je pa tak spet vse od otroka do otroka odvisno. Naš se je pač hotu dret Glede dojenja te pa res nimamo zakaj napadat. Jaz sploh ne, ker je Tian ogromno visel na zizah. Sicer smo imeli dojenje uro ali celo več, ampak je potem bil tudi mir malo dlje. In če ti toliko dodatka spije, je očitno res lačen. Kar potrebuje pač naj dobi, da ne bo drenja Takole, zdaj se grem pa s Tianom igrat, ker se je do konca najedel. Pridne bodite, se jutri kaj oglsim. Grem pa dopoldne v vrtec kazat svojega trebuščeka, ker so tematiko "družina" prejšnji mesec obdelovali. Tak že vidim, kako bodo otroci bulili v mene (saj že zdaj, ko me vidijo ). Pa pa babnce, lep večer.