metuljcek321
|
Aloha! Ekola, z možekom odprla sezono pri zakonski posvetovalnici - so far so good. mojček, kako samsko življenje v RTV kući? Gre? populis , kako princess? Upam, da gre tole mimo čim prej in v čim milejši obliki. Celjanke - how was it? ... aha, berem, da je blo dinamično - nice pics, hočmo šeeeee Umpa, res so bli fantje včeraj malo na off, bo pa naslednjič boljše. Tista 7-letna pupa Lina je pa sekala, a ne? zimska, kaj pa je tvoj Lan? Ogromen je, ej. Prava cukra sta oba. Zdravi bodte, pa držim pesti za čim več sonca za vse nas, da se spakiramo OUT. zimske razmere - ajme, mili Bože, jaz še kar kurim kamin. Je ful neprijetno, če ni nič zakurjeno. žabice za v vrtec - yes, always. Almera, v pravega športnika se razvija tvoj malček. hruška, kaj to misliš - dobr poglejte dolžino las - jaz ne vidim ničesar. Daj še kakšno slikco. Kali mi pa tko na hitrco deluje ful podobna Boru - se samo meni tako zdi? Majuška, to je najstniška komedija, kajne? Zadnjič sva videla trailer - zveni zabavno. Upam, da najdeš spremstvo, jaz imam ta teden zabutan. Danes svetovanje, v sredo se bom KONČNO (!) spakirala na telovadbo v šoli (in na obvezen drinkec in čvekec afterwards), v četrtek klasična popoldanska seja (3. četrtek v mesecu) ... bizi, bizi, bizi. današnje vreme & počutje - ej, z roko v roki je šlo tole - vleklo se je kot kurja čreva, učenci so kar navzkriž gledali, tolk jih je zdelovalo. populis, kakšno operacijo ima vaša gospa? Mrena? Držim pesti. neboglasnica, kje si, kdo te zaposljuje? flower, tud pri nas leze vsepovsoda tale naša mala žaba, ampak vaš koš je pa res ZAKON! In ta smajl - noro kjut. likanje - včasih sem preživela ulala časa za likalnikom, potem sem nekoliko poenostavila stvari (beri: ne likam več čisto vsega), predvsem pa se držim pravila, da zlikam VSE SPROTI in mi ni panike. Je pa res, da ni to na mojem seznamu top 10 naj opravil. rebeca, a potem zdravje bo? Upam, da. Plača zdaj? Hi, hi, res je od firme do firme različno - mi, šolniki, dobimo že 5. v mesecu, zato mi je 15. takooooo daleč. znamenja - ima 2 žilni znamenji - eno pod popkom, eno pod ramo oz. nekoliko nižje - could be, da odpade do šole, sicer bomo 1 day dali odrezati. namišljena kuharija - oh yes. namišljeni frendi - not yet. early rider - nisem še razmišljala v tej smeri. peepholes - ful sexy, ampak si jih še nekak nisem omislila. Bom - ko bom velika nanka, zihr ima šefica PMS - malo še zdrži, bo bolje, garant. zelena barva - a je kje kaj novega? Pri meni je tko bolj medlo vse skupaj ... hm ...