Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 12:11:40
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša pregled mam naslednji četrtek A ti pa sumiš kaj bo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 12:12:22
|
|
|
|
Urša08
|
Grem naprej med cunje. Se še kaj oglasim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 12:26:02
|
|
|
|
baki
|
tk jst sem se nakosilala.tastar je šel k enmu ribiču,katja pa zdej pride iz šole,no ob 13.00..vreme je itak za tk da sploh ni prave volje.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 12:27:26
|
|
|
|
sjmm
|
evo..je moj pršu na malco...sm mu en mega strčovo zelenjadni sendvič nardila, pa enga egota je spil...zdej kraljuje na.... jz morm pa eno ponudbo spisat in poslat za eno delo za mojga juhca se kuha, kruhek bo dons kr mašinca spekla, posoda pa še čaka
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 12:43:06
|
|
|
|
MIHAILO
|
Mihailo je danes tako tecennn...spal je samo pol urce tko da bo sel se enkrat..sem pa jaz spekla kruh in kosilo naredila...mogoce je bil tecen ,ker nisem mela casa zanj ,ker zdaj je ok ,ko sva skupaj v dnevni...jaz zdaj pocivam ,ker me itak hrbet boli koker kaj naredim,delam pa samo to osnovno... KAYICA mene tudi boli zgornji del hrbte pa na sredini...Ponoci si odpocijem in je ok koker pa kaj naredim pa takoj zacutim...Fajn ,da si se posvetila soli le uspesno koncaj... CEBEL lepo se uci SJJM ti si bla tok pridna z lososom pa fajn ste uzivali... URSA so slabosti minile
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 12:51:19
|
|
|
|
črticaa
|
pozdravljene mi smo šli učer u volčji potok, 2 družini,.da bi bimeli celo kakšno družinsko sliko :) mi plus dinozavri :) no pa ni blo nič iz tegaa,.... ker nas je čist namočil,..se je uscalo z neba kot da bi en škaf na nas prevrnu :) potem smo šli pa v botano jest :) in kar naenkrat največji sonček :) joj res smo v minus padl :) in zdj bomo ob prvem soncu ponovili obisk :) sedaj sva se z mojmu zmenila da bomo šli 1 na mesec nekam,..sj bi šli večkrat ampak so financi ubitačne,.... tako da gremo nasleden mesec v zoo ker imajo naravoslovni dan,.. bomo otroke sllikali s kačami :) ne mal heca, s piščančki :) andrej je do četrtka doma , ker naj bi šel v nemčijo,..ampak si je premislil čist moj bo :) samo škoda ker morm delat :) drgač mamo pa ta vikend adrianov rojstnii dan,.. in se je odločil da letos ne bo imel torta,..ampak pice tako da bom naredila eno dobro rolado,..bl zame kokr za koga drugega :) ampak saj svečke bo lahko pihal,..še zadnjič :) lep pozdrav upamda imate saj kje v sloveniji sONCE :)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 13:30:54
|
|
|
|
sjmm
|
o imamo pomladno preobleko
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 13:32:42
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Mihailo je danes tako tecennn...spal je samo pol urce tko da bo sel se enkrat..sem pa jaz spekla kruh in kosilo naredila...mogoce je bil tecen ,ker nisem mela casa zanj ,ker zdaj je ok ,ko sva skupaj v dnevni...jaz zdaj pocivam ,ker me itak hrbet boli koker kaj naredim,delam pa samo to osnovno... KAYICA mene tudi boli zgornji del hrbte pa na sredini...Ponoci si odpocijem in je ok koker pa kaj naredim pa takoj zacutim...Fajn ,da si se posvetila soli le uspesno koncaj... CEBEL lepo se uci SJJM ti si bla tok pridna z lososom pa fajn ste uzivali... URSA so slabosti minile Majči je tud tečkica...morm skoz zravn bit, je spal 45 minut,zdej je pojedel juhco in en jogurt..zdej ga je pa moj vzel k sta šla ene vijake kupit, evo Janči in saška sta na broju, Mihc pa ima dons plavalni tečaj, pol pa še košarko...grem juhco servirat še ostalim lačkotom
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 13:38:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm o imamo pomladno preobleko meni je všeč
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 13:41:14
|
|
|
|
sjmm
|
mal par minutk in namest, da bi kej postorila tle brskam po slikah od Brosnana in njegove...uf, se morm kej delat spravt...ne vem, kam je šla vsa energija k sm jo imela čez vikend
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 13:42:18
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana je že pokonci-sva prižgale pesmice in pleše in se igra ....kosilo bo zdej zdej fertik .....ati je železo peljal na odpad ....je rekel da bi me zvečer spet kam povabil .......a mislite da je it pametno v savno pred spanjem???
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 13:48:09
|
|
|
|
Katjusa
|
dobli smo še eno ponudbo za okna 2300€ kar je za zdej najugodneje no še mal pa bomo v okviru naših izračunov sem kr boljše volje sicer bo verjetno še kej odstopanj ker so to najne maritve prave meritve moprjo pa majstri nardit
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 13:48:13
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana je že pokonci-sva prižgale pesmice in pleše in se igra ....kosilo bo zdej zdej fertik .....ati je železo peljal na odpad ....je rekel da bi me zvečer spet kam povabil .......a mislite da je it pametno v savno pred spanjem??? po moje je odvisno, kako lahko zaspiš...mene sigurn po savni nebi kmal postla vidla...tisti k nimajo problemov, pa po moje ni blema
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 13:49:18
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana je že pokonci-sva prižgale pesmice in pleše in se igra ....kosilo bo zdej zdej fertik .....ati je železo peljal na odpad ....je rekel da bi me zvečer spet kam povabil .......a mislite da je it pametno v savno pred spanjem??? pomoje savna ne bo škoda bo pa koristlo razvajanje v dvoje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 13:49:50
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana je že pokonci-sva prižgale pesmice in pleše in se igra ....kosilo bo zdej zdej fertik .....ati je železo peljal na odpad ....je rekel da bi me zvečer spet kam povabil .......a mislite da je it pametno v savno pred spanjem??? po moje je odvisno, kako lahko zaspiš...mene sigurn po savni nebi kmal postla vidla...tisti k nimajo problemov, pa po moje ni blema sej ni treba da gresta takoj spat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 13:51:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm mal par minutk in namest, da bi kej postorila tle brskam po slikah od Brosnana in njegove...uf, se morm kej delat spravt...ne vem, kam je šla vsa energija k sm jo imela čez vikend energijo tole vreme čist zvleče.... sej k bo sonček bo spet boljše... april je pač mesec za počivanje 4 leta nazaj sem se tle premetavala po sedežni in čakala, da se začne kej dogajat.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 13:52:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dobli smo še eno ponudbo za okna 2300€ kar je za zdej najugodneje no še mal pa bomo v okviru naših izračunov sem kr boljše volje sicer bo verjetno še kej odstopanj ker so to najne maritve prave meritve moprjo pa majstri nardit sem full vesela za vas
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 13:53:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana je že pokonci-sva prižgale pesmice in pleše in se igra ....kosilo bo zdej zdej fertik .....ati je železo peljal na odpad ....je rekel da bi me zvečer spet kam povabil .......a mislite da je it pametno v savno pred spanjem??? po moje je odvisno, kako lahko zaspiš...mene sigurn po savni nebi kmal postla vidla...tisti k nimajo problemov, pa po moje ni blema oba brez problema zaspiva
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 13:58:13
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana je že pokonci-sva prižgale pesmice in pleše in se igra ....kosilo bo zdej zdej fertik .....ati je železo peljal na odpad ....je rekel da bi me zvečer spet kam povabil .......a mislite da je it pametno v savno pred spanjem??? po moje je odvisno, kako lahko zaspiš...mene sigurn po savni nebi kmal postla vidla...tisti k nimajo problemov, pa po moje ni blema sej ni treba da gresta takoj spat
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 13:58:41
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dobli smo še eno ponudbo za okna 2300€ kar je za zdej najugodneje no še mal pa bomo v okviru naših izračunov sem kr boljše volje sicer bo verjetno še kej odstopanj ker so to najne maritve prave meritve moprjo pa majstri nardit sem full vesela za vas
|
|
[Brisano sporočilo] 12.4.2010 14:00:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 14:03:58
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo sjmm se morš zahvalit za mir super za vrtec položnico
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 14:04:55
|
|
|
|
Katjusa
|
šibam po florija v vrtec danes je bojda šel ful z veseljem.... upam, da bo tud domov prišel dobre volje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 15:05:15
|
|
|
|
MIHAILO
|
Cebel kateri trikolesnik mate vi?ste takrat veliko pisale da je dober...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?