|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
12.4.2010 12:11:40   
Urša08
Katjuša pregled mam naslednji četrtekuser posted image A ti pa sumiš kaj bouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
12.4.2010 12:12:22   
Urša08
Grem naprej med cunje. Se še kaj oglasimuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
12.4.2010 12:26:02   
baki
tk jst sem se nakosilala.tastar je šel k enmu ribiču,katja pa zdej pride iz šole,no ob 13.00..vreme je itak za user posted image tk da sploh ni prave volje.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
12.4.2010 12:27:26   
sjmm
evo..je moj pršu na malco...sm mu en mega strčovo zelenjadni sendvič nardila, pa enga egota je spil...zdej kraljuje na....

jz morm pa eno ponudbo spisat in poslat za eno delo za mojga

juhca se kuha, kruhek bo dons kr mašinca spekla, posoda pa še čakauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
12.4.2010 12:43:06   
MIHAILO
Mihailo je danes tako tecennn...spal je samo pol urce tko da bo sel se enkrat..sem pa jaz spekla kruh in kosilo naredila...mogoce je bil tecen ,ker nisem mela casa zanj ,ker zdaj je ok ,ko sva skupaj v dnevni...jaz zdaj pocivam ,ker me itak hrbet boli koker kaj naredim,delam pa samo to osnovno...

KAYICA mene tudi boli zgornji del hrbte pa na sredini...Ponoci si odpocijem in je ok koker pa kaj naredim pa takoj zacutim...Fajn ,da si se posvetila soli le uspesno koncaj...
CEBEL lepo se uci
SJJM ti si bla tok pridna z lososom user posted image user posted image pa fajn ste uzivali...user posted image
URSA so slabosti minile

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
12.4.2010 12:51:19   
črticaa
pozdravljene

mi smo šli učer u volčji potok, 2 družini,.da bi bimeli celo kakšno družinsko sliko :) mi plus dinozavri :) no pa ni blo nič iz tegaa,.... ker nas je čist namočil,..se je uscalo z neba kot da bi en škaf na nas prevrnu :) potem smo šli pa v botano jest :) in kar naenkrat največji sonček :) joj res smo v minus padl :) in zdj bomo ob prvem soncu ponovili obisk :)

sedaj sva se z mojmu zmenila da bomo šli 1 na mesec nekam,..sj bi šli večkrat ampak so financi ubitačne,.... tako da gremo nasleden mesec v zoo ker imajo naravoslovni dan,.. bomo otroke sllikali s kačami :) ne mal heca, s piščančki :)

andrej je do četrtka doma , ker naj bi šel v nemčijo,..ampak si je premisliluser posted image user posted image čist moj bo :) samo škoda ker morm delat :)

drgač mamo pa ta vikend adrianov rojstnii dan,.. in se je odločil da letos ne bo imel torta,..ampak pice user posted image user posted image tako da bom naredila eno dobro rolado,..bl zame kokr za koga drugega :) ampak saj svečke bo lahko pihal,..še zadnjič :)

lep pozdrav upamda imate saj kje v sloveniji sONCE :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
12.4.2010 13:30:54   
sjmm
o imamo pomladno preoblekouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
12.4.2010 13:32:42   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Mihailo je danes tako tecennn...spal je samo pol urce tko da bo sel se enkrat..sem pa jaz spekla kruh in kosilo naredila...mogoce je bil tecen ,ker nisem mela casa zanj ,ker zdaj je ok ,ko sva skupaj v dnevni...jaz zdaj pocivam ,ker me itak hrbet boli koker kaj naredim,delam pa samo to osnovno...

KAYICA mene tudi boli zgornji del hrbte pa na sredini...Ponoci si odpocijem in je ok koker pa kaj naredim pa takoj zacutim...Fajn ,da si se posvetila soli le uspesno koncaj...
CEBEL lepo se uci
SJJM ti si bla tok pridna z lososom user posted image user posted image pa fajn ste uzivali...user posted image
URSA so slabosti minile

Majči je tud tečkica...morm skoz zravn bit, je spal 45 minut,zdej je pojedel juhco in en jogurt..zdej ga je pa moj vzel k sta šla ene vijake kupit, evo Janči in saška sta na broju, Mihc pa ima dons plavalni tečaj, pol pa še košarko...grem juhco servirat še ostalim lačkotomuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
12.4.2010 13:38:58   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

o imamo pomladno preoblekouser posted image
meni je všečuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
12.4.2010 13:41:14   
sjmm
mal par minutk in namest, da bi kej postorila tle brskam po slikah od Brosnana in njegove...uf, se morm kej delat spravt...ne vem, kam je šla vsa energija k sm jo imela čez vikenduser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
12.4.2010 13:42:18   
Čebel@
Hana je že pokonci-sva prižgale pesmice in pleše in se igrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....kosilo bo zdej zdej fertikuser posted image user posted image user posted image .....ati je železo peljal na odpaduser posted image ....je rekel da bi me zvečer spet kam povabiluser posted image .......a mislite da je it pametno v savno pred spanjem???

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
12.4.2010 13:48:09   
Katjusa
dobli smo še eno ponudbo za okna 2300€ kar je za zdej najugodnejeuser posted image user posted image user posted image user posted image no še mal pa bomo v okviru naših izračunovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem kr boljše voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image sicer bo verjetno še kej odstopanj ker so to najne maritve prave meritve moprjo pa majstri nardituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
12.4.2010 13:48:13   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Hana je že pokonci-sva prižgale pesmice in pleše in se igrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....kosilo bo zdej zdej fertikuser posted image user posted image user posted image .....ati je železo peljal na odpaduser posted image ....je rekel da bi me zvečer spet kam povabiluser posted image .......a mislite da je it pametno v savno pred spanjem???

po moje je odvisno, kako lahko zaspiš...mene sigurn po savni nebi kmal postla vidla...tisti k nimajo problemov, pa po moje ni blemauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
12.4.2010 13:49:18   
Katjusa

pomoje savna ne bo škoda bo pa koristlo razvajanje v dvojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
12.4.2010 13:49:50   
Katjusa

po moje je odvisno, kako lahko zaspiš...mene sigurn po savni nebi kmal postla vidla...tisti k nimajo problemov, pa po moje ni blemauser posted image

sej ni treba da gresta takoj spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
12.4.2010 13:51:21   
Katjusa

mal par minutk in namest, da bi kej postorila tle brskam po slikah od Brosnana in njegove...uf, se morm kej delat spravt...ne vem, kam je šla vsa energija k sm jo imela čez vikenduser posted image user posted image user posted image

energijo tole vreme čist zvleče.... sej k bo sonček bo spet boljše... april je pač mesec za počivanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

4 leta nazaj sem se tle premetavala po sedežni in čakala, da se začne kej dogajat.....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
12.4.2010 13:52:02   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

dobli smo še eno ponudbo za okna 2300€ kar je za zdej najugodnejeuser posted image user posted image user posted image user posted image no še mal pa bomo v okviru naših izračunovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem kr boljše voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image sicer bo verjetno še kej odstopanj ker so to najne maritve prave meritve moprjo pa majstri nardituser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem full vesela za vas

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
12.4.2010 13:53:01   
Čebel@

oba brez problema zaspivauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
12.4.2010 13:58:13   
sjmm

sej ni treba da gresta takoj spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
12.4.2010 13:58:41   
sjmm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem full vesela za vas

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
   [Brisano sporočilo]
12.4.2010 14:00:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4396
12.4.2010 14:03:58   
Katjusa
kolumbo sjmm se morš zahvalit za miruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
super za vrtec položnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
12.4.2010 14:04:55   
Katjusa
šibam po florija v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image
danes je bojda šel ful z veseljem.... upam, da bo tud domov prišel dobre voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
12.4.2010 15:03:59   
MIHAILO
http://nakup.pikapolonica.com/novo-katalog-igral-2010/berchet-tricikel-baby-too-cocooning/4140073032164140077

Meni je ta trikolesnik zelo lep...A vi ze mate trikolesnike in se ze vozite v njih ali se vecino vozicku???A je to vredno nakupa al se bojo malo vozili v tem?Jaz sem mislila ce to zamenja vozicek da je ok,da grema s tem na sprehode?al?user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
12.4.2010 15:05:15   
MIHAILO
Cebel kateri trikolesnik mate vi?ste takrat veliko pisale da je dober...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?