|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
12.4.2010 11:25:11   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

JUTRO
Mi smo spal k lordiuser posted image user posted image user posted image ....z Majklom do 9 30, Roksi pa je potegnu do 10thuser posted image .....zdej gremo gledat eno ograjouser posted image user posted image user posted image , če tastar dons ne naroči uni kkk vrat na dalinca mu zavijem vratuser posted image .

ajde

UUUU kdaj ste pa sli spat?Pa se Rok ni nic zbujal'?Luksuz do 10h spat...Fajn zrihtajte ograjo drzim pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
12.4.2010 11:25:53   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

naš je obseden s temle

http://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0

kje ste pa to našliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej veš..ta velkiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
12.4.2010 11:26:07   
MIHAILO
KAYICA kako ste kaj?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
12.4.2010 11:31:37   
Katjusa

naš je obseden s temle

http://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0

kje ste pa to našliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej veš..ta velkiuser posted image

ja vaši že pobvladajouser posted image user posted image user posted image user posted image mislim da bo maj dobil kmal svoj rač.user posted image user posted image user posted image user posted image .... mi smo zdej flornana naučil kak si dvd naštima kr na monitor tle v dnevni še tv-ja ne zna prižgat..... enim staršim se fino zdi če otroc to kmal obvladajo no mi2 pa imama raje da ne znauser posted image user posted image user posted image user posted image čeprav kdaj bi pasalo če bi znal ampak sej je še mlad bo imel še veliko časa....  vem, da sosedov je bil star kako leto in pol si je že znal risanke naštimatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
12.4.2010 11:32:23   
sjmm
katjuša...vidm, da imate pestro...ma ej, ne glej une kuhne, mojga je tud na rit vrglo k nama je tišler ta tiste vratca in delovno mizico vzel 800e...sam veš, da je kvaliteta in bo za dolgo

ostalo pa tud bo, sej boš vidla, sam ne zdej kej obupat in se sekirat, važn, da zrihtata tko, da vama bo dom dajal topel občutek...važni so pa itak tisti k not živijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baki...pridna si spet šla v boj...jz tud tist teden k me user posted image mori...no way kej hujšat...pri vas ima pa vsak svoj jedilnik...joj, ste pridniuser posted image user posted image user posted image user posted image

uršika...kje se potepaš???

kolumbo...a si jim dala kej za spit, da ste tok drnjohaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mihailo...vau, vaš je pa ta prav žureruser posted image ...ej, naš pa žura, če NE gre 2x spat..joj, so si različniuser posted image

pri nas še vedno tečnitis na kubuk na obisku....se sploh ne smem ganit od njega...me vsa posoda čaka, postle razmetane, cote še v strojih...ma bo že...sam morm en kruhek pristavit

kosilo.....juhica z nudelčki in zelenjavco, široki domači rezanci z sladko smetano in makom+ rjavi sladkor, kompot

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
12.4.2010 11:33:16   
Katjusa
grem neki pojest sej ne vem kaj bi sam neki bo treba..... pa eno tableto za glavo morem vzet k mi jo bo razneslo.... aja beni je dons ful sitkan tak da sem ga dala že prej ob ene 10 spat in še kr spiuser posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
12.4.2010 11:36:57   
sjmm
naš gre pa zdej nina nana...je omagal..sva tok densala...pol se pa reži k pečena kokicauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
12.4.2010 11:37:01   
Čebel@
Hana spančkauser posted image user posted image user posted image ........jaz pa delam na tastarem računalniku,ker na temu še mi wordauser posted image

katjuša.....a sosed iz bloka sitnari za dimnik?user posted image ......ne sikeraj se-vsi stanovalci morajo isto plačat in za vsa dela se dobi položnicauser posted image ......vse se bo uredilo,boš videlauser posted image user posted image user posted image user posted image ........za € pa vem da kar letijo-smo na istem oz. še na hujšemuser posted image

grem naprej pisatuser posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
12.4.2010 11:37:20   
sjmm

grem neki pojest sej ne vem kaj bi sam neki bo treba..... pa eno tableto za glavo morem vzet k mi jo bo razneslo.... aja beni je dons ful sitkan tak da sem ga dala že prej ob ene 10 spat in še kr spiuser posted image  

dober tek!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
12.4.2010 11:38:45   
Urša08
evo mene

Sem se zapodila v cunje, pa je clo za 5% boljšuser posted image user posted image user posted image user posted image bom pomoje cel teden likala,...

Sedaj kuham rižotko, Nejc je pri tašči, Žiga spi, jaz mam pa mal frej. Si bom šla eno brez kofeinsko kavico narest pa vas mal prebratuser posted image

Aja Sjmm jaz nosim ponavadi št. 40, kej 40/42. Jaz mam en tak občutek da se bosta vidva še za enga odločilauser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
12.4.2010 11:46:58   
Urša08
Katjuša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse bo še ok. Ma sej pri rihtanju stanovanja / hiše so vedno kaki problemčki, everčki letijo ampak tako je. Vse se bo poštimalo boš vidla. A vse samedva delata? Ful sta pridna resuser posted image user posted image user posted image user posted image Si otroka že vpisala v drug vrtec?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
12.4.2010 11:47:42   
Čebel@
jutri dopoldan sem zmenjena z mentorjem da mu prinesem pokazat osnutek seminarskeuser posted image user posted image user posted image user posted image .........se mi tok fajn zdi da mi je že ratal po groben narediti seminarskouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
12.4.2010 11:50:51   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse bo še ok. Ma sej pri rihtanju stanovanja / hiše so vedno kaki problemčki, everčki letijo ampak tako je. Vse se bo poštimalo boš vidla. A vse samedva delata? Ful sta pridna resuser posted image user posted image user posted image user posted image Si otroka že vpisala v drug vrtec?

ja vse delama samauser posted image user posted image user posted image user posted image ma drgač nebi mogla.... če kej zašuštrama boma pač sama krivauser posted image user posted image user posted image user posted image skupaj sma vsega zmožnauser posted image user posted image user posted image user posted image edino okna nama bodo drugi vgradil podne ploščice elektriko vodo odtoke boma pa vse sama delalauser posted image user posted image user posted image

Otročka sem že vpisala so tam ful prijazni in na prvi občutek se imajo fino.... mi je ena punčka kr eno rizbico prnnesla.... fdlorjan bo tam od 1. maja čaprav mi še ne bomo verjetno tam ampak zanj je plac.... beni pa jeseni je rekla da ne bo težav, da bosta oba doblauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
12.4.2010 11:51:25   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutri dopoldan sem zmenjena z mentorjem da mu prinesem pokazat osnutek seminarskeuser posted image user posted image user posted image user posted image .........se mi tok fajn zdi da mi je že ratal po groben narediti seminarskouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
12.4.2010 11:52:32   
Katjusa

naš gre pa zdej nina nana...je omagal..sva tok densala...pol se pa reži k pečena kokicauser posted image

naš pa sam ful pleše se vrti ob sedežniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in se zraven tok režiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
12.4.2010 11:54:06   
Urša08
Katjuša super da boš za oba vrtec dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image Glede stanovanja pa kar pogumno naprej, se bo vse dobro izteklo boš vidlauser posted image

čebela pridna, pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo pa kaj ti daješ otrokom da tok spijouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
12.4.2010 11:54:18   
kayica24
Dober dan!!!

Kako ste punce?
No, saj približno, vem, ker vas redno berem, ampak mi časa zmanjka za pisanje...

Mi smo vredu, mala je postala prava navihanka,nagajivka...Govori pa še nič, razen ata in daj daj...user posted image No, pa po svoje,ampak se nekak ne razumevauser posted image user posted image

Jaz se trudim okrog faxa...Rada bi čimprej zaključila, tak da..Upajmo da bo šlo..

Mihailo, nisem pa zasledila kaj je s tvojim hrbtom??
Mene tudi namreč hrbet boli, ampak samo zgornji del hrbta...Najbolj zjutraj ko se zbudim, potem ko se razmigam je boljše...
Jaz mislim, da jeto od tega ker imam grdo držo, ali pa od nošenja male, ker bi zdaj, ko hodi, bila non-stop na rokahuser posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
12.4.2010 11:54:44   
sjmm

evo mene

Sem se zapodila v cunje, pa je clo za 5% boljšuser posted image user posted image user posted image user posted image bom pomoje cel teden likala,...

Sedaj kuham rižotko, Nejc je pri tašči, Žiga spi, jaz mam pa mal frej. Si bom šla eno brez kofeinsko kavico narest pa vas mal prebratuser posted image

Aja Sjmm jaz nosim ponavadi št. 40, kej 40/42. Jaz mam en tak občutek da se bosta vidva še za enga odločilauser posted image

dvomim, moj ni glih navdušen, ker sm bla ene 2 mesca po porodu mal smotkana tokrat....nism bla tko 100% k je navajen, sem ga kr rabla mal za pomoč, pa tud men leta tečejo , pa ne verjamem, da sm ready še za enga carskega....če te hlače zanimajo, se lahk dobimo...sm ful vesela da si user posted image in ti jih z veseljem predam, če bi ti ble ok...mislm, da so cifre kr ok, so pa iz HM

mmmm...rižotka...mogoče ju3 pri nas...si mi vzbudila željouser posted image

jz tud rabm še eno kofi dozo...mali pa spi....tast je pa fleksarco zakurblal...sm hitr red nardilauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
12.4.2010 11:55:24   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

pridna k zmeriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
12.4.2010 11:55:32   
Urša08
Sjmm a je v vašem koncu kak dober kozmetični salon, al kak welness, masaže,... - tam na Vrhniki, Logatcu?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
12.4.2010 11:56:26   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   2009

srečke nosečke…. Spet!    

user posted image

:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BARBARASG user posted image
ajvy : punčka user posted image
claud:  punčka user posted image
kolumbo : punčka user posted image
tanci29:punckauser posted image
Čebel@:punčkauser posted image
Katjuša: punčkauser posted image

LILCHA user posted image   PDP  18.9.2010 user posted image
Ajvy: fantek user posted image
claud:  punčka user posted image
kolumbo: fantek user posted image
tanci29:nimam pojmauser posted image
Čebel@:punčka user posted image
Katjuša: punčkauser posted image

KOLUMBO  user posted image : PDP 06.10.2010user posted image
Ajvy: fantek user posted image
claud :fantek user posted image
tanci29:fantekuser posted image
Čebel@:punčka user posted image
Katjuša: fantek user posted image držim pesti da bo punčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BIRDY user posted image : PDP 05.12.2010
user posted image
Ajvy: punčka user posted image  
claud: punčka user posted image
kolumbo: punčka user posted image
tanci29:punckauser posted image
Čebela: punčkauser posted image
Katjuša: punčka

user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
12.4.2010 11:57:32   
sjmm

Sjmm a je v vašem koncu kak dober kozmetični salon, al kak welness, masaže,... - tam na Vrhniki, Logatcu?

v Dragomerju je neki...sam jz to bol mal poznam...k me sestrična k je frizerka in maserka in kozmetičarka...vsake 5 let k mam cajt mal poštimauser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
12.4.2010 11:58:00   
Katjusa
tale stravnica je pa dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zakaj pa urše ni gor?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
12.4.2010 12:00:44   
Urša08

tale stravnica je pa dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zakaj pa urše ni gor?

Me boste dodale po pregleduuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
12.4.2010 12:02:52   
Katjusa

zakaj pa urše ni gor?

Me boste dodale po pregleduuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem vidla da so obojni starši veseliuser posted image user posted image user posted image user posted image sem ful vesela za vasuser posted image user posted image user posted image
držim pesti, da bo pregled super potekaj... kdaj pa ga imaš?
jst sem se že odločla kaj boš doblauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?