Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 11:25:11
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo JUTRO Mi smo spal k lordi ....z Majklom do 9 30, Roksi pa je potegnu do 10th .....zdej gremo gledat eno ograjo , če tastar dons ne naroči uni kkk vrat na dalinca mu zavijem vrat . ajde UUUU kdaj ste pa sli spat?Pa se Rok ni nic zbujal'?Luksuz do 10h spat...Fajn zrihtajte ograjo drzim pesti
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 11:25:53
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm naš je obseden s temle http://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0 kje ste pa to našli sej veš..ta velki
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 11:26:07
|
|
|
|
MIHAILO
|
KAYICA kako ste kaj?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 11:31:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm naš je obseden s temle http://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0 kje ste pa to našli sej veš..ta velki ja vaši že pobvladajo mislim da bo maj dobil kmal svoj rač. .... mi smo zdej flornana naučil kak si dvd naštima kr na monitor tle v dnevni še tv-ja ne zna prižgat..... enim staršim se fino zdi če otroc to kmal obvladajo no mi2 pa imama raje da ne zna čeprav kdaj bi pasalo če bi znal ampak sej je še mlad bo imel še veliko časa.... vem, da sosedov je bil star kako leto in pol si je že znal risanke naštimat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 11:32:23
|
|
|
|
sjmm
|
katjuša...vidm, da imate pestro...ma ej, ne glej une kuhne, mojga je tud na rit vrglo k nama je tišler ta tiste vratca in delovno mizico vzel 800e...sam veš, da je kvaliteta in bo za dolgo ostalo pa tud bo, sej boš vidla, sam ne zdej kej obupat in se sekirat, važn, da zrihtata tko, da vama bo dom dajal topel občutek...važni so pa itak tisti k not živijo baki...pridna si spet šla v boj...jz tud tist teden k me mori...no way kej hujšat...pri vas ima pa vsak svoj jedilnik...joj, ste pridni uršika...kje se potepaš??? kolumbo...a si jim dala kej za spit, da ste tok drnjohal mihailo...vau, vaš je pa ta prav žurer ...ej, naš pa žura, če NE gre 2x spat..joj, so si različni pri nas še vedno tečnitis na kubuk na obisku....se sploh ne smem ganit od njega...me vsa posoda čaka, postle razmetane, cote še v strojih...ma bo že...sam morm en kruhek pristavit kosilo.....juhica z nudelčki in zelenjavco, široki domači rezanci z sladko smetano in makom+ rjavi sladkor, kompot
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 11:33:16
|
|
|
|
Katjusa
|
grem neki pojest sej ne vem kaj bi sam neki bo treba..... pa eno tableto za glavo morem vzet k mi jo bo razneslo.... aja beni je dons ful sitkan tak da sem ga dala že prej ob ene 10 spat in še kr spi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 11:36:57
|
|
|
|
sjmm
|
naš gre pa zdej nina nana...je omagal..sva tok densala...pol se pa reži k pečena kokica
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 11:37:01
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana spančka ........jaz pa delam na tastarem računalniku,ker na temu še mi worda katjuša.....a sosed iz bloka sitnari za dimnik? ......ne sikeraj se-vsi stanovalci morajo isto plačat in za vsa dela se dobi položnica ......vse se bo uredilo,boš videla ........za € pa vem da kar letijo-smo na istem oz. še na hujšem grem naprej pisat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 11:37:20
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa grem neki pojest sej ne vem kaj bi sam neki bo treba..... pa eno tableto za glavo morem vzet k mi jo bo razneslo.... aja beni je dons ful sitkan tak da sem ga dala že prej ob ene 10 spat in še kr spi dober tek!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 11:38:45
|
|
|
|
Urša08
|
evo mene Sem se zapodila v cunje, pa je clo za 5% boljš bom pomoje cel teden likala,... Sedaj kuham rižotko, Nejc je pri tašči, Žiga spi, jaz mam pa mal frej. Si bom šla eno brez kofeinsko kavico narest pa vas mal prebrat Aja Sjmm jaz nosim ponavadi št. 40, kej 40/42. Jaz mam en tak občutek da se bosta vidva še za enga odločila
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 11:46:58
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša vse bo še ok. Ma sej pri rihtanju stanovanja / hiše so vedno kaki problemčki, everčki letijo ampak tako je. Vse se bo poštimalo boš vidla. A vse samedva delata? Ful sta pridna res Si otroka že vpisala v drug vrtec?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 11:47:42
|
|
|
|
Čebel@
|
jutri dopoldan sem zmenjena z mentorjem da mu prinesem pokazat osnutek seminarske .........se mi tok fajn zdi da mi je že ratal po groben narediti seminarsko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 11:50:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša vse bo še ok. Ma sej pri rihtanju stanovanja / hiše so vedno kaki problemčki, everčki letijo ampak tako je. Vse se bo poštimalo boš vidla. A vse samedva delata? Ful sta pridna res Si otroka že vpisala v drug vrtec? ja vse delama sama ma drgač nebi mogla.... če kej zašuštrama boma pač sama kriva skupaj sma vsega zmožna edino okna nama bodo drugi vgradil podne ploščice elektriko vodo odtoke boma pa vse sama delala Otročka sem že vpisala so tam ful prijazni in na prvi občutek se imajo fino.... mi je ena punčka kr eno rizbico prnnesla.... fdlorjan bo tam od 1. maja čaprav mi še ne bomo verjetno tam ampak zanj je plac.... beni pa jeseni je rekla da ne bo težav, da bosta oba dobla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 11:51:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutri dopoldan sem zmenjena z mentorjem da mu prinesem pokazat osnutek seminarske .........se mi tok fajn zdi da mi je že ratal po groben narediti seminarsko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 11:52:32
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm naš gre pa zdej nina nana...je omagal..sva tok densala...pol se pa reži k pečena kokica naš pa sam ful pleše se vrti ob sedežni in se zraven tok reži
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 11:54:06
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša super da boš za oba vrtec dobila Glede stanovanja pa kar pogumno naprej, se bo vse dobro izteklo boš vidla čebela pridna, pridna kolumbo pa kaj ti daješ otrokom da tok spijo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 11:54:18
|
|
|
|
kayica24
|
Dober dan!!! Kako ste punce? No, saj približno, vem, ker vas redno berem, ampak mi časa zmanjka za pisanje... Mi smo vredu, mala je postala prava navihanka,nagajivka...Govori pa še nič, razen ata in daj daj... No, pa po svoje,ampak se nekak ne razumeva Jaz se trudim okrog faxa...Rada bi čimprej zaključila, tak da..Upajmo da bo šlo.. Mihailo, nisem pa zasledila kaj je s tvojim hrbtom?? Mene tudi namreč hrbet boli, ampak samo zgornji del hrbta...Najbolj zjutraj ko se zbudim, potem ko se razmigam je boljše... Jaz mislim, da jeto od tega ker imam grdo držo, ali pa od nošenja male, ker bi zdaj, ko hodi, bila non-stop na rokah
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 11:54:44
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 evo mene Sem se zapodila v cunje, pa je clo za 5% boljš bom pomoje cel teden likala,... Sedaj kuham rižotko, Nejc je pri tašči, Žiga spi, jaz mam pa mal frej. Si bom šla eno brez kofeinsko kavico narest pa vas mal prebrat Aja Sjmm jaz nosim ponavadi št. 40, kej 40/42. Jaz mam en tak občutek da se bosta vidva še za enga odločila dvomim, moj ni glih navdušen, ker sm bla ene 2 mesca po porodu mal smotkana tokrat....nism bla tko 100% k je navajen, sem ga kr rabla mal za pomoč, pa tud men leta tečejo , pa ne verjamem, da sm ready še za enga carskega....če te hlače zanimajo, se lahk dobimo...sm ful vesela da si in ti jih z veseljem predam, če bi ti ble ok...mislm, da so cifre kr ok, so pa iz HM mmmm...rižotka...mogoče ju3 pri nas...si mi vzbudila željo jz tud rabm še eno kofi dozo...mali pa spi....tast je pa fleksarco zakurblal...sm hitr red nardila
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 11:55:24
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutri dopoldan sem zmenjena z mentorjem da mu prinesem pokazat osnutek seminarske .........se mi tok fajn zdi da mi je že ratal po groben narediti seminarsko pridna k zmeri
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 11:55:32
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm a je v vašem koncu kak dober kozmetični salon, al kak welness, masaže,... - tam na Vrhniki, Logatcu?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 11:57:32
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm a je v vašem koncu kak dober kozmetični salon, al kak welness, masaže,... - tam na Vrhniki, Logatcu? v Dragomerju je neki...sam jz to bol mal poznam...k me sestrična k je frizerka in maserka in kozmetičarka...vsake 5 let k mam cajt mal poštima
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 11:58:00
|
|
|
|
Katjusa
|
tale stravnica je pa dobra zakaj pa urše ni gor?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 12:00:44
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa tale stravnica je pa dobra zakaj pa urše ni gor? Me boste dodale po pregledu
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 12:02:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa tale stravnica je pa dobra zakaj pa urše ni gor? Me boste dodale po pregledu sem vidla da so obojni starši veseli sem ful vesela za vas držim pesti, da bo pregled super potekaj... kdaj pa ga imaš? jst sem se že odločla kaj boš dobla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?