|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
12.4.2010 8:05:28   
baki
nik ne zna več kaj drugega rečt kot ama ama.se mi zdi da mali še sam jeuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
12.4.2010 8:10:39   
petrušk_
jutro punce....

čist kratko vas bom mal pokomentirala, k vas niti še nisem vse prebrala.......res mi je žal, k vas tko zapostavljam za vikendeuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak enostavno skoraj ne prižgem računalnika....smo mel mal projekt vrtnarjenje okrog hiše....eva se je na pesku igrala....če kera rab peskovnik je u hoferju dons ful dober - lesen s strehco - 50 eur; jst sm pa mela čistilno akcijo vozičkov in stajice.....vanish dela čudežeuser posted image user posted image user posted image
sam rabim nasvet kako nej kuli spravim dol iz plastike na dnu stajiceuser posted image

hmmmm.....kitajc....vzamete tud kako novo s sabouser posted image user posted image user posted image ....res bi vas rada spoznala, k ste super punce

sjmm u tvojga lososa sploh ne dvomim...a je sploh kej kar teb ne rata??

brkn83   bravo za podiranje in vzidavanjeuser posted image user posted image najhujš za nas punce je pa itak pol uničevanje tega prahu....to mene čaka čez 14 dni, k bojo knauf delal na ta novmu delu....grozaaa....že zzdj me je strah
urša une podaljške za v hlače si kupi
baki držim pesti.....jst bi tud mogla še ene tolk kt ti....pa kr neki ne rata...ne vem kaj mi je sploh ne najdem volje...grozaaa to mi sploh ni podobno....kmal bo morje pa....jah spet bo slaba voljauser posted image user posted image
čebel@ bravo bravo bravo za večerjo
kolumbo....a že tolk al kaj....ja super ane....a na nuhalni si bla?mogoč si
e kej pisala pa sm falila?? je fantek, punčka al ne poveš?

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
12.4.2010 8:31:47   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

.kitajc....vzamete tud kako novo s sabouser posted image user posted image user posted image ....res bi vas rada spoznala, k ste super punce

itakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
12.4.2010 8:34:37   
Čebel@
jutro

kok paše dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......s Hano sva že mleko pojedli,je že preoblečena in ima dirke s poganjalčkom........včeraj je po trgovini hodila tako da je voziček pred sabo rinilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes se moram pa spravit učit,čene mi bo časa zmanjkalo.....zdele bom Hano dala dol k tašči,jaz pa googlatuser posted image

lep dan vam želim-pa čeprav je tak gniluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
12.4.2010 8:40:17   
brkn83
čebela - pridno se uči. Držim pesti da ti vse uspe

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
12.4.2010 8:42:58   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: baki

nik ne zna več kaj drugega rečt kot ama ama.se mi zdi da mali še sam jeuser posted image

pri nas je pa že kar zgovornauser posted image :mama,ata,Hana,ne ne,auva,aja aja,ama ama,hvala(včasih še vedno vava)

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
12.4.2010 8:43:56   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

čebela - pridno se uči. Držim pesti da ti vse uspe

hvala.....sem dala Hano že dol......se moram v trenerko spravit in delat

se še kaj vmes oglasim,ker bom itak za računalnikom

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
12.4.2010 8:46:54   
petrušk_
user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

.kitajc....vzamete tud kako novo s sabouser posted image user posted image user posted image ....res bi vas rada spoznala, k ste super punce

itak

user posted image user posted image user posted image user posted image
sporočte kdaj :)

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
12.4.2010 8:50:27   
Čebel@
ZA NA SEZNAM-->6. zobek 11.4.user posted image user posted image user posted image

je sicer že kar velik zunaj,ampak sem ga komaj včeraj opazila,ker je čisto zadajuser posted image .....2 ima pa tik pod površjemuser posted image .....sej jih sploh ne morem normalno pošteti ker ne pusti šlatati in me grizeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
12.4.2010 8:51:13   
Čebel@

itak

se bomo uskladile,glede na naše službe in gremouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
12.4.2010 9:05:13   
petrušk_

itak

se bomo uskladile,glede na naše službe in gremouser posted image user posted image user posted image user posted image

dealuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
12.4.2010 9:21:25   
sjmm
jutro, dann!

mi kr spali, sam men je blo mal kratko po temle delovnem vikenduuser posted image

urša....katero cifro hlač rabiš??? jz imam 2x fine hlače N in 2x trenirko...sm vse novo nabavila pri Maju..če želiš...dobišuser posted image

kolumbo....ni blema..k boš mela cajt, pa povej!!

naš je tud že kar zgovoren: ata, mama, ject(jest), tict(tist), an (Jan), vov vov, maumau(mijav), luč, žlic (žlica), cest (cesta)

zdej sva se z misliji podprla, zdej pa še mal kavice, da motorji zalaufajo

dons se bo kr vse v enem piskru kuhal, se mi zdi...sm mal uničena, sam sm pa res pospravla čez vikend u nulo

zdej morm pa mojmu mal papirje pošlihtat

no, če se boste kej tko bol na široko menila, da se dobimo...bi jz tuduser posted image

petrušk, mihailo...držim pesti navijam in sploh vama želim, da se vama izpolnijo željeuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
12.4.2010 9:26:28   
petrušk_
ojla sjmm...
user posted image user posted image user posted image user posted image za nočko pa dj bl na izi dons....
hmmm...naša pa ni še čist nč zgovornauser posted image user posted image user posted image no ja po svoje pove kar češ, skoz neki čebla, ampak drugo je pa vse mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image
ji rečeš nej pokliče očija - mami; nodija - mami; mamo - mami; babi - mami.....
edino kar obvlada je to in pa gaga, muuuuu, mau mau, ko-ko hehehhehehe

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
12.4.2010 10:17:41   
Čebel@
sem vas prišla še malo pogledat,pa vidim da niste nekaj turbo čvekiceuser posted image

sem najdla ogromnooooo gradiva za seminarsko,tko da bo šlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa full pogrešam katjušouser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
12.4.2010 10:33:53   
petrušk_
pomoje katjuša ureja novo gnezdece.....vsaj upamo lahko tako :))))

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
12.4.2010 10:44:21   
Katjusa
Dan punce moje.....

jst sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image včeraj sma šla v stanovanje delat in itak vsi pritiskaju na naju k da imama zdej ne vem kolk dnarja in bi mel ta dimnik pa on dimnik pa vsak naju na svojo stran vleče..... kurilnico morma odkupit in se jim tok mudi... verjetno je sploh ne boma odkupla ampak boma peč in cisterno prodala in šla na elektro ogrevanje, če bo šlo..... še tam nisma pa nama vsak iz svoje strani neki trobi.... od samih živcev mi je že od včeraj slabo in glava me boli..... pol mi še moj vsake 5 minut nekaj drugega pove.... sploh se mi ne da več nimam energije.... zdej iščema okna no sma dobla že kr nekaj ponudb prišlo bo okol 2500-3000€user posted image user posted image user posted image jst sem prej upala na 2000user posted image
nimam več ne volje in ne energijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

v soboto sma ful naredla kopalnico sma razbila in hodnik kuhinjo..... otroška je pripravljena na beljenje in potem se samo podn da not..... in lahko pripeljejo otroško sobouser posted image user posted image user posted image user posted image okno bodo pač mogli naknadno ker časovno ne bo šlo drugače....

otroci in možek pa so OKuser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se mejte in uživajte naj vas tale dež ne vrže iz tira.....

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
12.4.2010 10:45:33   
Katjusa
oo vidim, da sem med pogrešanimi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da ste vsi zdraviuser posted image user posted image user posted image če kdo ni pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
12.4.2010 10:48:05   
petrušk_
ja katjuša to mi je pa znano...vse stane več kot prvotno planiraš...nikol ne veš če si se prav odloču.....vedno pa ko se odločiš ti pa nekdo neki novga predlaga....tko da haloooo.....tud men počas že energije zmanjkuje....kuhno sva sicer načeloma zj že naročila, tko da vsaj ena briga manj......

...sam ne pozabte da se mate radi pa bo vse šlo....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
12.4.2010 10:54:12   
sjmm
naš je obseden s temle

http://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
12.4.2010 10:56:00   
baki
ka zdej a kaj čvekate ko vn ne moreteuser posted image user posted image user posted image .kaj bomo dons kuhale?mojmu sem dala segedin iz skrinje,otroci imajo govejo juho+ palačinke ,jst imam kuhan brokoli+2 jajčki.ni kaj po željiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
12.4.2010 11:08:08   
Katjusa

ja katjuša to mi je pa znano...vse stane več kot prvotno planiraš...nikol ne veš če si se prav odloču.....vedno pa ko se odločiš ti pa nekdo neki novga predlaga....tko da haloooo.....tud men počas že energije zmanjkuje....kuhno sva sicer načeloma zj že naročila, tko da vsaj ena briga manj......

...sam ne pozabte da se mate radi pa bo vse šlo....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no sej za okna it balkonska vrata boma pač dala kolkr bo treba ker bodo zravenm tud rolete in to je pač nakup verjetno za 30 let....... in taka k so zdej ne morejo bit čeprav sma prej misla da še bodo za par let vendar piha not in tud žalozije niso po mojem guštu sploh v otroški povsod se not sveti..... na vem okna morjo tesnit in tud tema se more dat nardit....
ampak da mi sosed teži o dimniku, ki ga on uporablja ža 30 let jst pa še ne vem če ga bom.... (najbrž ne) in da je treba to zdej kr takoj zrihtat in da morem dat 50%.... halo naj si najprej zrihtam stanovanjske pogoje pol pa dimnik.....
ja mi2 sva tud kuhinjo donaročila me se skoraj na rit vrglo.... gledaš reklame in not komplet kuhinja z aparatii 1000€ moja kuhinja pa pride ena omara 40cm in spodnji predalnik 60cm, zgodni in spodnji element 30 (navadna vrata) pač vse z mehkim zapiranjem 800€user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image skor me je na rit vrglo sam kaj kuhinja more bit in ok predalnik je mal dražji sam tolk bolj funkcijonalen in če že nabavljam nočem čez 2 leti kuhinje menjat tak da ja sma dokupla kakr sma si zamisla in zdej mi kuhinja ni več briga.... otroška dnevna spalnica kar se opreme tiče rešeno..... podne in ostale stvari so tud odločene in tud približno vema kolk bo stalo itak vedno je 300€ gor dol..... ampak sosedje k ti en čez drugega obrekujejo in ti zamorijo dan  to je pa neprecenljivouser posted image user posted image user posted image user posted image itak mi2 imava svoje življenje kar je treba bomo zrihtal ostalo me pa ne briga kregat se z nikomer ne msilim, ker se nimam razloga sam nej me pustijo primiru....

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
12.4.2010 11:09:18   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

naš je obseden s temle

kje ste pa to našliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
12.4.2010 11:18:46   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

naš je obseden s temle

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
   [Brisano sporočilo]
12.4.2010 11:22:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 4349
12.4.2010 11:23:48   
MIHAILO
Pozdravljene...Mihailo je vceraj spal od 10-12h in potem od 16h-17:30h...POTEM pa zurka do 23:30h...sma ga dala med naju ,pa ne je kr vstajal,pol sva ga dala v posteljico in vgasnila luc je vstajal,jamral se premetaval in se je nekako zmatral da vsa ga potem uspavala..in je spal do 9h..OB 11h je zaspal in to bo to za danes ,,vec ga ne bom dajala spati in bo 20,21h dol padu...

Test 15.?A ne bo prehitro???Baje mors 7 dni po izostankuuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?