Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 8:05:28
|
|
|
|
baki
|
nik ne zna več kaj drugega rečt kot ama ama.se mi zdi da mali še sam je
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 8:10:39
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro punce.... čist kratko vas bom mal pokomentirala, k vas niti še nisem vse prebrala.......res mi je žal, k vas tko zapostavljam za vikende ampak enostavno skoraj ne prižgem računalnika....smo mel mal projekt vrtnarjenje okrog hiše....eva se je na pesku igrala....če kera rab peskovnik je u hoferju dons ful dober - lesen s strehco - 50 eur; jst sm pa mela čistilno akcijo vozičkov in stajice.....vanish dela čudeže sam rabim nasvet kako nej kuli spravim dol iz plastike na dnu stajice hmmmm.....kitajc....vzamete tud kako novo s sabo ....res bi vas rada spoznala, k ste super punce sjmm u tvojga lososa sploh ne dvomim...a je sploh kej kar teb ne rata?? brkn83 bravo za podiranje in vzidavanje najhujš za nas punce je pa itak pol uničevanje tega prahu....to mene čaka čez 14 dni, k bojo knauf delal na ta novmu delu....grozaaa....že zzdj me je strah urša une podaljške za v hlače si kupi baki držim pesti.....jst bi tud mogla še ene tolk kt ti....pa kr neki ne rata...ne vem kaj mi je sploh ne najdem volje...grozaaa to mi sploh ni podobno....kmal bo morje pa....jah spet bo slaba volja čebel@ bravo bravo bravo za večerjo kolumbo....a že tolk al kaj....ja super ane....a na nuhalni si bla?mogoč si e kej pisala pa sm falila?? je fantek, punčka al ne poveš?
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 8:31:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ .kitajc....vzamete tud kako novo s sabo ....res bi vas rada spoznala, k ste super punce itak
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 8:34:37
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro kok paše dopust .......s Hano sva že mleko pojedli,je že preoblečena in ima dirke s poganjalčkom........včeraj je po trgovini hodila tako da je voziček pred sabo rinila danes se moram pa spravit učit,čene mi bo časa zmanjkalo.....zdele bom Hano dala dol k tašči,jaz pa googlat lep dan vam želim-pa čeprav je tak gnil
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 8:40:17
|
|
|
|
brkn83
|
čebela - pridno se uči. Držim pesti da ti vse uspe
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 8:42:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki nik ne zna več kaj drugega rečt kot ama ama.se mi zdi da mali še sam je pri nas je pa že kar zgovorna :mama,ata,Hana,ne ne,auva,aja aja,ama ama,hvala(včasih še vedno vava)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 8:43:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 čebela - pridno se uči. Držim pesti da ti vse uspe hvala.....sem dala Hano že dol......se moram v trenerko spravit in delat se še kaj vmes oglasim,ker bom itak za računalnikom
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 8:46:54
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ .kitajc....vzamete tud kako novo s sabo ....res bi vas rada spoznala, k ste super punce itak sporočte kdaj :)
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 8:50:27
|
|
|
|
Čebel@
|
ZA NA SEZNAM-->6. zobek 11.4. je sicer že kar velik zunaj,ampak sem ga komaj včeraj opazila,ker je čisto zadaj .....2 ima pa tik pod površjem .....sej jih sploh ne morem normalno pošteti ker ne pusti šlatati in me grize
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 8:51:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ .kitajc....vzamete tud kako novo s sabo ....res bi vas rada spoznala, k ste super punce itak sporočte kdaj :) se bomo uskladile,glede na naše službe in gremo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 9:05:13
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ .kitajc....vzamete tud kako novo s sabo ....res bi vas rada spoznala, k ste super punce itak sporočte kdaj :) se bomo uskladile,glede na naše službe in gremo deal
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 9:21:25
|
|
|
|
sjmm
|
jutro, dann! mi kr spali, sam men je blo mal kratko po temle delovnem vikendu urša....katero cifro hlač rabiš??? jz imam 2x fine hlače N in 2x trenirko...sm vse novo nabavila pri Maju..če želiš...dobiš kolumbo....ni blema..k boš mela cajt, pa povej!! naš je tud že kar zgovoren: ata, mama, ject(jest), tict(tist), an (Jan), vov vov, maumau(mijav), luč, žlic (žlica), cest (cesta) zdej sva se z misliji podprla, zdej pa še mal kavice, da motorji zalaufajo dons se bo kr vse v enem piskru kuhal, se mi zdi...sm mal uničena, sam sm pa res pospravla čez vikend u nulo zdej morm pa mojmu mal papirje pošlihtat no, če se boste kej tko bol na široko menila, da se dobimo...bi jz tud petrušk, mihailo...držim pesti navijam in sploh vama želim, da se vama izpolnijo želje
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 9:26:28
|
|
|
|
petrušk_
|
ojla sjmm... za nočko pa dj bl na izi dons.... hmmm...naša pa ni še čist nč zgovorna no ja po svoje pove kar češ, skoz neki čebla, ampak drugo je pa vse mami ji rečeš nej pokliče očija - mami; nodija - mami; mamo - mami; babi - mami..... edino kar obvlada je to in pa gaga, muuuuu, mau mau, ko-ko hehehhehehe
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 10:17:41
|
|
|
|
Čebel@
|
sem vas prišla še malo pogledat,pa vidim da niste nekaj turbo čvekice sem najdla ogromnooooo gradiva za seminarsko,tko da bo šlo jaz pa full pogrešam katjušo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 10:33:53
|
|
|
|
petrušk_
|
pomoje katjuša ureja novo gnezdece.....vsaj upamo lahko tako :))))
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 10:44:21
|
|
|
|
Katjusa
|
Dan punce moje..... jst sem včeraj sma šla v stanovanje delat in itak vsi pritiskaju na naju k da imama zdej ne vem kolk dnarja in bi mel ta dimnik pa on dimnik pa vsak naju na svojo stran vleče..... kurilnico morma odkupit in se jim tok mudi... verjetno je sploh ne boma odkupla ampak boma peč in cisterno prodala in šla na elektro ogrevanje, če bo šlo..... še tam nisma pa nama vsak iz svoje strani neki trobi.... od samih živcev mi je že od včeraj slabo in glava me boli..... pol mi še moj vsake 5 minut nekaj drugega pove.... sploh se mi ne da več nimam energije.... zdej iščema okna no sma dobla že kr nekaj ponudb prišlo bo okol 2500-3000€ jst sem prej upala na 2000 nimam več ne volje in ne energije v soboto sma ful naredla kopalnico sma razbila in hodnik kuhinjo..... otroška je pripravljena na beljenje in potem se samo podn da not..... in lahko pripeljejo otroško sobo okno bodo pač mogli naknadno ker časovno ne bo šlo drugače.... otroci in možek pa so OK lepo se mejte in uživajte naj vas tale dež ne vrže iz tira.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 10:45:33
|
|
|
|
Katjusa
|
oo vidim, da sem med pogrešanimi.... upam, da ste vsi zdravi če kdo ni pa
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 10:48:05
|
|
|
|
petrušk_
|
ja katjuša to mi je pa znano...vse stane več kot prvotno planiraš...nikol ne veš če si se prav odloču.....vedno pa ko se odločiš ti pa nekdo neki novga predlaga....tko da haloooo.....tud men počas že energije zmanjkuje....kuhno sva sicer načeloma zj že naročila, tko da vsaj ena briga manj...... ...sam ne pozabte da se mate radi pa bo vse šlo....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 10:54:12
|
|
|
|
sjmm
|
naš je obseden s temle http://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 10:56:00
|
|
|
|
baki
|
ka zdej a kaj čvekate ko vn ne morete .kaj bomo dons kuhale?mojmu sem dala segedin iz skrinje,otroci imajo govejo juho+ palačinke ,jst imam kuhan brokoli+2 jajčki.ni kaj po želji
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 11:08:08
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ ja katjuša to mi je pa znano...vse stane več kot prvotno planiraš...nikol ne veš če si se prav odloču.....vedno pa ko se odločiš ti pa nekdo neki novga predlaga....tko da haloooo.....tud men počas že energije zmanjkuje....kuhno sva sicer načeloma zj že naročila, tko da vsaj ena briga manj...... ...sam ne pozabte da se mate radi pa bo vse šlo.... no sej za okna it balkonska vrata boma pač dala kolkr bo treba ker bodo zravenm tud rolete in to je pač nakup verjetno za 30 let....... in taka k so zdej ne morejo bit čeprav sma prej misla da še bodo za par let vendar piha not in tud žalozije niso po mojem guštu sploh v otroški povsod se not sveti..... na vem okna morjo tesnit in tud tema se more dat nardit.... ampak da mi sosed teži o dimniku, ki ga on uporablja ža 30 let jst pa še ne vem če ga bom.... (najbrž ne) in da je treba to zdej kr takoj zrihtat in da morem dat 50%.... halo naj si najprej zrihtam stanovanjske pogoje pol pa dimnik..... ja mi2 sva tud kuhinjo donaročila me se skoraj na rit vrglo.... gledaš reklame in not komplet kuhinja z aparatii 1000€ moja kuhinja pa pride ena omara 40cm in spodnji predalnik 60cm, zgodni in spodnji element 30 (navadna vrata) pač vse z mehkim zapiranjem 800€ skor me je na rit vrglo sam kaj kuhinja more bit in ok predalnik je mal dražji sam tolk bolj funkcijonalen in če že nabavljam nočem čez 2 leti kuhinje menjat tak da ja sma dokupla kakr sma si zamisla in zdej mi kuhinja ni več briga.... otroška dnevna spalnica kar se opreme tiče rešeno..... podne in ostale stvari so tud odločene in tud približno vema kolk bo stalo itak vedno je 300€ gor dol..... ampak sosedje k ti en čez drugega obrekujejo in ti zamorijo dan to je pa neprecenljivo itak mi2 imava svoje življenje kar je treba bomo zrihtal ostalo me pa ne briga kregat se z nikomer ne msilim, ker se nimam razloga sam nej me pustijo primiru....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.4.2010 11:22:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.4.2010 11:23:48
|
|
|
|
MIHAILO
|
Pozdravljene...Mihailo je vceraj spal od 10-12h in potem od 16h-17:30h...POTEM pa zurka do 23:30h...sma ga dala med naju ,pa ne je kr vstajal,pol sva ga dala v posteljico in vgasnila luc je vstajal,jamral se premetaval in se je nekako zmatral da vsa ga potem uspavala..in je spal do 9h..OB 11h je zaspal in to bo to za danes ,,vec ga ne bom dajala spati in bo 20,21h dol padu... Test 15.?A ne bo prehitro???Baje mors 7 dni po izostanku
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?