|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
8.4.2010 20:29:24   
športnica
miklarom super za pingote. user posted image user posted image user posted image

talika, sporoči kako se počutiš po gonalu. mene bo razneslo. jst si v službi k sedim kr odpnem hlače da me ne tiši user posted image user posted image user posted image k sm tok napihnjena. nevem zakaj me tolk špika zadnje dni. no sej bodo jutri povedali. upam da je foliklov tolk in so tolk veliki da nimajo več kam rast, pol me pa vse tiši user posted image user posted image user posted image

db en mesec bo hitr naokoli, sploh pa zdele k je tok super vreme in maš veliko za početi. en dva tri, pa boš spet na vrsti. je že vse za neki dobr, ane?

beba75 ti maš pa še večjo dozo od mene ( 225 ) u matr. drži se.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
9.4.2010 7:25:02   
talika81
miklarom, superca za pingote. user posted image   user posted image   user posted image

športnica, bom poročala, kako se počutim. verjetno tebe špika zato, ker pač reagiraš na gonal in folikli res rastejo tako kot morajo.
pa piješ dosti, da ne boš kake hiperce fasala?

ja, beba ma res dozo in ona bo morala še posebej verjetno pazit, da ne bo mela hiperce.

baby, kje si? kako si ti kaj rihtala včeraj?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
9.4.2010 9:28:03   
beba75

miklaromuser posted image user posted image user posted image user posted image
bravo za pingote

talika bravo za dobre rezultateuser posted image user posted image user posted image , pa saj sem vedela da bo tako. Za kofe pa saj ni problema če je sestra zraven, bomo bolj klepetale ko nas bo več.

športnica mene je v 1ivf nak napihnilo da kavbojk sploh nisem mogla nosit( pa nisem imela hiperce, mogoče čisto maalo), je pa bil dober znak da sem lepo odreagirala na stimulacijo

Ja punce moje dozo res imam " konjsko", me je res strah te hiperce. Sicer sem že začela da bom spila najmanj 3l vode ali soka( imam že pripravljeno flašo da bom vedela kolko spijem), plus še tak kako kavo oz. tekočino ki je ne bom merila.
Če ima katera še kašen nasvet kako preprečiti hiperco bi bila zelo vesela če napiše, res je ne bi rada imela oz. vsaj v taki meri ne da bi se mogel postopek ukinit.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
9.4.2010 10:19:44   
baby1978
Dobro jutro...

Tudi jaz sem včeraj fajn zrihtala, moj izvid je bil na vsaki strani 4 manjši, endometrij tanek. moja doza je 225-4 dni, potem pa 150 enot.
Drugače pa september hvala- sem prakticirala tisto z vinčekom in je kr priteklauser posted image , tak kak treba :)- hvala bogu.
Zdaj pa še grem do srede v službo, potem pa kr na bolniško, da se malo spočijem.
l.p. baby

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
9.4.2010 14:20:58   
september1
dan

no s takšnimi dozami pa ni vrag da vam neb uspelo. men je s 75 enot gonala.

talika, beba in baby držim pesti da pridelate čim več lepih in velikih celic.

miklarom jupi za pingota.

baby samo da je pomagalo.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
9.4.2010 15:13:28   
športnica
punce živjo,

evo da mal poročam kako je bilo danes na ultrazvoku.

po 8 dnevih gonala imam okoli 12 foliklov ki so baje zelo lepi in veliki od 19 do 20 mm. največje presenečenje pa je to, da je STOP injekcija že danes zvečer in v nedeljo punkcija user posted image user posted image user posted image . planirana pa je bila po 14.4. uffffffff

torej konec špikanja. jejjejejejeeee in upam da bo do konca vse ok.

pozdravček vsem

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
9.4.2010 15:22:26   
zaljubljena23
user posted image user posted image user posted image  je športnica

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 4057
9.4.2010 16:17:37   
beba75
športnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
9.4.2010 17:21:27   
september1
športnica jeeeeejeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , drži se v nedeljo jst bom z mislimi pr teb.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
9.4.2010 17:38:58   
baby1978
supper šprtnica, držim pesti za tebe.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
   [Brisano sporočilo]
9.4.2010 18:26:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baby1978)
  Neposredna povezava do sporočila: 4061
9.4.2010 19:22:45   
športnica
punce hvala.

so me vprašal če želim narkozo. sm vprašala če to kakorkoli kej škodi, pa je rekla da ne. tko da sem se kr odločila da mal zaspim, oni nardijo svoje, in je to to. 2 urci si baje tam, in greš domov. na koncu je še zdravnica sama rekla da je tko res boljš, ker so veliki in veliko jih je. sm se kr mal pomirila. sm mislila da me bodo postrani gledali da sm prpa user posted image user posted image user posted image

zdej sm bolj mirna, to je pa ful važn po moje. user posted image user posted image user posted image

kako kej ostale napredujete? ma še katera ta vikend punkcijo?

Neposredna povezava do sporočila: 4062
10.4.2010 7:55:35   
talika81
športnicauser posted image  user posted image  user posted image superca za stopko in punkcijo. in dobra kokoška si zaenkrat.

no, za mano je prvi dan dipherelina in gonala. danes zjutraj sem se zbudila z glavobolom, sam mislim, da je to tudi posledica vsega dogajanja včeraj. mojo sestro so namreč morali peljati v bolnico, ker je padla v nezavest.
in zdravniki močno sumijo na epileptični napad oziroma naj bi včeraj imela močan napad.
no, HB, da je zanekrat vse vredu. bo pa sestra ostala nekaj dni v bolnici na preiskavah. tako da vam nisem uspela včeraj potem nič več pisat.

baby, super tudi zate, da je vse okej.

pri meni se user posted image verjetno poslavlja in upam, da se bo poslovila za nadaljnje leto. sem imela pa kr dolgo tole user posted image . ampak sam da je vse vredu. a ne, punce moje?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

Neposredna povezava do sporočila: 4063
10.4.2010 19:50:34   
elenica9
Ojla,

sem vas malo manj brala, ker sem ta teden po dolgem času začela s službo, žal je bolniška, porodniška in dopust hitro minilo.

super športnica, drži se. Jaz sem imela pri 1IVF samo tri celice, pa so se vse tri oplodile, le da je ena zaostala v rasti, ostali dve pa so mi vstavili, tako da imamo zdaj doma 13 mesečnika. Tako da se nič ne sekiraj, če boš imela kaj manj celic. V ponedeljek pa grem končno na razgovor za naslednji IVF. Upam da bom kmalu začela s postopkom, ker sem že na čakalni listi.

Držim pesti za vse!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4064
10.4.2010 20:41:03   
pikachu
Dober večer!

Sem vas zadnje dni bol malo brala in vidim zdaj, da ste kar dosti načvekale.

športnica
bravo, bom držala pesti v nedeljo.

miklarom super za pingota user posted image user posted image user posted image .

talika, baby,beba ve pa se vse že pridno špikate tak da držim pesti da folikli lepo rastejo.

Lep večer in preostanek vikenda!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu elenica9)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
10.4.2010 21:34:17   
športnica
no, jst sm že z računalnikom v pojstli. mal me že trema daje. včer sm si dala stopko, zdle pa še svečko ( sicere nevem čemu je namenjena user posted image ) pa hitr spat, ker morm jutr navsezgodaj že v MB. na tešče, ker bom mela anestezijo. sm kr mal živčna. user posted image user posted image user posted image

sporočim jutri kako smo dal tole šez.

lahko noč punce. pikachu, elenica, talika, registrirana, baby, beba, september, zaljubljena hvala. zlate ste. še en teden bo kmalu za nami.

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
11.4.2010 11:14:58   
zaljubljena23
ŠPortnica, zdaj je že ziher za teboj...Upam, da imaš čimveč celic, ki se bodo lepo oplodileuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4067
11.4.2010 17:27:06   
športnica
punce živjo,

evo jaz sem preživela punkcijo danes. imela sem 13 folikolv, zdej pa čakamo na petek na transfer.
sem eno rundo že odspala danes, me tolk vse boli da kr križem gledam. user posted image user posted image user posted image upam da tole kaj popusti.

dobila sem utrogestan in pravjo da je najbolj si dat kr v nožnico. če popiješ se ti baje zelo vrti.

grem spet mal počivat, držite se. navijam za vse vas.

pozdravcke

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
11.4.2010 17:28:48   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

ŠPortnica, zdaj je že ziher za teboj...Upam, da imaš čimveč celic, ki se bodo lepo oplodileuser posted image user posted image user posted image

zaljubljena, jst tut upam na vse naj naj. hvala.
je pa baje danes imela ena na ultrazvoku 40 foliklov in so imeli zdravniki posvet kaj narediti. uuuuffffff

pridn bodte

Neposredna povezava do sporočila: 4069
11.4.2010 19:02:34   
beba75

športnica
ti kar zdaj lepo  počivaj, vem kak je to je mee tudi fejst mantralo po punkciji. So mi sestre svetovale naj kar vzamem nalgesin( sem dobila recept) ker je boljše kot pa da se vse razboli. Mene je tri dni tako mantralo, pol pa se umiri.
Utrogestan pa sem si jaz vstavljala v nožnico pol pa pojšter pod rit da ne izteče vse ven.

Drži se pa naj te v petek pričaka čim več blastocist!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4070
11.4.2010 19:07:20   
miklarom
športnica - super za 13 foliklov , to je zelo lepa številkauser posted image user posted image user posted image , jaz sem jih lani imela 12. celic in se mi jih je kar 6.lepo oplodilo in vseh šest je ostalouser posted image

madonca, da je ženska imela 40 foliklovuser posted image , ja kaj pa je delala da jih ima tolkouser posted image

jaz pa jutri na UZ, pa da vidimo kaj bojo povedali, user posted image se mi počasi poslavlja, čeprav so mojeuser posted image po porodu katastrofalne, ker nenormalno močno krvavim in celi kosi letijo iz mene, in to traja 4.dni skos, komaj folgam menjavat vložke,user posted image

lep večer vam še naprej želim, in jutri zvečer vam javim kako je bilo na UZ- ju ko pridem iz službe, mam natampiran dan jutri. Ob 9.00mam v MB pol pa takoj na šiht in delam do osmih zvečeruser posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 11.4.2010 19:09:22 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 4071
11.4.2010 22:48:54   
zaljubljena23
UUU Športnica, si bila pridna kokoška...Zdaj pa se naj čimveč celic oplodi user posted image user posted image user posted image user posted image

Miklarom, vso srečo jutri...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
12.4.2010 7:55:44   
daga79
športnica user posted image user posted image
pridna kokoška - sam da jih čimveč preživi
držim pesti zate tudi v prihodnjih tednih - ko boš čakala na plusek...

Neposredna povezava do sporočila: 4073
12.4.2010 8:42:18   
talika81
športnica, user posted image   user posted image   user posted image . super kokoška si bla, bravo. zdaj se jih naj res čim več oplodi in to je to. in v petek naj bo vse ok.
40 foliklov? user posted image  kje jih je pa mela? pol je še čudno, da ni mela hiperce. groza. pol se pa naj zgodi, da niti eden ni vredu.

miklarom, vso srečo danes. naj bo vse ok in sporoči nam vesele novice.

beba in baby, a iimata kaj stranskih sedaj, ko si dajeta gonal in diph. skupaj? jaz jih niti nimam, moram edino rečt, da sem en malo napihjena. pa danes sem mal začutla špikanje v jajčnikih, kar je verjetno dober znak.
upam, da bo do petka lepo število foliklov zraslo.

daga, kje nam ti hodiš? kako si kaj?

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
12.4.2010 10:20:21   
daga79
allo sej vas spremljam in upam da bote tudi ve čimprej imele napete bušije...
moj je že velik tako pravijo...brcik še sicer ne čutim ampak imam angel sound in tak na 2-3 dni poslušam Emin srček - bote vidle kar solzne oči bote imele ko bote lahko poslušale srčeka ... počutje tud ok nobene slabosti nisem imela in tudi nimam napadov hormonskih pravi moj mož da sem vesela nosečnica( sicer si zasluge za to jemlje on sam ker pravi da je tak vredi...hehe...je pa res da me skoraj vsak dan kadar je doma preden da ja zaspim zmasira hrbet ker me že kar voli...aja pa noga mi mrtvi očitno mi nekje pritiska na živec v hrbtenici...odgovor G ..gospa vedno slabši bo pa ne hodite na sprehode če boli...ejeje
kje bom pa dobila kondicijo za porod user posted image

držim pesti za vas da bote čimprej user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......