|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.4.2010 8:20:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4301
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
11.4.2010 8:34:12   
claud
Morning!!!!!!!!!!!!!

Soncek je!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Wau ucer ste mele rr zuruser posted image user posted image

Mi smo sli ucer namest v arboretum v shoppinguser posted image Sva oba prsla domov z novimi cevljiuser posted image Larissa ma pa za ta mesec ze izkoriscen bonususer posted image

Upam da gremo dinozavre dons gledat......majo pa enga tud u supernovi parkiranga takoj k not prides....

Cebela,Ajvy....res se lahko zmenmo za kitajcauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
11.4.2010 8:37:04   
Urša08
jutro

Mi smo že vsi pokonci, pojedli zajtrk - sem tople sendvičke nardila. Sedaj pa možek pospravlja kuhinjo, jaz pa zabušavamuser posted image user posted image user posted image user posted image . Počasi se bomo zrihtali in šli k mojim na kosilčka. Bo pasalouser posted image

Včerej popoldan smo šli v Kranj mal v šoping. Sem upala na kak velurček za Nejca pa nisem dobila nič. Ma sej sem že navajena da ko iščem itak nč niuser posted image Bom mal pogledala še pri nextu če majo kaj pametnega za otročke in bom kr naročila - ma mam poln kufer letanja po štacunah.

Vsem želim eno lepo nedeljo

Neposredna povezava do sporočila: 4303
11.4.2010 8:38:04   
Urša08
Claud o kakem kitajcu je govora? Mi imamo tud namen it en dan v volčji potok dinozavre gledatuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
   [Brisano sporočilo]
11.4.2010 8:47:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4305
11.4.2010 8:56:18   
Urša08
kolumbo ja so tud tam dinozavri sam mene še rožice mikajouser posted image user posted image user posted image user posted image mormo pa itak mal počakat, da se Žigec pozdravi je trenutno ves smrkav, pa še mal kašljata obauser posted image Sem ti odgocorila.

No sej mi smo tud še v pidžamicah, smo čist na izi. Zdele se moj tušira, potem se grem še jaz, pa otroka zrihtava in gremo k mojim. Bo kr pasalo se it mal razvajatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4306
11.4.2010 10:16:28   
baki
tk mi smo od dežurnega.sem katji delala tople sendviče.sem bla že fertik pa vn štekam pa mami pametna pozabla tisto peč stran potisnt.nik pa nebi bil nik če nebi šel pošlatat kaj je tamuser posted image .pa si je dva prstka opekel.revež je tk jokal skor eno uro.mu je dohterca pol namazala nek gel pa kr svečko paracentamola v rit pa čav pero.jutr pa na prevez,k nikovi dohterci.zdej je bolš.se je revež tk zmatral od joka da je zaspaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
11.4.2010 10:46:34   
Ajvy
oi...jutro....danes je moj spalni dan...pa nisem mogla kej dosti spat...jah..nimaš kej..no, vsaj ob sedmih mi ni bilo treba ostat.....

Baki...o joj...revček NIk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KOlumbo...kako ste ?

Urša...lepo uživčkajte danes....user posted image user posted image user posted image

CLaud..super za šoping.....user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
11.4.2010 11:28:39   
MIHAILO
Jutro...Mi smo vceraj prezivelli dan doma,je pasalo lenarit pa se pospravljala sva po malo...Moj hrbet je boljsi,moz me je se masiral,dosti sem pocivala in malo delala ,je bolj on tko da je boljse...Za kosilo bo krompirjev burek,ga ze dolgo nisem delala...

ONASIS javi se kaj vec,seveda ,da te pogresamo-res!
URSA uzivajte...
KOLUMBO fajn uredi nohte...Nisi mi dog.za hrbet?user posted image
cebela kJE ze delas ti? sem pozabila...mc kr pase tudi meni vcasih
TANCI fajn da ste uzivali...
KATJUSA a ste cist v stanovanje padli in ga renovirate?user posted image user posted image
Mihailo je bil malo smrkav te dni ampak gre ze na bolje,upam,da smo stran od hujsega...

BAKI vem kako to boli,sem dala celo dlan na vroco pecico ,ker sem hotla videt katera je vroca...itak sem bla takrat majhna ampak ne tok da se ne bi spomnila zdaj...Mi bom v novem stanovanju naredili ona varovalna vrata ,da ne bo hodil v kuhinjo ,ker tam mi vedno kaj hoce uspilat...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
11.4.2010 11:33:25   
MIHAILO
CLAUD A kr tko neplaniran shipping in dobis cevlje COOLuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
11.4.2010 12:36:23   
Čebel@
dan

dopoldan smo šli na rudnik-sem bla glih v elementu za probavanje in sem si kupila 6 majic za poleti(res luštne)user posted image user posted image user posted image ......Hani sem v C&A vzela čist tanko poletno vrečouser posted image user posted image user posted image user posted image ......pol smo šli pa še v Mercator,na kavico(da je Hana pmalicala) in doma je zaspala v sekundiuser posted image user posted image user posted image ......za popoldan smo mislili it v Alburetum,pa je oblačno-no bom videla kakšno bo vreme,ko mala ustaneuser posted image

ajde da vas malo pokomentiramuser posted image :

ajvy,claud.....se bomo zmenileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

claud.......na rudniku bojo od 16. naprej vsi dinozavri raztavljeni-pa še premikali se bojouser posted image user posted image user posted image .....user posted image user posted image user posted image user posted image za šoping

urša....predno boš ti velurje najdla,bo že poletjeuser posted image ......uživajte na razvajanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image ......z ajvy in claud bomo šle enkrat v kitajsko-STE VSE VABLJENEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo.....kam hodiš na nohte?....jaz grem v torek k kolegici na dom,da me porihta(nohte mislim)user posted image user posted image user posted image

baki.......ajs to pa pečeuser posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image za Nika

mihailo........delam pri najboljšem sosedu

tudi ostale,ki le berete:en lep pozdravčekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
   [Brisano sporočilo]
11.4.2010 15:49:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4312
11.4.2010 18:16:24   
Čebel@
kolumbo......jaz sem bila enkrat v city parku,pa so mi lepo naredileuser posted image user posted image user posted image ......zdej grem pa k tej da mi jih podaljša,ker sem packa in jih grizemuser posted image

Hana je že povečerjala in je atiju skoraj zaspala v naročju.....gre pa danes že ob 18.30 v posteljo,midva greva pa na večerjo(po 100tih letihuser posted image )user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4313
11.4.2010 19:47:12   
Urša08
čer

Mi smo prišli domov. Nejc že spi, Žiga se še crkla. Smo uživaliuser posted image .

Kolumbo ma a veš da bi prišla na kavico sam sem bla v trenerki - ma ravno dons sem rekla pa sej grem sam do mojih in šla v trenerkiuser posted image user posted image user posted image no pa razlog je tud ta k sploh ne vem več kere hlače nej gor dam k mam mal problemov pri zapenjanjuuser posted image

čebela uživajta na večerjiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Baki ojoj bogi Nik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo super za počivanje user posted image A si user posted image ?

Ajvy kaj je pa tebe dajalo da nisi izkoristila spalnega dneva? A smem vprašat do kdaj ponavadi spiš ko imaš spalni dan - če nočeš ti ni treba odgovortuser posted image

Katjuša kje si? Upam da je s tamalima vse ok in ste se rešili virozic

Sjmm kako ste danes praznovali?

Claud kako je bilo v volčjem potoku?

Sedaj popijem še čajček do konca in šibnem pod tuš.

Lep večeruser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
11.4.2010 20:01:04   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čer

Mi smo prišli domov. Nejc že spi, Žiga se še crkla. Smo uživaliuser posted image .

Kolumbo ma a veš da bi prišla na kavico sam sem bla v trenerki - ma ravno dons sem rekla pa sej grem sam do mojih in šla v trenerkiuser posted image user posted image user posted image no pa razlog je tud ta k sploh ne vem več kere hlače nej gor dam k mam mal problemov pri zapenjanjuuser posted image

čebela uživajta na večerjiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Baki ojoj bogi Nik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy kaj je pa tebe dajalo da nisi izkoristila spalnega dneva? A smem vprašat do kdaj ponavadi spiš ko imaš spalni dan - če nočeš ti ni treba odgovortuser posted image

URSA ne vem ce semuser posted image ...Pomoje je se prehitro za test,ce sem zadnjo user posted image imela 18.3.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
11.4.2010 20:08:42   
sjmm
HELOV!

dons smo fajn spal...Hb...sam zgodi vstal...jz sm zaštartala še z zadnjimi pospravljalnimi detajli..pol pa kuhavnco v roke...mi je losos u nulo rato..je teta kr usta pozabla zapret k sm iz pečice potegnila...no, da se mal pohvalmuser posted image user posted image

pol smo posedal , klepetal ob kofetku...skuhal 2x..dolg klepetuser posted image user posted image user posted image ..fantje so se šli mal vetrit, bejbe pa smo doma še mal klepetale in ke po stanvajn mal ogledvale

okol 5h sta šla, mi pa zakopan v posodouser posted image

mali je t e č e n   ko sam user posted image , pojma nimam od česa, možn, da sm mela premal cajta za njega...sej bova ju3 sama pa bo bolš

evo...vas še mal preberem, pa morm it Mihcu kopalke iskat k se mu ju3 plavalni začneuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
   [Brisano sporočilo]
11.4.2010 22:22:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4317
12.4.2010 7:32:45   
baki
jutrooooooooooooo.nik je boljši.......urša prlimi kavico.dons začnem spet dieto.sem se ta teden malo spušala z vajetiuser posted image morem spravit še 8 kg dol do 16 maja.malo spodbude plissssss.sem ta tedem mogla jest k je prišlauser posted image .in se nisem mogla upret.zdej že pojenja tk da zdej bi moglo it naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 4318
12.4.2010 7:38:56   
Urša08
http://www.shrani.si/f/2D/6H/kySrjg1/4/coffee.jpg

Baki a bo v redu?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
12.4.2010 7:39:21   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
12.4.2010 7:40:10   
Urša08
Baki saj ti bo uspelo. ma ti si že pokazala da si karakter in zmoreš, kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image Pa super da je z Nikom boljšeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
12.4.2010 7:41:41   
Urša08
Jutrouser posted image

Naša nočka ok. Sva z Žigom malce podaljšala, Nejc je bil v dnevni, no sej zdejle Žigec še spi, jaz pa pijem kavicouser posted image

Sjmm kake dobrote user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
12.4.2010 7:45:23   
Urša08
Baki kaj ste kej počeli med vikendom? Sta otročka ok?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
12.4.2010 7:56:03   
brkn83
Pozdravljene.

Kako ste kaj? Js se bom končno danes mal odpočila. Še dobro, da je danes dež zunaj.

Od četrtkado včeraj imeli skoz delavce in smo res delali kot nori. Delo je sicer končano, najhujše je mimo, ampak čiščenje mi pa še vedno ostane. Praha je kar nekaj, ker smo prebijali dve steni,.......................v glavnem dela nam ni zmanjkalo midva z mojim pa sva oba crknjena. Nik je danes ponoči ful pridno spal in se zbudil šele 6.15, tk da je moj tud takrat šeele vstal, ker sma budilko oba prespalaa.

Danes dopoldan pa lenarjenje, no če dobim pa profesorja na faksu pa šibam v maribor, če ne pa jutri. Itak se mi daenes kaj preveč ne ljubi, Popoldan ko pride pa moj domov, pa morva noter dat še dva okna in ene vrate zmontirat. pa sej bo enkrat čist konec.

Ne bom vam težila, želim vam lep deževen dan. Brala za nazaj vas nisem, tk da vas ne morem pokomentirat.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
12.4.2010 7:57:59   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čer

URSA ne vem ce semuser posted image ...Pomoje je se prehitro za test,ce sem zadnjo user posted image imela 18.3.user posted image

ojoj mihailo-----bova skupi test delale....povej kdaj dan zadnje user posted image mava čist isti....sam se mi zdi da smo mi mal premaluser posted image da bi lohk kej blo user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?